• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Nuovo Rebecchino

Italija / Neapolis / Napoli
614 €
  • Data: 2024-10-14 - 2024-10-18 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 16:35 -> NAP 19:00
    Grįž: NAP 20:50 -> WAW 23:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Italija / Neapolis

Vieta:
Neapolio centre, šalia parduotuvių, restoranų ir barų, apie 1 km nuo Šv. January katedros,apie 2 km nuo Castel Nuovo (Naujoji pilis), apie 2,5 km nuo Teatro di San Carlo, apie 3 km nuo Piazza del Plebiscito su Karališkaisiais rūmais, apie 22 km nuo Vezuvijaus, apie 49 km nuo Sorento, apie 54 km nuo Salerno. apie 4 km nuo Neapolio oro uosto, Piazza Principe Umberto autobusų ir tramvajų stotelė apie 70 m nuo viešbučio, Garibaldi geležinkelio ir metro stotis – apie 650 m.

Paplūdimys:
Mappatella, viešas, mažas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 4,5 km nuo viešbučio, prieinamas šaligatviu ir vietiniu keliu arba viešuoju transportu, nėra paplūdimio paslaugų.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pastatytas 1890 m., renovuotas 2016 m., 58 kambariai, 1 korpusas, 5 aukštai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pusryčių restoranas – švediškas stalas, itališka virtuvė, vestibiulio baras; bagažo saugykla; nemokamas bevielis internetas vestibiulyje; už papildomą mokestį: seifas registratūroje, skalbimo, lyginimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, CartaSi/Nexi.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 17 m², oro kondicionierius (vasaros sezonu), vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; papildomi mokesčiai: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant (mokama); vaizdas į apylinkes.


ref:10437

Kitos kelionės datos

Kapryśny Neapol

Italija / Neapolis /
628 €
  • Data: 2024-08-26 - 2024-08-30 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 16:35 -> NAP 19:00
    Grįž: NAP 20:50 -> WAW 23:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kelionės maršrutas: Neapolis • Kapri • Neapolis

Kelionės planas:
1 diena. Neapolis
Dalyvių susitikimas oro uoste. Skrydis į Neapolį, Kampanijos regiono sostinę. Pervežimas į viešbutį, apgyvendinimas. Laisvas laikas, nakvynė.
2 diena. Neapolis
Pusryčiai. Ekskursija po miestą prasideda apsilankymu Šv. Januarius, kurio ištakos siekia XIII amžių, žinomą dėl stebuklo, kai miesto globėjo kraujas iš sukrešėjusio virsta skystu, taip pat dėl ​​XVII amžiaus koplyčios ir Renesanso kriptos su urna su šventojo palaikais. Tada pasivaikščiojimas senamiesčio gatvėmis, įtrauktomis į UNESCO sąrašą: Neapolio gimdytojų gatvė su San Lorenzo, Santa Chiara, Chiesa del Gesù (Naujoji Jėzaus bažnyčia) ir Sant'Anna dei Lombardi bažnyčiomis. Laisvas laikas. Po pietų aplankykite Nacionalinį archeologijos muziejų su unikaliomis kolekcijomis iš senovinių miestų, tokių kaip Pompėja ir Herkulanumas, kuriuos senovėje sunaikino Vezuvijaus kalno išsiveržimas. Laisvas laikas. Pasirinktinai (už papildomą mokestį vietoje): vakarienė stilingame restorane. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.
3 diena. Kapri
Pusryčiai. Pervežimas viešuoju transportu į uostą. Kruizas keltu (apie 1,5 val.) arba laivu į CAPRI salą Neapolio įlankoje, noriai lankomą ir dabar, ir prieš šimtmečius. I amžiuje prieš Kristų čia ilsėjosi senovės valdovai. Čia savo vilas pasistatė imperatoriai Oktavianas Augustas ir Tiberijus. Visos dienos viešnagė vaizdingoje saloje, apsuptoje nuostabių vaizdų, Viduržemio jūros augmenijos ir nuostabių rezidencijų. Kruizas laivu po salą. Ekskursija po įdomiausius jo kampelius, aplankome du miestelius: Kapri ir Anakapri. Laisvas laikas ir galimybė nueiti į paplūdimį. Grįžimas į viešbutį. Laisvas laikas, nakvynė.
4 diena. Neapolis
Pusryčiai. Diena, skirta aikštėms ir valdžios rūmams. Ekskursija prasideda pasivaikščiojimu Piazza Municipio, pro San Carlo operos teatrą ir Galleria Humbert I iki Toledo gatvės. Tada aplankysite Palazzo Reale – karališkąją XVIII amžiaus rezidenciją. Pasivaikščiojimas prie jūros ir apsilankymas Castel dell'Ovo (pilis ant kiaušinio), esančioje mažoje saloje netoli miesto centro su Borgo Marinaro – kadaise buvusia maža. žvejybos uostas. Laisvalaikis. Po pietų pasivaikščiojimas į aukščiausią miesto vietą – Vomero kalną su XIV amžiaus Sant'Elmo pilimi ir apsilankymas Certosa di San Martino (Šv. Martyno Kartuzija) – matomiausame miesto simbolyje, buvęs vienuolyno kompleksu, šiandien muziejus, su terasa, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į miestą. Laisvalaikis. Grįžimas į viešbutį, nakvynė.
5 diena. Neapolis
Pusryčiai. Išsiregistravimas.  Apsilankymas Neapolyje Sotterrata (požeminis Neapolis) po San Lorenzo bažnyčia – anksčiau nežinomas pasaulis, glaudžiai susijęs su miestu, kurio nebūtų, jei ne požeminis pasaulis. Keturiasdešimt metrų žemiau šurmuliuojančių istorinio Neapolio centro gatvių yra požeminių takų tinklas, išraižytas tufoje – miesto statyboje panaudotoje medžiagoje. Seniausi iš jų datuojami maždaug 5000 metų senumo. Laisvas laikas. Pervežimas į Neapolio oro uostą. Skrydis į Lenkiją.

Į kelionės kainą įskaičiuota:
- 4 nakvynės viešbutyje*** Neapolio centre
- 2 asmenų kambariai (galima 1 papildoma lova) su vonios kambariais
- maitinimas: 4 pusryčiai (švediškas stalas)
- skrydis
- pervežimas: oro uostas-viešbutis-oro uostas
- kelionių vadovas

Privalomi mokesčiai vietoje:
- įėjimo bilietai, vietiniai gidai, kelionių vadovas, viešojo transporto bilietai, kruizų ir turizmo mokestis: apie 230 EUR

Papildomos lankytinos vietos kelionės metu
Į kelionę įeina pramogos, kurios yra už papildomą mokestį:
- vakarienė Neapolyje: apie 30 EUR; minimalus reikalaujamas 15 žmonių

Pastabos
Keliavimas po Neapolį viešuoju transportu.


ref:9777

Kitos kelionės datos

Apie kryptį