• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Reethi Beach Resort Maldives

Maldyvai / Baa Atolas / Fonimagoodhoo
1578 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Baa Atolas / Fonimagoodhoo

Trumpas aprašymas:
Kaip čia gražu! Rojaus aplinka, kaitri saulė ir atostogų atmosfera – tai Maldyvai! Čia praleisite fantastiškas atostogas patogiame viešbutyje, kuriame rasite viską, ko širdis geidžia. Įsikūręs Baa atole, kuris buvo įtrauktas į UNESCO biosferos rezervatų sąrašą, siūlo jaukius kambarius, įskaitant kambarius su tiesioginiu nusileidimu į turkio spalvos vandenį, 4 barus ir net 5 restoranus, taip pat gražų baseiną ir gražų prie pat viešbučio esantis paplūdimį, kuriame galėsite išbandyti savo jėgas vandens sporto šakose, pavyzdžiui, nardymas ar paviršinis nardymas – atsipalaiduokite, tai taip paprasta!

Vieta:
Baa atole, FONIMAGOODHO saloje, apie 600 m ilgio ir apie 200 m pločio; apie 25 km nuo Malės oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi (apie 50 min.).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1998 m., renovuotas 2010 m., 129 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Rehendhi – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai: Reethi Grill – ant grotelių kepti patiekalai, jūros gėrybės ir pica, Saima Sodo restoranas – tarptautinė virtuvė, Moodhu restoranas/baras – tarptautinė virtuvė, Alifaan užkandžių restoranas, 4 barai, įskaitant paplūdimio barą; mini parduotuvė; nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Reethi villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 47 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), palydovinė televizija, mini baras; terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į saulėtekį;
Deluxe villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 47 m2, įrengimas kaip reethi viloje, terasa su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį (stalas ir kėdės), vaizdas į saulėlydį;
Water villa:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 61 m2, namelis ant vandens, įrengimas kaip reethi viloje, terasa su tiesioginiu nusileidimu į vandenį (stalas, kėdės, skėčiai ir gultai);
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 60 m2, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė, paplūdimio tinklinis, biliardo stalas, stalo tenisas, smiginis, stalo futbolas; už papildomą mokestį: teniso kortas, badmintonas, skvošas, vandens sportas paplūdimyje; Coconut SPA centras: sūkurinė vonia, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.30 val.); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytoje vietoje (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Viskas įskaičiuota plus (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.30 val.); gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytoje vietoje (9.00-24.00); viskas įskaičiuota ir reikalingos apyrankės.


ref:3731

Kitos kelionės datos

Dreamland Maldives - The Unique Sea & Lake Resort Spa

Maldyvai / Baa Atolas / Hirundhoo
1603 €
  • Data: 2024-06-09 - 2024-06-14 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Maldyvai / Baa Atolas / Hirundhoo

Trumpas aprašymas:
Nuostabi, rojaus sala su baltu paplūdimiu, elipsės formos, ideali atostogų vieta mėgstantiems gamtą ir ramų poilsį. Hirundhoo saloje, be įdomios augmenijos, yra ir natūralus biotvenkinys su maudymosi zona, kur galėsite atsipalaiduoti originaliai įrengtoje terasoje su gultais. Gyvenkite viename iš bungalow su tiesioginiu išėjimu į paplūdimį arba name ant vandens! Čia idiliška ir jauku, o dieną geriausia praleisti ilsintis ar vaikščioti ant smėlio. Viešbutyje yra 2 restoranai, kuriuose patiekiami delikatesai iš viso pasaulio, ir 2 barai nuostabioje vietoje – su vaizdu į biotvenkinį ir paplūdimį. Aktyviems poilsiautojams čia taip pat nebus nuobodu – čia yra sporto salė, teniso kortai ir platus vandens sporto pasirinkimas, ypač rekomenduojame nardyti ir grožėtis nuostabiu povandeniniu pasauliu!

Vieta:
Šiaurės Baa atole, HIRUNDHOO saloje, apie 450 m ilgio ir apie 180 m pločio; apie 130 km nuo Maldyvų oro uosto, pervežimas vandens lėktuvu arba motorine valtimi.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2018 m., 90 kambarių, 90 bungalow, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: Sea View – švediškas stalas ir à la carte, tarptautinė virtuvė, Lake View – a la carte, tarptautinė virtuvė, 2 barai, įskaitant su vaizdas į biotvenkinį ir paplūdimį; suvenyrų parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard ir American Express.

Kambarys:
Beach bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 78 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), lauko dušas, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; terasa (gultai), tiesioginis išėjimas į paplūdimį;
Water Bungalow:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), tik suaugusiems (18+), apie 78 m2, namelis ant vandens, įrengimas kaip beach bungalow, terasa (gultai), tiesioginis priėjimas prie vandens;
 
Sportas ir pramogos:
natūralus maudymosi biotvenkinys, gultai prie baseino nemokamai; sporto salė, tinklinis, smiginis, stalo tenisas; už papildomą mokestį: teniso kortas, nardymas, vandens sportas paplūdimyje; SPA centras: masažai ir priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.30-21.00) nurodytame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; kava, arbata, gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (8.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10014

Kitos kelionės datos

Royal Island Resort & Spa

Maldyvai / Baa Atolas / Horubadhoo
2011 €
  • Data: 2024-09-18 - 2024-09-26 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 21:25 -> MLE 15:20
    Grįž: MLE 09:55 -> WAW 19:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Maldyvai / Baa Atolas

Trumpas aprašymas:
Rojus viduryje vandenyno! Baltas, ilgas paplūdimys, žydrus Indijos vandenynas ir elegantiškos vilos, iš kurių galite patekti tiesiai į paplūdimį - puiki vieta romantiškoms atostogoms. Gražus baseinas, vakarienė dviems su egzotiškais vaizdais ir puikus aptarnavimas, atitinkantis aukščiausius pasaulinius standartus vienoje vietoje, paruoštas ypač reikliausiems svečiams.

Vieta:
Baa Atole, Horubadhoo saloje, kurios ilgis yra 800 metrų, plotis - 220 metrų; apytiksliai 37 km nuo Malės oro uosto, lėktuvo ir motorine valtimi pervežimas iš Malės oro uosto (maždaug 30 min.).

Paplūdimys:
smėlio, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 150 vilų, elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Maakana“ - švediško stalo patiekalai, tarptautinė virtuvė, „Raabondhi“ - restoranas „á la carte“, baras prie baseino - užkandžiai, desertai, gaivieji gėrimai, baras „Boli“ ir „Fun Pub“ - alkoholiai ir kokteiliai; suvenyrų parduotuvė; papildomi mokesčiai: bevielis internetas viešose vietose; kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“, „Maestro“, JCB ir AMEX.

Kambarys:
Standatinis kambarys (beach villa):
2 asmenims (galima 1 papildoma lova vaikams), kambario plotas –apie 31 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc), telefonas, seifas, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (mokama); terasa (stalas ir kėdės); visų vilų vaizdas į vandenyną.

Sportas ir pramogos:
baseinas, sporto klubas, stalo tenisas, biliardo stalas, skvošas, tinklinio aikštelė, nemotorinis sportas paplūdimyje; animacija suaugusiems; „Araamu“ SPA centre (už papildomą mokestį): masažai ir priežiūros procedūros; PADI nardymo centras.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
Pusryčiai – švediškas stalas (7.30–9.30), pietūs - – švediškas stalas (12.30–14.00), vakariene - švediškas stalas (19.30–21.00) pagrindiniame restorane; popietės arbata baseino bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00–1.00); mini baras papildomas kartą per dieną: gaivieji gėrimai ir vanduo; Būtina dėvėti viskas įskaičiuota apyrankes; visi gėrimai, patiekiami stiklinėse tarose.

Kontaktai:
0096/06600088, www.villahotels.com

Nemokamai:
Paplūdimio aptarnavimas


ref:1402

Kitos kelionės datos

Apie kryptį