• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Paieškos rezultatų nėra. Norite kelionės pasiūlymo? Lauksime Jūsų skambučio +370 52 444 333 arba laiško info@kelionespervarsuva.lt


Apie kryptį

Unikali Italijos sala, žavinti miesteliais ant kalvų, kiparisų giraitėmis. Elbos sala yra trečia pagal dydį Italijos sala po Sardinijos ir Sicilijos. 1814 m. Prancūzijos imperatorius Napoleonas buvo ištremtas būtent į šią salą. Žydra ir skaidri jūra bei paplūdimiai – vizitinė Elbos salos kortelė. Čia idealios sąlygos sportui ir pramogoms lauke. Giluminis ir paviršinis nardymas sužavės turistus dėl turtingo povandeninio pasaulio su įvairiomis žuvimis. O mėgstantiems kalnus rekomenduojame pasivaikščioti po miškų takelius ar pasivažinėti dviračiu. Golfas, plaukiojimas jūroje ar atpalaiduojančios terminės vonios San Giovanni – išsirinkite mėgstamiausią veiklą Elbos saloje!

Naudinga informacija

  • Skrydis: Varšuva - Grosseto apie 2 h.
  • Mokesčiai turistams: atvykstant turistai privalo sumokėti salos mokestį apie 3 – 4,5 EUR suaugusiems ir vaikams virš 12 metų.
  • Paplūdimiai: vieši, yra gultai ir skėčiai apie 15 EUR dienai, tačiau kainos svyruoja iki 50 EUR, priklauso nuo vietos paplūdimyje.


Ekskursijos

Elba – patys gražiausi vaizdingi salos kampeliai. Ekskursijos maršrutas: Botanikos sodas – Orto dei Semplici Elbano, Šv. Katerinos vienuolyne;  Volterraio pilis, Portoferraio – didžiausias salos miestas ir salos sostinė. Apsilankymas Villa dei Mulini – Napoleono tremties vieta. Pietūs ir laisvas laikas. Vykstame į San Martino, Napoleono vasaros rezidenciją. Kaina apie 170 EUR (į kainą neįskaičiuoti pietūs ir bilietai į lankytinas vietas).

Florencija – maršrutas: Santa Maria del Fiore katedra, kurios kupolas yra vienas iš Florencijos miesto simbolių, Giotto varpinė, Krikšto šventykla, kuri veda link Rojaus Durų. Pasivaikščiojimas į Ponte Vecchio, kur rasite daugybę juvelyrikos parduotuvių, o paskui apsilankymas Piazza della Signoria su Neptūno fontanu. Laisvas laikas pasivaikščiojimui po istorinį miesto centrą. Kaina apie 40 EUR.

Siena – vienas iš gražiausių Viduramžių miestų Europoje. Maršrutas: Šv. Dominyko bažnyčia, kurioje yra Šv. Katerinos palaikai, Piazza del Campo – kriauklės formos aikštė, kur vyksta žymiosios Polio žirgų lenktytinės. Pasivaikščiojimas aplink Via di Citta, kur stovi aristokratų namai ir rūmai. Laisvas laikas. Kaina apie 35 EUR.

Piza – apsilankymas Piazza dei Miracoli – stebuklų aikštėje, žymioje visame pasaulyje. Įėjimas į pasvirusį bokštą, apsilankymas katedroje, kur daugybė gražių mozaikų. Pasivaikščiojimas vaizdingose gatvėse. Kaina apie 40 EUR.