• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Generator Miami

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami Beach
1387 €
  • Data: 2024-09-11 - 2024-09-16 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> MIA 14:40
    Grįž: MIA 16:40 -> WAW 12:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 31 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***+

Regionas: Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida

Trumpas aprašymas:
Atostogos Majamio paplūdimyje? Tikrai! Nepamirštamos atostogos Jums po ranka. Modernus viešbutis Majamio paplūdimio širdyje, netoli didžiausių „Magic City“ lankytinų vietų: garsieji paplūdimiai, kuriuose galima sutikti Holivudo žvaigždes, ir žinomas iš filmų „Ocean Drive“ - garsiausia Floridos promenada, turinti didžiausią „Art Déco“ architektūros kolekciją pasaulyje. Interjere atkreipiamas dėmesys į detales, jis siūlo unikalią atmosferą ir puikią virtuvę. Dienos metu ideali vieta atsipalaiduoti yra saulėtas paplūdimys arba viešbučio baseinas, kur galėsite atsipalaiduoti gurkšnodami skanius spalvingus gėrimus su skėčiu. O vakare ...? Apsipirkimas, linksmybės iki aušros ar romantiška vakarienė? Visa tai ir dar daugiau tik Majamyje!

Vieta:
MIAMI centre, artimiausi barai ir parduotuvės tiesiai prie viešbučio, vietiniu keliu, apytiksliai. 2 km nuo Linkolno kelio, „Ocean Drive“, Bass meno muziejaus ir Majamio paplūdimio botanikos sodo; apytiksliai 45 km nuo Fort Loderdeilas / Holivudo oro uostas, apytiksliai. 15 km nuo Majamio oro uosto; autobusų stotelė viešbutyje.

Paplūdimys:
Majamio paplūdimys, viešas, smėlėtas, platus, apytiksliai. 150 m nuo viešbučio, privažiavimas keliu, paplūdimio tarnyba: 2 gultai / kambarys.

Viešbutis:
Vietinis įvertinimas: 3 deimantai, modernus ir stilingas, visiškai renovuotas 2018 m., 101 kambarys, keli pastatai, 8 aukštai, liftas, elegantiškas, stilingas fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „The Jim“ ir „Neesie“ fojė - á la carte, padavėjas aptarnavimas, amerikietiška ir tarptautinė virtuvė, turimos kėdės vaikams, vegetariški patiekalai, „Driftway“ baras prie baseino; belaidžio interneto prieiga; Pritaikyta neįgaliesiems; priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“; Registracijos metu būtinas kurorto mokestis, įskaitant: belaidžio interneto prieigą, paplūdimio tarnybą (2 saulės gultai / kambarys), dviračių nuomą: apytiksl. 23 USD / diena / kambarys.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm., kambario plotas apie 24 m², elegantiškas ir modernus, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; gatvės vaizdas.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino prieinami nemokamai.

Patogumai neįgaliesiams:
Neįgaliojo vežimėlyje asmuo gali laisvai judėti iš savo kambario į registratūrą, restoraną, barą ir baseiną. Į viešbutį priimami gyvūnai - šunys-pagalbininkai; vežimėlių rampa: baseinas ir liftas; kambarys: dušas: turėklai, dušo kėdė, turėklai prie tualeto Baseinas:  keltuvas.

Kontaktai:
001/7864965730, www.staygenerator.com/miami


ref:7255

Kitos kelionės datos

AxelBeach Miami South Beach - Adults Only

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami South Beach
1454 €
  • Data: 2024-10-05 - 2024-10-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 12:15 -> MIA 17:35
    Grįž: MIA 19:35 -> WAW 12:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: JAV/ Florida/ Miami Beach

Trumpas aprašymas:
Amerikietiška svajonė yra ranka pasiekiama – ideali vieta, kambariai su visais patogumais ir puikus aptarnavimas pavers jūsų atostogas čia įsimintinomis! Įsikūręs garsiajame Art Deco rajone, vos keli žingsniai nuo šurmuliuojančio Miami Beach centro, jame yra didelis baseinas, sveikatingumo ir SPA centras, 2 barai ir tarptautinės virtuvės restoranas. Atsipalaidavimui rinkitės šalia esantį paplūdimį, kuris pagrobia širdis ne tik mėgstančių tinginiauti ant gulto, bet ir vandens sporto entuziastų. Draugiškas LGBTIQ bendruomenei, priima svečius nuo 21 metų ir yra sėkmingų atostogų Floridoje garantas! Pateiktoje grafinėje medžiagoje parodyta objekto vizualizacija.

Vieta:
Art Deco rajone, apie 400 m nuo MIAMI BEACH centro, apie 400 m nuo Lincoln Road, apie 1,5 km iki Basso meno muziejaus ir Majamio paplūdimio botanikos sodo, apie 2 km nuo Ocean Drive, apytiksliai km nuo Majamio dizaino rajono, apie 11 km nuo Majamio centro, apie 14 km nuo Mažosios Havanos rajono, apie 14,5 km nuo Vizcaya muziejaus ir sodų, apie 22 km nuo vandens parko „Tidal Cove“, apytiksliai Biskaino nacionalinis parkas, maždaug 70 km nuo Everglades nacionalinio parko; apie 17 km nuo Majamio oro uosto, apie 45 km nuo Fort Loderdeilo/Holivudo oro uosto; autobusų stotelė apie 240 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
South Miami, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 250 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas, atnaujintas 2019 m., 160 kambarių, 3 pastatai, 3 aukštai, liftas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - a la carte, amerikietiška, tailandietiška, vietnamietiška, azijietiška virtuvė, vegetariški patiekalai ir dieta be glitimo yra (pagal pageidavimą) , 2 barai: Sky Bar ir baseino baras; bankomatas, turizmo informacijos biuras, bagažo saugykla; terasa, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: automobilių stovėjimo aikštelė (45 USD/para), seifas registratūroje; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; viešbutis priima tik vyresnius nei 21 metų svečius; imamas kurorto mokestis: apie 22 USD/kambariui/dienai ir reikalingas užstatas (mokamas grynaisiais arba užblokuotas kreditinėje kortelėje), kad būtų galima padengti galimas išlaidas viešbutyje.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, 20 m2, modernus, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą);
Premium:
2 asm, 26 m2, įrengimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; diskoteka; sveikatingumo ir SPA centras: visą parą veikiantis treniruoklių centras, mokama: garinė pirtis, sauna, sūkurinė vonia; už papildomą mokestį: vandens sportas paplūdimyje (išorinis pasiūlymas).


ref:9190

Kitos kelionės datos

Ramada Plaza Marco Polo Beach Resort

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami North Beach
1511 €
  • Data: 2024-10-23 - 2024-10-30 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 12:15 -> MIA 17:35
    Grįž: MIA 20:50 -> WAW 11:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Sunny Isles

Trumpas aprašymas:
Patogus, įsikūręs prie pat smėlėto, plataus Floridos saule besimaudančio paplūdimio, iš jo atsiveria fantastiški Atlanto vandenyno vaizdai tai viskas, ko reikia puikioms atostogoms. Svečiai savo žinioje turi kambarius su oro kondicionieriais, suprojektuotus atsižvelgiant į komfortą ir aprūpintus būtinais patogumais, įskaitant nemokamą belaidį internetą. Galite atsipalaiduoti prie baseino, degintis saulės terasoje, palepinti savo kūną sporto salėje ar atsipalaiduoti saunoje. Laisvalaikiu rekomenduojame nuvykti į Sunny Isles Beach centrą, garsėjantį pirmiausia prabangiais viešbučiais ir rezidencijomis, praleisti dieną vandens parke „Tidal Cove“ ar aplankyti netoliese esančias lankytinas vietas – kai kurias iš jų galima pasiekti nemokamu persėdimu tiesiai iš viešbučio!

Vieta:
1,5 km iki SUNNY ISLES BEACH centro, apie 3 km nuo vandens pramogų parko „Tidal Cove“, apie 18 km iki Basso meno muziejaus ir Majamio paplūdimio botanikos sodo, apie 19 km nuo Linkolno kelio, apie 22 km nuo vandenyno Važiuokite, maždaug 30 km nuo Majamio centro, apie 35 km iki Vizcaya muziejaus ir sodų, apie 86 km iki Biskajos nacionalinio parko; apie 19 km iki Fort Loderdeilo/Holivudo oro uosto, apie 35 km iki Majamio oro uosto; autobusų stotelė apie 1 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Sunny Isles, vieša, atskira viešbučio dalis, platus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, nusileisti laiptais, nemokami gultai, skėčiai mokami; restoranas ir baras (mokama).

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, urbanistinis, jaukus, atidarytas 1974 m., renovuojamas (2022 m. lapkričio 1 d. – 2023 m. rugsėjo 30 d.), 250 kambarių, 1 pastatas, 11 aukštų, liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Plunge Poolside Grill and Bar“ švediško stalo pusryčiai, à la carte pietūs ir vakarienė, ant grotelių kepti patiekalai, tarptautinė virtuvė, vestibiulio baras (uždaryta: 2022.09.23-2023.09.23); seifas registratūroje, pinigų keitykla, bankomatas, turizmo informacijos punktas, suvenyrų parduotuvė, parduotuvė ir užkandžių automatas; konferencijų centras apie 1200 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį kirpykla, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 25 USD/para); išorinis pasiūlymas (mokamas): automobilio nuoma; nemokamas transportas į vietines lankytinas vietas (grafiką rasite registratūroje); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; registruojantis į viešbutį renkamas kurorto mokestis: apie 15 USD/kambariui/dienai ir gali reikėti užstato (užblokuotas kreditinėje kortelėje) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 150 USD/kambariui/apgyvendinimui ; reikalaujama, kad bent vienas asmuo būtų vyresnis nei 21 metų.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą 2 asmenims), apie 35 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), virtuvėlė (mažas šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, indai ir stalo įrankiai), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, kavos/arbatos rinkinys, lyginimo komplektas , mini baras (mokamas); vaizdas į apylinkes; dalinis ir priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, saulės terasa, vaikų baseinas, gultai ir skėčiai prie baseino yra nemokamai; už papildomą mokestį: sveikatingumo centras: treniruoklių salė, sauna, garinė pirtis.


ref:9130

Kitos kelionės datos

Ocean Five Hotel Miami Beach

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami South Beach
1525 €
  • Data: 2024-06-12 - 2024-06-17 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> MIA 14:40
    Grįž: MIA 16:40 -> WAW 12:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 30 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: JAV/ Florida/ Miami

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs netoli Ocean Drive, gyvybingame istoriniame rajone, vos keli žingsniai nuo nuostabaus mylių ilgio paplūdimio. Klasikiniu Art Deco stiliumi pastatytas, skoningai dekoruotas boutique viešbutis dvelkia teigiama energija ir išskirtiniu svetingumu. Teritorijoje yra patogūs ir funkcionalūs kambariai, amerikietiškos ir meksikietiškos virtuvės patiekalus siūlantis restoranas, dviračių nuoma, daug galimybių aktyviai leisti laiką. Rekomenduojame pasivaikščioti ilgais ir pasinaudoti patrauklia vieta – šalia gausu parduotuvių, barų, klubų, autobusų stotelė, tad patogiai pasieksite didžiausias Majamio lankytinas vietas!

Vieta:
apie 2 km iki MIAMI BEACH centro, apie 600 m nuo Ocean Drive, apie 2,2 km nuo Lincoln Road, apie 3 km iki Basso meno muziejaus ir Miami Beach botanikos sodo, apie 12 km nuo centro Majamyje, apie 13 km nuo Vizcaya muziejaus ir sodų, apie 33 km nuo vandens parko „Tidal Cove“, apie 69 km nuo Biscayne nacionalinio parko; apie 17 km nuo Majamio oro uosto, apie 47 km nuo Fort Loderdeilo/Holivudo oro uosto; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
South Miami, viešas, nuolaidus paplūdimys, apie 300 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pastatytas 1936 m., renovuotas 2015 m., 81 kambarys, 2 korpusai, iki 2 aukštų, liftas, visą parą dirbanti registratūra, vestibiulis, Ocean Enoteca e Forno restoranas – à la carte, amerikietiška ir meksikietiška virtuvė; konsjeržo paslaugos, bagažo saugykla; nemokamas bevielis internetas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; registruojantis į viešbutį: reikalingas užstatas (blokuotas kreditinėje kortelėje) galimoms viešbučio išlaidoms padengti: apie 50 USD/kambariui/apgyvendinimui.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galimos 2 papildoma vietos - dvigulė lova), oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, radijas, seifas, lyginimo komplektas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; vaizdas į apylinkes.

Sportas ir pramogos:
už papildomą mokestį: dviračių nuoma; išorinis pasiūlymas: vandens sportas, teniso kortas apie 2 km nuo viešbučio, 18 duobučių golfo aikštynas apie 3 km nuo viešbučio.


ref:10612

Kitos kelionės datos

Holiday Inn Miami Beach Oceanfront

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami Beach
1527 €
  • Data: 2024-09-11 - 2024-09-16 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> MIA 14:40
    Grįž: MIA 16:40 -> WAW 12:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 31 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami Beach

Trumpas aprašymas:
Patogioje ir puikioje vietoje, šalia garsiojo Majamio paplūdimio ir promenados, tai idealus pasiūlymas ypač mėgstantiems degintis ir puikiai tiks tingioms atostogoms su draugais. Taip pat nesunku pasiekti daugybę vietinių lankytinų vietų ir miesto centrą, kur pajusite tikrą atostogų, amerikietišką atmosferą! Vietoje galėsite atsipalaiduoti prie baseino, skoniui patiks restorane patiekiami vietiniai patiekalai, o patogiam ir raminančiam poilsiui rekomenduojami kambariai su oro kondicionieriais su nemokamu belaidžiu internetu. Draugiškas, poilsiautojų vertinamas personalas rūpinasi svečių gerove bei draugiška ir atpalaiduojančia atmosfera.

Vieta:
Mid-Beach rajone, apie 3 km nuo MIAMI BEACH centro, apie 3 km nuo Basso meno muziejaus, Majamio paplūdimio botanikos sodo ir Linkolno kelio, apie 6 km nuo Ocean Drive, apie 8 km nuo Majamio dizaino rajono 11 km iki Majamio centro, apie 15 km nuo Vizcaya muziejaus ir sodų, apie 16 km nuo Mažosios Havanos rajono, apie 27 km nuo vandens parko „Tidal Cove“, apie 58 km nuo Biskaino nacionalinis parkas, maždaug 70 km nuo Everglades nacionalinio parko; apie 18 km nuo Majamio oro uosto, apie 50 km nuo Fort Loderdeilo/Holivudo oro uosto; autobusų stotelė apie 30 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Miami Beach, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, priėjimas promenada, skėčiai ir gultai mokami (apie 30 USD/komplektas/dienai).

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, gerai prižiūrimas, renovuotas 2017 m., 253 kambariai, 1 pastatas, iki 11 aukštų, 3 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Paradise Café“ – a la carte, amerikietiška virtuvė, 2 barai; bankomatas, bagažo saugykla, mini parduotuvė; 3 konferencijų salės 400 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: automobilių stovėjimo aikštelė (apie 50 USD/para), konsjeržo paslaugos, skalbimo ir lyginimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; registruojantis viešbutyje renkamas kurorto mokestis: apie 33 USD/kambariui/parai ir reikalingas užstatas (blokuojamas kreditinėje kortelėje) galimoms išlaidoms viešbutyje padengti: apie 200 USD/kambariui/nakvynei; reikalaujama, kad bent vienas asmuo būtų vyresnis nei 21 metų.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, apie 26 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, nedidelis šaldytuvas; vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai mokami; fitneso centras; išorinis pasiūlymas (mokamas): organizuojamos pažintinės išvykos ​​į Everglades nacionalinį parką, vandens sportas paplūdimyje.


ref:9134

Kitos kelionės datos

Circa 39 Hotel

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami Beach
1533 €
  • Data: 2024-10-23 - 2024-10-30 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 12:15 -> MIA 17:35
    Grįž: MIA 20:50 -> WAW 11:45
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: JAV/ Florida/ Miami Beach

Trumpas aprašymas:
Jauskitės patogiai elegantiškame boutique viešbučio interjere – tai puikus pasirinkimas norint patirti, kas yra gražiausia Majamyje: nuostabius, kilometrų besidriekiančius smėlio paplūdimius, muziejus ir unikalią šio stebuklingo miesto atmosferą. Pradėkite dieną skaniais pusryčiais, o vakare mėgaukitės amerikietiška ir meksikietiška virtuve, kuri patenkins net išrankiausius gurmanus. Po atrakcionų kupinos dienos atsipalaiduokite maudydamiesi baseine, o jei reikia ramybės, patogiai pailsėkite skoningai dekoruotame kambaryje. Sėkmingą viešnagę papildys puikus aptarnavimas ir aukšta svečių vertinamų paslaugų kokybė.

Vieta:
apie 2,5 km iki MIAMI BEACH centro, apie 2 km nuo Basso meno muziejaus ir Majamio paplūdimio botanikos sodo, apie 3 km nuo Linkolno kelio, apie 5 km nuo Ocean Drive, apie 15 km nuo centro Majamyje, apie 16 km nuo Vizcaya muziejaus ir sodų, apie 19 km nuo Tilda Cove vandens parko, apie 71 km nuo Biscayne nacionalinio parko; apie 17 km nuo Majamio oro uosto, apie 45 km nuo Fort Loderdeilo/Holivudo oro uosto; autobusų stotelė apie 140 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
South Miami, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 350 m nuo viešbučio, kitapus kelio, už skėčius ir gultus reikia mokėti.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1939 m., reguliariai atnaujinamas, 97 kambariai, 1 pastatas, 2 aukštai, liftas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Jules Kitchen – à la carte, amerikietiška ir meksikietiška virtuvė, 2 barai: WunderBar, WunderGarden; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: konsjeržo paslaugos, skalbimo ir lyginimo paslaugos, seifas registratūroje; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Maestro; Įsiregistruojant viešbutyje taikomas maždaug 45 USD už kambarį / nakvynę kurorto mokestis.

Kambarys:
King standard:

2 asm, 23 m2, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, nedidelis šaldytuvas; vaizdas į apylinkes;
Double standart:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos - dvigulė lova), 23 m2, įrengimas kaip king standart kambaryje.
King deluxe:
2 asm,  23 m2, įrengimas kaip king standart kambaryje, vaizdas į jūrą arba baseiną.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; fitneso centras; išorinis pasiūlymas (mokama): apie 2 km nuo viešbučio, 18 duobučių golfo aikštynas.


ref:10603

Kitos kelionės datos

Hotel Trouvail Miami Beach

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami Beach
1594 €
  • Data: 2024-09-11 - 2024-09-16 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> MIA 14:40
    Grįž: MIA 16:40 -> WAW 12:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 31 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: JAV/ Florida/ Miami Beach

Trumpas aprašymas:
Atraskite boutique perlą tarp Majamio paplūdimio viešbučių ir įgyvendinkite savo amerikietišką svajonę! Ši unikali vieta sujungia komfortą ir unikalią vietą. Įsikūręs prie pat žydrojo Atlanto vandeno, tai puikus pasirinkimas atostogoms po kaitria saule, iš kurios atsiveria kvapą gniaužiantys vandenyno vaizdai. Jis stebina ne tik savo vieta ir funkcionalių kambarių komfortu, bet ir unikaliais patogumais, tokiais kaip amerikietiškos virtuvės restoranas ir baseinas ramiame sode, kurie padaro jūsų viešnagę dar nepamirštamesnę.

Vieta:
apie 2 km nuo MIAMI BEACH centro, apie 1 km nuo Basso meno muziejaus, apie 2 km nuo Majami Bičo botanikos sodo ir Linkolno kelio, apie 5 km nuo Ocean Drive, apie 17 km nuo Majamio centras, apie 17 km iki Vizcaya muziejaus ir sodų, apie 20 km iki vandens parko „Tidal Cove“, apie 72 km nuo Biscayne nacionalinio parko; apie 18 km nuo Majamio oro uosto, apie 44 km nuo Fort Loderdeilo/Holivudo oro uosto; autobusų stotelė apie 30 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Majamio paplūdimys, viešas, smėlėtas, nuolaidus apie 300 m nuo viešbučio, įėjimas grindiniu, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pastatytas 1940 m., renovuotas 2019 m., 71 kambarys, 1 korpusas, 3 aukštai, liftas, visą parą dirbanti registratūra, fojė, restoranas - a la carte, amerikietiška virtuvė, baras; seifas registratūroje, bagažo saugykla, valiutos keitimo punktas; terasa, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbimo ir lyginimo paslaugos, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; imamas kurorto mokestis: apie 40 USD/kambariui/parai.

Kambarys:
King:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 20 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos ir arbatos rinkinys;
Deluxe:
4 asm, (2 dvigulės lovos), apie 20 m², įrengimas kaip king kambario.
Studio:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 29 m², įrengimas kaip king kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; už papildomą mokestį: golfo aikštynas apie 3 km nuo viešbučio (pasiūlymas išorėje).


ref:10955

Kitos kelionės datos

Urbanica The Euclid Hotel

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami South Beach
1656 €
  • Data: 2024-06-12 - 2024-06-17 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> MIA 14:40
    Grįž: MIA 16:40 -> WAW 12:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 30 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami South Beach

Trumpas aprašymas:
Jaukus ir boutique, įsikūręs vos keli žingsniai nuo paplūdimio ir South Beach centro, išskirtiniame rajone, pilname modernių pastatų ir augančių žalių palmių, gražiai kontrastuojančių su ryškiais fasadais, puikiai tinka poroms ir rekomenduojama atpalaiduojančios atostogos garsiojoje Floridoje! Skoningas interjero dizainas – tai modernizmo ir kaimiško stiliaus derinys, kupinas natūralių akcentų ir paprastų bei funkcionalių sprendimų, o jo pasiekimas – patogūs ir gerai įrengti kambariai.

Vieta:
1 km iki MIAMI BEACH centro, apie 800 m iki parduotuvių, restoranų, barų ir Ocean Drive, apie 2 km nuo Lincoln Road, apie 2,5 km nuo Basso meno muziejaus ir Majamio paplūdimio botanikos sodo, apie 10 km nuo Majamio centro, apie 13 km iki Vizcaya muziejaus ir sodų, apie 33 km iki vandens pramogų parko „Tidal Cove“, apie 65 km nuo Biscayne nacionalinio parko; apie 16 km nuo Majamio oro uosto, apie 50 km nuo Fort Loderdeilo/Holivudo oro uosto; autobusų stotelė apie 500 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
South Miami, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 400 m nuo viešbučio, priėjimas šaligatviu, gultai ir skėčiai mokami; restoranas ir paplūdimio baras (mokama).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus, atidarytas 2019 m., reguliariai atnaujinamas, 100 kambarių, 1 pastatas, 3 aukštai, liftas, erdvus fojė, 24h registratūra, Orilla restoranas/baras - à la carte, ant grotelių kepti patiekalai; konsjeržo paslaugos, bagažo saugykla, dviračių nuoma; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: parkingas (apie 45 USD/para); priimami gyvūnai (už papildomą mokestį: apie 40 USD/para); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; registruojantis į viešbutį: reikalaujama, kad bent vienas asmuo būtų vyresnis nei 21 metų, imamas turizmo mokestis: apie 23 USD/kambariui/dienai ir gali būti reikalingas užstatas (užblokuotas kreditinėje kortelėje) padengti galimos išlaidos viešbutyje.

Kambarys:
King:
2 asm, apie 30 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, nedidelis šaldytuvas, kavos/arbatos rinkinys, lyginimo komplektas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; vaizdas į apylinkes.

Sportas ir pramogos:
baseinas, stačiakampio formos, gėlas vanduo, gultai prie baseino nemokamai, skėčiai mokami.


ref:9136

Kitos kelionės datos

MB Hotel, Trademark Collection by Wyndham

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami Beach
1711 €
  • Data: 2024-06-12 - 2024-06-17 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> MIA 14:40
    Grįž: MIA 16:40 -> WAW 12:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 30 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:9131

Kitos kelionės datos

National Hotel Miami Beach An Ocean Front Resort

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami South Beach
1775 €
  • Data: 2024-09-11 - 2024-09-16 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> MIA 14:40
    Grįž: MIA 16:40 -> WAW 12:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 31 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami South Beach

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs garsiajame Art Deco rajone, prie vandenyno, jis žavi amerikietiško kino gamybos mastu. Viešbutyje yra elegantiškas interjeras ir patogūs kambariai su originaliomis detalėmis, iš kai kurių atsiveria vaizdas į miestą ir vandenyną. Apsuptas palmių, jis siūlo ne tik tiesioginį priėjimą prie garsiojo paplūdimio, bet ir į ilgiausią baseiną visame Majami Beach! Puiki vieta atsipalaiduoti ir degintis, puikiai tinkanti pažintinėms kelionėms – vos keli žingsniai nuo Linkolno kelio, Basso meno muziejaus ir Majamio Beach botanikos sodo.

Vieta:
MIAMI BEACH centre, apie 300 m nuo Lincoln Road, apie 800 m iki Basso meno muziejaus ir Majamio paplūdimio botanikos sodo, apie 1 km nuo Ocean Drive, apie 14 km nuo Majamio centro, apie 800 m iki Majamio paplūdimio. 15 km nuo muziejaus ir Vizcaya sodų, apie 22 km nuo Tidal Cove vandens parko, apie 67 km nuo Biscayne nacionalinio parko; apie 18 km nuo Majamio oro uosto, apie 44 km nuo Fort Loderdeilo/Holivudo oro uosto; autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
South Miami, viešas, smėlio, platus, visai šalia viešbučio, skėčiai ir gultai mokami; restoranas ir baras (mokama).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pilnai renovuotas 2016 m., 1 pastatas, 152 kambariai, 11 aukštų, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Mareva 1939 - à la carte, ispaniška virtuvė (būtina išankstinė rezervacija), restoranas prie baseino AquaGrill - à la carte, tarptautinė virtuvė, baras 1939 m.; bagažo saugykla, konsjeržo paslaugos; 3 konferencijų salės, talpinančios apie 120 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, kirpyklos paslaugos, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 50 USD/para); priimamos kredito kortelės: American Express, Diners Club, MasterCard, Visa; Registracijos metu imamas turizmo mokestis: 35 USD/nakčiai/kambariui; viešbutis priima tik vyresnius nei 21 metų svečius.

Kambarys:
Standartinis

2 asm., apie 33 m², stilingas, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, kabelinė televizija, telefonas, seifas, lygintuvas ir lyginimo lenta; vaizdas į miestą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, stačiakampiai, gėlo vandens, iš kurių vienas apie 62 m ilgio, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; joga, sporto salė; už papildomą  mokestį: masažai.


ref:7200

Kitos kelionės datos

The Gates Hotel South Beach a DoubleTree by Hilton

Jungtinės Amerikos Valstijos / Florida / Miami South Beach
1865 €
  • Data: 2024-09-04 - 2024-09-09 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:25 -> MIA 14:40
    Grįž: MIA 16:40 -> WAW 12:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 31 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:9132

Kitos kelionės datos

Apie kryptį