• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort

Omanas / Hajar kalnai / Jebel Akhdar
1502 €
  • Data: 2024-09-26 - 2024-09-30 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:25 -> MCT 04:15
    Grįž: MCT 13:40 -> WAW 22:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas / Hajar kalnai

Trumpas aprašymas:
Prabangus ir modernus viešbutis, įsikūręs įspūdingoje Al-Hajar kalnų grandinėje, su vaizdu į uolas ir tarpeklius – tai puikus pasiūlymas nepakartojamoms atostogoms. Kruopščiai dekoruoti originalaus stiliaus interjerai, įkvėpti dykumos kraštovaizdžio, naudojant vietines medžiagas, pabrėžiantys Omano kultūrą – sukuria individualų šios vietos charakterį. Svečiai gali atsipalaiduoti patogiuose ir erdviuose kambariuose su nuostabiu vaizdu į kanjoną arba grožėtis fenomenalia panorama iš viešbučio terasos. Išsiilgtomis pramogomis jie mėgausis pasinaudoję gausia sporto ir poilsio pasiūla bei plaukiodami begalybės baseine. Jūsų laukia unikalūs kulinariniai potyriai 3 restoranuose, kuriuose patiekiami tarptautinės, Azijos, Indijos, Italijos ir arabų virtuvės patiekalai. Išsinuomokite dviratį arba eikite pasivaikščioti ir atraskite nuostabią apylinkę!

Vieta:
Al-Hajar kalnuose, Ad Dakhiliyah provincijoje, esančiame 2000 m virš jūros lygio, maždaug 3,5 km nuo Saiq kaimo, maždaug 57 km nuo NIZWA miesto, apie 59 km nuo Nizvos forto; apie 167 km nuo Maskato oro uosto.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, statytas 2016 m., 115 kambarių, 4 pastatai, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Al Maisan su terasa su vaizdu į kanjoną – švediškas stalas, tarptautinė, azijietiška, indiška ir arabiška virtuvė, 2 à la carte restoranai: Bella Vista su vaizdu į kanjoną – itališka virtuvė, Al Qalaa – arabiška virtuvė, vakarienės metu būtina formali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), Al Burj baras – kaljanas, gėrimai, kokteiliai, Al Baha kavinė; automobilių stovėjimo aikštelė, skaitykla; konferencijų centras (3 kambariai) iki 150 žmonių, sodas, apžvalgos aikštelė, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma; yra lygių skirtumų – nerekomenduojama žmonėms su judėjimo apribojimais; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Premier:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 60 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į kanjoną;
Deluxe:
2 asm, (galima 1 papildoma lova),  apie 60 m2, įrengimas kaip premier kambario, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į kanjoną;

Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, vaikų baseinas, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas, paauglių klubas; už papildomą mokestį: teniso kortas, kopimas į kalnus, maisto gaminimo pamokos, šaudymas iš lanko; SPA centras (mokamas): uždaras baseinas, joga, sauna, garinė pirtis, hamamas, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.


ref:10296

Kitos kelionės datos

Alila Al Jabal Akhdar Hotel

Omanas / Hajar kalnai / Jebel Akhdar
2040 €
  • Data: 2024-08-01 - 2024-08-05 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:25 -> MCT 04:15
    Grįž: MCT 13:30 -> WAW 22:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Omanas / Hajar kalnai

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs ant monumentalios Al-Hajar kalnų grandinės, 2000 m virš jūros lygio, jis stebina savo nuostabia vieta ir kvapą gniaužiančiais vaizdais. Švarus oras, puikios sąlygos stebėti dangų ir neapdorota gamta, pilna savotiškų uolų ir uolų, šen bei ten su tolimomis abrikosų giraitėmis ir daigais, sukuria idealų klimatą ryšiams su gamta puoselėti. Prabangūs interjerai, įkvėpti tradicinio arabiško meno, užburia dekoracijomis ir aukščiausios kokybės akmens meistriškumu, o viešbučio architektūra puikiai įsilieja į vietinį kraštovaizdį, neatsisakant moderniausių patogumų. Čia tvyro jauki atmosfera, puikiai tinkanti atokvėpio akimirkai, o svajojantiems apie visišką poilsį – infinity baseinas, sūkurinė vonia ir garinė pirtis. Viešbučio restorane patiekiami gardūs patiekalai patenkins net išrankiausius gurmanus, kambariai erdvūs ir skoningai dekoruoti, o iš jų atsiveriančios panoramos tik didina norą tyrinėti apylinkes. Pažink Omaną iš pačios gražiausios pusės!

Vieta:
Al-Hajar kalnuose, Ad Dakhiliyah provincijoje, esančiame 2000 m virš jūros lygio, maždaug 20 km nuo Saiq kaimo, apie 25 km nuo Nizvos forto, maždaug 26 km nuo NIZWA miesto; apie 174 km nuo Maskato oro uosto.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 2014 m., 86 kambariai, 12 pastatų, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Juniper“ – švediškas stalas arba à la carte, vietinė ir tarptautinė virtuvė, Rose Lounge baras; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras iki 160 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma; viešbučio patalpose yra lygių skirtumų – nerekomenduojama žmonėms su judėjimo negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Suite:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams),apie 52 m2, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; higienos reikmenys), bevielis internetas, TV; vaizdas į kalnus.

Sportas ir pramogos:
infinity baseinas, tik suaugusiems, prie baseino nemokamai skėčiai, čiužiniai, gultai ir rankšluosčiai; sporto salė (24h); mini klubas (3-16 m.), animacija vaikams ir suaugusiems; Alila SPA centras: nemokamai: uždaras baseinas, tik suaugusiems, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai, garinė pirtis, sūkurinė vonia, mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: joga, maisto gaminimo pamokos, šaudymas iš lanko.


ref:10297

Kitos kelionės datos

Apie kryptį