• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Vila Galé Salvador

Brazilija / Bahia / Salvador
1641 €
  • Data: 2025-03-16 - 2025-03-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> SSA 00:00
    Grįž: SSA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Brazilija / Bahia / Salvadoras

Trumpas aprašymas:
 Praleiskite atostogas gyvybingame ir vietinių spalvingame Salvadore! Siūlome viešbutį pirmoje paplūdimio linijoje, netoli smėlėto paplūdimio, skalaujamo Atlanto vandenyno vandenų – ideali vieta atostogoms po kaitria Brazilijos saule. Puiki vieta ir unikalus kraštovaizdis leidžia pajusti miesto, kurio gyvenimas teka sambos ritmu, atmosferą. Pagrindinė viešbučio atrakcija – terasa su baseinu, iš kurios atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į vandenyno platybes. Svečiai gali naudotis 2 restoranais, kuriuose patiekiami gardūs vietiniai ir itališki patiekalai, atitinkantys išrankiausių gurmanų skonį. Atsipalaidavimui ir atokvėpio akimirkai po visą dieną trukusių užsiėmimų rekomenduojami 2 atmosferiški barai, garsėjantys gardžiais ir gaiviais gėrimais, o aukštesnio lygio atsipalaidavimą suteiks sveikatingumo centro siūlomi masažai ir grožio procedūros. Rajone yra daug įdomių lankytinų vietų, įskaitant Bahia modernaus meno muziejų ir spalvingą Pelourinho rajoną. Taip pat būtinai išeikite į ilgą pasivaikščiojimą po žavingus miesto kampelius, o vakarais stebėkite nuostabius ir romantiškus saulėlydžius!

Vieta:
Ondina rajone, apie 6,5 km nuo SALVADOR centro, apie 1 km iki restoranų ir barų, apie 2,5 km nuo Forte de Santo Antônio da Barra, apie 6 km iki Bahia modernaus meno muziejaus, apie 1 km nuo miesto centro. 7,5 km nuo Pelourinho rajono, apie 82 km nuo Garcia D'Ávila pilies, apie 85 km nuo Baleia Jubarte instituto, apie 86 km nuo Praia do Forte; apie 29 km nuo Salvadoro oro uosto; autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Ondina, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 1 km nuo viešbučio, į paplūdimį galima patekti keliu, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, atidarytas 2003 m., renovuotas 2017 m., 224 kambariai, 1 pastatas, 9 aukštai, liftas, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Versátil - švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės vaikams, vegetaras patiekalai, Massa Fina – picerija, vakarienės metu restoranuose privaloma formali apranga (vyrams – ilgos kelnės), 2 barai: fojė ir prie baseino; 7 konferencijų salės, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm. (galima 1 papildoma lova), 26 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos komplektas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, apie 110 m2, gylis 1,4-1,8 m, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; už papildomą mokestį: sveikatingumo centras: treniruoklių salė, hamamas, masažai bei veido ir kūno priežiūros procedūros.


ref:10103

Kitos kelionės datos

Vila Galé Marés

Brazilija / Bahia / Guarajuba
1933 €
  • Data: 2025-03-23 - 2025-03-30 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> SSA 00:00
    Grįž: SSA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Brazilija / Bahia / Camacari

Trumpas aprašymas:
Įsivaizduokite nuostabų, prabangų kurortą, esantį maždaug 200 000 m2 plote, atogrąžų sode, prie pat pasakiškai ilgo, gražaus Guarajuba paplūdimio – tai gali būti jūsų svajonių atostogų peizažas! Erdvus vestibiulis, elegantiškas paveikslais ir egzotiškomis detalėmis dekoruotas interjeras, patogūs kambariai, platus restoranų ir barų pasirinkimas, kurie lepina skoniu, įskaitant barus prie baseino, ir išskirtinai gausi sporto pasiūla reiškia, kad viešbutis turi daugybę ištikimų gerbėjų, kurie įsimylėjo šią vietą. Atkreipkite dėmesį į puikiai į kraštovaizdį integruotą didžiulį baseiną su gultais vandenyje ir nuostabiu vaizdu į vandenyną, kuriame galėsite valandų valandas atsipalaiduoti vėsindamiesi šaltu kokteiliu! Dienomis pramogomis rūpinasi animatorių grupė, vakarais galima pasiklausyti gyvos muzikos, pasigrožėti šokėjų ir akrobatų pasirodymais. Suplanuokite ekskursiją po apylinkes, žavingą, balto smėlio Praia do Forte ir charizmatiškąją Bahijos sostinę – Salvadorą, afrikietiškiausią Brazilijos miestą, garsėjantį nuostabiu senamiesčiu ir puikiais restoranais, tiekiančiais didžiules krevetes!

Vieta:
3,5 km nuo GUARAJUBA centro, apie 2 km nuo restoranų ir barų, apie 14 km nuo Garcia D'Ávila pilies, apie 22 km nuo Baleia Jubarte instituto, apie 22,5 km nuo Praia do Forte, apie 68 km nuo Salvadoro centro; apie 47 km nuo Salvadoro oro uosto; autobusų stotelė apie 2 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Guarajuba, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, skėčiai ir gultai mokami; Espera, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 14 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami; Imbassaí, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 27 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, atidarytas 2006 m., 480 kambarių pagrindiniame pastate, 96 vasarnamiai pirmame aukšte, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Tenda dos Milagres – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, NEP Lounge – vaikams, švediškas stalas, vietinės ir Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalai, Cravo e Canela – užkandžiai ir lengvi patiekalai švediško stalo principu, vietinė ir tarptautinė virtuvė, Inevitável – à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, Massa Fina – picerija, būtina oficiali apranga restoranuose vakarienės metu (vyrams – ilgos kelnės), barai: Swip up baras, Jubiabar fojė, Soul & Blues' Disco, paplūdimio baras; automobilių stovėjimo aikštelė, parduotuvės; 8 konferencijų salės, didelis atogrąžų sodas (200 000 m2), nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: skalbykla, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm., (galima 1 papildoma lova) apie 32 m2, stilingas ir prižiūrėtas, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos komplektas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės)
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1arba dvi papildomos lovos vaikams), apie 32 m2, stilingas ir prižiūrėtas, įrengimas kaip standartiniame kambaryje, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės)

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, apie 3000 m2, gylis 1,4-1,8 m, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; teniso kortas, daugiafunkcė sporto aikštelė, paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, biliardo stalas, žaidimų kambarys, sporto salė; žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas NEP Club (4-12 m.), animacija vaikams ir suaugusiems; už papildomą mokestį: Satsanga SPA: uždaras baseinas, šildomas, sauna, sūkurinė vonia, hamamas, masažai ir veido bei kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-11.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.30), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (10.30-1.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-1.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10106

Kitos kelionės datos

Iberostar Bahia

Brazilija / Bahia / Praia Do Forte
2062 €
  • Data: 2025-03-16 - 2025-03-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> SSA 00:00
    Grįž: SSA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Brazilija / Bahia

Trumpas aprašymas:
Vešlios atogrąžų augmenijos apsuptyje, vos keli žingsniai nuo smėlio paplūdimio, tai puikus pasirinkimas atostogoms rojuje atokiau nuo miesto triukšmo ir rūpesčių. Čia pilnai pailsėsite, o turkio spalvos vandenyno ūžesys jus lydės kiekviename žingsnyje! Žinomas dėl savo puikaus aptarnavimo ir aukšto lygio paslaugų, kurias garantuoja garsus Iberostar tinklas, siūlo erdvius ir patogius kambarius, puikų aptarnavimą ir puikią atmosferą – už teikiamų paslaugų kokybę buvo įvertintas ne vienu prizu. Svečiai taip pat giria šią vietą už gražų interjerą ir puikią virtuvę. Viešbutis išsiskiria sąmoningu ir ekologišku požiūriu: jame atsisakyta vienkartinio plastiko, 70% žuvies ir jūros gėrybių gaunama iš patikrintų šaltinių ir palaikoma vėžlių apsauga. Čia nėra laiko nuobodžiauti! Teritorijoje yra daugybė sporto ir poilsio galimybių tiek suaugusiems, tiek vaikams. Dieną mažiausieji gali mėgautis žaidimais ir linksmybėmis mini klube, o per animacijas galėsite paplaukioti viename iš baseinų, palaikyti fizinę formą treniruoklių salėje, žaisti tenisą ar paplūdimio tinklinį ar pašėlti. Vakare atsipalaiduokite viename iš kelių viešbučio barų arba leiskitės į romantišką pasivaikščiojimą nuostabiame kraštovaizdyje. Unikalus viešbutis veiks ne tik atostogų, bet ir komandiruotės metu – vietoje konferencijų salės, kuriose telpa per 3000 žmonių! Svečiai gali naudotis 6 restoranais ir food truck, kuriame galėsite paragauti žinomų ir populiarių pasaulio virtuvių bei sužinoti apie tikrus braziliškus skanėstus.

Vieta:
apie 8,5 km nuo PRAIA DO FORTE centro, ramioje vietoje, apie 4 km nuo restoranų ir barų, apie 8 km nuo Garcia D'Ávila pilies ir Baleia Jubarte instituto, apie 82 km nuo Salvadoro; apie 62 km nuo Salvadoro oro uosto; autobusų stotelė apie 2 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Praia do Forte, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą prie pat viešbučio, už skėčius ir gultus reikia mokėti.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, atidarytas 2006 m., 631 kambarys, 1 pastatas, 2 aukštai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 6 restoranai: pagrindinis Meu Rei - švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, restorane yra kėdutės vaikams, vegetariškas, 5 a la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Sakura Teppanyaki – azijietiška virtuvė, El Colonial – prancūzų virtuvė, Coqueiro – itališka virtuvė, Baiano – vietinė virtuvė, Mare Nostrum – Viduržemio jūros regiono virtuvė, vakarienės metu restoranuose privaloma oficiali apranga (ponai – ilgos kelnės), Oxente - food truck, 6 barai: Abaeté fojė, La Perla prie baseino, Itapúa, Balada Nightclub (įėjimas tik svečiams nuo 18 metų), Aruá prie baseino, Sapiranga prie baseino; automobilių stovėjimo aikštelė, prekybos centras; 19 konferencijų salių iki 3700 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, grožio salonas, budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard

Kambarys:
Premium:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 36-38 m2, stilingas ir prižiūrėtas, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos komplektas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; kambarys viršutiniame aukšte už papildomą mokestį;
Premium spa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 36 m2, stilingas ir prižiūrėtas, įrengimas kaip premium kambaryje, papildomai: nemokamas vienos dienos įėjimas į Sensations SPA (sauna, hamamas, sūkurinė vonia); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą;

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; paplūdimio tinklinis, teniso kortai, treniruoklių salė (įėjimas tik svečiams nuo 16 m.); „Star Camp“ mini klubas (4-17 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: Sensations SPA (įėjimas tik svečiams nuo 18 m.): infinity baseinas, sauna, sūkurinė vonia, hamamas, romėniška pirtis, Vichy dušas, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; 9 duobučių golfo aikštynas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-11.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.00-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (11.00-18.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (9.00-1.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10124

Kitos kelionės datos

Grand Palladium Imbassaí Resort & Spa

Brazilija / Bahia / Imbassai
2066 €
  • Data: 2024-12-15 - 2024-12-22 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> SSA 00:00
    Grįž: SSA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Brazilija / Bahia / Imbassai

Trumpas aprašymas:
Penkių žvaigždučių rojus tropikuose po ranka! Įsikūręs gražioje vietoje tarp egzotiškos Imbassaí gamtos rezervato augmenijos su ilgais smėlio paplūdimiais, kur vešliai žalios palmės linksta į vandenyną. Poilsiautojai turi net 6 restoranus su įvairia, svečių vertinama virtuve ir keletu baseinų, paruoštų ir patiems mažiausiems ir jaunimo klubai su įdomia veikla, vaizdo žaidimais ir karaoke, o visa šeima galės smagiai leisti laiką per animacijas. Šioje vietoje nuolat verda gyvenimas! Po intensyvios dienos įeikite į ramybės ir atsipalaidavimo pasaulį prabangiame SPA centre, kuriame gausu profesionalių procedūrų, kurios patenkins net išrankiausius, arba maloniai praleiskite laiką su atvėsusiu gėrimu viename iš 10 barų. Vertinamas už išskirtinį ir draugišką aptarnavimą, kuriam visada pirmoje vietoje yra svečių poreikiai ir komfortas, tiks tiek atostogoms su visa šeima, tiek nepamirštamai kelionei dviese – čia galite surengti ir vestuves ar jubiliejų. tikrai egzotiška atmosfera!

Vieta:
3 km nuo IMBASSAÍ centro, apie 1 km nuo restoranų ir barų, apie 16 km nuo Praia do Forte ir Garcia D'Ávila pilies, apie 17 km nuo Baleia Jubarte instituto, apie 90 km nuo Salvadoro; apie 69 km nuo Salvadoro oro uosto; autobusų stotelė apie 2 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Imbassaí, viešas, iškirta viešbučio dalis, smėlėtas, nuolaidus įėjimąs į jūrą, apie 650 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami; Santo Antonio – viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimąs į jūrą, apie 3 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami; Costa do Sauipe, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimąs į jūrą, apie 6 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami;

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2010 m., 654 kambariai, 11 vilų, 2 aukštai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, iš viso 6 restoranai: 3 restoranai - švediškas stalas, maisto gaminimas svečių akivaizdoje: pagrindinė Agda - tarptautinė virtuvė, galima restorane kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, Oxum – vietinė ir tarptautinė virtuvė, Poseidonas – Viduržemio jūros regiono virtuvė, 3 à la carte restoranai: Sumptuori – japonų virtuvė, Bahia & Brasa – braziliška virtuvė, Portofino – Viduržemio jūros regiono virtuvė, oficiali apranga privaloma visuose restoranuose vakarienė (vyrams – ilgos kelnės), 11 barų, įskaitant fojė, prie baseino, prie paplūdimio ir SPA centre; butikas, suvenyrų parduotuvė, pinigų keitykla, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras iki 600 žmonių, atogrąžų sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), kirpykla (pagal pageidavimą), skalbimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Junior suite:

2 asm., (galimybė pristatyti 1 papildomą lovą asmeniui suaugusiam arba 2 vaikams - sofa) apie 38 m2, stilingas ir prižiūrėtas, kondicionierius, vonios kambarys (sūkurinė vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos komplektas), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys, lyginimo rinkinys, mini baras, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės).

Sportas ir pramogos:
4 baseinai, laisvos formos, gėlo vandens, įskaitant pagrindinį, apie 3500 m2, gylis. 1,4 m, vaikams su vandens žaidimų aikštele, Splash Pool vandens parkas su čiuožyklomis, apie 600 m2, gylis 0,4 m, El Segredo, apie 400 m2, gylis 1,4 m (tik The Signature Level kambarių svečiams), skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; teniso kortai, treniruoklių salė, aerobika, smiginis, biliardo stalas, vandensvydis, petankė, daugiafunkcinė sporto aikštelė; kūdikių klubas (1-4 m.), mini klubas (4-12 m.), paauglių klubas (13-17 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: Zentropia Palladium Spa & Wellness, kurio plotas apie 4800 m2 (įėjimas tik svečiams nuo 18 m.): baseinas, laisvos formos, saldaus vandens, apie 660 m2, gylis apytiksl. 1,4 m, baras prie baseino, sauna, sūkurinė vonia, garinė pirtis, ledo kabina, poilsio zona, masažai bei veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (12.00-16.00), švediško stalo vakarienė (18.30-22.30), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-18.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-2.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10107

Kitos kelionės datos

Iberostar Selection Praia do Forte

Brazilija / Bahia / Praia Do Forte
2246 €
  • Data: 2025-03-16 - 2025-03-23 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> SSA 00:00
    Grįž: SSA 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Brazilija / Bahia / Praia Do Forte

Trumpas aprašymas:
Pasakiškai įsikūręs prie nuostabaus, smėlio paplūdimio, nuo viešbučio atskirtas tik kokoso palmėmis, priklausantis visame pasaulyje pripažintam ir gerbiamam Iberostar tinklui, kviečia nepamirštamoms atostogoms Praia do Forte! Įsikūręs vietovėje, garsėjančioje ekoturizmo propagavimu, jis yra žinomas dėl rūpinimosi supančia aplinka ir yra ypač artimas programai, kuria siekiama apsaugoti nykstančių jūros vėžlių rūšis, kurias galima rasti pakrantėje. Prabangus viešbutis įsikūręs didelėje žalioje teritorijoje, o pagrindinis jo akcentas – gražiai sutvarkytas baseinų kompleksas su vaizdu į vandenyną. Tai puiki vieta šeimos atostogoms rojuje – čia yra daugybė pramogų vaikams, įskaitant vandens žaidimų aikštelę, mini klubą „Star Camp“ ir linksmą animaciją. Galite palaikyti formą treniruoklių centre, žaisti tenisą ar golfą – vietoje yra gražus 9 duobučių golfo aikštynas su nuostabiu vaizdu! Leiskitės į kulinarinę kelionę ir paragaukite patiekalų viename iš kelių teminių restoranų, o jei neturite pakankamai skonio pojūčių, taip pat yra restoranų giminingame viešbutyje „Iberostar Bahia“. O dienos pabaigoje apsilankymas SPA centre ir... poilsis hamake – taip galima gyventi!

Vieta:
9 km nuo PRAIA DO FORTE centro, ramioje vietoje, apie 3,5 km nuo restoranų ir barų, apie 8 km nuo Garcia D'Ávila pilies, apie 8 km nuo Baleia Jubarte instituto, apie 82 km iš Salvadoro; apie 62 km nuo Salvadoro oro uosto; autobusų stotelė apie 2 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Praia do Forte, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, skėčiai ir gultai mokami; Praia do Papa Gente, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 4 km nuo viešbučio, už skėčius ir gultus reikia mokėti.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2008 m., 536 kambariai, keli pastatai, 2 aukštai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Pelô - švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, 5 à la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Do Lago (įėjimas tik vyresniems nei 8 metų svečiams) - gurmanas, Novecento - italų virtuvė, Mai Tai - azijietiška virtuvė, Maresia - meksikietiška virtuvė, Odoia Bahian - vietinė virtuvė, būtina oficiali apranga vakarienės metu restoranuose (vyrams – ilgos kelnės), baruose: Piata vestibiulyje, Axé Entertainment, Wave Nightclub, Yemanjá baro baseinas, Star Café; automobilių stovėjimo aikštelė, parduotuvės; 19 konferencijų salių 3700 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, grožio salonas, budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; svečiai gali naudotis giminingo viešbučio Iberostar Bahia maitinimo infrastruktūra (apie 600 m nuo viešbučio).

Kambarys:
Junior suite:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 48-52 m², stilingas ir prižiūrėtas, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatas ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, lyginimo komplektas, mini baras, banko seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės, hamakas); Vaizdas į sodą, baseiną ir jūrą už papildomą mokestį

Sportas ir pramogos:
5 baseinai, įskaitant vaikų baseiną su vandens žaidimų aikštele, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; paplūdimio tinklinis, teniso kortai, treniruoklių salė (įėjimas tik svečiams nuo 16 m.); žaidimų aikštelė, mini klubas Star Camp (4-17 m.), animacija vaikams ir suaugusiems; už papildomą mokestį: Sensations SPA (įėjimas tik svečiams nuo 18 m.): infinity baseinas, sauna, sūkurinė vonia, turkiška pirtis, romėniška pirtis, Vichy dušas, masažai ir veido bei kūno priežiūros procedūros; 9 duobučių golfo aikštynas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-11.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-22.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (11.00-18.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (9.00-01.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10125

Kitos kelionės datos

Apie kryptį