• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Safari Island Resort

Maldyvai / Ari Atolas / Mushimasgali
1677 €
  • Data: 2024-05-19 - 2024-05-24 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Ari Atol

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs nedidelėje atogrąžų saloje Šiaurės Ari atole, į žydrą vandenyną pasvirusių kokoso palmių peizažą, tai ideali vieta medaus mėnesiui ar atostogoms dviese. Jis siūlo erdvius vietiniu stiliumi dekoruotus kambarius su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba vandenyną, o puikus aptarnavimas rūpinasi patogumu ir individualiais svečių poreikiais. Be daugybės sporto pramogų, yra jaukus baseinas, restoranas ir 3 barai, iš kurių galėsite grožėtis nepamirštamais saulėlydžiais. Pažink nepakartojamą egzotiškų švenčių atmosferą ir leisk sau pabėgti nuo kasdienybės!

Vieta:
Šiaurės Ari atole, MUSHIMASGALI saloje, apie 400 m ilgio ir apie 130 m pločio; apie 60 km nuo Malės oro uosto, pervežimas greitaeigiu kateriu arba vandens lėktuvu (apie 25 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2012 m., reguliariai atnaujinamas, 84 kambariai pirmame aukšte bungaluose, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Lagoon“ ant polių vandenyje su vaizdu į vandenyną – švediškas stalas arba à la carte maitinimas būtina išankstinė rezervacija), vietinės virtuvės ir tarptautiniai, teminiai vakarai, 3 barai: Palm and Sun Down su vaizdu į jūrą, baras prie baseino; valiutos keitimo punktas, skaitymo kampelis, mini parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Beach bungalow:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 45 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, nedidelis šaldytuvas; terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį, vaizdas į jūrą;
Water bungalow:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), tik suaugsusiems, apie 45 m2, bungalow ant polių vandenyje, įrengimas kaip beach bungalow, terasa (stalas ir kėdės) su tiesioginiu išėjimu į jūrą, vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 60 m2, prie baseino nemokami skėčiai ir gultai; sporto salė, paplūdimio tinklinis, smiginis, animacija, stalo tenisas; papildomi mokesčiai: Dunny Thai Spa centras: masažai, veido ir kūno procedūros; teniso kortas su inventoriaus nuoma ir prožektoriais, nardymas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (12.30-14.00; penktadieniais 13.15-14.30), vakarienė (19.30-21.00) švediško stalo forma, restorane Lagūna; kava, arbata ir užkandžiai nurodytuose baruose (10.00-11.30; 15.00-17.00); pasirinkti vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-22.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.
 


ref:3811

Kitos kelionės datos

Villa Park

Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll
1710 €
  • Data: 2024-11-11 - 2024-11-15 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:35 -> MLE 15:25
    Grįž: MLE 10:05 -> WAW 19:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas

Trumpas aprašymas:
Nuostabus žydras vanduo, baltas smėlis po kojomis, saldūs, saulės subrandinti vaisiai. Net šeši restoranai, ne tik vietinės virtuvės, bet ir iš viso pasaulio - meniu apima tiek italų, tiek Indijos, Tailando ir Japonijos kulinariją. Patogūs kambariai vasarnamiuose su terasomis idealiai tinka ramiems vakarams. Jei ieškote atsipalaidavimo, tikrai galėsite pasimėgauti viešbučio SPA procedūromis, taip pat yra aktyvus sportas ir pramogos.

Vieta:
Pietinėje Ari atole, NALAGURAIDHOO saloje, kuri yra apie 1,6 km ilgio ir 440 m pločio, apie 113 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto į vietinį lėktuvą (apie 20 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio nuosavybė, nuolaidus įėjimas į vandenyną, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, 458 kambariai vasarnamiuose, 24 val dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai: „Maaniya“ pagrindiniame pastate, apsistojantiems „paplūdimio namelio“ tipo kambariuose – švediškas stalas, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, vaikų kėdės vaikams. „Southern Star“ svečiams, apsistojantiems „vandens namelių“ tipo kambariuose – švediškas stalas, tarptautinės ir vietinės virtuvės patiekalai, jūros gėrybės, á la carte restoranai: „Sun Star“ ant stiebų vandenyje, tajų virtuvė, Zero - salotos ir vietiniai užkandžiai, „Vaani Coffee“ Parduotuvė, „Al Pontile“ - itališka virtuvė, japonų kampelis, 5 barai, įskaitant paplūdimio ir baseino barus. Suvenyrų parduotuvė, konferencijų salė talpinanti iki 200 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, atogrąžų, erdvus sodas, nemokamas belaidis internetas. Už papildomą mokestį: kambarių tarnyba. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Standartinis paplūdimio vasarnamis:
2 asm., (1 papildoma lova), apie 21 m² ploto, gerai prižiūrimas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc, plaukų džiovintuvas), lauko dušas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras (kasdien užpildytas vandeniu), seifas. Nemokamai pristatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus iki užsakymo. Terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.
Superior paplūdimio vasarnamis:
2 asm., (1 papildoma lova), apie 26 m² ploto standartinis vasarnamis su baldais. Papildomai kainuoja: kavos/ arbatos rinkinys, vaizdas į vandenyną.
Ant vandens namelis:
2 asm., (1 papildoma lova), apie32 m² ploto, standartinis vasarnamis su baldais. Papildomai kainuoja: bevielis internetas, kavos / arbatos rinkinys, vaizas į vandenyną.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, apie 1800 m², 1,5 m gylio, atskiras skyrius vaikams, apie35 m² ploto, 0,5 m gylio, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai nemokami, kartą per savaitę gyva muzika, šou ir karaokė. Už papildomą mokestį: teniso kortai su įrangos nuoma, biliardo stalas, futbolas, stalo tenisas, smiginis, krepšinis, elektroniniai žaidimai. Araamu SPA centras (mokamas): sauna, sūkurinė vonia, garinė pirtis, Ajurveda, refleksologija, manikiūras, pedikiūras. Vandens sportas: nemokamai: baidarės, nardymo įranga (kaukė, pelekai). Už papildomą mokestį.

Viskas įskaičiuota soft:
Pusryčiai (7.30–9.30 val.), pietūs (12.30-14.00 val.), vakarienė (19.00-21.30 val.) – švediškas stalas restorane. Pietums ir vakarienei ribotas vanduo, gaivieji gėrimai ir  vietinis alus.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
Pusryčiai (7.30–9.30 val.), pietūs (12.30-14.00 val.), vakarienė (19.00-21.30 val.) pagrindiniame restorane; užkandžiai (16.00-18.00) baruose, vietiniai alkoholiniai ir gaivieji gėrimai nurodytuose baruose (10.00–24.00 val.). Papildomai: teniso kortai su įrangos nuoma, biliardo stalas, futbolas, stalo tenisas, smiginis, krepšinis, elektroniniai žaidimai ir sauna, sūkurinė vonia, SPA centras.

Kontaktai:
0090/606680088, www.villahotels.com


ref:1403

Kitos kelionės datos

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll
1778 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll

Trumpas aprašymas:
Vandenyno žydrumas, nuostabus palmių apsuptas paplūdimys ir saulėje tviskančios lagūnos – tai rojus ne tik poroms, bet ir puiki vieta šeimyniniam poilsiui! Tinklinis kurortas siūlo 112 erdvių ir patogių vilų, esančių prie vandens ir balto smėlio, puikiai įsiliejančių į rojaus salos kraštovaizdį. Viešbutis garsėja ne tik nuostabia aplinka ir kvapą gniaužiančiais vaizdais, bet ir puikia virtuve, kurią galėsite paragauti viename iš 3 restoranų, tarp kurių yra italų ir tailandiečių! Mėgstate nardyti su vamzdeliu? Neliksite nusivylę, nuostabi vietinė povandeninė flora ir fauna, o jei mėgstate nardyti, visai šalia salos yra nuskendusi laivo nuolauža – puikus peizažas povandeniniams išsišokimams. Atsipalaiduokite prie nuostabaus infinity baseino, pažaiskite tenisą ar apsilankykite SPA centre, čia jums nuobodu tik jūsų pageidavimu!

Vieta:
Pietų Ari atole, MACHCHAFUSHI saloje, apie 250 m ilgio ir apie 230 m pločio; apie 95 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba greitaeigiu kateriu.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, pastatytas 2009 m., renovuotas 2016 m., 112 vilų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Reef“ – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: Azzuri Mare – itališka virtuvė ir jūros gėrybės, Suan Bua – tajų virtuvė virtuvė, 2 barai, įskaitant barą prie baseino; suvenyrų parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, JCB, American Express.

Kambarys:
Duplex beach villa:
2 asm, apie 87 m2, individualiai valdomas kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, kavos aparatas, mini baras (mokamas); terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Deluxe overwater villa:
2 asm, tik suaugusiems (18+), 2 asm., apie 86-87 m2, namas ant vandens, įrengimas kaip duplex beach viloje, terasa (stalas ir kėdės; gultai), tiesioginis priėjimas prie vandens;
 
Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity ir vaikų, skėčiai ir gultai prie baseinų yra nemokami, žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.); SPA centras: treniruoklių salė, garinė pirtis, mokama: sūkurinė vonia, masažai, priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: teniso kortas, žaidimų kambarys, vandens sportas paplūdimyje, nardymas, žvejyba.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytuose baruose (10.00-24.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes


ref:2261

Kitos kelionės datos

Vilamendhoo Island Resort

Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll
1854 €
  • Data: 2024-05-12 - 2024-05-17 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pilnas maitinimas
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas / South Ari Atoll

Trumpas aprašymas:
Viena sala, vienas rojaus kurortas, apsuptas įspūdingo koralinio rifo ir didžiulio smėlio paplūdimio – sveiki atvykę į Maldyvus! Tai puiki vieta romantiškoms atostogoms dviese, tačiau čia puikiai jausis ir šeimos bei vandens sporto, ypač nardymo ir nardymo, mėgėjai. Įkurta vietiniu stiliumi, apsupta nuostabaus atogrąžų sodo arba su sūkurine vonia ir tiesioginiu išėjimu į vandenyną – išsirinkite sau tobulą vilą ir... atsipalaiduokite! Kurorte yra gražiai sutvarkyti baseinai, tarp kurių yra begalybės baseinai, keletas restoranų ir barų, gausus sporto pasirinkimas ir daug galimybių aktyviai leisti laiką. Galite rinktis iš įvairių maitinimo įstaigų, įskaitant „viskas įskaičiuota“ ir daugybę papildomų pramogų. Rekomenduojame romantišką kruizą saulėlydžio metu ir pasinaudoti viešbučio SPA pasiūlymu!

Vieta:
Pietų Ari atole, VILAMENDHOO saloje, apie 900 m ilgio ir apie 250 m pločio; apie 80 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto vandens lėktuvu (apie 25 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2010 m., renovuotas 2019 m., 194 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 pagrindiniai restoranai (tik 1 restoranas paskirtas registracijos metu): Funama, Ahima (tik svečiams nuo 18 metų) ) - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai - Azijos virtuvė, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai restoranuose, užkandžių baras, 4 barai, įskaitant barą prie baseino ir užkandžių barą; konsjeržo paslaugos, suvenyrų parduotuvė; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), seifas registratūroje, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, American Express, MasterCard.

Kambarys:
Adjoining beach villa:

2 asm, (galima pastatyti 2 papildomas lovas  2 vaikams), apie 55 m2, individualiai valdomas kondicionierius, pusiau atviras vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys;seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį (stalas ir kėdės)
Jacuzzi water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam), apie 85 m2, įrengimas kaip Adjoining beach viloje, terasa (stalas, kėdės ir gultai), jacuzzi, tiesioginis priėjimas prie vandens;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai (tik 1 baseinas priskirtas registracijos metu), įskaitant 1 infinity tipo, gėlo vandens, gylis 2 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, gylis 0,5 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; žaidimų aikštelė vaikams, žaidimų kambarys, gyva muzika; už papildomą mokestį: golfas, nardymas, paviršinis nardymas, vandens sportas paplūdimyje; Duniye SPA centras: manikiūras, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota plus (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.00), pagrindiniame restorane (paskirta registruojantis); kava, arbata ir lengvi užkandžiai nurodytame bare (24 val.); pasirinktus vynus, vietinius gaiviuosius ir alkoholinius gėrimus nurodytuose baruose ir restoranuose nurodytu laiku; papildomai: nemokamas mini baras kambaryje (kasdien pildomas vandeniu, gaiviaisiais gėrimais, alumi, vynu ir užkandžiais), 20% nuolaida à la carte restoranuose, vieną kartą viešnagės metu pietūs ar vakarienė à la carte restorane (ankstesnė rezervacija). būtina), 1 kruizas ir kelionė į kaimyninę Dhangethi salą, 1 kruizas saulėlydžio metu, 1 burlenčių ir teniso pamoka, jogos užsiėmimas; badmintonas, teniso kortai (su prožektoriais ir inventoriaus nuoma), treniruoklių salė, baidarių, burlenčių nuoma; 20% nuolaida pasirinktoms SPA procedūroms; 


ref:10122

Kitos kelionės datos

Diamonds Athuruga Island Resort

Maldyvai / Ari Atolas / Athuruga
2374 €
  • Data: 2024-08-28 - 2024-09-05 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai /  Ari Atolas

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs ant mažos salos, apsuptos nuostabių koralų rifų, tai ideali vieta svajonių atostogoms. Viešbutis įsikūręs prie paplūdimio su gražiu smėliu. Šiuolaikiški ir elegantiški kambariai, yra SPA centras.

Vieta:
Pietinėje Ari atolo vietoje, ATHURUGA saloje, kuri yra apie 210 m ilgio ir 160 m pločio, apie 114 km nuo Malės oro uosto, pervežimas jūrų lėktuvu (apie 20 min.).

Paplūdimys:
Privatus, smėlio, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, modernus, prabangus viešbutis pastatytas 2008 m., 70 kambarių pirmame aukšte įrengtose vilose ir vasarnamiuose, pagrindinis pastatas, erdvus fojė, 24 val dirbanti registratūra. Maakeyn pagrindinis restoranas – švediškas stalas, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, kėdės ir meniu vaikams. Vegetariški patiekalai, 4 á la carte restoranai (mokami): Thari - Europos ir Azijos virtuvė, Farivalhu Maldyvų vietinė virtuvė, Thila - Japonijos virtuvė, Kakuni - žuvies ir jūros gėrybių virtuvė, 2 barai: Boli paplūdimio baras ir Thari vandens baras (ir mokama). Suvenyrų parduotuvė, biblioteka, konferencijų salė talpinanti iki 80 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, palmių sodas, nemokamas belaidis internetas viešosiose vietose. Papildomi mokesčiai: skalbimo paslaugos. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Paplūdimio vasarnamis:
2 asm (1 papildoma lova), apie 30 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc, plaukų džiovintuvas), lauko dušas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras, kavos / arbatos rinkinys, seifas, nemokamai pristatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus iki užsakymo, terasa (stalas ir kėdės) su vaizdu į jūrą.
Junior suite:
2 asm(1 papildoma lova suaugusiems arba 2 papildomos lovos arba vaikams - miegamoji sofa), apie 40 m² ploto, miegamasis, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas. Mažasis liukso (suite) numeris pagal pageidavimą, už papildomą mokestį.
Vila ant vandens (tik nuo 12 m.) 
2 asm(1 papildoma lova), apie 50 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas.

Sportas ir pramogos:
Paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, joga, nardymo įranga (kaukė, pelekai), burlenčių sportas, baidarės. Gyva muzika, vakaro pramogų programos, SPA centras (mokamas): veido ir kūno procedūros. Mokama vietoje: vandens sportas: PADI nardymas.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (13.00-14.30 val.), vakarienė (20.00-21.30 val.) pagrindiniame restorane; užkandžiai (16.00-18.00) paplūdimio bare; gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–24.00 val.) baruose.

Kontaktai:
0096/06680508, www.diamondsresorts.com


ref:6823

Kitos kelionės datos

Sandies Bathala Resort

Maldyvai / Ari Atolas / Bathala
2533 €
  • Data: 2024-12-11 - 2024-12-19 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MLE 00:00
    Grįž: MLE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas

Trumpas aprašymas:
Poilsis rojuje po palmėmis! Įsikūręs erdviame sode. Pirmame aukšte įrengti vasarnamiai su nuostabiu vaizdu į jūrą. Restoranuose tiekiami tarptautinės virtuvės patiekalai, vietiniai patiekalai, jūros gėrybės.

Vieta:
Pietinėje Ari atole, BATHALA saloje, kuri yra apie 240 m ilgio ir 130 m pločio, pervežimas lėktuvu (apie 20 min.).

Paplūdimys:
Viešbučio nuosavybė, smėlio, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, prabangus, atidarytas 2019 m. kovo 1 d., 73 kambariai, pirmame aukšte esančiuose vasarnamiuose ir vilose, visą parą dirbanti registratūra. Pagrindinis restoranas pagrindiniame pastate. Tarptautinės ir vietinė virtuvės maistas, kėdės ir meniu vaikams, „Beach Grill“ à la carte restoranas paplūdimyje (žuvis, jūros gėrybės ir kepti patiekalai. Paplūdimio baras, suvenyrų parduotuvė, terasa su vaizdu į vandenyną, palmių sodas. Nemokamas belaidis internetas. Priimamos kreditinės kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Paplūdimio vasarnamis:
2 asm (1 papildoma lova), apie 28 m² ploto, elegantiškas ir modernus, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas), lauko dušas, telefonas, mini baras (užpildytas vandeniu kasdien), seifas, nemokamai vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis priėjimas prie paplūdimio, su vaizdu į jūrą.
Ant vandens namelis:
2 asm (1 papildoma lova - miegamoji sofa), apie 35 m² ploto esantis vasarnamis, atskiroje svetainės dalyje yra kavos / arbatos rinkinys, terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis nusileidimas į vandenį, priekinis vaizdas į jūrą. Tik nuo 8 metų vaikai gali apsistoti vandens namelių kambariuose.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, grynas vanduo, apie 250 m² ploto, 1,5 m gylio, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai nemokami. Papildomai kainuoja: nardymo įranga (kaukė, pelekai), SPA centra: Ajurveda, grožio procedūros su natūraliais, vietiniais produktais, masažai.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (13.00-14.30), vakarienė (20.00-21.30)  pagrindiniame restorane. Užkandžiai (nuo 10:00 iki 12:00 ir nuo 16:00 iki 18:00) paplūdimio bare, vietiniai alkoholiniai gėrimai (18.00-24.00) ir nealkoholiniai gėrimai (10.00–24.00 val.) paplūdimio bare.

Kontaktai:
0090/6660609, www.sandies-resort.com


ref:6822

Kitos kelionės datos

Diamonds Thudufushi

Maldyvai / Ari Atolas / Thudufushi
2646 €
  • Data: 2024-12-11 - 2024-12-19 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> MLE 00:00
    Grįž: MLE 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas

Trumpas aprašymas:
Nuostabi ramybės, saulės ir turkio spalvos oazė, kuri yra madinga atostogos mažoje, atogrąžų saloje! Pasinerkite į prabangą ir paragaukite ypatingų patiekalų, kuriuos patiekia vietinis šefas, kuris, kaip niekas kitas, gali patenkinti reikliausių potraukių skonius. Viešbutyje yra skonių gylis ir ... povandeniniai stebuklai. Ši vieta yra tikras nardymo gerbėjų rojus, todėl pasinerkite ir pasigrožėkite unikaliais, spalvingais lobiais per pamokas su profesionaliais instruktoriais. Ryte pabusti moderniame, stilingame kambaryje ir žengti tik keletą žingsnių pasivaikščioti ant balto, miltelių pavidalo smėlio ar ... iškart įšokti į gaivinantį vandenį!

Vieta:
Pietų Ari Atole, THUDUFUSHI saloje, 350 m ilgio ir 350 m pločio; maždaug 100 km nuo Malės oro uosto, pervežimas iš Malės oro uosto lėktuvu (apie 25 min.)

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, švelniai besislepiantis paplūdimys, visai šalia viešbučio; nemokami skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
5 žvaigždučių, pastatytas 1989 m., išplėstas 2011 m., 71 kambarys pirmame aukšte esančiose vilose ir vasarnamiuose, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Maakana“ – švediškas maistas, tarptautinė ir vietinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 4 à la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Aqua on the water (nemokama vandens vilos kambariuose apsistojusiems svečiams) – europietiška ir azijietiška virtuvė, yra kėdutės vaikams, Farivalhu Maldyvų – vietinė virtuvė, Thila – japonų virtuvė, Kakuni jūros gėrybės – jūros gėrybės , 3 barai, iš jų vienas paplūdimyje (Maakana baras laikinai uždarytas, vyksta remontas – darbas ryte, tarp pusryčių ir pietų, planuojama baigti: lapkričio pabaiga); suvenyrų parduotuvė, juvelyriniai dirbiniai, biblioteka; konferencijų salė iki 50 žmonių, terasa su vaizdu į vandenyną, sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Beach bungalow:

2 asmenims, kambario plotas apie- 30 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, ventiliatorius luboms, vonios kambarys (wc; bidė, džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), išorinis dušas, bevielis internetas, telefonas, mini baras (kiekvieną dieną pripildomas vandens, gaiviųjų gėrimų ir vyno) ), kavos / arbatos rinkinys, seifas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų (pagal užsakymą prieš atvykstant); terasa (stalas ir kėdės), tiesiai nusileidimas į paplūdimį, priekinis vaizdas į jūrą.
Junior suite:
2-asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos vaikams - sofa), kambario plotas apie -40 m², svetainė ir optiškai atskirtas miegamasis, vonios kambarys (wc; bidė, plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), išorinis dušas, beach bungalow kambario tipo įrengimas.
Vandens vila:
2-asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiajam), kambario plotas apie - 50 m², vonios kambarys (dušas, wc; bidė, džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), įranga kaip beach bungalow kambaryje, papildomai: „Apple iMac“ su filmų prieiga, kai kuriuose kambariuose sūkurinė vonia arba baseinas.

Sportas ir pramogos:
paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, joga, pilatesas, vandens aerobika, baidarės, burlenčių sportas, paviršutinis nardymas, PADI nardymo pamokos (nuo 18.06-30.09; privalomas draudimas: apie 35 USD / asm.), PADI nardymas (nemokamas svečiams su PADI pažymėjimas; privalomasis draudimas: apie 35 USD / asm.); gyva muzika, vakarinės pramoginės programos; kelionė į žvejų kaimelį (vieną kartą per viešnagę); papildomi mokesčiai: katamaranas, SPA centras: ajurveda, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (8.00–10.30), priešpiečiai (13.00–14.30) ir vakarienė (20.00–21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai numatytu laiku paplūdimio bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–24.00) nurodytuose baruose; Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Kontaktai:
009606680583, www.diamondsresorts.com

Nemokamai:
Aptarnavimas paplūdimyje, Wifi


ref:7305

Kitos kelionės datos

Lily Beach Resort & Spa at Huvahendhoo

Maldyvai / Ari Atolas / Huvahendhoo
2769 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Ari Atolas / Huvahendhoo

Trumpas aprašymas:
Tikras rojus žemėje! Egzotiškas kraštovaizdis, rojaus paplūdimys, atmosferiškos vilos, apsuptos palmių ir vandenyno pakrantėje – tai puikus kraštovaizdis svajonių atostogoms. Pasinerkite į prabangą ir praleiskite nepamirštamas atostogas Maldyvuose! Viešbutis puikiai sujungia jaukią atmosferą su daugybe pramogų, kurias galima rasti jo patalpose. Čia galėsite ne tik palaimingai atsipalaiduoti privačiame paplūdimyje ir prie baseino, jogos užsiėmimų ir SPA procedūrų metu, bet ir aktyviai leisti laiką – nardyti ar žaisti tenisą bei tinklinį. Susigundyk!

Vieta:
Pietų Ari atole, HUVAHENDHOO saloje, apie 600 m ilgio ir apie 110 m pločio; apie 80 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu (apie 25 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidūs įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, modernus ir prabangus, 125 vilos, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Lily Maa – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai, à la carte restoranai (kartą per savaitę įskaičiuoti) : Tamarind – tailandietiška virtuvė, Les Turquoise d'Aqua – tarptautinė virtuvė, Teppanyaki – japonų virtuvė, 4 barai, įskaitant barą prie baseino ir paplūdimio barą; palmių sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Beach Vila:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 68 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, išorinis vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), stiklinė pertvara tarp kambario ir vonios kambario su galimybe uždengti užuolaidas, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas , mini baras (pildomas vandeniu kasdien, mokama pagal suvartojimą), kavos/arbatos rinkinys, seifas, lygintuvas ir lyginimo lenta (nuomojama registratūroje); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; terasa (stalas ir gultai);
Beach suite:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 76 m², pusiau atviras vonios kambarys (vonia, lauko dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės), įrengimas kaip beach viloje, papildomai butelis putojančio vyno atvykus;
Deluxe water vila:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 126 m², vonios kambarys (vonia, dušas, plaukų džiovintuvas, chalatas, šlepetės),  įrengimas kaip beach viloje; terasa su poilsio zona, sūkurine vonia ir tiesioginiu išėjimu į jūrą; apgyvendinimas viloje vaikams iki 12 metų tik užpildžius tėvų visos atsakomybės deklaraciją.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant 1 infinity baseiną, vaikų baseinas, gultai ir skėčiai prie baseinų nemokamai, treniruoklių salė, paplūdimio tinklinis, teniso kortai (mokami prožektoriai), joga, tam tikros nemotorizuotos vandens sporto šakos, paviršinio nardymo įranga (kaukė, plauksmenys), mini klubas Turtles (3- 12 metų); už papildomą mokestį: nardymo pamokos, nardymas su gidu, biliardo stalas, SPA centras: veido ir kūno procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota plus:
pusryčiai (7.30-10.30), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.00-21.30) pagrindiniame restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-1.00 val.); maitinimas à la carte restorane kartą per savaitę; būtina nešioti viskas įskaičiuota apyrankes.


ref:2799

Kitos kelionės datos

Apie kryptį