• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Royal Lagoons Resort & Aquapark

Egiptas / Hurgada / Hurgada
460 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Visiškai atnaujintas, įsikūręs didelėje teritorijoje su gražiai suprojektuotais baseinais, apsuptas žaliomis vejomis ir palmėmis, yra puikus pasiūlymas šeimos atostogoms. Yra daugybė pramogų mažiausiems svečiams: vandens pramogų parkas su čiuožyklomis, mini klubas, žaidimų aikštelė ir linksmas užsiėmimas animacijų metu. Suaugusieji mielai pasinaudos plačia restoranų, barų pasiūla ir įdomiu sporto ir poilsio pasiūlymu. Visam patogumui yra paruošti erdvūs ir gerai įrengti kambariai, įskaitant šeimos kambarius 4 žmonėms. Viešbučio pranašumas yra ir privatus paplūdimys, kuriame teikiamos nemokamos paslaugos, ir „viskas įskaičiuota“ baras, į kurį patogu patekti viešbučio autobusu.

Vieta:
13 km nuo Hurgados centro, parduotuvės ir barai šalia viešbučio; apie 5 km nuo Hurgados oro uosto; 

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2006 m., visiškai atnaujintas 2020 m., 336 kambariai, pagrindinis pastatas, 2 šoniniai pastatai ir bungalow, iki 3 aukštų, 8 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis „Cascade“ restoranas – švediškas stalas, yra maitinimo kėdutės ir meniu vaikams - 2 à la carte restoranai: itališkos virtuvės patiekalai ir picerija paplūdimyje, 5 barai, įskaitant paplūdimyje ir prie baseino; parduotuvės, bankomatas; konferencijų salė 150 žmonių, sodas, nemokamas belaidis internetas fojė; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm (galimos 1 arba 2 papildomos lovos vaikams - sulankstoma lova), apie 36 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama; nemokamas vanduo); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba baseiną;
Superior: 2 asm (galimos 2 papildomas lovas vaikams - sulankstoma lova), apie 38 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje, vaizdas į baseiną;
Šeimyninis:daugiausiai 4 žmonėms (maks. 3 suaugusieji - viengulė ir sulankstoma lova), apie 58 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje, vaizdas, vaizdas į soda;

Sportas ir pramogos:
š viso 3 baseinai, gėlas vanduo: pagrindinis, šildomas sezono metu, apie 1170 m², gylis 0,5-1,8 m, 2 sūkurinės vonios ir laukinė upė, vandens parkas (veikia nuo 8.00 iki saulėlydžio): baseinas su 5 čiuožyklomis suaugusiems, gylis 0,5-1,3 m ir baseinas su 4 čiuožyklomis vaikams, gylis 0,5 m, apie 2050 m², skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; teniso kortai su prožektoriais (mokama: apie 5 USD / val.), stalo tenisas, aerobika, vandens aerobika, vandensvydis, futbolas, paplūdimio tinklinis, lauko sporto salė (uždaryta iki atšaukimo); žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.; dirba: 10.00-13.00, 15.00-17.00), animacijos, mini diskoteka, amfiteatras; už papildomą mokestį: SPA centras (uždarytas iki atšaukimo): sauna, garų pirtis, vandens masažas, masažai.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (13.00-15.00), vakarienė (19.00-22.00) – švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtame bare (12.00-15.00); popietės arbata bare „Pergola“ ir bare „Jacht“ (16.00–17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00–23.00); vakarienė a la carte restorane kartą viešnagės metu.


ref:7997

Kitos kelionės datos

The Royal Star Beach Resort

Egiptas / Hurgada / Hurgada
483 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Patogi, puiki vieta pačiame šurmuliuojančios Hurgados centre su daugybe parduotuvių ir barų ir visai šalia privataus paplūdimio su nemokamu aptarnavimu, tai puiki vieta atostogoms šeimoms! Viešbučio privalumas – sezoniškai šildomas baseinas su gražiu vaizdu į Raudonąją jūrą ir įdomios animacijos, kurias veda profesionalių ir draugiškų animatorių komanda, kuri linksmins ir vaikus, ir suaugusius. Čia galėsite praleisti atostogas taip, kaip jums patinka – vietoje galėsite žaisti tinklinį ar biliardą, praleisti dieną tinginaujant paplūdimyje, atsipalaiduoti SPA centre ar išbandyti savo jėgas vandens sporto šakose.

Vieta:
senosios Hurgados dalies centre, parduotuvės ir barai aplink viešbutį, apie 14 km nuo Hurgados oro uosto.

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, prie viešbučio, smėlėtas ir akmenuotas, nuolaidus, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Apie viešbutį:
keturios žvaigždės, modernus ir prižiūrėtas, 212 kambarių, pagrindinis pastatas, 5 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų salė iki 60 žmonių, nemokamas bevielis internetas fojė ir prie baseino, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Sportas ir pramogos:
paplūdimio tinklinis, biliardas, mini klubas (4-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, už papildomą mokestį: nardymo centras (pasiūlymas iš išorės), vandens sportas paplūdimyje (pasiūlymas iš išorės). Spa centras (mokamas).

Baseinas:
baseinas, šildomas žiemos sezonu, gėlas vanduo, apie 500 m², gylis iki 1,6 m; nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
Auklė, gydytojas, kambarių aptarnavimas, valiutos keitykla, bankomatas, suvenyrų parduotuvė, skalbykla, grožio salonas.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galimos  1 arba 2 papildomos lovos), apie 26 m², individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (kasdien pildomas vandeniu), nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų, užsisakius prieš atvykstant, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), už mokestį: bevielis internetas.

Restoranai:
Aquila pagrindinis restoranas – švediško stalo patiekalai, tarptautinė virtuvė; Chez Pascal – à la carte, būtina išankstinė rezervacija; restoranuose yra vaikiškos kėdutės; 3 barai: fojė, prie baseino ir paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.00) švediško stalo forma, pagrindiniame restorane; užkandžiai bare prie baseino (16.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00-24.00); vakarienė à la carte restorane vieną kartą per viešnagę (apsistojus mažiausiai 7 naktims, būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8912

Kitos kelionės datos

Amwaj Beach Club Abu Soma

Egiptas / Hurgada / Safaga
506 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Stilingas viešbutis, kuriame nuostabiai išsidėstę palmės. Yra ilgas, smėlėtas paplūdimys su savo prieplauka, tai puikus pasirinkimas vandens mėgėjams. Daugybė animacijų ir pramogų, turtingas vandens sporto pasiūlymas ir puikus, didelis baseinas. Patogiai įrengti kambariai, SPA centras, puiki virtuvė ir viskas įskaičiuota programa užtikrina puikias atostogas ir leidžia pamiršti kasdienį gyvenimą.

Vieta:
Abu Somos rajone, apie 10 km nuo SAFAGA, apie 50 km nuo Hurgados centro; apie 45 km nuo Hurgados oro uosto; 

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, įėjimas į vandenį nuo 260 m ilgio prieplaukos, nemokami skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, baras.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus, pastatytas 2010 m., renovuotas 2021 m., 377 kambariai, 3 pastatai, 3 aukštai, 6 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra; pagrindinis restoranas Soprano – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Red Sky – à la carte, itališka virtuvė (būtina išankstinė rezervacija), restoranas Culina – à la carte, itališka virtuvė, jūros gėrybės (būtina išankstinė rezervacija); vaikiškos kėdutės yra visuose restoranuose; 7 barai, įskaitant fojė, prie baseino, paplūdimyje; nemokamas seifas registratūroje, pinigų keitykla, vaistinė, prekybos pasažas, suvenyrų parduotuvė, mini parduotuvė, butikas; nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį:, kambarių aptarnavimas, skalbykla, kirpykla, grožio salonas, budintis gydytojas, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 papildoma lova), apie 32 m2, gerai prižiūrimas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, seifas, telefonas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos), apie 50 m2; įrengimas kaip standartinio kambario; šeimyninis kambarys ir vaizdas į jūrą už užmokestį.
Šeimyninis plus:
2 asm. (gaimos 1,2 arba 3 papildomos lovos), apie 60 m2; įrengimas kaip standartinio kambario;2 patalpos.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, laisvos formos, gėlas vanduo, apie 1000 m2 ir 300 m2, gylis iki 1,5 m, vienas žiemą kaitinamas; 2 baseinai vaikams šildomi žiemą, gėlas vanduo, apie 50 m2, 0,5 m gylis, 2 vaikams skirti kalneliai, saulės skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, nemokamai prie baseino; animacija vaikams ir suaugusiems, aerobika, žaidimai ir pramogos paplūdimyje ir baseine, mini klubas vaikams (4-12 m.), diskoteka, teniso kortai su prožektoriais (mokama), treniruoklių salė, paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, smiginis; už papildomą mokestį: biliardo stalas, jodinėjimas, SPA centras: masažai, sūkurinė vonia, turkiška pirtis, sauna, garinė pirtis, nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota 24 h:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; vakarienė kiekviename à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); užkandžiai baseino bare (10.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) fojė bare; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:650

Kitos kelionės datos

Coral Beach Hurghada Resort

Egiptas / Hurgada / Hurgada
551 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Apsuptas didelio sodo ir įsikūręs gražioje vietoje šalia smėlio paplūdimio su koraliniu rifu. Čia puiki vieta šeimos atostogoms dėl pramogų gausos. Jei pageidaujate, viešbutis pasirūpins Jūsų pervežimu iki Hurgados miesto centro. Viskas įskaičiuota maitinimo programa leis mėgautis ne tik skaniu maistu, bet ir gaivinančiais gėrimais.

Vieta:
Apie 25 km iki Hurgados miesto centro, apie 5 km iki Sahl Hasheesh, 20 km iki Hurgados oro uosto, viešbučio autobusas veža iki Hurgados centro 2 kartus per dieną (nemokamas vieną kartą per viešnagę, po to kaina 3 EUR).

Paplūdimys:
Privatus, smėlio, yra koralų, geras priėjimas, reikia apsauginių vandens batų, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, baras,

Viešbutis:
369 kambariai, pagrindinis pastatas ir nameliai, nedidelė registratūra visą parą, 4 restoranai: Mermaid – švediškas stalas (tarptautinė virtuvė), kėdutės vaikams ir meniu, Falaha – à la carte (Azijos virtuvė), Atlantic Pearl – à la carte (žuvies patiekalai (restoranas uždarytas dėl renovacijos)), Andiamo - à la carte (italų virtuvė), 3 barai: registratūroje, paplūdimyje ir prie b aseino, 2 kavinės: Rotana ir El Falaha, konferencijų salė iki 80 žmonių, suvenyrų ir maisto parduotuvė, vaistinė, valiutos keitykla, už papildomą mokestį: kirpykla, skalbykla, lyginimo paslaugos, klinika, daktaras, kambarių tarnyba. Terasa su vaizdu į jūrą ir baseiną, didelis sodas. Nemokamas bevielis internetas registratūroje. Priimamos kreditinės kortelės: Visa.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos), individualiai reguliuojamas kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, mini baras (papildoma 1 buteliu vandens kasdien), seifas, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų perspėjus prieš atvykimą, terasa (stalas ir kėdės), tiesioginis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Šeimyninis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos), įrengtas kaip standartiniame kambaryje, 2 atskiri kambariai atskirti durimis, su vaizdu į jūrą, šeimyninis kambarys pagal atskirą užklausimą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Baseinas, šildomas žiemos sezonu, atskira zona vaikams, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino, sporto salė, teniso kortai (mokama), stalo tenisas, vandens tinklinis, aerobika, nedidelė futbolo aikštelė, tinklinio aikštelė, mini zoologijos sodas, biliardas (nemokamai: 30 min/žmogui/savaitė), pramogos suaugusiems ir vaikams, amfiteatras, šokių klubas, žaidimų kambarys, mini klubas (4 – 12  metų vaikamas), žaidimų aikštelė vaikams, už papildomą mokestį: vandens centras, jodinėjimas žirgais, jodinėjimas kupranugariais, grožio salonas, spa centro paslaugos: masažai, pirtis, sūkurinė vonia.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai - švediškas stalas (7.00-10.00) Mermaid restorane, vėlyvieji pusryčiai (10.30-12.30) prie baseino, pietūs (12.30-15.00) Mermaid restorane, vakarienė (18.30-21.30) Mermaid restorane, (19.00-21.00) Andiamo restorane, užkandžiai ir ledai (15.00-17.00) bare prie baseino, vietiniai nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai tam tikruose baruose (10.00-24.00), vienąkart per viešnagę galima rinktis á la carte Andiamo arba Falaha restorane, būtina dėvėti viskas įskaičiuota apyrankes.

Kontaktai:
0020/653461610, www.hurghadacoralbeachhotel.com


ref:8004

Kitos kelionės datos

Blend Club Aqua Resort

Egiptas / Hurgada / Hurgada
641 €
  • Data: 2024-11-28 - 2024-12-05 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> HRG 00:00
    Grįž: HRG 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada 

Trumpas aprašymas:
Idealiai tinka šeimoms, yra didžiulėje teritorijoje ir suteikia geras sąlygas ramiam poilsiui, o kartu siūlo daugybę pramogų mažiems ir dideliems – čia laiką leisite taip, kaip jums patinka! Teritorijoje yra 2 baseinai, smėlėtas paplūdimys pėsčiomis ir pramogos vaikams – įdomi veikla mini klube ir animacija neleis nuobodžiauti. Taip pat yra didelis vandens parkas su čiuožyklomis ir net 36 atrakcionais, idealiai tinkantis aktyviam poilsiui, kupinas atostogų beprotybės. Viešbučio privalumas – malonus ir draugiškas personalas, kuris deda visas pastangas, kad kiekvieną dieną svečiai čia praleistų su šypsena lūpose!

Vieta:
apie 20 km iki HURGHADOS centro, parduotuvės ir barai apie 800 m nuo viešbučio; apie 17 km nuo Hurgados oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 700 m nuo pagrindinio pastato, įėjimas per viešbučio patalpas arba nemokamas viešbučio autobusas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, gerai prižiūrėtas, pastatytas 2007 m., renovuotas 2022 m., 162 kambariai, 3 pastatai, 2 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Fenti - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, restoranas Sofra paplūdimys - à la carte, rytietiška virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu restoranuose, vegetariški patiekalai, 3 barai: fojė, prie baseino ir užkandžių baras prie vandens parko; suvenyrų parduotuvė, pinigų keitykla; nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 32 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į baseiną už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 32 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, laisvos formos, gėlo vandens: active pool, apie 300 m², gylis apytiksl. 1,4 m, relaxing pool, apie 200 m², gylis apytiksl. 1,4 m, vaikų baseinas, apie 50 m², gylis 0,5 m, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; futbolo aikštė (smėlio danga), biliardo stalas, bočia, tinklinis; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), gyva muzika; nemokamas vandens parkas, kurio plotas apie 26 000 m², 36 atrakcionai; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00) pagrindiniame restorane, vėlyvieji švediško stalo pusryčiai, kava, arbata (10.30-11.30) užkandžių bare, švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai (12.30-14.30, 15.00-17.00) ir ledai (13.00-15.00) nurodytuose baruose; galimybė vieną kartą viešnagės metu naudotis a la carte restoranu (būtina išankstinė rezervacija); gaivieji gėrimai (10.00-24.00), vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00) nurodytuose baruose; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9534

Kitos kelionės datos

Titanic Resort & Aquapark

Egiptas / Hurgada / Hurgada
643 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Egiptas / Hurghada

Pasiūlymo aprašymas:
Pašėlusios pramogos vandenyje! Unikalus viešbutis su viduje esančiu vandens pramogų parku. Įvairiausių pramogų čia ras ir suaugusieji ir vaikai. Daugybė vandens kalnelių kombinacijų, įvairių formų baseinai su dirbtinėmis bangomis ir kriokliais bei dirbtine upė. Alternatyva parkui, šalia viešbučio esantis paplūdimys, su nemokamomis paslaugomis bei nemokamu nuvežimu. Viešbutis puikiai tiks vandens pramogų mėgėjams ir žinoma, šeimoms su vaikais.

Vieta:
antroje viešbučių linijoje, apie 17 km nuo Hurgados centro; apie 8 km nuo Hurgados oro uosto; nuvažiavimas iki centro su taksi arba viešbučio autobusu mokamas.

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlio ir žvyro paplūdimys, rekomenduojama apsauginė avalynė, apie 700 m nuo viešbučio, priėjimas keliu arba nemokamu viešbučio autobusu (kas 30 min., tarp 8.00-17.00), nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; baras taikomas viskas įskaičiuota (10.00-17.00).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2005 m., pilnai renovuotas 2021 m., 328 kambariai, 3 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 3 a la carte restoranai - ant grotelių kepti patiekalai, italų virtuvė, mongolų virtuvė; vestibiulio baras, užkandžių baras prie baseino, paplūdimio baras, Rose & Jack baras, (tik suaugusiems, veikia žiemos sezonu); pinigų keitykla, pasažas su parduotuvėmis; konferencijų salė apie 40 žmonių; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra, kirpykla, skalbykla; patalpos žmonėms su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galimos 1 arba 2 papildomos vietos vaikams), apie 40 m², tvarkingas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc, plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, seifas, mini baras (užpildytas vandens); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
dvivietis (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 50 m², 2 kambariai sujungti durimis; įranga kaip standartiniame kambaryje; 

Sportas ir pramogos:
pagrindinis baseinas, gėlo vandens, apie 1500 m², gylis 1,2-1,6 m, atskira sekcija vaikams, prijungta prie čiuožyklos, gylis a0,5 m, 2 baseinai, formuojantys upę: gėlas vandens, apie 3500 m², baseinas su bangomis, šildomas žiemos sezonu, apie 1000 m², gylis 0-1,8 m, gėlas vanduo, baseinas vaikams, šildomas žiemą, apie 50 m², gylis 0,5-0,6 m, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai;  Aqua Park – vienas didžiausių vandens parkų Hurgadoje, apie 15 000 m², 33 čiuožyklos (18 suaugusiems, 15 vaikams); stalo tenisas, aerobika, tinklinis; žaidimų aikštelė vaikams, diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: sporto salė, biliardo stalas, žaidimų kambarys, SPA centras: sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia, masažai; vandens sportas paplūdimyje (pasiūlymas iš išorės).

All inclusive:
pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvi pusryčiai (10.30-11.30), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.00), vėlyva vakarienė (22.00-23.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtuose baruose (12.30-16.00); kava, arbata, pyragaičiai (16.00-17.00); nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.


ref:158

Kitos kelionės datos

Titanic Beach Spa & Aqua Park

Egiptas / Hurgada / Hurgada
643 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurghada

Trumpas aprašymas:
Viešbutis labai spalvingas, sudarytas iš aštuonių pastatų, atitinkančių nerūpestingų atostogų atmosferą. Tai tikras atostogų rojus tiek suaugusiems, tiek ir vaikams. Viešbutis išsiskiria aukštos kokybės paslaugomis, puikia virtuve ir įvairiausių pramogų gausa. Viešbučio interjeras įrengtas prabangiai, sienos dekoruotos elegantišku marmuru. Puikus baseinų kompleksas ir vandens pramogų parkas yra didelė atrakcija ir pramoga visai šeimai! Nuostabi atostogų atmosfera bei pakili nuotaika čia vyrauja nuo ryto iki vakaro! Viešbučio svečiai gali naudotis „Titanic Palace Resort“ infrastruktūra.

Vieta:
Paplūdimyje, apie 20 km nuo Hurgados centro, apie 18 km nuo Hurgados oro uosto; 

Paplūdimys:
smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, kai kur vandenyje koralai, rekomenduojama apsauginė avalynė, tiltas, visai šalia viešbučio, patekimas į paplūdimį per viešbučio vandens parką, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; baras.

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, atidarytas 2007 m., šalia 2010 m. pastatytas Titanic Palace viešbutis, 608 kambariai, 8 pastatai, 2 aukštai, liftas, didelis, elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, pagrindiniai restoranai: Jack – švediškas maistas, vaikiškos kėdutės, Rose – švediškas stalas (asmenims nuo 18 metų), 5 a la carte restoranai: mongolų, kinų, italų, libaniečių ir barbekiu virtuvės, 5 a la carte restoranai la carte viešbutyje „Titanic Palace“: japonų, meksikiečių, mongolų, kinų ir indų virtuvės patiekalai, baras „Sailor“ prie paplūdimio, baras „Oasis“ prie baseino, baras „Piratai“ vestibiulyje, neįskaičiuotas į „viskas įskaičiuota“ kainą: kaljano baras ir užeiga „Captain's Inn“; bankomatas, įvairių pramonės šakų parduotuvės: suvenyrai, knygos, drabužiai; konferencijų salė 400 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, kirpykla, skalbykla; patogumai su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos vietos),apie 40 m², praktiškai įrengtas, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, mini baras (kasdien pildomas vandeniu ir gaiviaisiais gėrimais), seifas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 50 m², įranga kaip standartiniame kambaryje, 2 kambariai atskirti durimis; lovelė vaikams iki 2 metų nemokamai užsakant prieš atvykimą; 

Sportas ir pramogos:
didelis baseinų kompleksas, kuriame yra žiemos sezonu šildomas baseinas, vaikiškas baseinas vaikams, gėlas vanduo, viso apie 16 000 m², vandens parkas su 16 čiuožyklų, baseinas su dirbtine banga, skėčiai ir gultai prie baseinai nemokamai, rankšluosčiai; 2 teniso kortai (mokami prožektoriai), stalo tenisas, fitnesas, paplūdimio futbolas, mini golfas, kamuoliukas; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), mini diskoteka, animacinės programos dieną ir vakare suaugusiems ir vaikams, diskoteka (gėrimai mokami); už papildomą mokestį: biliardo stalas, boulingas: nardymo centras (išorinis pasiūlymas); SPA centras: treniruoklių salė (nemokamai); mokama: sūkurinė vonia, turkiška pirtis, sauna, masažai, kosmetinės procedūros.

Viskas įskaičiuota 24 h:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (18.00-21.30) pagrindiniame restorane; vėlyvieji pusryčiai (10.00-11.00), užkandžiai (12.30-16.00), vėlyva vakarienė (21.30-24.00) nurodytame bare; naktiniai užkandžiai fojė bare (24.00-7.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-17.00), 24h fojė bare; vakarienė kiekviename à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

PATOGUMAI NEĮGALIESIEMS:
• neįgaliojo vežimėlio naudotojas gali laisvai judėti iš kambario į registratūrą, restoraną, barą, baseiną ir sodą
• rampos vežimėliams: pagrindinis įėjimas į viešbutį, liftas, baseinas
Kambarys: • 6 kambariai, pirmame aukšte (pagal pageidavimą)
• įėjimo į patalpą durų plotis ne mažesnis kaip 90 cm
Vonios kambarys: • vonios durų plotis: 90 cm
• dušas: turėklai, irklavimo baseinas be slenksčio
• tualeto turėklai
Baseinas: • turėklai, palengvinantys įėjimą į baseiną


ref:8037

Kitos kelionės datos

Alf Leila Wa Leila

Egiptas / Hurgada / Hurgada
666 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Egiptas / Hurghada
 
Trumpas aprašymas:
Vienas iš prabangesnių viešbučių, kur Jūs galite puikiai pailsėti bei apie nieką negalvoti. Gausybė atrakcionų vaikams garantuos nepamirštamas atostogas. Čia arabų pasakos tampa gyvais pasirodymais ir šou. Dėka mažaaukščių pastatų ir elegantiškos erdvės, atmosfera čia labai jauki. Puikūs restoranai ir barai patiks išskirtinio skonio mėgėjams, o bare prie baseino galėsite išragauti visus gėrimus.
 
Vieta:
Kaimynystėje Jungle Aqua Park Resort viešbučio, apie 20 km nuo Hurgados centro; apie 15 km nuo Hurgada oro uosto.
 
Paplūdimys:
Šalia viešbučio Dana Beach, privatus, smėlio, koralinis rifas, prieplauka, galimas nardymas, apie 900 m nuo viešbučio, į paplūdimį veža nemokamas viešbučio autobusas kas 20 min, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; baras
 
Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas, pastatytas 1998 metais, renovuotas 2012 metais, 548 kambariai, 7 pastatai, 2 aukštų, fojė, visą parą veikianti registratūra, pagrindinis restoranas Le Marche - švediškas stalas (tarptautinės virtuvės patiekalai), yra vaikų kėdutės ir vaikų meniu, vegetariški patiekalai, 3 švediško stalo restoranai: Azijos virtuvė, Maroko virtuvė ir Italų virtuvė - atviri tik vakarienės metu,2 a la carte restoranai: žuvies ir indiškas; 11 barų, įskaitant: barą prie baseino, paplūdimio barą bei kitus, ledų parduotuvė vaikams; prekybos pasažas, mini parduotuvė, vaistinė, seifas registratūroje, bankomatas; nemokamas bevielis internetas koridoriuje; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, kirpykla, budintis gydytojas, grožio salonas; priimamos kreditinės kortelės: "Visa", "MasterCard".
 
Kambarys:
Standartinis: 2 asm. (galima 1 papildoma vieta), apie 32 m², rytų stiliaus, yra individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušo kabina, WC; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (kasdien pildomas mineraliniu vandeniu); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų amžiaus, rezervuojama prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis: 2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos vietos), apie 50 m², erdvūs ir patogūs, įrangimas kaip standartiniame kambaryje; 
 
Sportas ir pramogos:
8 baseinai bendras plotas apie 5500 m², gėlo vandens, gylis 0,6-1,2 m, vienas iš baseinų šildomas žiemą, vaikų baseinas, gėlo vandens, apie 700 m², gylis 0,6 m, šildomos žiemą, 5 čiuožyklos vaikams, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino nemokami; 2 teniso kortai (30 minučių nemokamai, prožektoriai ir kitos įrangos nuoma mokama), mini golfas (30 minučių nemokamai), jojimas (10 minučių nemokamai), tinklinis, smiginis; žaidimų kambarys ir vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 metų), amfiteatras, animacija suaugusiems ir vaikams, vandens aerobika, pratybos, profesionalus šou vakare, viešbučio patalpose yra Egipto kultūros ir Romėnų teatro mini muziejus; už papildomą mokestį: biliardo stalas, nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje; sveikatingumo centras: nemokamai: treniruoklių salė; už papildomą mokestį: sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis, turkiška pirtis, masažai; yra galimybė pasinaudoti Jungle Aqua Park (už papildomą mokestį: 50 USD / asmeniui 1- arba 2 savaitėms vienu apsistojimu, vaikams 2-12 metų - 50% nuolaida; viskas įskaičiuota pasiūlymas baruose aplink visą vandens parką yra įtrauktas į kainą).
 
Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai - švediškas stalas (7:00:10:00), pietūs - švediškas stalas (12:30-14:30) pagrindiniame restorane, vakarienė - švediškas stalas (18:00-21:30) nurodytuose restoranuose; užkandžiai (12:00-17:00)  nurodytame bare; vėlyva vakarienė (22:30-24:00) pagrindiniame restorane; gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10:00-24:00); reikia dėvėti apyrankes „viskas įskaičiuota“.


ref:8028

Kitos kelionės datos

Prima Life Makadi

Egiptas / Hurgada / Hurgada
666 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Jis įsikūręs Makadi regione, iš jo atsiveria gražus įlankos vaizdas, tiesiai šalia smėlio paplūdimio. Tai puiki vieta visiškam atsipalaidavimui ir malonioms atostogoms. Malonus, atvira atmosfera ir draugiška animatorių komanda yra tikras atostogų atmosfera ir puikus malonumas, o nardymo entuziastai galės mėgautis geromis sąlygomis ir puikiu koraliniu rifu. Didelis, gerai prižiūrimas baseinas su vandens kalneliais yra puiki vieta atsipalaiduoti saulėje ir linksmintis vandenyje. Galiausiai niekas nepagerina nuotaikos geriau nei skanus maistas po lauko veiklos!

Vieta:
Makado įlankoje, apie 30 km nuo HURGADOS centro; apie 35 km nuo Hurgados oro uosto; 

Paplūdimys:
Privatus, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, koralų rifas, rekomenduojami apsauginiai batai, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, 2 barai.

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, pastatytas 2006 m., renovuotas 2022 m., 334 kambariai, 4 pastatai, 2 aukštai, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, "Prima Vera" restoranas - švediškas stalas (tarptautinė virtuvė), aukštos kėdės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai, 3 a la carte restoranai: "L'Oriental" - "Oriental" virtuvė, išskirtiniai žuvų patiekalai, "Azurro" ir Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalai, vaikų barai, 7 barai viešbučio patalpose, įskaitant 2 baseino barus, paplūdimio barą ir "Sky Light" barą fojė, 2 kavinės su vandens vamzdis (mokamas), baras su diskoteka (gėrimai mokami po 24.00 val.); pinigų keitimas, suvenyrų, juvelyrinių dirbinių ir kosmetikos parduotuvės; sodas, nemokamas belaidis internetas fojė; už papildomą mokestį: interneto kavinė, vaikų priežiūra, budrūs gydytojai, skalbykla; Priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 38 m² ploto, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, seifas, mini baras (saldaus vandens butelis); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas arba terasa (stalas, kėdės);
Šeimyninis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos), apie 70 m2, didesnis, standartinio kambario baldai; šeimos kambarys ir vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Pagrindinis baseinas, gėlas vanduo, apie 2600 m², gylis iki 1,6 m, baseinas, gėlas vanduo, šildomas žiemos sezono metu, apie 1150 m2, gylis iki 1,6 m, vaikų baseinas su kalneliais, gėlas vanduo, šildomas žiemos sezono metu, apie 70 m², gylis 0.3-0.5 m, baseinas su 3 kalneliais, gėlas vanduo, apie 120 m², gylis 0,8 m, vaikiškas baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 80 m², gylis 0,3-0,5 m, skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; teniso kortai su prožektoriais (mokama), treniruoklių salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (nuo 4 iki 12 m.), animacija suaugusiesiems ir vaikams, dienos sporto renginiai: paplūdimio tinklinis, aerobika, vandens sporto šakos, vakariniai šou, spektakliai, diskoteka (gėrimai mokami po 24 val.); už papildomą mokestį: biliardo stalas, nardymo centras, vandens sportas; SPA centras (mokama): sauna, turkiška pirtis, sūkurinė vonia, masažas.

Viskas įskaičiuota 24 h:
Pusryčiai - švediškas stalas (7.00-9.30), pietūs - švediškas stalas (13.00-15.00 val.), vakarienė - švediškas stalas (19.00-22.00) restorane "Prima Vera", vėlyvieji pusryčiai (10.30-11.30) baseino bare, užkandžiai (12.00-16.00 val.) baseino bare ir paplūdimio baras, vėlyvą vakarienę (22.30-1.30 val.) restorane "Prima Vera"; ledų (10.00-17.00 val.) baseino bare; vietiniai gaivieji gėrimai ir alkoholiniai gėrimai, užkandžiai (visą parą) "Sky Light" bare vestibiulyje; privalo dėvėti apyrankę.


ref:8013

Kitos kelionės datos

Calimera Blend Paradise

Egiptas / Hurgada / Hurgada
712 €
  • Data: 2024-04-18 - 2024-04-26 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 01:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Gražus, smėlio ir žvyro paplūdimys su nemokamomis paplūdimio paslaugomis, elegantiškais ir šiuolaikiškais kambariais, užtikrinančiais visišką poilsio komfortą, daugybe pramogų ir didžiuliu restoranų bei barų pasirinkimu – visa tai rasite čia! Puikiai tinkantis saulės kupinoms atostogoms su visa šeima, garantuoja penkių žvaigždučių paslaugų ir patogumų lygį. Nuobodulys čia neegzistuoja! Vaikai gali smagiai leisti laiką vandens parke su daugybe čiuožyklų, leisti laiką mini klube ar dalyvauti žaidimuose, prižiūrimi profesionalių animatorių, o suaugusieji gali atsipalaiduoti baseinuose ar mėgautis viena iš daugybės sporto ir poilsio atrakcionų. Interjero dizainas patiks minimalistinio ir modernaus stiliaus mėgėjams, o prie pat viešbučio esantis paplūdimys užkariaus tiek palaimingą poilsį ant gulto, tiek vandens sporto mėgėjų širdis. Paragaukite įvairių patiekalų ir gaivių gėrimų formulėje „viskas įskaičiuota“, atsipalaiduokite pirtyje ar pažaiskite tenisą ir mėgaukitės saule bei nuostabiu oru – jūs atostogaujate!

Vieta:
apie 20 km iki HURGHADOS centro, parduotuvės, barai ir restoranai apie 800 m nuo viešbučio; apie 17 km nuo Hurgados oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlio ir žvyro, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; baras su viskas įskaičiuota.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2007 m., kapitalinis remontas 2023 m., 422 kambariai, 13 pastatų, iki 5 aukštų, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškas meniu, 3 a la carte restoranai - Indijos, Azijos virtuvės ir žuvies patiekalai (restorane paplūdimyje), maitinimo kėdutės vaikams yra restoranuose, 7 barai: fojė (24 val.), 2 prie baseinų, paplūdimyje, fortepijono baras, biliardo baras, diskoteka (mokama po 24.00 val.); juvelyras, suvenyrų parduotuvė, mini prekyvietė, pinigų keitimo punktas; nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, vaikų priežiūra, skalbykla, grožio salonas, kaljanas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 35 m², elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, seifas, mini baras (papildomas vandeniu); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Superior:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 35 m², įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 45 m², įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Šeimyninis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 65 m², įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai suaugusiems, gėlo vandens, apie 680 m², gylis apytiksl. 1,3 - 1,8 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, apie 10,5 m², gylis 0,4 m, baseinas vaikams su čiuožyklomis, gėlas vanduo, šildomas sezono metu, apie 40 m²,  gylis 0,6 - 1,6 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; vandens parkas vaikams, apie 26.015 m², 36 atrakcionai; teniso kortai (mokami prožektoriai), aerobika, tinklinis, vandensvydis, mini golfas, stalo tenisas, boccia, smiginis, biliardo stalas, nedidelė futbolo aikštelė; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-10 m.), mini diskoteka, diskoteka (gėrimai mokami po 24:00), animacija suaugusiems ir vaikams: gimnastika, meniniai pasirodymai, žaidimai ir linksmybės; už papildomą mokestį: sporto salė (remontuojama), sūkurinė vonia, sauna; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-11.00), švediško stalo pietūs (12.30-15.00), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) ir vėlyva švediško stalo vakarienė (24.00-01.00) pagrindiniame restorane; ankstyvi pusryčiai (5.00-6.30) vestibiulio bare; kava ir arbata fojė bare (16.30-17.30); užkandžiai nurodytuose baruose (12.00-22.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9414

Kitos kelionės datos

Long Beach Resort

Egiptas / Hurgada / Hurgada
712 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-30 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:15 -> HRG 13:30
    Grįž: HRG 03:50 -> WAW 07:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas:  Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs šalia gražaus paplūdimio, jis užima didelę teritoriją, kurią sukūrė sodas ir baseinų kompleksas, suprojektuotas upės pavidalu. Yra keletas barų ir restoranų, kuriuose patiekiami rytietiški ir tarptautiniai valgiai. Viešbučio pranašumas yra aukštas aptarnavimo ir aptarnavimo lygis, gausus „viskas įskaičiuota“, apimantis ne tik skanius patiekalus ir gėrimus, bet ir naudojimąsi sporto bei laisvalaikio paslaugomis.

Vieta:
19 km nuo HURGHADA centro; apie 14 km nuo Hurgados oro uosto; 

Paplūdimys:
privatus, smėlio ir žvyro, siauras ir ilgas, koralinis rifas, nuolaidus nusileidimas, tiltas, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; baras „viskas įskaičiuota“.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, pastatytas 2001 m., stilingas, sezoniškai atnaujintas, 912 kambarių, keli pastatai,  iki 2 aukštų, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Lotus – švediškas stalas, padavėjo paslaugos, tarptautinė virtuvė, maitinimo kėdutės ir meniu vaikams, Al Dente – švediškas stalas, padavėjo paslaugos, restoranai à la carte (neįskaičiuota į „viskas įskaičiuota“): La Casina – itališka virtuvė, Podium – tarptautinė virtuvė; Aqua Lounge fojė, diskoteka, baras prie baseino, paplūdimio baras; pinigų keitykla, automobilių stovėjimo aikštelė, butikai, suvenyrų parduotuvė; konferencijų salė 60 žmonių, terasos, sodas; už papildomą mokestį: bevielis internetas Aqua Lounge, kirpykla, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. 32 m², praktiškai įrengtas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (1 butelis vandens nemokamai per dieną); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis: 2 asm. (galima 1 arba 2 papildomos lovos), apie 54 m², 2 kambariai, atskirti durimis, įrengimas kaip standartinio kambario; 

Sportas ir pramogos:
5 baseinai, įskaitant 1 žiemą šildomą, netaisyklingos formos, gėlas vanduo, 500–1500 m², gylis 1,4-1,7 m, 2  baseinai vaikams, gylis iki 0,5 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; 2 teniso kortai su prožektoriais (apie 20 USD / val.) ir įrangos nuoma (raketė: apie 10 USD / val.), stalo tenisas, mini golfas, tinklinis, treniruoklių salė, fitnesas; 2 žaidimų aikštelės ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4–12 m.), Diskoteka, ištisus metus vykdoma animacija suaugusiems ir vaikams: sporto žaidimai ir pramogos; už papildomą mokestį: skvošo aikštelė, biliardo stalas, vandens sportas paplūdimyje: nardymas, paviršinis nardymas; grožio salonas, sveikatingumo centras: sauna, sūkurinė vonia, masažai.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (12.30-15.00), vakarienė (18.30-22.00), vėlyva vakarienė (22.30-24.00; būtina išankstinė rezervacija) švediško stalas pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtuose baruose (10.30-16.00); ledai (12.00-13.30 ir 15.00-16.30) tam skirtuose baruose; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai pasirinktuose baruose (10.30-24.00); vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); privaloma dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8000

Kitos kelionės datos

Old Palace Resort Sahl Hasheesh

Egiptas / Hurgada / Hurgada
747 €
  • Data: 2024-12-05 - 2024-12-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> HRG 00:00
    Grįž: HRG 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada 

Trumpas aprašymas:
Pastatytas arabišku stiliumi su modernumo dvelksmu, įsikūręs visai šalia smėlio paplūdimio, kviečia aktyviam šeimos poilsiui. Jis siūlo platų restoranų ir barų pasirinkimą bei kelių tipų kambarius – visus su svarbiausiais patogumais. Pramogas tiek vaikams, tiek suaugusiems pasirūpins profesionalūs animatoriai, o ieškantiems ramybės – SPA centras, kuriame galėsite atsipalaiduoti sūkurinėje vonioje ar masažo metu. Aktyviai leidžiantys laiką entuziastai plaukioja baseine ir palaiko fizinę formą treniruoklių salėje, o vandens pramogų mėgėjai gali pasinaudoti įvairiausiomis vandens sporto šakomis ar nardyti ir grožėtis Raudonosios jūros povandeniniu pasauliu.

Vieta:
Sahl Hasheesh rajone, maždaug 30 km nuo HURGHADOS centro; apie 25 km nuo Hurgados oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, stilingas, atidarytas 2008 m., 292 kambariai, 4 pastatai, 4 aukštai, 4 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas El Kasr – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: La Cucina – itališka virtuvė , Pončo – braziliška virtuvė, reikalinga išankstinė rezervacija, vaikiškos kėdutės yra visuose restoranuose, 4 barai, įskaitant barą prie baseino; pinigų keitykla, bankomatas, juvelyras, vaistinė, prekybos pasažas, suvenyrų parduotuvė; konferencijų salė iki 160 žmonių, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, grožio salonas, budintis gydytojas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 37 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (vandens pildomas kasdien); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Superior:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 37 m², įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į baseiną arba jūrą;
Deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 arba 2 papildomas lovas), apie 47 m², įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į  jūrą;
Šeimyninis:
2 asm, (galima pastatyti 1 arba 2 papildomas lovas), apie 57 m², įrengimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
pagrindinis baseinas, gėlo vandens, laisvos formos, apie 1200 m², gylis apytiksl. iki 1,6 m, baseinas su sūkurine vonia, gėlas vanduo, apie 150 m², gylis apytiksl. iki 1,2 m, žiemą šildomas, prie baseinų nemokamai skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; treniruoklių centras, paplūdimio tinklinis, smiginis; žaidimų aikštelė, mini klubas (5-12 m.), animacija vaikams ir suaugusiems, diskoteka; už papildomą mokestį: biliardo stalas, SPA centras: sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis, masažai; išorinis pasiūlymas (mokama): nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.00) pagrindiniame restorane; vėlyvieji pusryčiai (11.00-13.00), užkandžiai (14.30-17.00) bare prie baseino; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) nurodytuose baruose; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8913

Kitos kelionės datos

Mövenpick Waterpark Resort & Spa Soma Bay

Egiptas / Hurgada / Soma Bay
758 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:15 -> HRG 13:30
    Grįž: HRG 03:50 -> WAW 07:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:*****

Regionas: Egiptas / Hurghada

Pasiūlymo aprašymas:
Elegantiškas interjeras, modernūs sprendimai, Aquapark Splash Mania ir daug linksmybių – taip trumpiausiai galima apibūdinti visame pasaulyje žinomo tinklo Mövenpick viešbutį. Įrengtas iki smulkmenų, užburia iš įspūdingo vestibiulio įėjimo, džiugina patogiais kambariais ir palepina gomurį viešbučio restoranų skanėstais. Puiki vieta vandens sporto mėgėjams, ypač povandeninio pasaulio mėgėjams – visai šalia paplūdimio su nardymo centru ir galimybe užsiimti vandens sportu. Po pietų geriausia atsipalaiduoti su gėrimu arba apsilankyti SPA centre su įvairiomis procedūromis ir masažais bei gerai įrengtoje sporto salėje.

Vieta:
SOMA BAY rajone, apie 55 km nuo Hurgados; 45 km nuo Hurgados oro uosto.

Paplūdimys:
Privatus, smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, prieiga per viešbučioteritoriją, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; 

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, elegantiškas ir gerai prižiūrimas, pastatytas 2013 m., 418 kambarių, 3 korpusai, 4 aukštai, 2 liftai, pagrindiniame pastate: erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Al Jazeera – à la carte, padavėjo paslaugos, Libano virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu restoranuose, vegetariški patiekalai, Il Pesce – itališka virtuvė, jūros gėrybės, padavėjo paslaugos, Splash & Pick – užkandžių baras prie vandens parko, Soma Bay baras fojė , prie baseino ir paplūdimyje; seifas registratūroje; juvelyrinių dirbinių ir suvenyrų parduotuvė, vaistinė; konferencijų centras iki 550 žmonių (6 konferencijų salės), terasa su vaizdu į jūrą, nemokamas bevielis internetas bendrose patalpose; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, kirpykla, grožio salonas, skalbykla; yra lygių skirtumų; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Deluxe:
2-asm. (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams)  35 m2, elegantiškas ir modernus, oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos /arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokamas).
Šeimyninis:
2-asm. (galimos 2 papildomos lovos), apytiksl. 60 m², įrengimas kaip standartinis kambario,papildomos 2 sofos, vaizdas į jūrą.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, apvalūs, gėlas vanduo, gylis iki 1.7 m, apytiksl. 190 m², 248 m², 1165 m², 1 šildomas sezono metu, vaikiškas baseinas vaikams, gėlas vanduo, apytiksl. 60 m², gylis 0,4 m, prie baseino nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; Aquapark Splash Mania (dirba: 11.00-13.00 ir 15.00-17.00, apie 22 000 m²): 3 zonos su čiuožyklomis (2-6 m., 6-12 m. ir vyresniems nei 12 m.); 2 teniso kortai su inventoriaus nuoma (mokami prožektoriai); žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (5-12 m.), amfiteatras, animacija suaugusiems ir vaikams: sportinė veikla dieną, pasirodymai ir pasirodymai vakare; už papildomą mokestį: SPA centras: treniruoklių salė, sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia, masažai, priežiūros procedūros; išorinis pasiūlymas (mokama): nardymo centras, vandens sportas paplūdimyje.

All inclusive:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (13.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.00-21.30) pagrindiniame restorane; rytiniai užkandžiai (10.30-11.30); popietiniai užkandžiai (13.00-15.00), ledai (15.00-17.00) nurodytame bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-23.00); vakarienė pasirinktame a'la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija).


ref:311

Kitos kelionės datos

Jungle Aqua Park

Egiptas / Hurgada / Hurgada
827 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****+

Regionas: Egiptas / Hurghada

Trumpas aprašymas:
Stilingas viešbutis, priklausantis viešbučių tinklui Pickalbatros Hotels, su didžiausiu vandens parku Hurgadoje.Idealus pasirinkimas šeimos atostogoms bei entuziastams, dievinančiams vandens pramogas. Vandens parke yra net 35 čiuožyklos, skirtos suaugusiems ir vaikams. Vietoje svečiai gali mėgautis barais ir restoranais,viskas įskaičiuota programa, įskaitant ne tik skanius užkandžius ir gėrimus per dieną, bet taip pat naudotis ir paplūdimio baru prie Dana Beach viešbučio.

Vieta:
Apie 25 km nuo Hurgados centro; apie 15 km nuo Hurgados oro uosto.

Paplūdimys:
Paplūdimys netoli Dana Beach viešbučio, smėlis, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 900 m nuo viešbučio, nemokamas viešbučio autobusas (kas 30 min.), nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; baras

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, stilingas, atidarytas 2009 m., 866 kambariai, viešbutį sudaro pagrindinis pastatas ir bungalow, fojė, visą parą veikianti registratūra, 6 restoranai: Mediterranean - Viduržemio jūros virtuvė, Tagin - Rytų virtuvė, Zum Kaiser - Vokietijos virtuvė, Asian Planeta - Azijos virtuvė, Alfredo - Italijos virtuvė ir Le Marche - tarptautinė virtuvė; kėdutės vaikams visuose restoranuose; 10 barų visame komplekse bei paplūdimyje, nemokamas bevielis internetas fojė, bankomatas, vaistinė, maža parduotuvėlė, prekybos pasažas, terasa; už papildomą mokestį: internetas, skalbykla, gydytojo iškvietimas; priimamos kreditinės kortelės: "Visa", "MasterCard".

Kambarys:
Standartinis: 2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos), apie 46 m2, atskirai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušo kabina, tualetas, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokama); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų paprašant iki atvykimo; balkonas arba terasa (staliukas ir kėdės).
Šeimyninis: 2 asm. (galimos 1, 2 arba 3 papildomos lovos), apie 46 m2, įrengimas kaip standartinio kambario;

Sportas ir pramogos:
21 baseinas, sujungti tiltais ir vandens kanalais, Jungle Aquapark - 11 baseinų su 35 čiuožyklomis (21 suaugusiems ir 14 vaikams), įskaitant 2 baseinus šildomus žiemą, nemokamai skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai; teniso kortai (apšvietimas mokamas), stalo tenisas, sporto klubas, aerobika, vandens gimnastika, mini golfas, šachmatai, futbolas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų), dienos ir vakaro animacija vaikams ir suaugusiems, gyva muzika; už papildomą mokestį: biliardo stalas, vandens sportas paplūdimyje ir nardymo centras; SPA centras: mokama: masažai, sūkurinė vonia, sauna, kosmetologinės procedūros.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.30) švediško stalo restoranuose; vėlyvi pusryčiai (10.00-11.00), vėlyva vakarienė (22.00-24.00), užkandžiai (12.00-17.00) paskirtuose baruose; ledai vaikams (12.00-16.00); gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) paskirtuose baruose; būtina nešioti apyrankes all inclusive.


ref:8020

Kitos kelionės datos

Jaz Aquaviva

Egiptas / Hurgada / Makadi Bay
873 €
  • Data: 2024-04-18 - 2024-04-26 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 01:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Naujas, elegantiškas komplekses yra tobula vieta baseino linksmybių bei vandens čiuožyklų mylėtojams! Milžiniškas vandens parkas su 50 vandens čiuožyklų vaikams bei suaugusiems užtikrins džiaugsmingas šypsenas visų, kurie mėgstą žaisti vandenyje. Patogumai vaikams, mini klubai ir animacijos šį viešbutį paverčia draugišką šeimoms. Elegantiški kambariai, įrengti su būtinais patogumais ir draugišku personalu užtikrins patogią viešnagę, o įvairi viskas įskaičiuota programa patiks gurmanams. Taip pat netoli viešbučio yra vietinis turgus (souk) bei restoranai ir kavinės.

Vieta:
Apie 4 km nuo Madinat Makadi centro, su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 30 km nuo Hurgados centro; apie 30 km nuo Hurgados oro uosto; 

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, giliau koralinis rifas, apie 4 km nuo viešbučio, pasiekimas su nemokamu viešbučio autobusu, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; baras.

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, pastatytas 2015 metais, 487 kambariai, pagrindinis pastatas su liftu ir 4 pastatai su kambariais, 2-3 aukštai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, Amaraya restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai, 2 a la carte restoranai (reikalinga išankstinė rezervacija): Paprika - italų virtuvė, Flafela - rytietiška virtuvė, vaikiškos kėdutės, 4 barai: Court Yard prie baseino, Liquid vestibiulyje, paplūdimio baras, Shisha Corner ant stogo (neįskaičiuota į viskas įskaičiuota programą); bankomatas, suvenyrų parduotuvė; terasa suvaizdu į vandens parką, nemokamas belaidis internetas (150MB/kambariui/per viešnagę); papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, vaiko priežiūra, daktaras pagal iškvietimą, skalbykla, kirpykla, grožio salonas; priimamos mokėjimo kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club. 

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova vaikui), kambario plotas apie 34 m², individualiai kontroliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, sefas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (papildytas nemokamu buteliu vandens); nemokama vaikiška lovelė iki 2 metų vaikui užsakant prieš atvykoimą; balonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), kambario plotas apie 43 m², standartinio kambario įranga; balkonas arba terasa (stalas, kėdės); šeimyninis kambarys pagal užsakymą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
3 pagrindiniai baseinai, 2 vaikams, 2 atsipalaidavimo zonoje, 1 ant stogo skirtas tik suaugusiems, 1 šildomas žiemos metu, braidymo baseinas, gėlo vandens, gultai, skėčiai ir rankšluosčiai prie baseino nemokami, Makadi Water World apie 40 000 m², 50 čiuožyklų vaikams ir suaugusiems; teniso kortai su apšvietimu (mokama), sporto klubas, multifunkcinis sporto laukas, paplūdimio tinlinis, stalo tenisas, stalo futbolas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų), animacijos vaikams ir suaugusiems; papildomi mokesčiai: smiginis, žaidimų kambarys, vandens sportas paplūdimyje, golfo kursas šalia viešbučio; spa centras (mokama): sauna, garų kambarys, džiakuzi, masažai, procedūros.

Viskas įskaičiuota:
Švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30) Amaraya restorane, vėlyvi pusryčiai (10.30-12.00) Court Yard bare, švediško stalo pietūs Amaraya restorane(12.30-14.30) arba paplūdimio bare (12.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-21.00) Amaraya restorane; kartą per viešnagę vakarienė pasirinktame a la carte restorane;užkandžiai paplūdimio bare  (9.00-17.00) arbaCourt Yard bare (12.00-16.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai (10.00-00.00) nurodytuose baruose; būtina nešioti viskas įskaičiuota apyrankę.


ref:3697

Kitos kelionės datos

Fort Arabesque Resort Spa & Villas

Egiptas / Hurgada / Makadi Bay
896 €
  • Data: 2024-04-04 - 2024-04-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:40 -> HRG 23:55
    Grįž: HRG 00:55 -> WAW 05:35
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 24 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Atėjo laikas prabangiam egiptietiškam pabėgimui! Sukurta pagal „One Destination for All“ dvasią, tai yra svajonių atostogų pažadas kiekvienam – jogos ar aerobikos užsiėmimų metu galėsite aktyviai leisti laiką, išbandyti savo jėgas vandens sporto šakose ar žaidimuose, o vaikai bus sužavėti. specialiai jiems paruošti baseinai ir smagios animacijos! Ieškantys palaimingo atsipalaidavimo jį ras per procedūras ir masažus SPA centre, o kulinarijos gurmanai leisis į nuostabią kelionę po pasaulio skonius pagal formulę „viskas įskaičiuota“! Jus sužavės visur esanti, vešli sodo žaluma, taip pat paplūdimys, kuris yra ilgiausias ir vienas gražiausių Makadi įlankos paplūdimių – būtinai pasiimkite fotoaparatą ir kremą nuo saulės!

Vieta:
Makadi įlankoje, apie 30 km nuo HURGHADOS centro; apie 35 km nuo Hurgados oro uosto.

Paplūdimys:
priklauso viešbučiui, smėlėtas, prie kranto uolos, rekomenduojama apsauginė avalynė, nuolaidus, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; baras taikomas viskas įskaičiuota.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1997 m., reguliariai atnaujintas (2022 m. kai kurie kambariai ir pagrindinis restoranas, 2023 m. dalis kambarių ir restoranas „Club 159“), planuojamas dalies kambarių remontas ir naujo restorano statyba 2024 m., susidedančio iš 3 dalių: The Beach Resort (šeimoms su vaikais), The West Bay (tik suaugusiems 16+) ir The Villas (tik suaugusiems 16+), iš viso 583 kambariai, 4 aukštai, 7 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, kurorto teritorijoje: 5 restoranai: „The Beach Resort“ – pagrindinis restoranas, „The West Bay“ – dalyje tik suaugusiems, „The Pavilion“ (išskyrus „viskas įskaičiuota“) – tik suaugusiems, klubas 159 (išskyrus viskas įskaičiuota) - tik suaugusiems, la carte, La Piazza - pica ir makaronai, pagrindiniame restorane yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai ir dietos be glitimo restoranuose (pagal pageidavimą), 7 barai, įskaitant paplūdimio barą ir 3 barus tik suaugusiems; parduotuvės, butikas, vaistinė, bankomatas, valiutos keitykla; konferencijų centras 50 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, grožio salonas, automobilių nuoma; patalpos žmonėms su negalia (4 kambariai, pagal pageidavimą); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 24-43 m², The Beach Resort dalyje, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (nemokamas butelis vandens kiekvieną dieną /asmuo); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Šeimyninis:
4 asm, (dviaukštė lova vaikams), apie 43 m², The Beach Resort dalyje, įrengimas kaip superior kambario, terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
Šeimyninis deluxe:
4 asm, (dviaukštė lova vaikams), apie 43 m², The Beach Resort dalyje, įrengimas kaip šeimyninio kambario, lygintuvas ir lyginimo lenta; šoninis vaizdas į jūrą;
Comfort West Bay dalyje (16+):
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam), apie 30-48 m², įrengimas kaip superior kambario, nemokamas mini baras; balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
Premium West Bay dalyje (16+):
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam), apie 32-41 m², įrengimas kaip comfort kambario, balkonas (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
iš viso 6 baseinai, gėlo vandens, gylis: 1,1 m ir 1,4 m, įsk. pagrindinis, poilsio, tik suaugusiems (West Bay dalyje), 2 baseinai vaikams, gylis 0,4 m, kai kurie baseinai šildomi sezoniškai, prie baseinų nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; stalo tenisas, smiginis, bočia, aerobika, vandens aerobika, paplūdimio tinklinis, paplūdimio futbolas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, mini diskoteka (20.00-20.30), paplūdimio diskoteka, vakaro pasirodymai; už papildomą mokestį: teniso kortas, treniruoklių salė, biliardo stalas, padelis, joga, vandens sportas paplūdimyje; SPA centras (mokamas): sūkurinė vonia, garinė pirtis, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (13.00-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) pagrindiniame The Beach Resort arba The West Bay restorane (tik suaugusiems), vėlyvieji lengvieji pusryčiai paplūdimio bare (10.00-12.00). ), pietūs restorane „La Piazza“ (13.00-17.00 val.); užkandžiai paplūdimio bare (13.00-17.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:11000

Kitos kelionės datos

Jaz Aquamarine Resort

Egiptas / Hurgada / Hurgada
938 €
  • Data: 2024-06-13 - 2024-06-20 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:15 -> HRG 13:30
    Grįž: HRG 03:50 -> WAW 07:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 29 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas:  Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Modernus objektas su gražiais, prabangiais interjerais pradžiugins net išrankiausius svečius. Įsikūręs prie pat paplūdimio su nemokamu aptarnavimu ir „viskas įskaičiuota“ baru, garantuoja nuostabias atostogas Egipto saulės spinduliuose. Svečiai gali mėgautis net 4 restoranais, kuriuose patiekiami rytietiški arba azijietiški valgiai, ir 7 baruose, kuriuose siūlomi šalti, spalvingi gėrimai. Puikios sąlygos ir patiems mažiausiems, kuriems paruošti net 4 baseinai su čiuožyklomis, žaidimų aikštelė ir profesionali animacija. 2022 metais viešbutis gavo ITAKA BURĘ už aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę.

Vieta:
Memsha viešbučių rajone, apie 6 km nuo HURGHADOS centro; apie 2 km nuo Hurgados oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus priėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, prieplauka, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, baras.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, modernus ir prabangus, pastatytas 2016 m., 473 kambariai, 3 pastatai, 4 aukštai, liftas kiekviename pastate, didelis, elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas "Saffron" - švediškas stalas, rytietiška virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu vaikams, vegetariški patiekalai (pagal pageidavimą), L'Asiatique – švediškas stalas, azijietiška virtuvė, vaikiškos kėdutės, Sopranas (šiuo metu nedirba) – švediškas stalas, itališka virtuvė, maitinimo kėdutės ir meniu vaikams, WOW (šiuo metu uždaryta) - à la carte, vaikiškos kėdutės ir meniu, 7 barai: fojė baras, Millenium registratūroje, White and Olympus prie baseino, Red Sky terasoje, paplūdimio baras; suvenyrų parduotuvė, vaistinė, prekybos pasažai prie viešbučio; kongresų centras apie 50 žmonių, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, skalbykla, budintis gydytojas; patogumai asmenims su negalia; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm., (galima pristatyti 1 papildomą lovą),  apie 40 m², elegantiškas ir modernus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, mini baras (nemokamai užpildomas vandeniu ir gaiviaisiais gėrimais), kavos/arbatos rinkinys, banko seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); šoninis vaizdas į jūrą ir vaizdas į jūrą pagal užsakymą, už papildomą mokestį;
Junior Suite:
2 asm. (galima pristatyti 1 papildomą lovą vaikui), apie 80 m², įrengimas kaip standartinio kambario; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykstant;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai suaugusiems, vienas iš jų šildomas žiemos sezonu, 4 baseinai vaikams, šildomi žiemos sezonu, gėlas vanduo, mini vandens parkas vaikams, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai, paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, mini golfas, smiginis, vandens aerobika, animacija vaikams ir suaugusiems, diskoteka, mini klubas (4-12 m.), žaidimų aikštelė vaikams; už papildomą mokestį: biliardo stalas, vaizdo žaidimai; SPA centras: nemokamai: treniruoklių salė, mokama: grožio salonas, kirpykla, masažai, sauna, sūkurinė vonia, garinė pirtis, hamamas; nemokamas įėjimas į Neverland Night Show Neverland viešbutyje vieną kartą viešnagės metu (įskaičiuota šventinė vakarienė ir pervežimas – apie 18 km); galimybė naudotis Neverland vandens parku (už mokestį: 60 USD/asm./viešnagė, vaikams 6-13 m. - 50% nuolaida, vaikams iki 6 m. - nemokamai; į kainą įskaičiuotas viskas įskaičiuota baruose visame vandens parke ir pervežimas ).

Viskas įskaičiuota:
ankstyvi pusryčiai (5.00-7.00), pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvieji pusryčiai (10.00-11.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.30), vėlyva vakarienė (22.00-24.00) nurodytuose restoranuose, vieną kartą per. dienos vakarienė á la carte restorane (20.00-22.00), būtina išankstinė rezervacija; ledai (11.00-22.00), blynai (12.00-17.00), užkandžiai (12.30-17.00) nurodytose vietose; vietiniai gaivieji gėrimai (24h) ir alkoholiniai gėrimai (10.00-24.00) nurodytuose baruose; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.

PATOGUMAI NEĮGALIESIEMS:
• neįgaliojo vežimėlio naudotojas gali laisvai judėti iš kambario į registratūrą, restoraną, barą ir baseiną
• rampos vežimėliams: pagrindinis įėjimas į viešbutį, salė, liftas
Kambarys: • 4 kambariai, pirmame aukšte (pagal pageidavimą)
Vonios kambarys: • vonia: turėklai
• dušas: turėklai
• tualeto turėklai
Paplūdimys: • privažiavimas iki paplūdimio
Baseinas: • turėklai, palengvinantys įėjimą į baseiną


ref:8035

Kitos kelionės datos

Pickalbatros White Beach Resort

Egiptas / Hurgada / Hurgada
951 €
  • Data: 2024-12-05 - 2024-12-12 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 00:00 -> HRG 00:00
    Grįž: HRG 00:00 -> WAW 00:00
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 17 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Modernus viešbutis su gražiu, prabangiu interjeru pamalonins net pačius išrankiausius svečius. Įsikūręs prie prie paplūdimio su nemokamomis paslaugomis ir baru, kuriame galioja viskas įskaičiuota, tai garantuos nuostabias atostogas Egipto saulėje. Viešbutis siūlo 4 restoranus, kurie tiekia rytietiškus bei Azijos virtuvių patiekalus, bei 7 barus su šaltais ir spalvotais gėrimais. Puikios sąlygos vaikams, kuriems yra paruošti 4 baseinai su vandens čiuožyklomis, žaidimų aikštelė ir profesionalios animacijos.

Vieta:
Memsha viešbučių rajone, apie 6 km nuo Hurgados centro; apie 2 km nuo Hurgados oro uosto; pervežimo paslauga (oro uostas - viešbutis - oro uostas) įskaičiuota į kainą, individualus pervežimas pagal pageidavimą (min. 2 suaugę): 149 PLN/abi pusės )oro uostas - viešbutis - oro uostas) / suaugęs, vaikas daugiau nei 2 metų; vaikams iki 2 metų paslauga nemokama;

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, prieplauka, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, baras.

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, modernus ir prabangus, pastatytas 2016 metais, 473 kambariai, 3 pastatai, 4 aukštai, kiekviename pastate yra liftas, didelis, elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, Saffron restoranas - švediškas stalas, rytietiška virtuvė, vaikiškos kėdutės ir meniu vaikams, vegetariniai patiekalai, L'Asiatique - švediškas stalas, Azijos virtuvė, kėdutės vaikams, Soprano - švediškas stalas, Italijos virtuvė, kedutės ir vaikiški meniu, WOW - á la carte, tarptautinė virtuvė, kėdutės ir meniu vaikams, 7 barai: vestibiulio baras, Sport ir Millennium prie registratūros, White ir Olympus prie baseino, Red Sky terasoje, paplūdimio baras; kongresų centras talpinantis apie 50 žmonių; suvenyrų parduotuvė, vaistinė, parduotuvės viešbutyje; su papildomu mokesčiu: auklė, drabužių skalbykla, daktaras pagal iškvietimą; nemokamas belaidis internetas viešose erdvėse; priimamos mokėjimo kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis: 
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 40 m², elegantiškas ir modernus, individualiai kontroliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (shower, tualetas, plaukų džiovintuvas), belaidis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, mini baras (nemokamai papildomas vandeniu ir gaiviaisiais gėrimais), kavos/arbatos rinkinys, seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų užsakant prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūra už papildomą mokestį. 
Junior suite: 2 asm. (galimos 1 arba 2 papildomos lovos), apie 80 m², įrengimas kaip standartinio kambario;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai suaugusiems, vienas iš jų yra šildomas žiemos metu, 4 baseinai vaikams, žiemą šildomi, gėlo vandens, mini vandens parkas vaikams, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino, paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, mini golfas, smiginis, vandens aerobika, linksmybės vaikams ir suaugusiems, diskoteka, mini klubas (4-12 metų), žaidimū aikštelė; su papildomu mokesčiu: biliardas, video žaidimai; spa: nemokamai: sporto klubas, su papildomu mokesčiu: grožio salonas, kirpykla, masažai, sauna, burbulinė vonia, garų kambarys, hamamas, papildomai: galimybe naudotis Jungle vandens parku (papildomai mokama: 50 USD/asmeniui per viešnagę, vaikams 7-14 metų - 50% nuolaida, vaikams iki 7 metų - nemokamai; pervežimas ir viskas įskaičiuota  baruose visama vandens parke įskaičiuota į kainą.

Viskas įskaičiuota:
Ankstyvi pusryčiai (5.00-7.00), pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvi pusryčiai (10.00-11.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.30), vėlyva vakarienė (22.00-24.00) paskirtuose restoranuose, kartą per viešnagę vakarienė a la carte restorane (20.00-22.00), reikalinga rezervacija; vietiniai gėrimai (visą parą) ir alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00) paskirtuose baruose; būtina nešioti viskas įskaičiuota apyrankę.

Kontaktai:
0020/0654363650, www.pickalbatros.com


ref:8036

Kitos kelionės datos

Palm Royale Resort Soma Bay

Egiptas / Hurgada / Soma Bay
965 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-30 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:15 -> HRG 13:30
    Grįž: HRG 03:50 -> WAW 07:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Tai vienas prabangiausių kurortų prie Raudonosios jūros, tai atostogų oazė, ideali vieta ramiam poilsiui toli nuo stumdymosi. Įsikūręs 70 000 m² plote, apsuptas gražaus palmių sodo. Netoli gražaus smėlio paplūdimio su nemokama paslauga ir puikiomis sąlygomis vandens sportui. Svečiams patinka draugiškas ir paslaugus personalas, aukščiausio lygio aptarnavimas ir puiki virtuvė. Kiekvienas restoranas turi savo atmosferą, atspindinčią patiekiamą virtuvę: tarptautinę, Azijos, Graikijos, Italijos ir net Libano. Po malonumo gomuriui popietę geriausia rezervuoti SPA centre, kuris, be masažo, siūlo platų priežiūros ir atsipalaidavimo procedūrų pasirinkimą.

Vieta:
Soma įlankos rajone, apytiksliai. 12 km nuo Safaga, apytiksliai. 40 km nuo HURGHADA; apytiksliai 45 km nuo Hurgados oro uosto; 

Paplūdimys:
Privatus, smėlio, apytiksliai 1,2 km ilgio, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, saulės gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai, baras.

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, elegantiškas, stilingas, pastatytas 2004 m., dalinai renovuotas 2019 m., 445 kambariai, 3 pastatai: pagrindinis pastatas, 4 aukštai ir 2 priestatai, 2 aukštai, 4 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą veikianti registratūra, pagrindinis restoranas - savitarnos valgiai, tarptautinė virtuvė, turimos kėdės vaikams, vegetariški patiekalai, 4 à la carte restoranai, laukimo paslaugos (būtina išankstinė rezervacija): Azijos, Graikijos, Italijos ir Libano; barai: Atrium fojė, Azur, Cleopatra disco, Johnny baras, Captain Nemo's prie paplūdimio, baras prie baseino, shisha kampelis (mokama), pinigų keitimas, suvenyrų parduotuvė, mini prekybos centras; 3 konferencijų salės, sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, fotografas, kirpykla, vaikų priežiūra, grožio salonas, automobilių nuoma, skalbykla; patogumai neįgaliesiems (kambariai); kreditinės kortelės priimamos: „Visa“, „MasterCard“.

Kambarys:
Superior:

2 asmenims (yra 1 papildoma lova), kambario plotas apytiksliai 45 m², elegantiškas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas arba vonia, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, seifas, mini baras (nemokami gaivieji gėrimai); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės). 
Family:
2 asmenims (yra 1 arba 2 papildomos lovos), kambario plotas apytiksliai 65 m², standartinis kambario apstatymas, 2 kambariai atskirti durimis; vaizdas į jūrą ir šeimos kambarys pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, iš jų vienas šildomas žiemos sezonu, laisvos formos, gėlo vandens, apie 500 m², gylis apytiksl. 1,4-1,6 m, vaikiškas baseinas vaikams, šildomas žiemos sezonu, gėlas vanduo, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; treniruoklių salė, aerobika, paplūdimio tinklinis, stretching, žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: 4 teniso kortai su prožektoriais, biliardo stalas, jodinėjimas, joga, mini golfas, vandens sportas paplūdimyje, nardymo mokykla; SPA centras: nemokamai: uždaras baseinas, sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia; mokama: priežiūros procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota:
Švediški stalo pusryčiai (6.30–10.30), vėlyvieji pusryčiai (10.30–11.30), švediško stalo pietūs (12.00–15.00), švediško stalo vakariene (18.30–22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytuose baruose (12.00–17.00), ledai nurodytame bare (14.00–17.00); vakarienė „a la carte“ restorane vieną kartą viešnagei (būtina išankstinė rezervacija); kava, arbata ir sausainiai „Atrium“ bare (15.00-18.00) ); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00–24.00).


ref:1743

Kitos kelionės datos

Titanic Royal

Egiptas / Hurgada / Hurgada
965 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-30 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 08:15 -> HRG 13:30
    Grįž: HRG 03:50 -> WAW 07:20
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 27 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Egiptas / Hurgada

Trumpas aprašymas:
Planuojate atostogas su šeima? Norite atsipalaiduoti patogiomis sąlygomis smėlio paplūdimyje šalia viešbučio kartu su gausybe pramogų vaikams?  Šis viešbutis yra puikus pasirinkimas! Idealioje vietoje, atidarytas 2019 m., modernus ir elegantiškas, kviečia praleisti atostogas Egipto saulės spinduliuose. Aktyvaus laisvalaikio entuziastams yra vandens sportas paplūdimyje, baseinai ir čiuožyklos viešbutyje ir net vandens parkas seseriniame viešbutyje „Titanic Resort & Aquapark“. Vaikams paruoštas žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė, mini klubas ir animacija. Patogūs, erdvūs kambariai yra ideali vieta atsipalaiduoti, o platus restoranų ir barų pasirinkimas leis mėgautis mėgstamais patiekalais ir gėrimais. Užtikrintos be rūpesčių ir daugybė šiltų šypsenų.

Vieta:
Apytiksliai 17 km nuo HURGHADA centro, apytiksliai 700 m nuo prekybos centro, apytiksliai 2 km nuo prekybos centro su parduotuvėmis, barais ir restoranais, apytiksliai 4 km nuo Hurgados didžiojo akvariumo, apytiksliai 11 km nuo Giftuno salų, apsuptų koralinių rifų; apytiksliai 10 km nuo Hurgados oro uosto; 

Papludimys:
Priklausantis viešbučiui, švelnaus ir minkšto smėlio, visai šalia viešbučio, prieiga per viešbučio teritoriją, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai, kabanos (reikalinga ankstesnė rezervacija); baras, kuriame galioja „viskas įskaičiuota“ apyrankės.

Viešbutis:
Penkių žvaigždučių, elegantiškas ir modernus, pastatytas 2019 m., 387 kambariai, 3 pastatai, 3 aukštai, 3 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas „Diamond“ - švediško stalo patiekalai, Viduržemio jūros virtuvė, aukštos kėdės ir turimas meniu vaikams, 4 á la carte restoranai: mongolų, italų, azijiečių, žuvys, oficialūs drabužiai būtini dienos metu restoranuose (vyrams – ilgos kelnės), 5 barai, įskaitant fojė, baseino barą ir paplūdimio barą; suvenyrų parduotuvė, pinigų keitimas; konferencijų centras talpina iki 180 žmonių, nemokamas bevielis internetas visame viešbutyje; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis: 

2 asmenims (galima 1 papildoma lova 2 vaikams - viengulė lova arba sofa), kambario plotas apytiksliai 42 m², elegantiškas ir modernus, oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos / arbatos rinkinys, mini baras (kiekvieną dieną pripildytas vandens ir gaiviųjų gėrimų), seifas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas (stalas ir kėdės);
Šeimyninis: 
4 asmenims (iki 3 suaugusiųjų), kambario plotas apytiksliai 55 m², elegantiškas ir modernus, standartinio kambario įrengimas; balkonas (stalas ir kėdės); šeimyninis kambarys pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Pagrindinis baseinas: šildomas žiemos sezonu, gėlas vanduo, apytiksliai 900 m², gylis 1,3 m, 2 baseinai vaikams, iš viso 13 čiuožyklų, žiemą šildomi, kiekvienas apytiksliai 500 m², gylis 0,3 m, prie baseinų nemokami skėčiai,  gultai ir rankšluosčiai; sporto salė, aerobika, stalo tenisas, smiginis; vaikų žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys, mini klubas (4–12 val., veikia nuo 10.00–12.30, 15.00–16.30), animacija suaugusiems ir vaikams (žaidimai, šou, gyva muzika), diskoteka; už papildomą mokestį: biliardo stalas, boulingas, žaidimų kambarys, SPA centras: sauna, veido ir kūno procedūros, masažai, grožio salonas; vandens sportas paplūdimyje (ne viešbučio pasiūlymas); „Titanic Resort & Aquapark“ viešbučio vandens parke ir bare svečiai gali naudotis nemokamai (nemokamas pervežimas kas 30 min.).

Viskas įskaičiuota 24h:
Pusryčiai (7.00–10.00), vėlyvi pusryčiai (10.30–11.30), pietūs (12.30–14.30), vakarienė (18.30–21.00), vėlyva vakarienė (22.00–23.00) - švediškas stalas restorane „Diamond“; vakarienė kiekviename iš 4 à la carte restoranų kartą per viešnagę (būtina išankstinė rezervacija); užkandžiai paplūdimio bare, ledai (13.00-16.00) baseino bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (9.00–24.00), visą parą vestibiulio bare; Būtina dėvėti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:8039

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Hurgada palyginti per trumpą laiką, tapo vienu populiariausių Raudonosios jūros kurortų. Šiuo metu kurortas vis dar plečiasi, nors jau dabar yra daugiau nei 200 viešbučių. Hurgada pasižymi sausu dykumų klimatu, dėl to lengviau pakeliamas karštis ir poilsiautojai čia gerai jaučiasi ištisus metus. Kurortą sudaro trys rajonai. Sakala kažkada buvęs žvejų kaimelis, dabar yra naujasis miesto centras su daugybe viešbučių ir parduotuvių. El Daharas - senoji miesto dalis, kurioje įsikūrę vietiniai gyventojai, todėl viešbučių čia yra nedaug. Village Road neseniai išaugęs šiuolaikiškas rajonas su besitęsiančia 5 km viešbučių, parduotuvių, kavinių ir barų virtine. Beveik kiekviename didesniame Hurghados kurorto viešbutyje galima išsinuomoti vandens sporto įrangą. Hurgados pakrantėje dažnai pučia stipresnis vėjas, todėl ji labai tinka mėgstantiems banglenčių sportą.

El Guna (El Gouna) vadinama egiptietiškoji Venecija. Ji yra vos 30 kilometrų nutolusi nuo pačios Hurgados. Čia nėra daugiaaukščių viešbučių. Visur stūkso jaukūs namukai ir vilos. Visame kurorte išlaikytas vientisas architektūrinis stilius  Visi viešbučiai čia yra 4 ar 5 žvaigždučių. Dirbtiniais kanalais plaukiojančios nedidelės valtelės suteikia El Gunai nepakartojamo Venecijos žavesio. Kurorto gatvėmis važinėja nemokami autobusiukai. Jais galima pasiekti visus kurorto rajonus. El Gunoje yra prekybos ir parduotuvių rajonas, mini akvariumas, nedidelis istorijos muziejus, kuriame yra garsiausių Egipto eksponatų kopijos, Aleksandrijos bibliotekos atstovybė, golfo aikštynas, kazino, jodinėjimui skirta oazė, keli povandeninio nardymo centrai, netgi nedidelis oro uostas.

Makadi Bei (Makadi Bay) ir Soma Bei (Soma Bay) kurortai yra beveik neatskiriami. Jie įsikūrę analogiškų pavadinimų įlankose ir nutolę nuo Hurgados apie 30 – 40 kilometrų į pietūs. Šie kurortai yra tiesiog uždaros ir nuošalios didžiulių viešbučių teritorijos, įsikūrusios neapgyvendintose pakrantėse, kur aplink nėra nė vienos gyvenvietės. Vietovės garsėja koralų rifais ir palankiomis sąlygomis užsiimti vandens sportu.

Safaga (Safaga) – tai nedidelis kurortinis miestelis Raudonosios jūros pakrantėje su ilgais smėlio paplūdimiais bei didelėmis viešbučių teritorijomis. Safaga yra gana senas kurortas. Ši vietovė  žinoma dar nuo faraonų laikų. Kurorte labai ramu,  karaliauja šeimyniškai jauki ir šilta atmosfera. Čia nėra daug parduotuvių ar naktinių klubų. Šis kurortas garsus savo juoduoju smėliu, turinčiu gydomųjų savybių.  Kurortą ypač mėgsta banglentininkai, nes jūros srovės ir vėjas šiam sportui čia labai palankūs.

Lankytinos vietos

  • Kairas(Cairo) - tūkstančio minaretų miestas, Egipto sostinė ir širdis, bei  didžiausias ne tik šalies  bet ir visos  Afrikos miestas. Jo istorija žinoma dar nuo romėnų laikų, kuomet miestas  vadintas Babilono, vėliau Fustato vardu. 642 Pr. Kr. Egiptą užkariavo Arabijos pusiasalio klajokliai arabai, kurie į Egiptą atnešė savo tikėjimą – islamą,  bei įkūrė naują sostinę  Kairą. Mieste daugybė kontrastų. Gatvėse tarp naujausių modelių mašinų galima pamatyti asiliuko tempiamą vežimą. Ant Nilo kranto galima išvysti ne tik modernių dangoraižių, prašmatnių viešbučių, bet ir čia pat besiglaudžiančių lūšnelių. Kaire išlikęs vienas iš seniausių pasaulyje musulmoniškų miestų kompleksų su siaurų rytietiško stiliaus gatvelių labirintais, daugybe žymių mečečių, musulmoniškų maldos namų, medresių (islamo religijos ir filosofijos mokyklos), pirčių ir fontanų. Nacionaliniame Egipto muziejuje Kaire saugoma daugiau kaip 100 tūkst. muziejinių vertybių iš beveik kiekvieno Egipto istorijos periodo. Dar XIV amžiuje įkurtame Khan al-Khalili  turguje  galima rasti visko ko tiktai reikia. Tai didžiausias Afrikos turgus. Kaire yra šešios koptų bažnyčios, kurios menkai tepasikeitė nuo jų pastatymo. Kaire taip pat verta pamatyti X a. Azharo mečetė,  XIV a. sultono Hasano mečetę, IX a. miesto vartus. Kairiajame Nilo krante randasi Giza, kurioje yra istorinės įžymybės – Didysis sfinksas(sveriantis daugiau nei 200 tonų) ir trys garsiausios  Egipto piramidės: Chefreno, Mikerino ir Cheopso (147 m aukščio)  – vienintelis išlikęs iš  septynių senovės pasaulio stebuklų.

 

  • Aleksandrija (Alexandria) – tai antras pagal dydį Egipto miestas, įkurtas Aleksandro Makedoniečio 332 m. Pr. Kr.  Faro saloje 280 m. Pr. Kr. buvo pastatytas Aleksandrijos švyturys, vienas iš 7 pasaulio stebuklų. Tuo metu tai buvo aukščiausias statinys pasaulyje, kurio sklindanti šviesa buvo matoma net už 50 km. nuo kranto. Šiaurinėje įlankos dalyje įsikūrusi pagrindinė miesto įžymybė  Qaitbey tvirtovė. Šį fortą – tvirtovę su apvaliais bokštais ir ambrazūromis į jūrą pastatė sultonas Ašrafas. Aukščiausias antikinis monumentas Aleksandrijoje - 25 m. aukščio raudono granito statinys imperatoriaus Diokletiano garbei. Mieste yra seniausia pasaulyje biblioteka užimanti 45 tūkst. kv. m.

 

  • Luksoras (Luxor)  - tai senovės Egipto sostinė Tėbai. Luksoras yra antra labiausiai lankoma vieta Egipte po Gizos piramidžių. Luksoro šventykla - tai didinga Senovės Egipto šventykla, kuri buvo užnešta Nilo dumblu ir atkasta tik XIX a. Karnako šventykla – tai netoli Luksoro, rytiniame Nilo krante esantis šventyklų, obeliskų ir statulų kompleksas, skirtas egiptiečių dievams ir faraonams. Į Karnako šventyklą veda sfinksų, pavaizduotų  liūto kūnu ir avino galva, alėja. Kažkada ši alėja buvo 3 km. ilgio ir jungė abi šventyklas. Vakariniame Nilo krante – Karalių slėnis. Tai Egipto faraonų laidojimo vieta.  Kai kurių kapų ilgis siekia iki 200 metrų ir veda gilyn į uolą. Jų sienos ir lubos papuoštos religiniais siužetais. Netoli nuo Karalių slėnio randasi faraonės Hačepsutos atminimo šventykla – vienas gražiausių Egipto monumentų. Ji pastatyta natūraliame, iš kalnų sudarytame amfiteatre. Tris šios šventyklos terasas jungia nuolaidžios rampos.

 

  • Asuanas (Aswan) - piečiausias miestas Egipte, dar vadinamas „durimis į juodąją Afriką“. Asuane krenta į akis spalvingi nubių pakrančių kaimeliai.  1971 m. pastačius  Asuano užtvanką, istorinės nubių žemes  užliejo susidaręs Nasero ežeras. Viena iš Asuano miesto įžymybių - nebaigtas statyti obeliskas, kuris turėjo būti net 41,75 m. aukščio. Laiveliais persikėlus į Filės salą, galima aplankyti šventyklą, skirtą deivei Izidei.
     
  • Abu Simbelio (Abu Simbel) šventykla yra 275 km nutolusi nuo Asuano miesto. Tai pati didingiausia ir viena gražiausių Egipto šventyklų, kurią pastatė faraonas  Ramzis II – asis savo mylimajai žmonai Nefertarei. Šventyklos įėjimą puošia 4-ios milžiniškos Ramzio II-ojo statulos. 1964-1968 metais statant Asuano užtvanką, UNESCO skyrė 30 mln. JAV dolerių  sumą, kad šventykla būtų supjaustyta  bei dalimis perkelta į naują vietą.


Kada geriausia skristi į Hurgadą?

Puikios sąlygos maudytis jūroje bei poilsiauti čia vyrauja ištisus metus, o saulėtų dienų yra daugiau, nei bet kuriame kitame pasaulio kampelyje. Žiemą vandens temperatūra paprastai yra didesnė nei 20 ° C, o vasarą kartais pasiekia net ir 30 ° C. Lapkričio – kovo mėnesiais čia būna vėjuota, todėl karštą dieną atvėsina, o vakarais priverčia apsigaubti šiltesniu drabužiu. Pakrantės kurortuose aukštą temperatūrą sumažina nuo jūros pučiantis vėjas. Tolstant nuo jūros į šalies gilumą, oro temperatūra kyla. Oras čia karštas ir sausas.

Kokia Egipto valiuta ir kokios yra orientacinės kainos?

Egipto valiuta yra egipto svaras (EGP). Kainos gali būti nurodytos dviem būdais: 8,9 L.E, arba 0,89 pt. Daugelyje Egipto parduotuvių ir restoranų galima atsiskaityti kreditinėmis kortelėmis. Valiutos keityklų ir bankų darbo laikas nėra apibrėžtas. Pinigus dažnai galima išsikeisti ir viešbučiuose esančiose keityklose.  Egiptas yra pigi šalis turistams. Keliauti po šalį taip pat nėra brangu, o litras benzino čia kainuoja apie 1 svarą.

Kur ir kokius suvenyrus įsigyti Hurgadoje?

Suvenyrus geriausia pirkti turguje, nes čia yra didesnis jų pasirinkimas, be to galima nusiderėti  mažesnę kainą. Parduotuvės žiemą paprastai dirba iki 21.00 valandos, o vasarą iki  22.00 valandos. Mažesnės parduotuvės paprastai dirba  kol yra klientų. Populiariausi Egipte perkami suvenyrai yra: papirusas, egzotiniai aromatiniai aliejai, prieskoniai, įvairių figūrų akmeninės statulėlės, medvilnės dirbiniai, egiptietiški auksiniai ir sidabriniai papuošalai, kaljanas(vandens pypkė).

Kokiai laiko juostai priklauso Egiptas?
Egiptas priskiriamas tai pačiai laiko juostai, kaip ir Lietuva, tačiau vieną rudens ir vieną pavasario mėnesį laikas Lietuvoje ir Egipte skiriasi, nes Egipte laikrodžio rodyklės sukamos visu mėnesiu vėliau.

Kokiu transportu važinėti Hurgadoje?

Kurorte važinėja nebrangūs maršrutiniai autobusiukai. Beveik visi jie važiuoja nuo vieno miesto galo į kitą. Prieš įsėdant į autobusiuką reikia pasitikslinti jo važiavimo maršrutą, bei susitarti dėl kainos, nes nuvykus į reikiamą vietą vairuotojas gali paprašyti ir didesnės sumos.  Patogiausia važiuoti taksi, kurį galima užsakyti viešbučio registratūroje arba susistabdyti  gatvėje, tačiau kainą taip pat reikia derinti iš anksto. Tarpmiestinių autobusų bilietų kainos priklauso ne tik nuo atstumo, bet ir nuo kompanijos, ir autobuso kokybės. Tarp Hurgados ir Šarm el Šeicho kursuoja keltas. Kelionė į vieną pusę trunka apie 2 valandas. Automobilį Egipte išsinuomoti gali asmuo, sulaukęs 25 metų ir turintis tarptautinį vairuotojo pažymėjimą, tačiau Egiptas garsėja chaotišku vairavimo stiliumi, todėl gatvėse tiek pėstiesiems, tiek vairuotojams reikia būti atidiems.

Kokie paplūdimiai yra Hurgadoje?

Paplūdimiai čia nuolaidūs, padengti švariu smulkiu smėliu. Daugumoje paplūdimių koralai nesiekia kranto, todėl į vandenį  galima bristi be specialios avalynės. Paplūdimiuose, kuriuose koralai vis dėlto kliudo įbristi į jūrą, nutiesti pontoniniai arba mediniai tiltai, kad poilsiautojams būtų patogu patekti prie vandens. Maudantis jūroje geriausia rankomis nieko neliesti, nes beveik visi koralai dilgina, o į kai kurias žuvis galima rimtai susižeisti.

Kokie yra muitinės apribojimai Egipte?

Į Egiptą draudžiama įvežti daugiau nei 200 cigarečių, 2 l alkoholinių gėrimų ir dovanų, kurių vertė viršija 500 EGP. Įvežant vaizdo kamerą, gali prireikti ją registruoti oro uosto muitinėje ir pažymėti pase išvykstant. Iš Egipto draudžiama išvežti antikinius daiktus, koralus, jūros kriaukles, dramblio kaulą ir krokodilo iškamšas.