• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Halley Hotel and Apartment Affiliated By Melia

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
466 €
  • Data: 2024-12-01 - 2024-12-05 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 12 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10286

Kitos kelionės datos

Occidental Pueblo Acantilado

Ispanija / Kosta Blanka / El Campello
469 €
  • Data: 2024-10-20 - 2024-10-25 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:45 -> ALC 18:30
    Grįž: ALC 10:20 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Svajingai įsikūręs El Campello uolos viršuje, iš kurios atsiveria vaizdas į Baltąją pakrantę. Sukurtas Viduržemio jūros stiliumi, jis primena žavingą Ispanijos miestelį siauromis gatvelėmis, puikiai tinka vietinės kultūros mėgėjams, sukuria magišką atmosferą ir visišką atsipalaidavimą. Patogiose, stilingai įrengtose studijose ir apartamentuose yra virtuvėlės, gali apsistoti iki 4 žmonių. Jauki aplinka, spalvingi pastatų fasadai ir puiki vieta tyrinėti salą daro viešbutį populiariu ne tik tarp porų, kurios čia gali planuoti savo svajonių vestuves.

Vieta:
ant skardžio, apie 6 km nuo EL CAMPELLO centro, apie 100 m iki parduotuvių, barų ir restoranų; apie 30 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė šalia viešbučio.

Paplūdimys:
Cala la Nuza, viešas, smėlio, apie 2 km nuo viešbučio; El Campello, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 6 km nuo viešbučio, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, stilingas ir modernus, pastatytas 1996 m., renovuotas 2022 m., 100 kambarių, keli pastatai su terasomis, 2 aukštai, 1 liftas, elegantiška salė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „El Pontet“ – švediškas mstalas, tarptautinė virtuvė ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, aukštos kėdutės ir meniu vaikams, specialios dietos (pagal užsakymą), vestibiulio baras, kavinė; Carilo mini turgus; 2 konferencijų salės, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra; viešbutyje yra lygių skirtumų – nerekomenduojama žmonėms su judėjimo apribojimais; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos - sofa), elegantiškas, apie 44 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, virtuvėlė, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą (mokama); vaizdas į apylinkes; vaizdas į baseiną už papildomą mokestį;
Deluxe:
2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos - sofa), apie 50 m², svetainė su virtuvėle, miegamasis atskirtas durimis, įrengimas kaip superior kambaryje; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
Junior suite:
2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos - sofa), apie 50 m², svetainė su virtuvėle, miegamasis atskirtas durimis, įrengimas kaip superior kambaryje; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 200 m², atskira sekcija vaikams, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 15 EUR); sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, amfiteatras; už papildomą mokestį: SPA centras, padelio aikštelė (apie 15 EUR/val.) su įrangos nuoma (mokama papildomai).


ref:436

Kitos kelionės datos

Port Alicante City and Beach

Ispanija / Kosta Blanka / San Juan Playa
515 €
  • Data: 2025-01-13 - 2025-01-16 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 05:45 -> ALC 09:25
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 11 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas ir stilingas viešbutis, atidarytas 2022 m. po kelis mėnesius trukusios restauracijos, siekiant parodyti visiškai naują dizainą ir patobulintas paslaugas. Interjerai yra modernūs, patogūs kambariai, taip pat yra restoranas, kuriame, be kita ko, tiekiamas Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalai, yra baras. Mėgstamiausia laisvalaikio praleidimo vieta yra terasa su baseinu ir baseinėliu su vandens žaidimų aikštele – gulėkite gultuose, kol vaikai žaidžia! Pėsčiomis iš 2 nuostabių smėlio paplūdimių lengvai pasieksite Alikantę – pilną turistų lankomų vietų.

Vieta:
Playa de San Chuano mieste, apie 8,5 km nuo ALIKANTĖS centro, apie 500 m iki restoranų, barų ir parduotuvių, apie 45 km nuo Benidormo; apie25 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė 170 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Las Huertas, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, 900 m nuo viešbučio; San Chuanas, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, 2 km nuo viešbučio; paplūdimiuose nėra paplūdimio paslaugų.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2000 m., renovuotas 2022 m., 206 kambariai, 1 pastatas, 6 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas – švediškas stalas, Viduržemio jūros ir tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, baras prie baseino; seifas registratūroje, pinigų keitimo punktas, automobilių stovėjimo aikštelė, bagažo saugykla; konferencijų centras, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbimo, lyginimo paslaugos; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartnis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), 22-25 m², elegantiškas ir modernus, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas; mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; vaizdas į teritoriją; kambarys su balkonu arba terasa už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas (veikia: gegužės-spalio mėn.), gėlo vandens, vaikų baseinas su vandens žaidimų aikštele, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; SPA centras: sauna, už mokestį: masažas.


ref:10146

Kitos kelionės datos

Albir Playa Hotel and Spa

Ispanija / Kosta Blanka / El Albir
519 €
  • Data: 2024-05-15 - 2024-05-20 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:10 -> ALC 10:55
    Grįž: ALC 10:05 -> WAW 13:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Patogus ir elegantiškas, netoli Albiro centro, kuriame gausu parduotuvių, restoranų ir daugybė pramogų. Viešbutyje yra gausus SPA pasirinkimas: uždaras baseinas, hidroterapija, aromaterapija ir platus grožio procedūrų pasirinkimas. Svečiai gali naudotis gražiai suprojektuotu baseinu ir restoranais, kuriuose patiekiami tarptautinės ir Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalai. Patogūs kambariai ir daugybė pramogų suaugusiems ir vaikams leidžia atsipalaiduoti ir aktyviai leisti laiką su visa šeima.

Vieta:
apie 800 m iki ALBIR centro, artimiausios parduotuvės apie 100 m nuo viešbučio, apie 3 km nuo istorinės Altėjos, apie 7 km nuo Benidormo; apie 58 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė šalia viešbučio (apie 2 EUR/Benidorm).

Paplūdimys:
Playa de Albir, viešas, žvyro ir smėlio su akmenimis, ilgas ir platus, nuolaidus paplūdimys, apie 800 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 15 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2004 m., 202 kambariai, 1 pastatas, 7 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – šveidškas stalas arba patiekiamas maistas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, vegetariški patiekalai , galimi patiekalai alergiškiems žmonėms (užsisakius prieš atvykstant), á la carte restoranas (veikia vasaros sezono metu) - Viduržemio jūros regiono virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu, fojė baras, baras Palapa prie baseino; turizmo informacijos punktas; konferencijų centras 600 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės; Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galimos 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), 35 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas; mini baras (mokamas), seifas (apie 5 EUR / para); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į kalną; vaizdas į baseiną už papildomą mokestį;
Deluxe:
2 asm, (galimos 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), 35 m², viršutiniuose aukštuose, įrengimas kaip standartinio kambario; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į kalną arba baseinas;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlo vandens, laisvos formos, apie 150 m², gylis 1,4 m, atskira sekcija vaikams, apie 15 m², gylis 0,5 m, sūkurinė vonia, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 EUR); stalo tenisas, biliardas; vaikų žaidimų aikštelė; už papildomą mokestį žaidimų kambarys, SPA centras (žmonėms nuo 14 metų): uždaras baseinas, gėlas vanduo, apie 40 m², gylis 1,2 m, sporto salė, sauna, turkiška pirtis, ledo fontanas, škotiški purkštukai, soliariumas, hidroterapija, aromaterapija, ajurvedinės procedūros, manikiūras, pedikiūras, masažai.


ref:3122

Kitos kelionės datos

Marconi Benidorm

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm City Center
519 €
  • Data: 2024-04-12 - 2024-04-15 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:25 -> ALC 23:59
    Grįž: ALC 14:45 -> WAW 18:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

***

Region:

Hiszpania/Costa Blanca

Opis:

Doskonała lokalizacja, przy pięknej, piaszczystej plaży Poniente oraz przy parku Elche, Wygodne pokoje, w większości z balkonem, Basen na hotelowym dachu, z którego można podziwiać piękną scenerię miasta i zatoki Benidorm, Restauracja serwująca smaczne śródziemnomorskie dania,

Lokalizacja:

w Benidorm, przy plaży, ok. 100 m od centrum, ok. 55 km od lotniska, główna ulica przy hotelu, ok. 100 m od centrum rozrywki, ok. 3 km od pola golfowego, ok. 450 m od portu.

Wyposażenie:

liczba pokoi - 103, restauracje - 1, sejf (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, kawiarnie, recepcja 24h, taras słoneczny, przechowalnia bagażu, pokoje dla niepalących.

Basen:

basen odkryty na hotelowym dachu, leżaki i parasole bezpłatne.

Pokoje:

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), ogrzewanie, telefon, zamek elektroniczny. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób (możliwość dopłaty do widoku na morze).

Plaża:

publiczna, piaszczysta, długa, szeroka, łagodne zejście, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

Informacje dodatkowe:

Bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostepnych.

Cena zawiera:

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko*. * transfer typu shuttle bus Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin. Bagaż - Wyloty z Warszawy. mały bagaż podręczny o maksymalnych wymiarach 42x32x25 cm. Wyloty z Gdańska, Krakowa, Wrocławia, Poznania i Warszawy Modlina - bagaż podręczny 10 kg (max. wymiary - 55 x 40 x 20 cm) + 1 mała torebka (max. wymiary - 35 x 20 x 20 cm)

Cena nie zawiera:

Bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego - WYLOTY Z (Ryanair) - Gdańska, Krakowa, Warszawy - Modlina, Wrocławia, Poznania. 15 kg - 315 zł/os/2 strony (wyloty od października do maja) 15 kg - 375 zł/os/2 strony (wyloty od czerwca do września) 20 kg - 439 zł/os/2 strony (wyloty od października do maja) 20 kg - 499 zł/os/2 strony (wyloty od czerwca do września) WYLOTY Z (Wizzair) - Warszawy 23 kg - 259 zł/os/2 strony (wyloty od października do maja) 23 kg - 359 zł/os/2 strony (wyloty od czerwca do września) CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi opłatami. ,

Obsługa na miejscu:

Ograniczona opieka anglojęzycznego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i telefon kontaktowy).


ref:4719

Kitos kelionės datos

Helios Benidorm

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
526 €
  • Data: 2024-12-01 - 2024-12-05 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 12 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10757

Kitos kelionės datos

Cap Negret

Ispanija / Kosta Blanka / Altea
531 €
  • Data: 2024-10-20 - 2024-10-25 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:45 -> ALC 18:30
    Grįž: ALC 10:20 -> WAW 13:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Atmosferos viešbutis su gražiu baseinu ir deginimosi terasa, iš kurios galite tiesiogiai patekti į gražų, ilgą ir platų paplūdimį. Iš vienos pusės kalnų, o iš kitos – mėlynos jūros apsuptas, patogus poilsis ir nepamirštami vaizdai. Šeimos čia jausis ypač gerai. Čia yra restoranas, baras prie baseino ir elegantiški, neseniai atnaujinti kambariai. Vietovė garsėja nuostabiais kraštovaizdžiais ir turistiniais objektais.

Vieta:
apie 900 m nuo ALTEA centro, apie 700 m nuo restorano, apie 800 m iki prekybos centro, apie 10,5 km nuo Aqualandia pramogų parko ir Mundomar akvariumo, apie 16,5 km nuo Benidormo, apie 57 km nuo Alikantės, apie 70 km nuo Alikantės oro uosto, autobusų stotelė apie 65 m nuo viešbučio

Paplūdimys:
Cap Negret – viešas, prie viešbučio, akmenuotas, rekomenduojama apsauginė avalynė, nuolaidus nusileidimas prie jūros,  nėra paplūdimio paslaugų; l'Espigó – viešas, apie 1 km nuo viešbučio, smėlėtas ir akmenuotas, rekomenduojama apsauginė avalynė, nuolaidus nusileidimas prie jūros,skėčiai ir gultai mokami

Apie viešbutį:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1975 m., renovuotas 2018 m, 250 kambarių, 1 pastatas, 5 aukštai, 4 liftai, erdvus fojė, 24/7 registratūra, seifas registratūroje, bagažo saugykla, automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard

Baseinas:
baseinas, gėlas vanduo, apie 500 m², gylis iki 2 m, vaikų baseinas, gėlo vandens, apie 60 m², nemokami skėčiai ir gultai prie baseino

Sportas ir pramogos:
sporto salė, animacija suaugusiems ir vaikams, už papildomą mokestį: biliardas, smiginis, Spa (sauna, sūkurinė vonia, hamamas, masažai ir veido bei kūno procedūros)

Paslaugos:
Auklė, skalbykla, lyginimo paslauga, automobilių nuoma

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos -sofa), apie 27 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant,balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes, už mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą)
Deluxe:
2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos -sofa), apie 30 m², įrengimas kaip standartinio kambario.

Restoranai:
Pagrindinis restoranas Cap Negret – švediškas stalas, ispanų ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, La Pecera – a la carte, vietinė virtuvė, užkandžių baras prie baseino, kavynė


ref:3152

Kitos kelionės datos

Cuco Hotel

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Poniente
538 €
  • Data: 2024-10-21 - 2024-10-24 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 18:30 -> ALC 22:05
    Grįž: ALC 14:40 -> WAW 18:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija /Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Leiskite save suvilioti atostogomis šurmuliuojančio miesto centre, pilname restoranų, barų, klubų ir diskotekų, su nuostabiu smėlėtu Poniente paplūdimiu! Viešbutyje yra stilingas interjeras, maloni atmosfera ir patogūs kambariai. Be patrauklios aplinkos, viešbutyje taip pat galite atsipalaiduoti ir smagiai praleisti laiką - čia yra baseinas su baru, animacijos ir teminiai vakarai. Restorane patiekiami gardūs Viduržemio jūros regiono valgiai, taip pat rekomenduojame išeiti ir paragauti tradicinių ispaniškų užkandžių.

Vieta:
apie 800 m iki BENIDORM centro, prie vietinio kelio, šalia barų ir restoranų, apie 200 m iki parduotuvės; apie 56 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Poniente, viešas, smėlio, platus, nuolaidus paplūdimys, išsiskiritas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 900 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, reguliariai atnaujinamas, 106 kambariai, 1 pastatas, 4 aukštai, 2 liftai, stilingas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, Viduržemio jūros virtuvė, vestibiulio baras; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbimo, lyginimo paslaugos, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 15 EUR/para); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, Maestro.

Kambarys:
Basic:

2 asm, apie 20 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas, mažas šaldytuvas; vaizdas į vidinį kiemą;
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 22 m², įrengimas kaip basic kambario, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes;
Junior Suite:
2 asm, (galimos 1 arba 2 papildomo lovos), apie 29-30 m², įrengimas kaip basic kambario,balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną;

Sportas ir pramogos:
baseinas ant stogo, gėlas vanduo, nemokami gultai prie baseino; animacijos vaikams ir suaugusiems; už mokestį: masažai.


ref:8920

Kitos kelionės datos

RH Victoria

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm City Center
542 €
  • Data: 2024-12-01 - 2024-12-05 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 12 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

4
Hiszpania/Costa Blanca

Informacje Ogólne :

Witamy RH Victoria w Benidorm. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Benidorm (500 m). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, lobby, klimatyzację, recepcję i winda. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest basen. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, przystanek autobusowy, bary/restauracje, informacja turystyczna, centrum miasta i postój taksówek. Odległość od hotelu: lotnisko ALC (59 km), dworzec kolejowy (43 km) i sklepy (5 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia :

Hotel oferuje serwis pokojowy, usługi prasowania, kantor, pralnię i sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki :

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji.

Sport i Rozrywka :

RH Victoria posiada solarium, saunę i masaże wodne. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje bilard i program zajęć animacyjnych. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 3 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje :

Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Wyżywienie :

HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo
FB - śniadania, obiady, kolacje, napoje płatne dodatkowo

Bagaż :

Gdańsk, Poznań, Warszawa Modlin, Wrocław, kraków, Berlin (przelot ralizowany liniami rejsowymi RyanAir)
Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20),
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;
- 15 kg - 282 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 320 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
- 20 kg - 370 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 410PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa
Warszawa (WizzAir);
Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25, który za dodatkową opłatą można zastąpić dużym bagażem podręcznym o wadze;
- 15 kg - 160zł/osobę
Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;
- 23 kg - 222 PLN
- 32 kg - 310 PLN
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


ref:4349

Kitos kelionės datos

RH Corona del Mar

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Poniente
547 €
  • Data: 2024-12-01 - 2024-12-05 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 12 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Čia jūs esate „centre“ ir visos garsiojo kurorto įdomybės yra po ranka! Priešais yra gražus Poniente paplūdimys, vos keli žingsniai nuo parduotuvių, barų ir restoranų – šurmuliuojantis miestas. Rekomenduojame ilgai pasivaikščioti promenada ir pasigrožėti nuostabiais žydros jūros vaizdais! Dekoruotas klasikiniu stiliumi, garsėja ramia, šeimynine atmosfera. Čia yra jaukūs kambariai, dekoruoti ryškiomis spalvomis ir restoranas, kuriame, be kita ko, patiekiami: Viduržemio jūros regiono virtuvė ir baras su terasa, iš kurios, be gėrimų, taip pat atsiveria nepamirštami vaizdai! Čia yra baseinas su čiuožykla ir irklentėmis vaikams, uždaras baseinas ir SPA zona su treniruoklių sale, tad čia aktyviai leiskite laisvalaikį. Vakarais viešbutyje galėsite klausytis gyvos muzikos, taip pat rekomenduojame užsukti į vieną iš netoliese esančių klubų – čia vyksta labai daug!

Vieta:
BENIDORMO centre, apie 100 m iki parduotuvių, barų ir restoranų, apie 4,5 km nuo Aqualandia pramogų parko, autobusų stotelė apie 150 m nuo viešbučio, apie 57 km nuo Alikantės oro uosto.

Paplūdimys:
Poniente – viešas, apie 100 m nuo viešbučio, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus nusileidimas prie jūros, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas).

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, gerai prižiūrėtas, pastatytas 1967 m., dalinai renovuotas 2018 m, 129 kambariai, 1 pastatas, 7 aukštai, 3 liftai, lobis, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, seifas (už užstatą), konferencijų salė iki 80 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas,priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express

Baseinas:
baseinas, netaisyklingos formos, gylis 1 m, vandens masažas, čiuožykla, vaikų baseinas, gylis 0,5 m, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 EUR), uždaras baseinas, laisvos formos, gylis iki 1,4 m, hidromasažas, būtinos plaukimo kepuraitės

Sportas ir pramogos:
stalo tenisas, gyva muzika,  už mokestį: biliardas; SPA: sporto salė (įėjimas asmenims nuo 18 metų), pirtis, už mokestį: masažai.

Paslaugos:
kambarių aptarnavimas, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 14 EUR/para), garažas (apie 17 EUR/para), skalbykla, automobilių nuoma

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, apie 20 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, mažas šaldytuvas, seifas (pagal pageidavimą), balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes, už mokestį: lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant (apie 6,5 EUR/para).
Superior:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos - sofa) apie 26 m², įrengimas kaip standartinio kambario.

Restoranai:
Restoranas „L'illa“ – švediškas stalas, Viduržemio jūros regiono ir tarptautinė virtuvė, 2 barai: fojė su terasa ir baras prie baseino (veikia nuo gegužės iki spalio)


ref:4409

Kitos kelionės datos

Mercure Benidorm

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Poniente
551 €
  • Data: 2024-11-17 - 2024-11-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 16 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs triukšmingame mieste, žinomame dėl puikių restoranų, klubų ir... gražių, smėlio paplūdimių, jis priklauso gerai žinomam ir gerbiamam Mercure Hotels tinklui. Tik 2022 metais atnaujintas ir yra vienas iš inovatyviausių pastatų Benidorme, garsėjantis puikiu Malaspina restoranu su nuostabia terasa, erdviais ir šviesiais kambariais bei idealia vieta poilsiui – baseinu, apsuptu sodo su gultais ir balietiškais gultais. Pėsčiomis pasieksite pasakiškus, ilgus ir plačius paplūdimius, kuriuose galėsite degintis ir atsipalaiduoti. Suplanuokite dieną ir pasimėgaukite vietinėmis pramogomis, o vakare išeikite paragauti ispaniškų užkandžių ir į klubą – čia vyksta daug dalykų!

Vieta:
apie 400 m nuo BENIDORMO centro, prie vietinio kelio, šalia barų ir restoranų, apie 200 m iki parduotuvės, apie 56 km nuo Alikantės oro uosto, autobusų stotelė priešais viešbutį

Paplūdimys:
Poniente – viešas, apie 1 km nuo viešbučio, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus nusileidimas prie jūros, mokami skėčiai ir gultai paplūdimiuose (apie 12 EUR/komplektas).

Apie viešbutį:
keturių žvaigždučių, modernus, elegantiškas, pastatytas 1971 m., pilnai atnaujintas 2022 m, 186 kambariai, 1 pastatas, 7 aukštai, 3 liftai, elegantiškas fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų salė 55 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa ir MasterCard

Baseinas:
baseinas, apie 140 m², nemokami skėčiai, gultai ir balietiškos lovos prie baseino

Sportas ir pramogos:
sporto salė

Paslaugos:
kambarių aptarnavimas, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, apie 18 m2, oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, virdulys, seifas, lyginimo komplektas (pagal pageidavimą), nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, už mokestį: mini baras (mokama pagal suvartojimą)

Restoranai:
Malaspina restoranas su terasa – šveidškas stalas ir à la carte patiekalai, Viduržemio jūros regiono virtuvė, vaikiškas meniu, vegetariški ir be glitimo patiekalai, baras


ref:4626

Kitos kelionės datos

Melia Alicante

Ispanija / Kosta Blanka / Alicante
554 €
  • Data: 2025-01-13 - 2025-01-16 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 05:45 -> ALC 09:25
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 11 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas, pažymėtas garsiuoju Meliá prekės ženklu, garantuoja profesionalų aptarnavimą ir aukštą paslaugų lygį. Puikiai įsikūręs nuostabiame paplūdimyje, tarp uosto ir Alikantės centro, iš jo lengvai pasieksite visas garsiojo kurorto lankytinas vietas. Atsipalaiduokite patogiuose kambariuose, paragaukite skanių patiekalų restorane, o laisvalaikį leiskite terasoje prie baseino su vaizdu į jūrą. Viešbutis yra viena iš vietų ekologiškų objektų žemėlapyje. Rekomenduojame atostogoms dviese arba verslo kelionei.

Vieta:
apie 100 m nuo ALIKANTĖS centro, parduotuvės ir barai šalia viešbučio, apie 47 km nuo Terra Mitica pramogų parko, autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio, apie 15 km nuo Alikantės oro uosto.

Paplūdimys:
Postiguet – viešasis, šalia viešbučio, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, apdovanoas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, skėčiai ir gultai mokami

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, pastatytas 1973 metais, pilnai atnaujintas 2020 metais, 645 kambariai, 1 korpusas, 6 aukštai, liftai, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konsjeržo paslauga, seifas, 13 konferencijų salių, talpinančių apie 400 žmonių, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club

Baseinas:
baseinas, gėlas vanduo, nemokami gultai prie baseino, mokami skėčiai

Sportas ir pramogos:
mini klubas (5-12 m., liepos-rugpjūčio mėn.),animacija vaikams (liepos – rugpjūčio mėn.), už mokestį (išorinis pasiūlymas): vandens sportas, golfo aikštynas apie 7 km nuo viešbučio, golfo pamokos.

Paslaugos:
kambarių aptarnavimas, auklė, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, lyginimo paslauga, dviračių nuoma

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, apie 26 m², oro kondicionierius (gegužės – spalio mėn.), vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, ekologiškos medvilnės rankšluosčiai), bevielis internetas,  televizorius, seifas, balkonas, už papildomą mokestį: mini baras
Premium:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 26 m², įrengimas kaip standartinio kambario.
Executive junior suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 54 m², atskira svetainė, įrengimas kaip standartinio kambario.

Restoranai:
restoranas – švediško stalo pusryčiai, pietūs ir vakarienės iš valgiaraščio, Viduržemio jūros regiono virtuvė, galimos dietos: vegetariškos ir be glitimo, vaikiškos kėdutės; 3 barai: fojė, prie baseino, su užkandžiais


ref:5092

Kitos kelionės datos

Alicante Gran Sol Affiliated by Melia

Ispanija / Kosta Blanka / Alicante
554 €
  • Data: 2024-10-21 - 2024-10-24 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 18:30 -> ALC 22:05
    Grįž: ALC 14:40 -> WAW 18:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Pačiame gražiosios Alikantės centre įsikūręs garsaus tinklo Meliá viešbutis kviečia į karštas ispaniškas atostogas! Svečių laukia šviesūs, šiuolaikiški kambariai su naujausiais patogumais, draugiškas ir paslaugus personalas su individualiu požiūriu, o gurmanai tikrai įvertins 2 restoranus - pusryčių restoraną ir vieną 26 aukšte, su panoraminiu vaizdu į žavingą uostą ir mėlyną jūrą. Čia galėsite visiškai atsipalaiduoti ir paragauti įvairių Viduržemio jūros, Azijos ir Pietų Amerikos virtuvės patiekalų. Netoliese gausu atostogų pramogų – nuo ​ barų ir suvenyrų parduotuvių iki daugybės paminklų, įskaitant pilis! Patirkite nepamirštamas atostogas Kosta Blankos regione, pilname nuostabių paplūdimių!

Vieta:
ALIKANTĖS centre, apie 120 m iki promenados ir prieplaukos, parduotuvės ir barai šalia viešbučio, apie 1,5 km nuo Šv. Barbara, apie 41 km nuo Terra Mitica pramogų parko, apie 12 km nuo Alikantės oro uosto, autobusų stotelė priešais viešbutį

Paplūdimys:
Postiguet – viešasis, apie 450 m nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, skėčiai ir gultai mokami.

Apie viešbutį:
keturių žvaigždučių, dalinai renovuotas 2021 m, 123 kambariai, 1 pastatas, 28 aukštai, 2 liftai, lobis, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, pusryčių restoranas – švediškas stalas, žemyninė virtuvė, dieta be glitimo, 3 konferencijų salės iki 160 žmonių, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Paslaugos:
skalbimo ir lyginimo paslauga

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, apie 16 m2, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą), vaizdas į miestą
Superior:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 22 m2, įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į miestą
Premium:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 22 m2, įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai: kavos/arbatos rinkinys, chalatai ir šlepetės vonioje, vaizdas į jūrą arba kalvą

Restoranai:
Convistas restoranas 26 aukšte su vaizdu į jūrą – à la carte, Viduržemio jūros virtuvė, Pietų Amerikos ir Azijos


ref:10270

Kitos kelionės datos

Madeira Centro

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm City Center
554 €
  • Data: 2024-10-21 - 2024-10-24 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 18:30 -> ALC 22:05
    Grįž: ALC 14:40 -> WAW 18:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10885

Kitos kelionės datos

Villa Del Mar

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm
558 €
  • Data: 2024-04-12 - 2024-04-15 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:25 -> ALC 23:59
    Grįž: ALC 14:45 -> WAW 18:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Labai populiarus dėl savo puikios atmosferos ir profesionalaus aptarnavimo, siūlo patogią viešnagę paplūdimyje po ranka. Viešbutis įsikūręs pirmoje paplūdimio linijoje, yra modernus ir elegantiškai įrengtas. Elegantiškas interjeras dekoruotas pastelinėmis spalvomis, dailiai dekoruoti kambariai su sūkurine vonia arba vandens masažu, lovos su patogiais čiužiniais yra madingai išdėstytos ir tuo pačiu jaukios.

Vieta:
pirmoje paplūdimio linijoje, apie 200 m iki BENIDORM centro, šalia viešbučio parduotuvės, barai ir restoranai, apie 750 m iki senamiesčio centro, apie 10 min. pėsčiomis nuo Las Rejas golfo aikštyno, maždaug 4,5 km nuo Mundo Mar pramogų parko ir Aqualandia; apie 55 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė apie 100 m nuo viešbučio (centras: apie 1,5 EUR).

Paplūdimys:
Poniente, viešas, smėlėtas, ilgas ir platus, nuolaidus paplūdimys, apie 30 m nuo viešbučio, kitapus kelio, skėčiai, gultai ir čiužiniai mokami (apie 15 EUR/para/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, priklausantis Magic tinklui, renovuotas 2009 m., 108 kambariai, 1 pastatas, 9 aukštai, 2 liftai, elegantiška salė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Mar Y Luna - švediškas salas, tarptautinė virtuvė, 3 barai: šalia restoranas, terasa ir prie baseino (veikia sezoniškai); keitykla; terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 28 m², modernus ir elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (hidromasažinė vonia, dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas (mokama); lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant (mokama, apie 7 EUR/para)
Supreme:
2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos), apie 30 m², modernus ir elegantiškas, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip standartinio kambario; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 100 m², gylis iki 1,5 m, vaikų baseinas, apie 35 m², gylis iki  0,5 m, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; stalo tenisas, treniruoklių salė; animacija suaugusiems ir vaikams (gegužės-spalio mėn.), vaikų kambarys ir žaidimų aikštelė, diskoteka; už papildomą mokestį: biliardas, SPA centras: uždaras baseinas, gėlas vanduo, apie 80 m², gylis iki maždaug 1,6 m, sauna, aromaterapija, masažai, grožio procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (20.00-22.00) restorane, užkandžiai (15.00-17.00) nurodytame bare; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00) tam skirtame bare; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

Viskas įskaičiuota ultra (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (8.00-10.30), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (20.00-22.00) restorane, užkandžiai (15.00-17.00) nurodytame bare; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00) tam skirtame bare; įėjimas į SPA (užsakant ne mažiau 4 nakvynių - 1 val., rezervuojant ne mažiau 7 nakvynių - 2 val., būtina išankstinė rezervacija); nemokamas pervežimas (balandis-spalis) į konkrečius Magic viešbučius ir galimybė naudotis jų sporto infrastruktūra; būtina dėvėti ultra viskas įskaičiuota apyrankes.


ref:1172

Kitos kelionės datos

Agir Springs Hotel (Adults Only)

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
558 €
  • Data: 2024-04-22 - 2024-04-25 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 05:45 -> ALC 09:25
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10861

Kitos kelionės datos

Port Benidorm

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
563 €
  • Data: 2025-01-13 - 2025-01-16 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 05:45 -> ALC 09:25
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 11 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10756

Kitos kelionės datos

SH Villa Gadea

Ispanija / Kosta Blanka / Altea
579 €
  • Data: 2024-10-21 - 2024-10-24 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 18:30 -> ALC 22:05
    Grįž: ALC 14:40 -> WAW 18:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Ispanija /Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas ir stilingas, dekoruotas atkreipiant dėmesį į smulkiausias detales, puikiai integruotas į gražią aplinką, stilius ir dekoras primena tradicinį Altea miestą. Priklausantis SH tinklui, svečių vertinamas visų pirma dėl nuostabios atmosferos, draugiško ir paslaugaus aptarnavimo bei skanios virtuvės 4 restoranuose. Įmantrių patiekalų verta paragauti à la carte restoranuose, ypač atkreiptinas dėmesys į restoraną Kitsume, kuriame patiekiami japonų virtuvės patiekalai. Puikūs ir spalvingi gėrimai, siūlomi bare prie baseino, bus puiki atgaiva karštą, saulėtą dieną. Puikiai įrengtas, elegantiškas ir modernus apie 2000 m² ploto SPA centras su iš dalies atviru baseinu savo svečiams siūlo platų procedūrų ir masažų pasirinkimą, pirtis, ledo urvą ir sūkurinę vonią – kiekvienas ras kažką sau!

Vieta:
apie 2,5 km nuo ALTEA centro, apie 800 m iki restorano ir parduotuvės, apie 15 km nuo Benidormo, apie 55 km nuo Alikantės, apie 70 km nuo Alikantės oro uosto, autobusų stotelė apie 350 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Para Perros – viešas, apie 300 m nuo viešbučio, akmenuotas, nuolaidus nusileidimas prie jūros, rekomenduojama apsauginė avalynė, nėra paplūdimio paslaugų

Apie viešbutį:
Penkių žvaigždučių, pastatytas 2005 metais, dalinai renovuotas 2017 metais, 202 kambariai, 3 korpusai, iki 4 aukštų, 2 liftai, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, bagažo saugykla, seifas registratūroje, sodas, konferencijų centras, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express

Baseinas:
3 baseinai (veikia nuo balandžio iki spalio), iš jų 1 su sūkurine vonia, laisvos formos, gėlo vandens, atskira zona vaikams, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų

Sportas ir pramogos:
tinklinio aikštelė, mini klubas (veikia nuo liepos iki rugpjūčio mėn.), animacijos vaikams ir suaugusiems, už papildomą mokestį: biliardas, stalo tenisas; SPA: elegantiškas ir modernus, plotas apie 2000 m², sporto salė, už papildomą mokestį: uždaras baseinas (veikia sezoniškai, apie 100 m², sūraus vandens gylis apie 1,5 m), sūkurinė vonia, sauna, masažai, veido ir kūno procedūros

Paslaugos:
skalbykla, lyginimo paslauga, kambarių aptarnavimas, auklė, budinti gydytoja, mini turgus, keitykla, požeminė automobilių stovėjimo aikštelė (apie 11 EUR/para), automobilių nuoma

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, apie 32 m2, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, seifas, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes
Superior:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos), apie 44 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, seifas,nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes

Restoranai:
Veranda restoranas – švediškas stalas, Viduržemio jūros regiono šalių virtuvė, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, 3 a la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): Purple Rain – tarptautinė virtuvė, Palapa – žuvies ir ant grotelių kepti patiekalai, Kitsume – japonų virtuvė, 2 barai, įskaitant fojė, „Oasis“ prie baseino


ref:3271

Kitos kelionės datos

H10 Porto Poniente

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Poniente
579 €
  • Data: 2024-11-24 - 2024-11-28 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 16 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija /Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Visiškas poilsis, raminantis vaizdas į jūrą, Mėlynąja vėliava apdovanotas ilgas paplūdimys visai šalia viešbučio – visa tai rasite čia! Modernus, įsikūręs netoli Benidormo centro, ypač rekomenduojamas atpalaiduojančioms porų atostogoms. Viešbutyje yra daug patogumų, įskaitant baseiną terasoje ir SPA centrą, skirtą tik suaugusiems. Viešbučio restorane galėsite mėgautis skaniais ir įvairiais tarptautinės virtuvės patiekalais, kurie nenuvils nė vieno gurmano! Svečiai vertinami už puikų, visapusišką aptarnavimą kiekviename viešnagės etape, jaukią interjerą ir atpalaiduojančią atmosferą.

Vieta:
apie 2 km nuo BENIDORM centro, prie vietinio kelio, prie viešbučio parduotuvės, barai ir restoranai, apie 7 km iki Aqualandia pramogų parko ir Mundomar akvariumo; apie 60 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė priešais viešbutį, traukinių stotis apie 2 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Poniente, viešas, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus paplūdimys, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, 50 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR / komplektas); Levante, viešas, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus paplūdimys, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu,  1,7 km nuo viešbučio, į paplūdimį galima patekti keliu ir lentiniu taku, skėčiai ir gultai (apie 12 EUR / komplektas); paplūdimio barai ir restoranai (už papildomą mokestį).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių , elegantiškas ir stilingas, pastatytas 2020 m., 174 kambariai, 1 pastatas, 7 aukštai, 3 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas , tarptautinė virtuvė, vakarienės metu būtina oficiali apranga (ponai - ilgos kelnės ), 2 barai: fojė ir ant stogo; valiutos keitimo punktas registratūroje, seifas; 3 konferencijų salės maždaug. 130 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, elektromobilių įkrovimo stotelė, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Classic
:
2 asm, 30 m², kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, kabelinė televizija, telefonas, nedidelis šaldytuvas, seifas, mini baras (mokama); vaizdas į teritoriją; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; 
Junior suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), 37 m², įrengimas kaip classic kambario, papildomai: chalatas ir šlepetės vonioje;

Sportas ir pramogos:
baseinas terasoje: sūraus vandens, taisyklingos formos, vaikiškas baseinas, prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą; treniruoklių salė, SPA centras (tik asmenims nuo 16 metų): nemokamai: uždaras šildomas baseinas, vandens srovės, suomiška sauna, mokama: masažai, veido ir kūno procedūros.


ref:8959

Kitos kelionės datos

Barceló La Nucia Hills

Ispanija / Kosta Blanka / La Nucia
581 €
  • Data: 2024-10-07 - 2024-10-10 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 18:30 -> ALC 22:05
    Grįž: ALC 14:40 -> WAW 18:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10843

Kitos kelionės datos

Riviera Beach (Adults Only)

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
591 €
  • Data: 2024-11-24 - 2024-11-28 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 16 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Prabangus ir šiuolaikiškas tik suaugusiems skirtas objektas, esantis pėsčiomis nuo populiaraus pajūrio kurorto Benidormo su daugybe lankytinų vietų, rekomenduojamas tiek poilsiui, tiek smagioms atostogoms! Jei norite pailsėti saulėje, galite nuvykti į šalia viešbučio esantį smėlio paplūdimį, o jei nesinori pasivaikščioti, rinkitės gultą prie viešbučio baseino! Ieškantiems pramogų veikia muzikos klubas, kurio dekoras įkvėptas Niujorko džiazo klubų, o norintiems atsipalaiduoti rekomenduojame leisti laiką SPA centre ir pasidaryti svečių ypač vertinamą tailandietišką masažą. Pagirtas už draugišką aptarnavimą, puikiai įrengtus kambarius su didelėmis lovomis, kurios leis atsipalaiduoti, ir fantastišką maistą – aromatingi patiekalai, pagaminti iš šviežių produktų, patenkins visus gurmanus! Ištarkite „taip“ atostogoms karštoje Ispanijoje šiandien!

Vieta:
apie 10 km nuo Altea, apie 25 km nuo Calpe, apie 55 km nuo Alikantės, apie 56 km nuo Alikantės oro uosto, autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio

Paplūdimys:
Levante – viešas, apie 800 m nuo viešbučio, smėlio, suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas); Mal Pas – viešas, apie 2,5 km nuo viešbučio, smėlio, suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas,skėčiai ir gultai mokami (apie 18 EUR/komplektas); Poniente – viešas,apie 3 km nuo viešbučio, smėlio, suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, skėčiai ir gultai mokami (apie 18 EUR/komplektas).

Apie viešbutį:
keturių žvaigždučių, butikainis, renovuotas 2012 m, 123 kambariai, 1 pastatas, 10 aukštų, 4 liftai, lobis, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, kambarių aptarnavimas, valiutos keitykla, nemokamas bevielis internetas, interneto taškas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius

Baseinas:
baseinas, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino

Sportas ir pramogos:
sporto salė, „Riviera Music Lounge“ muzikos klubas su gyva muzika, Spa (masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros)

Paslaugos:
skalbykla, budintis gydytojas, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma (išorinis pasiūlymas)

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, patogus, apie 21-25 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą), vaizdas į apylinkes, kambariai pritaikyti žmonėms su negalia pagal pageidavimą

Restoranai:
restoranas – švediškas stalas ir patiekiami patiekalai, tarptautinė ir vietinė virtuvė, specialios dietos pagal pageidavimą, 2 barai: prie baseino ir vestibiulyje


ref:10281

Kitos kelionės datos

Barcelo Benidorm Beach

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm
595 €
  • Data: 2024-10-21 - 2024-10-24 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 18:30 -> ALC 22:05
    Grįž: ALC 14:40 -> WAW 18:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10219

Kitos kelionės datos

Primavera Park

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm City Center
595 €
  • Data: 2024-04-12 - 2024-04-15 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 20:25 -> ALC 23:59
    Grįž: ALC 14:45 -> WAW 18:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Ispanija/Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Viešbutis, esantis vos keli žingsniai nuo Benidormo centro ir kelios minutės pėsčiomis nuo nuostabaus paplūdimio, kviečia įdomiai praleisti atostogas! Elegantiškas, naujausias tendencijas atitinkantis interjeras išsiskiria šilta, atostogų atmosfera, 2 restoranai, kuriuose patiekiami skanūs patiekalai iš įvairių pasaulio šalių, džiugina patiekalų įvairove, o iš baseino ant stogo atsiveria kvapą gniaužiantys miesto vaizdai ir mėlyna jūra. Aktyvūs žmonės tikrai įvertins gerai įrengtą treniruoklių salę ir įvairias pramogas netoliese, o mėgstantys palaimingą tinginystę gali pasimėgauti gėrimu gulimuose prie baseino arba nukeliauti į vieną iš kelių žavingų smėlio paplūdimių, kurių laukia Kosta. Blanca yra žinoma. Aplankykite karštą Ispaniją, kur saulė šviečia kaip niekur kitur ir visiškai atsipalaiduokite!

Vieta:
apie 250 m iki BENIDORM centro, apie 200 m iki parduotuvės, restorano ir barų, apie 3,5 km iki vandens parko Aqualandia ir Mundomar akvariumo, apie 45 km nuo Alikantės; apie 60 km nuo Alikantės oro uosto.

Paplūdimys:
Levante, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 600 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas); Mal Pas, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 1 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 18 EUR/komplektas); Poniente, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 1,5 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 18 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus ir elegantiškas, pilnai atnaujintas 2021 m., 200 kambarių, 1 pastatas, iki 17 aukštų, 3 liftai, erdvus ir modernus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautiniai ir ispaniški patiekalai virtuvė, Azijos ir Indijos virtuvė, Egzotika – à la carte, Artimųjų Rytų ir Azijos virtuvė, specialios dietos (pagal pageidavimą), 2 barai: El Oasis prie baseino ir Selvático tik suaugusiems (18+) prie begalybės baseino, privaloma apranga per iškilmingą vakarienę (džentelmenai – ilgos kelnės); nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: parkingas (apie 12-20 EUR/para), dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 20 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), nemokamas bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, mineralinio vandens butelis atvykus; seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes;
Comfort:
2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos), apie 25 m², svetainė ir miegamasis atskirti durimis, įrengimas kaip standartiniame kambaryje; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną;
Deluxe:
2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos), apie 30 m², svetainė ir miegamasis atskirti durimis, įrengimas kaip standartiniame kambaryje; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną;
Premium:
2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos), apie 30 m²,  įrengimas kaip standartiniame kambaryje; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną arba šoninis vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity baseiną tik suaugusiems (18+) viršutiniame aukšte, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, balietiškos lovos (mokama); sporto salė; vasaros sezonu retkarčiais skamba gyva muzika.


ref:10298

Kitos kelionės datos

Presidente

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
595 €
  • Data: 2025-01-13 - 2025-01-16 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 05:45 -> ALC 09:25
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 11 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Pastatytas viename garsiausių Ispanijos kurortų – Benidorme, esančiame vos kelios minutės nuo nuostabaus smėlio paplūdimio, tai puikus pasirinkimas šeimos atostogoms ar kelionei su draugais. Svečiai giria elegantišką interjerą, draugišką ir paslaugų personalą bei puikią teikiamų paslaugų kokybę. Būnant čia verta užsukti į „Philippines 10 Club“ barą, kuriame galėsite klausytis gyvos muzikos, bei restorane, kuriame galėsite paragauti ne tik tarptautinės virtuvės patiekalų, bet ir pažinti vietinius skonius! Svečiai gali naudotis baseinu ir sūkurine vonia, o ypač patiems mažiausiems -  baseinas ir žaidimų aikštelė - šis aukštesnio lygio viešbutis yra poilsio vieta, kuri leis atitrūkti nuo kasdienybės ir mėgautis atostogomis. . Užsisakykite šiandien ir patirkite tikrą ispanišką siestą!

Vieta:
apie 1,3 km iki BENIDORM centro, prie vietinio kelio, šalia barų ir restoranų, apie 300 m iki parduotuvės, apie 2,3 km iki pramogų parko Aqualandia ir Mundomar akvariumo; apie 56 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė apie 150 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Levante, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apdovanotas Mėlynasis paplūdimys, apie 400 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas); Mal Pas, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apdovanotas Mėlynasis paplūdimys, apie 2 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 18 EUR/komplektas); Poniente, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apdovanotas Mėlynasis paplūdimys, apie 3,2 km nuo viešbučio, privažiavimas keliu ir šaligatviu arba viešuoju transportu, skėčiai ir gultai mokami (apie 18 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių aukščiausios klasės, elegantiškas, pastatytas 1971 m., kapitalinis renovacija 2021 m., 325 kambariai, 1 pastatas, 8 aukštai, 3 liftai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tarptautinė ir vietinė virtuvė, 4 barai: Filipinai 10 Klubo baras – -1 lygyje, dekoruotas 1920-ųjų stiliumi, Surprise Attack – 1940-ųjų stiliumi, baras vestibiulyje ir prie baseino; biblioteka; keitimo punktas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma (išorinis pasiūlymas); patogumai neįgaliesiems (kambariai, pagal pageidavimą); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 27 m2, elegantiškas, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų amžiaus); balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes; vaizdas į baseiną už papildomą mokestį;
Junior suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 59 m2, elegantiškas, įrengimas kaip standartiniame kambaryje; balkonas (stalas, kėdės), vaizdas į apylinkes;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, sūkurinė vonia, vaikiškas baseinas, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, Balio lovos mokamos; treniruoklių salė; žaidimų aikštelė ir laipiojimo sienelė vaikams, animacija vaikams vasaros sezonu, gyva muzika Filipinų 10 Club bare; Benicaldea SPA (mokama): uždaras, šildomas baseinas, vandens srovės, sūkurinė vonia, sauna, masažai, veido ir kūno procedūros.


ref:10282

Kitos kelionės datos

Innside Costablanca - Adults Only

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
597 €
  • Data: 2024-11-24 - 2024-11-28 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 16 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Ispanijos saulė virš galvos, subtilus smėlis po kojomis, garsiojo Meliá tinklo viešbutis paplūdimyje ir daugybė lankytinų vietų turistiniame Benidorme yra tikras sėkmingų atostogų receptas! Pajuskite tikrą atsipalaidavimą ir dvasios ramybę, kurią gali suteikti tik suaugusiems skirtas viešbutis – atsigulkite ant gulto prie baseino, gurkšnokite vėsius gėrimus ir pamirškite savo rūpesčius. Modernus, skoningas interjeras, jaukūs ir elegantiški kambariai, stilingame restorane patiekiama skani Viduržemio jūros ir tarptautinė virtuvė bei nuostabūs vaizdai į žydrą Tirėnų jūrą tikrai paliks daug šiltų prisiminimų, o aplinka neleis nuobodžiauti. Išsiruoškite užkariauti miestą, garsėjantį įdomiomis aludėmis, suvenyrų parduotuvėmis ir diskotekomis, kurios niekada nemiega, arba atraskite vieną iš daugelio netoliese esančių paplūdimių. Čia patirsite visas nuostabiosios Kosta Blankos lankytinas vietas!

Vieta:
apie 600 m iki BENIDORM centro, prie vietinio kelio, šalia viešbučio restoranai ir barai, apie 200 m iki parduotuvės; apie 57 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė apie 500 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Levante, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 20 m nuo viešbučio, kitapus kelio; Mal Pas, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 1 km nuo viešbučio; Poniente, viešas, smėlėtas, ilgas ir platus, nuolaidus paplūdimys, apie 1,5 km nuo viešbučio; skėčiai ir gultai paplūdimiuose mokami (apie 12 Eur/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus ir elegantiškas, pilnai atnaujintas 2023 m., 191 kambarys, 1 pastatas, 7 aukštai, liftas, elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinis restoranas su terasa - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, à la carte - virtuvė Viduržemio jūros regiono, vegetariški, veganiški ir be glitimo patiekalai restoranuose (pagal užsakymą), 2 barai: fojė ir prie baseino; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį kambarių aptarnavimas, skalbimo, lyginimo paslaugos, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 20 EUR/para); pataogumai žmonėms su negalia (kambariai – pagal pageidavimą); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 18 m², modernus ir elegantiškas, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, nedidelis šaldytuvas; seifas (mokamas); balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes; šoninis ir priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Premium:
2 asm, apie 18 m², įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į jūrą;
Studio:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 23 m², įrengimas kaip standartinio kambario,papildomai: mini baras (mokamas pagal suvartojimą), jogos kilimėlis; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
baseinas (veikia vasaros sezono metu), gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; retkarčiais gyva muzika; išorinis pasiūlymas (mokamas): dviračių nuoma, vandens sportas paplūdimyje.


ref:10221

Kitos kelionės datos

Barceló La Nucia Palms

Ispanija / Kosta Blanka / La Nucia
602 €
  • Data: 2024-10-21 - 2024-10-24 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 18:30 -> ALC 22:05
    Grįž: ALC 14:40 -> WAW 18:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10844

Kitos kelionės datos

Levante Club Hotel and Spa (ONLY ADULTS)

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
602 €
  • Data: 2025-01-13 - 2025-01-16 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 05:45 -> ALC 09:25
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 11 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Benidorme, garsėjančiame pašėlusiu naktiniu gyvenimu, skirta suaugusiems, puikiai tiks tiek romantiškoms atostogoms dviese, tiek nepamirštamai kelionei su draugais. Jis džiugina šiuolaikiškais, ryškiai dekoruotais interjerais su akį traukiančiais augaliniais motyvais. Svečiai gali naudotis dideliu baseinu, restoranu, kuriame rengiamos įdomios maisto gaminimo programos, ir 4 atmosferos barai. Mėgstantys aktyviai leisti laiką gali deginti kalorijas sportuodami sporto salėje ar žaisdami padelį, o mėgstantys atsipalaiduoti gali atsipalaiduoti su masažu viešbučio SPA centre. Po pramogų dienos jaukumo suteiks erdvūs, stilingi ir puikiai įrengti kambariai su balkonais.

Vieta:
apie 2 km nuo BENIDORM centro, šalia barų, restoranų ir parduotuvių, apie 950 m iki Aqualandia pramogų parko ir Mundomar akvariumo, apie 47 km nuo Alikantės; apie 60 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė apie 30 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Levante, viešas, smėlio, apie 1,5 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 12 EUR/komplektas); Poniente, viešas, smėlio, apie 4 km nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 18 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, renovuotas 2021 m., 186 kambariai, 1 pastatas, 19 aukštų, 4 liftai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas – švediškas stalas, Viduržemio jūros regiono ir tarptautinė virtuvė, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, 4 barai, įskaitant fojė ir prie pat viešbučio. baseinas; bagažo saugykla; 4 konferencijų salės, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 11 EUR/para), skalbimas, lyginimo paslaugos; išorinis pasiūlymas (mokamas): automobilio nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Club:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), ok. 34 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas; už papildomą mokestį: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes;
Premium:
2 asm. ok. 34 m², įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes;

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; gyva muzika (vasaros sezonu); sveikatingumo ir SPA centras: nemokamai: treniruoklių salė; mokama: uždaras baseinas, sūkurinė vonia, hamamas, hidroterapija, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; už mokestį: padelio teniso kortas su inventoriaus nuoma ir prožektoriais.


ref:4612

Kitos kelionės datos

Port Denia

Ispanija / Kosta Blanka / Denia
602 €
  • Data: 2024-05-15 - 2024-05-20 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:10 -> ALC 10:55
    Grįž: ALC 10:05 -> WAW 13:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

3
Hiszpania/Costa Blanca

Informacje Ogólne :

Port Denia w Denia posiada 280 pokoi na 7 piętrach. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Denia (1 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada 2 windy, recepcję, lobby, salę konferencyjną i klimatyzację. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, hiszpańsku, angielsku i francusku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, centrum miasta, bary/restauracje i przystanek autobusowy. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko ALC (80 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia :

Hotel oferuje kantor i sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki :

Śniadanie w godz. 08:00 - 10:30 : bufet. W hotelu znajduje się restauracja.

Sport i Rozrywka :

Port Denia posiada jacuzzi, słoneczny taras, solarium i saunę. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje sala gier i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness.

Dodatkowe Informacje :

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia :

BB - śniadania
HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo
FB - śniadania, obiady, kolacje, napoje płatne dodatkowo
ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Bagaż :

Wrocław, Kraków, Warszawa Modlin, Gdańsk, Berlin, Kowno
Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20),
Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;
- 15 kg - 190 PLN (wyloty od 15.03 - 31.05. oraz od 01.10 - 31.10) / 290 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
- 20 kg - 290 PLN (wyloty od 15.03 - 31.05. oraz od 01.10 - 31.10) / 390 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09)
Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


ref:3744

Kitos kelionės datos

Melia Benidorm

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
611 €
  • Data: 2025-01-12 - 2025-01-16 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 11 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija /Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Ramioje turistinio Benidormo kurorto vietoje įsikūręs modernus žinomo tinklo Meliá viešbutis kviečia į puikų atpalaiduojančių atostogų derinį su gausybe atostogų pramogų visai šeimai! Pasiruoškite gaivinančioms maudynėms sodo apsuptuose baseinuose ir kulinarinei puotai su nuostabiais vaizdais restorane su terasa, atsipalaiduokite erdviuose, gerai įrengtuose kambariuose ir sportuokite šiuolaikiškame treniruoklių centre. Patiems mažiausiems skirtas baseinas su dviem čiuožyklomis, žaidimų aikštelė ir mini klubas – nuobodžiauti čia ne laikas! Būtinai apžiūrėkite pramogų kupiną vietovę, kurioje, be suvenyrų parduotuvių ir barų, taip pat rasite daugybę diskotekų ir klubų, kuriais garsėja Kosta Blanka. Jei jums reikia šiek tiek atsipalaiduoti, pėsčiomis nuo viešbučio yra gražus Mėlynosios vėliavos paplūdimys. Pasilepinkite atostogomis po karšta Ispanijos saule!

Vieta:
apie 3 km nuo BENIDORMO centro, apie 100 m iki parduotuvių, restoranai ir barai, apie 10 km nuo Terra Mitica pramogų parko, apie 60 km nuo Alikantės oro uosto, autobusų stotelė šalia viešbučio

Paplūdimys:
Levante – viešas, apie 1 km nuo viešbučio, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus nusileidimas prie jūros, suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, skėčiai ir gultai mokami; Mal Pas – viešas, apie 3,3 km nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas; Poniente – viešas, apie 3,5 km nuo viešbučio, smėlėtas, ilgas ir platus, nuolaidus nusileidimas prie jūros, suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, mokami skėčiai ir gultai paplūdimiuose (apie 12 EUR/komplektas)

Apie viešbutį:
keturių žvaigždučių, modernus, pastatytas 2001 metais, dalinai renovuotas 2017 m, 526 kambariai, pagrindinis pastatas ir šoninis pastatas, iki 23 aukštų, 10 liftų, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, parduotuvė, keitykla, konferencijų centras iki 848 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express

Baseinas:
2 lagūnos formos baseinai, gėlo vandens, vaikų baseinas su 2 čiuožyklomis, gėlo vandens, nemokami gultai prie baseinų, mokami skėčiai, uždaras baseinas, gėlas vanduo

Sportas ir pramogos:
fitneso centras, žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (5-12 m.), animacija vaikams, vakaro pasirodymai

Paslaugos:
kambarių aptarnavimas, auklė, skalbimo ir lyginimo paslauga, automobilių stovėjimo aikštelė

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 29 m2, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą), balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą ir baseiną
Standartinis skyline:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 29 m2, įrengimas kaip standartinio kambario,  balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į miestą.
Šeimyninis:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams),  apie 34 m2, įrengimas kaip standartinio kambario,  balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą ir baseiną

Restoranai:
El Curt restoranas su terasa – švediškas stalas, Viduržemio jūros ir tarptautinės virtuvės patiekalai, kavynė, 3 barai

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai, pietūs ir vakarienė nustatytu laiku švediško stalo forma restorane, užkandžiai tam skirtame bare (11.00-18.00), vanduo,  nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (10.00-24.00)


ref:10271

Kitos kelionės datos

Magic Robin Hood

Ispanija / Kosta Blanka / El Albir
618 €
  • Data: 2024-04-22 - 2024-04-25 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 05:45 -> ALC 09:25
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

Region:

Hiszpania / Costa Blanca

Opis oferty: :

Kompleks nawizujcy do synnej legendy o Robin Hoodzie stworzony zosta z myl o aktywnym wypoczynku. Pooony na wzgrzu, w spokojnej okolicy z pikn pla jest idealnym miejscem na rodzinne wakacje. Niewtpliwie najwikszym jego atutem jest duy basen i aquapark ze zjedalniami dla dzieci i dorosych. Na Goci czekaj klimatyczne, przestronne drewniane domki, interesujca oferta sportowa oraz bogaty program animacji. Tutaj nie ma miejsca na nud!

POOENIE: :

na wzgrzu, ok. 2 km od centrum ALBIR, najblisze sklepy ok. 900 m od hotelu, przy drodze lokalnej, ok. 7 km od zabytkowej Altei, ok. 4 km od centrum Benidorm, ok. 3,5 km od Aqualandii i Parku Rozrywki Mundomar; ok. 55 km od portu lotniczego w Alicante; przystanek autobusowy przy hotelu (ok. 1,5 EUR/Benidorm).

PLAA: :

Playa de Piedras, publiczna, duga i szeroka, piaszczysto-kamienista, agodne zejcie do morza, ok. 2,8 km od hotelu, dojcie chodnikiem przez miasteczko, parasole i leaki patne (ok. 12 EUR/komplet).

HOTEL: :

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2014 r., 250 lodge, budynek gwny z recepcj i restauracj, przestronne lobby, caodobowa recepcja, restauracja The Golden Arrow - dania w formie bufetu, restauracja Friars Tuck`s Inn Grill Restaurant - dania w formie bufetu, show cooking, kuchnia rdziemnomorska, dostpne foteliki i menu dla dzieci, 2 restauracje la carte - Robin`s Medieval Challenge i The Lionheart Magic Restaurant, 5 barw (otwarte w sezonie, w zalenoci od pory dnia); punkt wymiany walut, sklep z pamitkami; duy ogrd, taras z widokiem na ogrd i baseny, bezpatny internet bezprzewodowy; za opat: sejf w recepcji (ok. 20 EUR/tydz., depozyt: ok. 10 EUR), opiekunka do dziecka, pralnia, wypoyczalnia rowerw i samochodw, salon urody, minimarket; udogodnienia dla niepenosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa.

POKJ: :

Nothingham Lodge (standard): :

2-os. (moliwo 1 dostawki - sofa dla 2 osb), ok. 30 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, 2 pomieszczenia: pokj dzienny i sypialnia, azienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka, kosmetyki), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, maa lodwka; bezpatne eczko dla dziecka do 2 lat na zamwienie przed przyjazdem; taras (stolik i krzeseka).

SPORT I ROZRYWKA: :

duy basen, sodka woda, nieregularny ksztat, wydzielona cz dla dzieci z wodnym placem zabaw, 3 zewntrzne jacuzzi przy basenie, bezpatne parasole, leaki i rczniki (wymagany depozyt: ok. 15 EUR); aquapark (otwarty w godzinach: 11.00-18.00): zjedalnie dla dzieci i dorosych; aerobik; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosych i dzieci (gry i zabawy w cigu dnia, wieczorne pokazy, muzyka na ywo), dyskoteka; za opat: bilard, tenis ziemny i stoowy, squash; centrum wellness: kryty basen (dla osb od 17 roku ycia), sodka woda, sauna sucha i parowa, ania turecka; patne: masae.

SPA::

ALL INCLUSIVE::

niadanie (8.00-11.00), obiad (13.00-15.30), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; pomidzy posikami przekski w wyznaczonych barach i restauracjach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00); wymagane noszenie kart all inclusive.

KONTAKT: :

0034/966867139, www.hoteles-costablanca.com

GRATIS: :

wiadczenia hotelowe: 1. dziecko do 16 latWi-Fiwstp do wellness


ref:4232

Kitos kelionės datos

Hospes Amerigo

Ispanija / Kosta Blanka / Alicante
620 €
  • Data: 2025-01-13 - 2025-01-16 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 05:45 -> ALC 09:25
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 11 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Surinkęs gerus atsiliepimus dėl draugiško aptarnavimo ir patogios vietos, jis kviečia saulėtoms atostogoms šurmuliuojančiame Alikantės centre! Netoliese yra smėlėtas paplūdimys, kuriam suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, taip pat atmosferos restoranai ir barai, kuriuose galėsite paragauti tradicinių delikatesų. Alternatyva saulės vonioms su bangų ošimu yra apsilankymas viešbučio SPA centre su baseinu ant stogo – visiška detoksikacija ir puikus vaizdas į miestą garantuotas!

Vieta:
ALIKANTĖS centre, parduotuvės ir barai šalia viešbučio, apie 100 m nuo promenados, apie 200 m iki Sant Nicolau de Bari d'Alacant bendros katedros, apie 950 m nuo prieplaukos, apie 200 m iki prieplaukos. 1,5 km iki Šv. Barbara, maždaug 42 km nuo Terra Mitica pramogų parko; apie 12 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė šalia viešbučio.

Paplūdimys:
Postiguet, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apdovanotas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 550 m nuo viešbučio, už skėčius ir gultus reikia mokėti.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, reguliariai atnaujinamas, 81 kambarys, 1 pastatas, 3 aukštai, 3 liftai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas-baras Fondillón - a la carte, vietinė virtuvė, vegetariški ir be glitimo patiekalai, El Bistró de Amérigo pusryčių restoranas – švediškas stalas, Viduržemio jūros virtuvė; biblioteka; 12 konferencijų salių iki 200 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį kambarių aptarnavimas, skalbimo ir lyginimo paslaugos, automobilių stovėjimo aikštelė; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm,apie 22 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, televizorius, telefonas, seifas, pagalvių meniu, kavos aparatas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokamas pagal vartojimą);
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 28 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje; balkonas;
Deluxe:
2 asm,  apie 36 m2, įrengimas kaip standartiniame kambaryje; papildomai: atskiras dušas ir vonia; balkonas;

Sportas ir pramogos:
SPA centras ant stogo (mokamas): baseinas (žiemos sezono metu uždaras), gėlas vanduo, sauna, treniruoklių zona, masažai ir veido bei kūno procedūros.


ref:10546

Kitos kelionės datos

Kaktus Albir

Ispanija / Kosta Blanka / El Albir
637 €
  • Data: 2024-05-15 - 2024-05-20 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:10 -> ALC 10:55
    Grįž: ALC 10:05 -> WAW 13:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

****

Region:

Hiszpania / Costa Blanca

Opis oferty: :

Pooony zaledwie kilka krokw od play, przy nadmorskiej promenadzie ze sklepami i restauracjami zaprasza na hiszpaskie wakacje pene soca. Na miejscu s dwa baseny, w tym jeden na tarasie sonecznym na dachu hotelu z widokiem na ocean. Komfortowe pokoje wyposaone s we wszystkie udogodnienia, a na terenie hotelu dostpny jest bezpatny internet bezprzewodowy. Warto wybra si do pobliskiej Altei z zabytkowym starym miastem i licznymi kafejkami.

POOENIE: :

ok. 500 m od centrum ALBIR, najblisze sklepy ok. 100 m od hotelu, ok. 3 km od zabytkowej Altei, ok. 8 km od Benidorm; ok. 60 km od portu lotniczego w Alicante.

PLAA: :

Playa de Albir, publiczna, wirkowo-piaszczysta, agodne zejcie do morza, zalecane obuwie ochronne, ok. 10 m od hotelu, przejcie przez ulic i promenad, parasole i leaki patne (ok. 12 EUR/komplet).

HOTEL: :

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., 203 pokoje, 1 budynek, 7 piter, 3 windy, przestronne lobby, caodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia midzynarodowa, dostpne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariaskie, bar w lobby; biuro informacji turystycznej; centrum konferencyjne dla 300 osb, taras z widokiem na ocean, bezpatny internet bezprzewodowy w miejscach oglnodostpnych; za opat: sejf w recepcji, pralnia, prasowanie, wypoyczalnia rowerw, parking podziemny; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

POKJ::

standardowy: :

2-os. (moliwo 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m2, klimatyzowany, azienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opat: minibar, sejf; bezpatne eczko dla dziecka do 2 lat na zamwienie przed przyjazdem; balkon.

SPORT I ROZRYWKA: :

basen, sodka woda, ok. 200 m², g. 1,5 m, wydzielona cz dla dzieci, ok. 15 m², g. 0,5 m, bezpatne parasole i leaki; kryty basen na dachu, podgrzewany, sodka woda, ok. 50 m², g. 1,5 m; siownia; jacuzzi, pokj gier: gry video (patne); animacje dla dorosych (6 razy w tygodniu muzyka na ywo, 2 razy w tygodniu wieczorne show).

ALL INCLUSIVE::

niadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji gwnej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT: :

0034/966864830, www.kaktusgrup.com

GRATIS: :

wiadczenia hotelowe: 1. dziecko do 6 latWi-Fi


ref:3243

Kitos kelionės datos

RH Ifach

Ispanija / Kosta Blanka / Calpe
648 €
  • Data: 2024-10-21 - 2024-10-24 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 18:30 -> ALC 22:05
    Grįž: ALC 14:40 -> WAW 18:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija /Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Modernus, rekomenduojamas šeimyninėms atostogoms, kupinoms ne tik palaimingo poilsio, bet, svarbiausia, puikios pramogos. Netoli Caple turizmo centro yra Mėlynąja vėliava apdovanotas smėlio paplūdimys, čia gausu patogumų ir pramogų – mažiausiems poilsiautojams patiks įdomi veikla mini klube ir smagios animacijos, o suaugusieji gali leisti laiką gultuose prie baseino arba SPA centre, kur taip pat yra uždaras baseinas, idealiai tinka tiems, kurie ieško daugiau privatumo ir ramybės. Skanūs patiekalai viešbučio restorane yra įvairūs ir vertinami svečių, o erdvūs kambariai su balkonais dekoruoti Viduržemio jūros stiliumi ir garantuoja atpalaiduojančią viešnagę.

Vieta:
apie 2,5 m iki CALPE centro, apie 250 m iki restoranų ir barų, apie 300 m iki parduotuvės, apie 1 km nuo Peñón de Ifach gamtos parko, apie 25 km nuo Benidormo, apie 66 km iš Alikantės; apie 79 km nuo Alikantės oro uosto; autobusų stotelė apie 350 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
La Fossa, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 400 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2003 m., renovuotas 2012 m., 194 kambariai, 1 pastatas, 16 aukštų, liftas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas, Viduržemio jūros ir tarptautinė virtuvė, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, restorane yra maitinimo kėdutės ir meniu vaikams, patiekalai be glitimo, 2 barai: fojė ir prie baseino; bagažo saugykla; konferencijų salė apie 150 žmonių; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, lyginimo paslaugos, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 28 m², kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną arba kalnus; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Premium:
2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos), apie 40 m², kondicionierius, vonios kambarys (hidromasažinė vonia, tualetas; plaukų džiovintuvas), įrengimas kaip standartinio kambario; papildomai, kavos/arbatos rinkinys, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną arba kalnus;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, iš jų vienas vaikams su vandens žaidimų aikštele, laisvos formos, gėlo vandens, gylio 1,6 m ir 0,3 m, sūkurinė vonia, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; SPA centras: nemokamai: uždaras baseinas, šildomas, gėlas vanduo, būtinos plaukimo kepuraitės, sūkurinė vonia, sporto salė, sauna, mokama: masažai, veido ir kūno procedūros.


ref:10515

Kitos kelionės datos

Estimar Calpe Suitopia

Ispanija / Kosta Blanka / Calpe
653 €
  • Data: 2024-05-15 - 2024-05-20 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 07:10 -> ALC 10:55
    Grįž: ALC 10:05 -> WAW 13:25
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 20 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:9961

Kitos kelionės datos

Spa Porta Maris by Melia

Ispanija / Kosta Blanka / Alicante
657 €
  • Data: 2024-11-24 - 2024-11-27 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:50 -> ALC 18:35
    Grįž: ALC 11:35 -> WAW 15:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 16 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:8915

Kitos kelionės datos

The Level at Melia Alicante (Adults Only)

Ispanija / Kosta Blanka / Alicante
703 €
  • Data: 2025-01-13 - 2025-01-16 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 05:45 -> ALC 09:25
    Grįž: ALC 19:15 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 11 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas, pažymėtas garsiuoju Meliá prekės ženklu, garantuoja profesionalų aptarnavimą ir aukštą paslaugų lygį. Jis skirtas suaugusiems svečiams ir sudaro kompleksą su Meliá Alicante viešbučiu. Puikiai įsikūręs nuostabiame paplūdimyje, tarp uosto ir Alikantės centro, iš jo lengvai pasieksite visas garsiojo kurorto lankytinas vietas. Atsipalaiduokite patogiuose kambariuose, paragaukite skanių patiekalų restorane, o laisvalaikį leiskite terasoje prie vieno iš baseinų su vaizdu į jūrą. Viešbutis yra viena iš vietų ekologiškų objektų žemėlapyje. Rekomenduojamas atostogoms dviese.

Vieta:
apie 100 m nuo ALIKANTĖS centro, parduotuvės ir barai šalia viešbučio, apie 47 km nuo Terra Mitica pramogų parko, apie 15 km nuo Alikantės oro uosto, autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Postiguet – viešasis, tiesiai į viešbutį, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, skėčiai ir gultai mokami

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1973 m., pilnai renovuotas 2020 m., Meliá Alicante komplekso dalis, komplekse: 83 kambariai, 1 pastatas, 6 aukštai, liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas – švediško stalo pusryčiai, á la carte pietūs ir vakarienės, Viduržemio jūros regiono virtuvė, vegetariškos ir be glitimo dietos, vaikiškos kėdutės, 3 barai: fojė, prie baseino, su užkandžiais ir The Level dalyje (tik The Level svečiams) Level); konsjeržo paslaugos, seifas; 13 konferencijų salių maždaug. 400 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, lyginimo paslaugos, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Sportas ir pramogos:
komplekse: 2 baseinai, iš jų vienas begalybės (tik The Level svečiams), gėlo vandens, nemokami gultai prie baseinų, mokami skėčiai; sporto salė, pirtis, už papildomą mokestį: vandens sportas, golfo aikštynas apie 7 km nuo viešbučio, golfo pamokos (pasiūlymas iš išorės)

Kambariai:
Superior:

2 asm, 26 m2, oro kondicionierius (gegužės-spalio mėn.), vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai ekologiška medvilnė), bevielis internetas, plieninis televizorius, muzikos grotuvas, kavos/arbatos rinkinys, seifas; už papildomą mokestį: mini baras; balkonas;
Junior Suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam), apie 54 m2, atskira svetainė, įrengimas kaip superior kambario, papildomai terasa, King Size lova, chalatas, lyginimo lenta;


ref:8937

Kitos kelionės datos

Parador de Javea

Ispanija / Kosta Blanka / Javea
742 €
  • Data: 2024-10-21 - 2024-10-24 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 18:30 -> ALC 22:05
    Grįž: ALC 14:40 -> WAW 18:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 21 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs netoli gražaus smėlėto Arenal paplūdimio, netoli nuo Džavea centro, vieno svarbiausių Kosta Blankos turizmo centrų. Malonus ir gerai prižiūrimas, jis garsėja savo jaukia atmosfera ir patogiais kambariais su vaizdu į apylinkes. Jei turite šiek tiek laiko, praleiskite jį prie baseino žalumos apsuptyje arba pasirūpinkite atpalaiduojančiu masažu. Viešbutyje yra restoranas, kuriame, be kita ko, patiekiamas: skanios jūros gėrybės, netoliese yra daugybė restoranų ir barų, kuriuose galėsite paragauti vietinių patiekalų. Būtinai suplanuokite kelionę į triukšmingą Benidormo kurortą ir atmosferinę Alikantę, pilną paminklų.

Vieta:
apie 3 km nuo JÁVEA centro, apie 250 m iki restoranų, barų ir parduotuvių, apie 47 km nuo Benidormo, apie 87 km nuo Alikantės, autobusų stotelė apie 100 m nuo viešbučio, apie 100 km nuo Alikantės oro uosto.

Paplūdimys:
Arenalis – viešas, apie 350 m nuo viešbučio, smėlio, nuolaidus nusileidimas prie jūros, nėra paplūdimio paslaugų.

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, pastatytas 1965 m., reguliariai atnaujintas, 70 kambarių, 1 korpusas, 4 aukštai, liftas, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų centras 300 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard

Baseinas:
baseinas (veikia: gegužės – rugsėjo mėn.), gėlo vandens, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino

Sportas ir pramogos:
SPA: pirtis, už mokestį: masažai

Paslaugos:
kambarių aptarnavimas, keitykla, seifas registratūroje, automobilių stovėjimo aikštelė (apie 10 EUR/para), skalbykla, lyginimo paslauga.

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, apie 25 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į apylinkes, papildomi mokesčiai: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą)

Restoranai:
restoranas – à la carte, žuvis ir jūros gėrybės, vietinė virtuvė, fojė baras


ref:9962

Kitos kelionės datos

Agua Azul Benidorm (Adults Only)

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm City Center
745 €
  • Data: 2024-03-31 - 2024-04-03 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:45 -> ALC 18:30
    Grįž: ALC 11:35 -> WAW 15:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Ispanija/ Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Modernus, gyvybingame viešbučių rajone įsikūręs viešbutis skirtas tik suaugusiems svečiams ir siūlo unikalią viešnagę karštoje Ispanijoje. Tai puiki vieta atostogoms dviese. Fantastiška vieta netoli Benidormo centro, populiari tarp turistų, suteikia daug pramogų tiek dieną, tiek naktį. Šalia viešbučio yra 2 smėlio paplūdimiai, kuriuose galėsite praleisti dieną tinginėjant saulėje, o patogūs kambariai ir populiari programa „viskas įskaičiuota“ garantuoja svečiams komfortą ir poilsį.

Vieta:
apie 300 m iki BENIDORM centro, viešbučio rajone, restoranai ir barai apie 200 m iki viešbučio, apie 5,5 km iki vandens parko Aqualandia; apie 60 km nuo Alikantės oro uosto.

Paplūdimys:
Levante, viešas, smėlio, 2 km ilgio, nuolaidus paplūdimys, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 400 m nuo viešbučio, įėjimas gatvėmis ir promenada, skėčiai ir gultai mokami (apie 15 EUR/komplektas); Mal Pas, viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 800 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 18 EUR/komplektas); Poniente, viešas, smėlėtas, 3 km ilgio, nuolaidus paplūdimys, išsiskirtas Mėlynosios vėliavos sertifikatu, apie 500 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami (apie 18 EUR/komplektas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, sutvarkytas, pastatytas 1972 m., renovuotas 2016 m., 145 kambariai, 1 pastatas, 8 aukštai, 2 liftai, erdvus ir modernus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas - švediškas stalas, tarptautinė ir ispaniška virtuvė, 2 barai : prie baseino ir terasoje; Svetainė; nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: automobilių nuoma, parkavimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 20 m², modernus, kondicionierius, dalinai įstiklintas vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, nedidelis šaldytuvas, kavos/arbatos rinkinys; seifas (mokamas), mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną už papildomą mokestį;
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 22 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje, papildomai: sofa;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 200 m², gylis 1,4 m, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai; vasaros sezonu animacija suaugusiems, retkarčiais gyva muzika.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (8.00-10.30), pietūs (12.45-15.15), vakarienė (19.30-22.00) švediško stalo forma restorane; Amerikietiško stiliaus užkandžiai, patiekiami nustatytomis valandomis terasos bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-22.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:4296

Kitos kelionės datos

Calypso Servigroup

Ispanija / Kosta Blanka / Benidorm Levante
749 €
  • Data: 2024-03-31 - 2024-04-03 (3 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 14:45 -> ALC 18:30
    Grįž: ALC 11:35 -> WAW 15:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Ispanija /Costa Blanca

Trumpas aprašymas:
Šeimyniškos atmosferos kupnas viešbutis kviečia nepamirštam atostogoms karštoje Ispanijoje! Šiltomis spalvomis dekoruoti interjerai dvelkia šventine atmosfera, restorane patiekiama skani Viduržemio jūros virtuvė džiugina net didžiausias gurmanus, o profesionalus ir draugiškas aptarnavimas individualiu požiūriu į kiekvieną svečią. Didelis baseinas su atskira sekcija vaikams suteikia daug pramogų visai šeimai – nuo ​​​​​​vandens pramogų iki palaimingo tinginystės ant gulto. Patogiuose, gerai įrengtuose kambariuose tvyro maloni, jaukios atmosferos, o puiki viešbučio vieta, netoli smėlėto, apsupta daugybė barų ir parduotuvių, yra puiki vieta norintiems tyrinėti apylinkes, kur gausu lankytinų vietų. 

Vieta:
apie 2 km nuo BENIDORMO centro, apie 100 m iki parduotuvių ir barų, apie 8 km nuo Terra Mitica pramogų parko, apie 60 km nuo Alikantės oro uosto, autobusų stotelė apie 250 m nuo viešbučio

Paplūdimys:
Levante – viešas, apie 350 m nuo viešbučio, smėlio, ilgas ir platus, nuolaidus nusileidimas prie jūros, suteiktas Mėlynosios vėliavos sertifikatas, skėčiai ir gultai mokami

Apie viešbutį:
trijų žvaigždučių, reguliariai atnaujinamas, 296 kambariai, pagrindinis pastatas ir šoninis pastatas, iki 11 aukštų, liftas, lobis, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, keitykla, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express

Baseinas:
baseinas, atskira sekcija vaikams, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino

Sportas ir pramogos:
stalo tenisas, smiginis, žaidimų aikštelė vaikams, animacija suaugusiems, gyva muzika, už papildomą mokestį: vandens aerobika, šokių pamokos

Paslaugos:
budintis gydytojas, skalbyka,automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos), apie 17-21 m2, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, telefonas, seifas, mažas šaldytuvas, balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į miestą

Restoranai:
restoranas – švediškas stalas, Viduržemio jūros ir tarptautinė virtuvė, vegetariški ir be glitimo patiekalai, teminiai vakarai, kulinarijos pasirodymai, kavynė, 2 barai, iš kurių vienas prie baseino


ref:10280

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Kosta Blanka – tai vienas žinomiausių kelionės tikslų Ispanijoje. Tai iš tiesų puikus pasirinkimas tiems, kurie trokšta begalinių balto smėlio paplūdimių, gero oro ir saulėtų dienų, nes kritulių čia būna vos 37 dienas per metus. Taigi visa tai galite pajusti atostogoms pasirinkę Kosta Blanką.

Žymiausi Costa Blanca kurortai ir paplūdimiai

  • Platja de Sant Joan, garsėjantis smėlio paplūdimiais;
  • Altea, žavintis romantiškais baltais namukais;
  • Xabia, viliojantis romantiškomis uolėtomis pakrantėmis;
  • Guardamar del Segura, žavintis smėlio kopomis ir pušynais.


Kur apsistoti Kosta Blankoje?

  • Albir yra mažas paplūdimio kurortas tarp Altea ir Benidorm, šiaurinėje Kosta Blankos dalyje. Pagrindinis Albir paplūdimys yra vadinamas "Playa de Racó de l'Albir" šešių šimtų metrų ilgio su vaizdu į Peñón de Ifach Calpe. Vasaros mėnesiais vietinės prekyvietės prekiauja amatų ir meno kūriniais, kur galite įsigyti originalių, juvelyrinių dirbinių, odos gaminių ir suvenyrų.
     
  • Benidorm yra laisvalaikio ir atostogų miestas įsikūręs pietinėje Ispanijoje, 41 km. (25 mylių) nuo Alikantės Kosta Blanka pakrantėje. Čia rasite apie 4 km basitiesančiu kvapą gniaužiančių paplūdimių ir krištolo skaidrumo vandenį, taip pat gražus Playa Levante paplūdimys, kuris yra su puikiais restoranais, kavinėmis ir barais.
     
  • Campoamor yra populiarus pajūrio kurortas pietų Orihuelan Coast.  Campoamor oras yra puikus, daugiau nei 320 dienų saulės per metus,  taip pat  puikus paplūdimiai. 
     
  • El Campello yra kurortas įsikūręs šiaurinėje Kosta Blanca, Ispanijoje. El Campello turi gerą apgyvendinimo pasirinkimą, pavyzdžiui, vilos ir apartamentai, taip pat geras pasirinkimas viešbučių. Geriausias paplūdimys yra Muchavista . El Campello turi daug gerų ispanų restoranų. Čia verta aplankyti Canelobre urvą Jijonoje, dvidešimt minučių kelio automobiliu, taip pat aplankykite Benidormo teminius parkus.
     
  • Guardamar, taip pat žinomas kaip Guardamar del Segura yra tipiškas Ispanijos miestas, kuriame yra ne tik vieni iš geriausių paplūdimių Ispanijoje, čia taip pat puikios gatvės kuriomis keliaudami rasitė puikias parduotuvės, barus  ir restoranus.