• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Venice Beach

Tunisas / Džerba / Midoun
506 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:10618

Kitos kelionės datos

Le Petit Palais

Tunisas / Džerba / Midoun
529 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

:

3*
Tunezja/Wyspa Djerba

Położenie :

- ok. 250 m od plaży
- ok. 7 km od Midoun
- ok. 23 km od lotniska
- ok.3 km od hotelu pole golfowe

Plaża :

- piaszczysta
- leżaki i parasole (płatne)

Pokoje :

- klimatyzacja
- TV-Sat, telefon
- łazienka (WC, wanna/prysznic)
- balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka :

Bezpłatne
- baseny, leżaki i parasole przy basenie
- tenis stołowy
Płatne
- fitness
- materace
- kort tenisowy
- bilard
- spa i centrum odnowy biologicznej, łaźnia turecka, masaże

Dla dzieci :

- brodzik
- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie)
- wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie :

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiadokolacji).

FB:

śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiedzie i kolacji).

All inclusive:

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00.

Restauracje i bary :

- restauracja główna
- bar
- bar przy basenie (czynny w określonych godzinach)
- bar na plaży (dodatkowo płatny)

Dodatkowe informacje :

- internet Wi Fi w recepcji (bezpłatny)
- internet (płatny)
- pralnia, sklepy
- www.miramartunisia.com

Cena :

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


ref:1665

Kitos kelionės datos

Royal Karthago Djerba

Tunisas / Džerba / Džerba
551 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Žavingas viešbutis, kurio didybė matoma tik per vakarinius pasirodymus ir pasirodymus. Puikiai tinka šeimai, aktyviam poilsiui! Kambariai yra žemuose bungalow, paslėptuose tarp vešlios augmenijos, sukuriant nuošalius kampelius. Gyvenamojo rajono ramybę atsveria gausi sporto ir animacinių užsiėmimų programa baseino, paplūdimio, amfiteatro ir barų zonoje.

Vieta:
erdvioje teritorijoje, žaliuojančios augmenijos apsuptyje, turistinėje zonoje, apie 6 km nuo MIDOUN centro (taksi: apie 8 TND), apie 25 km nuo Houmt Souk – Džerbos sostinės, apie 35 km nuo Džerbos-Džardžiso oro uosto.

Paplūdimys:
Aghir, viešbučio, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, baras.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, sudarytas iš gražiai integruotų vieno aukšto bungalow su tipiška Tuniso architektūra, pastatytas 2001 m., 461 kambarys, erdvus, elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Amilcar“ su terasa – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, aukštos kėdės vaikams, restoranas „Venus“ – à la carte, Tuniso ir Italijos virtuvė, yra aukštos kėdutės vaikams, užkandžių baras „La Marsa“, poilsio baras „Hannibal“ prie registratūros, baras „Salambo“ prie baseino, paplūdimio baras (veikia sezono metu), kavinė Maurų jazminas; seifas registratūroje, pinigų keitykla, bankomatas, parduotuvės: suvenyrai, juvelyriniai dirbiniai, odos dirbiniai, amatai, kosmetika; konferencijų centras: didelė konferencijų salė iki 350 žmonių ir 2 mažesni kambariai, projektorius, interneto prieiga; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: tatuiruočių studija, skalbykla, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams – dviaukštė lova), apie 24 m², įrengtas Tuniso stiliumi, prižiūrėtas, individualiai valdomas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą; mini baras (vanduo atvykstant), seifas, vaizdas į sodą arba į baseiną.
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2  vaikams - dviaukštė lova), apie 30 m², įrangimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas, netaisyklingos formos, jūros vandens, apie 1000 m², gylis 1,5 m, vaikams išskirta zona, baseinas, stačiakampio formos, gėlo vandens, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 20 TND); relaksacinis baseinas, netaisyklingos formos, jūros vandens, apie 200 m2, gylis apie 1 m, teniso kortai, paplūdimio tinklinis, futbolas, fitneso klubas, sportiniai pramoginiai renginiai: aerobika, gimnastika vandenyje, vandensvydis; stalo tenisas, šaudymas iš lanko; mini golfas; žaidimų kambarys ir aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų vaikams), dienos ir vakaro pramoginiai renginiai amfiteatre; už papildomą mokestį: korto apšvietimas (apie 10 TND/val.), talasoterapijos centras: masažai, hidromasažai, hamamas, relaksacinės ir grožio procedūros, nemotorinis vandens sportas: baidarės, burlenčių sportas, motorinis vandens sportas.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (6.00-10.00), pietūs (12.30-14.00), vakarienė (19.00-21.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane, prie pietų ir vakarienės mineralinis vanduo, nealkoholiniai gėrimai vietinis alus ir vynas, vėlyvi kontinentiniai pusryčiai (10.00-11.30) pagrindiniame restorane, užkandžiai: salotos, mini pica, mėsainiai, omletai, spagečiai, blynai ir ledai (12.00-15.00) bare La Marsa ir Salambo; kava, arbata (17.00-23.00) maurų kavinėje, viešnagės metu viena vakarienė restorane à la carte Venus (privaloma išankstinė rezervacija), naktinis bufetas (23.00-1.00) restorano terasoje, vietiniai nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai atrinktuose baruose (10.00-24.00) ir diskotekoje (22.00-1.00), mineralinis vanduo ir nealkoholiniai gėrimai(10.00-17.00) bare paplūdimyje.


ref:6801

Kitos kelionės datos

Djerba Resort

Tunisas / Džerba / Midoun
551 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs Džerbos salos centrinėje dalyje, siūlo aukšto lygio aptarnavimą ir įvairius sporto bei aktyvaus laisvalaikio praleidimo būdus. Viešbutyje puiki animacinė programa skirta vaikams bei plati viskas įskaičiuota maitinimo programa. Viešbučio teritorijoje didelis lagūnos formos baseinas, puikiai priderintas prie kruopščiai prižiūrimo palmių sodo bei šviesių vietinės architektūros pastatų fono. Viešbutis rekomenduojamas šeimoms su vaikais, taip pat atostogoms su draugais bei tiems svečiams, kurie nori praleisti patogias, aktyvaus poilsio atostogas.

Vieta:
Sidi Bakour, apie 5 km nuo MIDOUN, artimiausios parduotuvės, barai ir diskoteka apie 200 m nuo viešbučio; apie 3 km nuo Džerbos tyrinėjimo muziejaus; apie 26 km nuo Džerbos Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas paplūdimys, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 350 m nuo viešbučio, priėjimas keliu, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai mokami; baras, kuriame taikomas viskas įskaičiuota.

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, . 416 kambariai, 4 pastatai, 1 aukštas, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, à la carte restoranas, restoranuose yra kėdutės vaikams, vestibiulio baras, baras prie baseino, paplūdimio baras; mini prekyvietė, suvenyrų parduotuvė, kioskas, pinigų keitykla, terasa su vaizdu į jūrą ir sodą, sodas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, kirpykla, skalbykla, seifas registratūroje, konsjeržo paslaugos, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 22 m², sutvarkytas, centrinis kondicionierius (liepos-rugsėjo mėn.), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, už papildomą mokestį: seifas, šaldytuvas (apie 7 TND/para); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų (užsisakius prieš atvykstant); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į baseiną už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
4 asm. (maksimaliai 3 suaugę asmenys), apie 30 m², įrengimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, laisvos formos, gylis 1,4-1,6 m, baseinas vaikams su čiuožykla, gėlo vandens, laisvos formos, gylis 0,3-0,4 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, čiužiniai ir rankšluosčiai mokami; 3 teniso kortai, tinklinis, futbolas, mini golfas, bočia, aerobika; animacija suaugusiems ir vaikams (lapkričio-kovo mėn.), mini klubas (4-12 m., veikia: balandžio-spalio mėn.), žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams; diskoteka; sveikatingumo centras: nemokamai: uždaras baseinas, gėlo vandens, stačiakampis, apie 1,4-1,6 m; mokama: sauna, hamamas, masažai; išorinis pasiūlymas: jodinėjimas apie 200 m nuo viešbučio, golfo aikštynas apie 1 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.00-12.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00) ir švediško stalo vakarienė (19.00-21.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (12.30-15.00) ir popietės arbata (15.00-17.00) švediško stalo forma nurodytame bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.00-23.00) baruose; vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:872

Kitos kelionės datos

Djerba Castille

Tunisas / Džerba / Džerba
565 €
  • Data: 2024-10-24 - 2024-10-31 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 13:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Viešbučio architektūra įkvėpta viduramžių pilių stiliaus. Šviesių spalvų viešbučio pastatai supa didelį ir kruopščiai prižiūrėtą baseiną. Viešbutyje siūlomi sporto užsiėmimai ir pramoginė programa garantuojanti šaunias pramogas visai šeimai. Teniso kortai, įvairios sporto aikštelės ir sveikatingumo centras padės ne tik pasijusti, bet ir atrodyti puikiai.

Vieta:
Įsikūręs Džerbos turistinės zonos pietinėje dalyje, 7 km nuo MIDOUN centro. Apie 26 km nuo Houmt Souk – Džerbos sostinės, apie 35 km nuo Džerba-Zarzis oro uosto.

Paplūdimys:
Aghir, viešbučio, smėlio, nuolaidus nusileidimas į jūrą, prie pat viešbučio, priėjimas per sodą, nemokami skėčiai ir gultai, mokami čiužiniai (apie 20 TND/para), rankšluosčiai (2 už kambarį) už garantinį užstatą (apie 10 TND/para); vandens sportas (mokama).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, elegantiškas ir prižiūrėtas, pastatytas 2002 m., 280 numerių, pagrindinis pastatas ir 2 sujungti sparnai, 3 aukštai, 2 liftai, erdvus ir elegantiškas vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, pagrindinis restoranas – „švediškas stalas”, tarptautinė virtuvė, yra kėdutės vaikams. Pagrindinis baras prie restorano, maurų kavinė (mokama), parduotuvės: papuošalai, drabužiai, maisto prekės, belaidis internetas registratūroje. Už papildomą mokestį: seifas prie registratūros (apie 10 TND/viešnagė): kirpėjas, motociklų ir dviračių nuomos punktas. Laiptai viešbučio teritorijoje gali apsunkinti pagyvenusių ir asmenų su negalia judėjimą.Galima atsiskaityti banko kortelėmis: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

dvivietis (galima 1 arba 2 papildomos vietos), plotas - apie 35-40 m², erdvus, gražus ir prižiūrėtas, su oro kondicionavimu, vonios kambarys (vonia arba dušas, plaukų džiovintuvas), atskiras tualetas, palydovinė televizija, telefonas, galimybė užsisakyti šaldytuvą (mokama: apie 20 TND/sav.). Nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą.
Šeimyninis:
dvivietis (galima 1 arba 2 papildomos vietos), plotas - apie 35-40 m², 2 kambariai atskirti durimis, erdvus, gražus ir prižiūrėtas, su oro kondicionavimu, vonios kambarys (vonia arba dušas, plaukų džiovintuvas), atskiras tualetas, įrengimas kaip standartinio kambario. 

Sportas ir pramogos:
Gėlo vandens baseians, apie 810 m², gylis 0,4-1,9 m, vaikams išskirta zona su vandens kalneliu, braidymo baseinas vaikams, prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 20 TND); dengtas baseinas, apie 120 m², gylis 1,7 m; 3 teniso kortai su įrangos nuomos punktu, mini futbolas, daugiafunkcė sporto aikštelė komandiniams žaidimams: krepšinis, tinklinis; žaidimų kambarys ir aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 metų vaikams), diskoteka (gėrimai mokami), sportiniai pramoginiai renginiai: aerobika, gimnastika vandenyje, vandensvydis, stalo tenisas, šaudymas iš lanko; mini golfas, petankė, vakarinė pramoginė programa: kabaretai, pasirodymai; už papildomą mokestį: korto apšvietimas, žaidimų kambarys, biliardas; sveikatingumo centras: fitneso klubas, hamamas, sauna, sūkurinė vonia, masažai, hidroterapija, procedūros jūržolių pagrindu,pilingai

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai (7.30-9.30 val.), pietūs (12.30-14.30 val.), vakarienė (19.30-21.30 val.) „švediškas stalas” pagrindiniame restorane. Prie pietų ir vakarienės šalti nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai. Popietinė arbata paskirtoje vietoje viešbutyje (16.00-17.00 val.); nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai atrinktuose baruose (10.00-23.00 val.). Privaloma nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:636

Kitos kelionės datos

Club Palm Azur

Tunisas / Džerba / Midoun
574 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:****

Regionas: Tunisas/ Džerba

Pasiūlymo aprašymas:
Komfortiškas, neseniai renovuotas viešbutis, priklauso žinomam viešbučių tinklui Riu Hotels & Resorts, kuris garantuoja aukštą aptarnavimo lygį bei individualų dėmesį kiekvienam svečiui. Viešbutis yra įsikūręs visai šalia gražaus smėlio paplūdimio,apsuptas didingų palmių sodo. Viešbučio teritorijoje yra didelis baseinas, aktyvaus poilsio mėgėjams paruošta plati sporto bei laisvalaikio programa. Jauniausi svečiai gali mėgautis įvairiais žaidimais mini klube Riu Land. Viešbutis svečių vertinamas dėl elegancijos, gerai įrengtų kambarių, įvairios all inclusive maitinimo programos bei įdomios ir profesionalios animacijos.

Vieta:
Džerbos salos pietinėje dalyje, apie 6 km nuo MIDOUN, apie 30 km nuo Houmt Souk; apie 40 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis.

Paplūdimys:
Sidi Mahres, nuosavas, smėlio, nuolaidus, vietomis akmenuotas įėjimas į jūrą, rekomenduojama speciali avalynė, yra nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, iki 3 aukštų 2 pastatai pastatyti 1997 m., kompleksiškai renovuoti 2010/2011 m. 391 kambarys, 2 pastatai, iki 3 aukštų, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Royal - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 à la carte restoranai - itališka virtuvė (dirba: 15.06-15.09), Tuniso virtuvė (dirba: 1.05-31.10), reikalinga išankstinė rezervacija, vakarienės metu restoranuose privaloma oficiali apranga (džentelmenai – ilgos kelnės), užkandžių baras prie paplūdimio (veikia vasaros sezono metu), vestibiulio baras, baras prie baseino (veikia vasaros sezonu); valiutos keitykla, parduotuvės; konferencijų salė apie 150 žmonių, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: kirpykla, vaikų priežiūra vaikams iki 2 metų (pagal užsakymą), medicinos punktas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 32 m², elegantiškas, kondicionierius/šildomas (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia su dušu, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
4 asm. (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 40 m², 2 kambariai atskirti durimis: miegamasis ir svetainė, įrangimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
2 gėlo vandens baseinai apie 1600 m² ir apie 240 m², gėlo vandens baseinas vaikams, apie 0,4m gylio, apie 80 m², vandens parkas su 5 čiuožyklomis, apie 150 m², skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą; uždaras baseinas (veikia žiemą), apie 80 m²; 3 teniso kortai (mokami prožektoriai), stalo tenisas, tinklinis, sporto salė, paplūdimio tinklinis, mini golfas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-7, 8-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika; už papildomą mokestį: biliardo stalas, teniso pamokos, žaidimų kambarys, vandens sportas paplūdimyje, jodinėjimas, sveikatingumo centras: sauna, hamamas, masažai.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.00) pagrindiniame Royal restorane; vėlyvieji pusryčiai (10.00-11.00) restorane Palmeraie, blynai ir pyragaičiai (15.00-17.00) bare prie baseino; vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu; vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-1.00 val.).


ref:411

Kitos kelionės datos

Vincci Dar Midoun

Tunisas / Džerba / Midoun
620 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas/ Djerba

Trumpas aprašymas:
Jaukus viešbutis, priklausantis gerai žinomam viešbučių tinklui Vincci Hotels. Įsikūręs turistinėje Midoun dalyje, jame yra privatus platus smėlio paplūdimys. Puikios sąlygos aktyvaus poilsio entuziastams – viešbutis greta golfo aikštyno, teritorijoje yra baseinai ir teniso kortai, čia galima žaisti tinklinį ir futbolą ar smagiai praleisti laiką animacinių filmų metu. Viešbutyje yra keletas barų ir restoranų, kuriuose galite mėgautis vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalais.

Vieta:
apie 10 km nuo MIDOUN, parduotuvių ir barų šalia viešbučio, apie 6 km nuo Djerba Explore Park, apie 15 km nuo Houmt Souk – salos sostinės; apie 25 km nuo Džerbos Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai (reikalingas užstatas: apie 10 TND/vnt.).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, elegantiškas ir stilingas, pastatytas 1992 m., renovuotas 2019 m., 285 kambariai, 1 pastatas, 3 aukštai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, seifas registratūroje, pagrindinis restoranas L'Olivier - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vegetariški patiekalai, 3 à la carte restoranai: La Bottega (būtina išankstinė rezervacija) - itališka virtuvė, El Fondouk (būtina išankstinė rezervacija) -  Tuniso virtuvė, The Wave (mokama) - tarptautinė virtuvė, vaikams maitinimo kėdutės ir meniu yra visuose restoranuose, 3 baruose, įskaitant fojė ir prie baseino; suvenyrų parduotuvė, juvelyras, pinigų keitykla, konferencijų salė 250 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną, sodas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, Mastercard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), 34 m², elegantiškas, kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas), atskiras wc, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas, seifas (mokama: apie 3 TND/para) ); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, gylis 1,4-1,8 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, apie 50 m², gylis 0,5 m, skėčiai ir gultai prie baseinų yra nemokami, rankšluosčiai (reikalingas užstatas: apie 10 TND/vnt.); 3 teniso kortai su inventoriaus nuoma (mokami prožektoriai), paplūdimio tinklinis, futbolas, stalo tenisas, biliardas, bočia, aerobika, smiginis; mini klubas (4-12 m.), žaidimų kambarys ir žaidimų aikštelė vaikams, animacija suaugusiems ir vaikams, amfiteatras; SPA centras: uždaras baseinas (veikia žiemos sezonu), saldus vanduo, gylis apytiksl. 1,4-1,8m; Jacuzzi, už papildomą mokestį: sauna, garinė pirtis, veido ir kūno procedūros, masažai; išorinis pasiūlymas (mokama): golfo aikštynas apie 3 km nuo viešbučio, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30) ir švediško stalo vakarienė (18.30-21.00) pagrindiniame restorane; vakarienė à la carte restoranuose – itališka ir tunisiška vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9419

Kitos kelionės datos

Vincci Helios Beach

Tunisas / Džerba / Midoun
643 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Naujai renovuotas viešbutis, nuo seno garsėjantis tik palankiais svečių atsiliepimais, kviečia nepamirštamų atostogų į saulėtą Džerbos salą! Viešbutis įrengtas tik šiam Tuniso regionui būdingu stiliumi. Šalia viešbučio gražus šviesios spalvos smulkaus smėlio paplūdimys bei turkio spalvos Viduržiemio jūros vanduo. Tai puiki poilsio vieta tiek vaikams, tiek ir suaugusiems. Viešbučio restoranai gamina ne tiktai Viduržiemio jūros regiono, bet ir tarptautinius bei vegetariškus patiekalus. Yra meniu skirtas vaikams. Tai puiki vieta poilsiui su šeima, arba atostogoms su draugais.

Vieta:
Apie 13 km nuo MIDOUN su parduotuvėmis, prie vietinio kelio, kelios parduotuvės šalia viešbučio; apie 25 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis; prie viešbučio autobusų sustojimo aikštelė

Paplūdimys:
Yati, viešas, smėlio, platus, nuolaidus paplūdimys, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND); vasaros sezono metu veikiantis paplūdimio baras, vandens sportas (mokama).

Viešbutis:
Keturių žvaigždučių, pastatytas 1995 m., renovuotas 2010 m. 354 kambariai, pagrindinis pastatas: 3 aukštai, 1 liftas, keli bungalow iki 2 aukštų, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas su terasa – švediškas stalas, Viduržemio jūros regiono ir tarptautinės virtuvės patiekalai, vaikiškos kėdutės ir meniu, 3 barai, įskaitant baras prie baseino ir paplūdimio baras; pinigų keitykla, suvenyrų, juvelyrinių dirbinių ir laikraščių parduotuvės; terasa su vaizdu į baseiną, sodą, nemokamas bevielis internetas bendrose patalpose; už papildomą mokestį: kirpykla, skalbykla, pinigų keitimas, seifas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), pagrindiniame pastate, apie 35 m², gerai prižiūrėtas, oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas;  nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
Netaisyklingos formos gėlo vandens baseinas, apie 1300 m², gylis 0,6-2,2 m, baseinas šalia vasarnamių, gėlo vandens stačiakampio formos, apie 220 m², gylis 0,6-2,2 m, braidymo baseinėlis vaikams, gėlas vanduo, apie 30 m², gylis iki 0,8 m, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai; uždaras stačiakampis gėlo vandens baseinas, šildomas (gruodis-kovas); 4 teniso kortai su apšvietimu ir įrangos nuoma (už užstatą), mini golfas, stalo tenisas, treniruoklių salė, šaudymas iš lanko, futbolas; vaikų žaidimo aikštelė ir vaikų žaidimo kambarys, mini klubas (4-12 metų), animacija suaugusiems ir vaikams, diskoteka, amfiteatras; už papildomą mokestį: sauna, masažas; kitų organizatorių pasiūlymai: 18-duobučių golfo laukas apie 4 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-9.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.00), švediško stalo vakarienė (19.30-21.00) pagrindiniame restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:353

Kitos kelionės datos

Djerba Sun Beach

Tunisas / Džerba / Midoun
643 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas: 
Įsikūręs sode su palmėmis ir alyvmedžiais, jame yra gražūs baseinai ir net 7 teniso kortai. Turtinga klubo formulė garantuoja gausybę pramogų ir atrakcijų, užtikrinančių nepakartojamą šeimos atostogų atmosferą. Viešbučio interjeras su berberų ir Džerbos stiliaus detalėmis ir linksmomis šventinėmis spalvomis. Tobulas kokybės ir kainos balansas!

Vieta:
Apie 6 km nuo MIDOUN centro, apie 14 km nuo Houmt Souk; apie 20 km nuo Džerba-Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
Sidi Mahrez, viešbučio nuosavybė, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 400 m nuo viešbučio priklausomai nuo apgyvendinimo, prieiga per sodą ir gatvę, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas ir elegantiškas, pastatytas 1994 m., renovuotas 2007 m., 355 kambariai, 4 pastatai ir 8 bungalow, 1 aukštas, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinis restoranas La Mediterranean su terasa - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, teminės vakarienės, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, vaikiškos kėdutės, La P'Tite Sicile (dirba 01.05-30.09) - švediškas stalas, itališka virtuvė, teminės vakarienės, maisto gaminimas svečių akivaizdoje, 6 barai: iš jų 2 baseinas fojė ir paplūdimyje (veikia vasaros sezono metu); mini prekyvietė, pinigų keitykla, bankomatas; konferencijų centras iki 200 žmonių, terasa su vaizdu į sodą, nemokamas bevielis internetas registratūroje; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, kirpykla, skalbykla, seifas registratūroje (mokama, apie 5 TND/para); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (1 arba 2 papildomos lovos), apie 24 m², elegantiškas ir gerai prižiūrimas, oro kondicionavimas / šildymas (15.06-30.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas), palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas (mokama apie 5 TND / parai); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų užsakymui iki atvykimo; balkonas arba terasa, vaizdas į sodą arba baseiną.
Šeimyninis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 30 m², įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į sodą arba baseiną.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo: apie 1300 m² ir apie 350 m², gylis 1-1,6 m, 2 pvaikų baseinai: gėlas vanduo, gylis iki 0,5 m, baseinas su 4 kalneliais, gėlas vanduo, gylis 1,4 m, skėčiai ir saulės lovos prie baseino nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (papildomai: 1 TND už kiekvieną pakeitimą); uždaras baseinas, gėlas vanduo, apie 100 m², gylis 1-2,6 m, šildomas (15.11-15.03); fitnesas, tinklinis, paplūdimio tinklinis, krepšinis, mini golfas, badmintonas, stalo tenisas, kamuoliukas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-11 m.), fortepijono baras, diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams: aerobika, gimnastika, šaudymas iš lanko, petankė, vakariniai pasirodymai, šou, folkloro vakarai; už papildomą mokestį: Sun Club Tennis Academy: 7 teniso kortai su inventoriaus nuoma (už garantinį užstatą), keturračiai, vandens sporto centras: vandens slidės, parasparniai, bananas; SPA centras (mokamas): hamamas, vandens masažai, 2 hidroterapijos kabinos, 8 masažo kabinetai, pilingas, dumblių kompresai, grožio salonas; išorinis pasiūlymas (mokamas): Club Mistral - banglenčių ir burlenčių mokykla, golfo mokykla, kazino.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (6.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) pagrindiniame restorane; popietės arbata tam skirtoje vietoje (16.00-17.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (9.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2256

Kitos kelionės datos

Fiesta Beach Djerba

Tunisas / Džerba / Midoun
660 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas- Džerba

Aprašymas:
Viešbučio pastatymas panašus į Tuniso kaimą, jis sudarytas iš dviejų aukštų pastatų, esančių palmių giraitėje. Vos keli žingsniai nuo smėlio paplūdimio. Viešbutyje yra keletas lauko baseinų, 2 uždari baseinai, 3 restoranai ir keletas barų. Jauniausi svečiai gali linksmai pasimėgauti mini klubu, o suaugusieji gali atsipalaiduoti viešbučio SPA centre. Puiki vieta aktyvioms atostogoms!

Vieta:
Apie 10 km nuo MIDOUN, artimiausios parduotuvės ir barų. 400 m nuo viešbučio, apie 8 km nuo krokodilų ūkio, apie 15 km Houmt Souk, apie 25 km nuo Džerba-Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
Privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai.

Viešbutis:
4 žvaigždučių, gerai prižiūrimas, 374 kambariai, 15 pastatų, 2 aukštai, fojė, registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, kėdės vaikams, picerija – švediškas stalas, kėdės vaikams, Kids restoranas (atvira liepos-rugpjūčio mėn.) – švediškas stalas, kėdės ir meniu vaikams, 2 á la carte restoranai: Da-Mario - itališka virtuvė, Lapalapa (atidaryta balandžio – spalio mėn.) - jūros gėrybės, „Toumana“ pagrindinis baras, paplūdimio baras, Tezdaine baras prie baseino, kavinė, konferencijų centras talpinantis iki  200 žmonių. Papildomi mokesčiai: kirpykla. Priimamos kredito kortelės: „Visa“, „MasterCard“.

Kambariai:
Standartinis:
2 asm (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 25 m², elegantiškas, gerai prižiūrimas, individualiai valdomas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc, plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, nemokamai priistatoma vaikiška lovelė iki 2 metų amžiaus iki užsakymo, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės) su vaizdu į sodą arba baseiną.
Šeimyninis:
2 asm. (2 papildomos lovos), apie 35 m² ploto, gerai prižiūrimas ir elegantiškas, 2 kambariai, įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į sodą arba baseiną.

Sportas ir pramogos:
Baseinas su gėlu vandeniu, apie 1200 m² ploto, vandens parkas: baseinas su 4 čiuožyklomis, baseinas vaikams su 3 čiuožyklomis, atskiras plaukimo baseinas. 2 baseinai, prie baseinų skėčiai ir gultai nemokami. 4 teniso kortai, vandens aerobika, mini golfas, stalo tenisas, šaudymas iš lanko. Vaikams mini klubas (4-12 m.), paauglių klubas (13-17 m.). Už papildomą mokestį: biliardo stalas, stalo futbolas, kupranugariai, SPA centras: turkiška pirtis, sauna, masažai, veido procedūros, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
Pusryčiai – švediškas stalas (6.00-10.00 val.), pietūs – švediškas stalas (12.30-14.30 val.), vakarienė- švediškas stalas (19.00-21.30 val.) pagrindiniame restorane. Vėlyvieji pusryčiai (10.00-11.30 val.) ir užkandžiai (12.00-15.00, 16.00-17.00, 24.00-2.00 val.) picerijoje. Vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai (9.00–24.00 val.) Toumana bare. Vakarienė a la carte restorane „Da-Mario“ vieną kartą per viešnagę.


ref:5874

Kitos kelionės datos

El Mouradi Djerba Menzel

Tunisas / Džerba / Midoun
666 €
  • Data: 2024-10-17 - 2024-10-24 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Priklauso populiariam tinklui ,,El Mouradi”, garsėjančiam gerų standartų viešbučiais, siūlančiais daug sporto pramogų. Prižiūrėtas ir mielas, draugiškas šeimoms, aptarnaujamas malonaus personalo, yra puiki vieta visiškam atitrūkimui nuo pasaulio ir atostogoms gražioje, originalioje aplinkoje. Didelis sodas su palmėmis ir „menzel“ tipo nameliai, suprojektuoti Džerbai būdingu stiliumi, suteikia šiai vietai dar daugiau vaizdingumo ir egzotiškumo. Svečiai vertina viešbutį už virtuvę su puikiais desertais ir laisvą atostoginę atmosferą. Tikrai vertas savo kainos!

Vieta:
turistinėje zonoje, apie 1 km nuo parduotuvės, apie 6 km nuo  MIDOUNO (taksi: apie 4 TND), apie 25 km nuo Houmt Souk – Džerbos sostinės (taksi: apie 15 TND), apie 33 km nuo Džerbos-Džardžiso oro uosto.

Paplūdimys:
Aghir, viešbučio, smėlio, kai kur uolos, nuolaidus įėjimas į jūrą, su tilteliu, prie pat viešbučio, apie 150 m nuo registratūros pastato, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 TND); vandens sportai (mokami).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1971 m., reguliariai renovuojamas, iš viso 634 numeriai, 3 aukštų pagrindinis pastatas ir vieno aukšto „menzel“ tipo nameliai, 3 liftai, erdvus vestibiulis, visą parą veikianti registratūra, 4 restoranai: pagrindinis L'Olivier – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Golden fish ir L'Emir – à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, restoranuose yra kėdutės vaikams, vegetariški patiekalai, 8 barai, tarp jų: La Pacha vestibiulyje, su terasa, salon-bar Le Sultan su terasa, maurų kavinė su terasa, Calypso – gėrimai ir ant grotelių kepti patiekalai, baras naktiniame klube Targuia; valiutų keitykla, parduotuvės: su spauda, suvenyrais, maisto prekėmis; konferencijų centras 550 asmenų, terasa su vaizdu į sodą ir baseiną, nemokamas belaidis internetas vestibiulyje. Už papildomą mokestį: visą parą veikiantis aptarnavimas kambariuose, automobilių, motociklų ir dviračių nuomos punktas, skalbykla, kirpėjas, auklė vaikui (apie 15 TND/val.), priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, Eurocard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 22 m², pagrindiniame pastate, prižiūrėtas, su oro kondicionavimu, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas;,plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija (užstatas: apie 20 TND/ viešnagė), telefonas,mini baras (mokamas), seifas, nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakius prieš atvykimą, balkonas arba terasa (kavos staliukas ir kėdutės)
Bungalow:
2 asm. (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 22 m², įrangimas kaip standartinio kambario

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, sūraus vandens, apie 2378 m², gylis 0,5-2,2 m ir apie 452 m², gylis 0,5 -1,7 m, baseinas vaikams, sūraus vandens, apie 177 m², gylis iki 0,5 m; baseinas, gėlo vandens, apie 310 m², gylis 0,5-1,8 m; braidymo baseinas, apie 179 m², gylis iki 0,5 m, prie baseinų nemokami paplūdimio skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai už užstatą (apie 10 TND); dengtas baseinas, gėlo vandens, apie 700 m², gylis 0,5-2 m, sūkurinė vonia, 9 teniso kortai, futbolas, krepšinis, tinklinis, stalo tenisas, petankė, mini golfas, šaudymas iš lanko, smiginis, šaudykla, paplūdimio tinklinis; mini klubas (5-12 metų vaikams), paauglių klubas (13-17 metų jaunimui), naktinis klubas) Targuia, pramoginiai renginiai suaugusiems ir vaikams: sporto užsiėmimai, vakariniai pramoginiai renginiai, pasirodymai; už papildomą mokestį: teniso įrangos nuoma, biliardas (apie 1 TND/žaidais), vandens sportai: katamaranas (apie 25 TND/val.), burlentės (8 TND/val.), vandens dviračiai (apie 10 TND/val.), vandens slidės (apie 20 TND/10 min.), baidarės (apie 8 TND/val.), sveikatingumo centras: fitneso klubai, hamamas, sauna, masažai ir hidromasažai, dumblių įvyniojimas, grožio salonas: manikiūras, pedikiūras, pasijodinėjimas arkliais, kupranugariais, pasivažinėjimas keturračiais.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (6.00-9.30), pietūs (12.30-14.00), vakarienė, (18.30-21.00) – švediškas stalas pagrindiniame restorane; vėlyvi pusryčiai (9.30-­11.00), pavakariai (16.00-18.00), užkandžiai paskirtuose vietose (11.00-12.30), vieną kartą per savaitę pietūs ir vakarienė restorane Guellala; nealkoholiniai gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare La Pacha (8.00-24.00), bare Le Sultan (16.00-24.00), neįeina į „viskas įskaičiuota“ sistemą: importuoti alkoholiniai gėrimai, šviežiai spaustos sultys, alus buteliuose, folkloro vakarai po tentu, american-bar L'Emir, maurų kavinė, gėrimai naktiniame klube Targuia, privaloma nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2257

Kitos kelionės datos

Club Calimera Yati Beach

Tunisas / Džerba / Midoun
689 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:****

Regionas: Tunisas/ Džerba

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis įrengtas maurų stiliumi ir įsikūręs šalia paplūdimio, kuris idealiai tinka užsiiminėti įvairiomis vandens sporto šakomis. Viešbutyje yra net trys baseinai, keturi teniso kortai ir daugiafunkcinė aikštelė, skirta sporto bei aktyvaus poilsio mėgėjams. Vaikams viešbutyje parengta įdomi animacinė programa, yra du mini klubai ir žaidimų aikštelė. Viešbutis yra puiki vieta praleisti atostogas aktyvaus bei vandens sporto šakų entuziastams.

Vieta:
apie 6 km nuo centro MIDOUN su parduotuvėmis, apie 25 km nuo Houmt Souk; apie 30 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis; prie viešbučio autobusų sustojimo aikštelė (Houmt Souk/apie 1 EUR).

Paplūdimys:
nuosavas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, tiesiogiai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 1990 m., dalinai renovuotas 2010 m. 336 kambariai, pagrindinis pastatas, 3 aukštai, liftas, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas, 2 à la carte restoranai: tunisiečių ir italų (vieną kartą nemomai, būtina išankstinė rezervacija), yra aukštos kėdutės vaikams ir vaikiški valgio ruošimo punktas; 5 barai; kantorius; konferencijų centras; už papildomą mokestį: interneto punktas fojė (apie 3 TND/30 min., 5 TND/1h), seifas registratūroje (10 EUR/sav.), vaikų priežiūra, kirpykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 31 m², gerai prižiūrėtas, oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, šaldytuvas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakant prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); dalinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.
Šeimyninis:
2 asm. (galimos 2 papildomas lovas vaikams - dviaukštę lovą), apie 38 m², kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia, plaukų džiovintuvas), atskiras wc, įrengimas kaip standartinio kambario; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą

Sportas ir pramogos:
3 netaisyklingos formos gėlo vandens baseinai, braidymo baseinėlis vaikams, viename iš baseinų vandens kalneliai, uždaras baseinas (ne sezono metu šildomas), prie baseino nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą; 4 teniso kortai, aerobika, futbolas, smiginis, bocce, žaidimų kambarys, tinklinis, vandens aerobika; vaikų žaidimo aikštelė ir vaikų žaidimo kambarys, klubas mažiesiems (3-12 metų), paauglių klubas (13-18 metų), kaljenas ( apie 2 EUR), diskoteka (įėjimas mokamas po 24.00), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, įvairių žanrų artistų pasirodymai, disco; už papildomą mokestį: biliardas, vandens sportas paplūdimyje (banglentės, katamaranai, parasparniai, vandens slidės), teniso pamokos, golfas, dviračių nuoma, jodinėjimas (kitų organizatorių pasiūlymai), golfo laukai (kitų organizatorių pasiūlymai); sveikatingumo centras: nemokamai uždaras baseinas, sauna (16.00-18.00), sūkurinė vonia (09.00-12.00 bei 14.00-19.00), už papildomą mokestį: gydymo procedūros thalasso, hamamas, procedūros, masažai.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.00-10.00), vėlyvi pusryčiai (10.00-11.00), pietūs (12.30-14.00), vakarienė (18.30-21.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; vakarienė vaikams (19.00-19.30); užkandžiai prie baseino: kava, arbata, pyragaičiai (15.30-16.30), vėlyvi užkandžiai (23.00-24.00); gėrimai nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare prie baseino ir pagrindiniame bare (10.00-24.00).


ref:722

Kitos kelionės datos

Seabel Rym Beach Djerba

Tunisas / Džerba / Midoun
699 €
  • Data: 2024-10-24 - 2024-10-31 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 13:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Atsiprašome, tačiau šiuo metu viešbučio aprašymo neturime
ref:9581

Kitos kelionės datos

Ulysse Djerba Thalasso & Spa

Tunisas / Džerba / Džerba
795 €
  • Data: 2024-10-10 - 2024-10-17 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 28 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tunisas /Djerba

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs didžiulėje palmėmis apsodintoje teritorijoje ir prie smėlio paplūdimio, tai idealus pasiūlymas šeimos atostogoms Tuniso saulės spinduliuose. Vietoje galite atsipalaiduoti ant gultų prie baseino, palaikyti fizinę formą užsiimdami joga ar pilatesu, atsipalaiduoti klausydami gyvos muzikos ar išbandyti savo jėgas karaoke. Patiems mažiausiems paruoštas  baseinas, žaidimai ir pramogos mini klube bei mini diskoteka! Po dienos, kupinos atostogų pramogų, atsipalaiduokite erdviuose ir patogiuose kambariuose. Sėkmingą viešnagę papildo turtinga „viskas įskaičiuota“ formulė. Giriamas už draugišką ir paslaugų aptarnavimą bei tipišką atostogų atmosferą.

Vieta:
apie 11 km nuo HOUMT SOUK, apie 250 m iki barų ir restoranų, apie 1,5 km iki parduotuvių, apie 14 km nuo Midoun centro; apie 20 km nuo Džerbos Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, priėjimas per viešbučio teritoriją, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND/vnt.)

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, elegantiškas ir prabangus, pastatytas 1964 m., renovuotas 2019 m., 259 kambariai, 2 pastatai, 3 aukštai, 3 liftai, erdvus ir elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis restoranas Kalypso – švediškas stalas, virtuvė tarptautinė, teminė vakarais, El Malouf – à la carte, Tuniso ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, vaikiškos kėdutės restoranuose, vegetariški patiekalai, Neptune– švediškas stalas, tarptautiniai užkandžiai, vegetariški patiekalai restorane, 5 barai: Medusa fojė , Lotus  paplūdimyje, užkandžių baras „Neptūnas“, „Itaque“ sode, „Sidi Bou Said“ – kavinė „Moorish“; konsjeržo paslaugos, juvelyras, suvenyrų parduotuvė, 3 tabako parduotuvės, laikraščiai, turgus, pinigų keitimas; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras iki 350 žmonių, terasa su vaizdu į baseiną, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, kirpykla, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), 24 m², elegantiškas ir prabangus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (pildomas kasdienvandeniu ir nealkoholinis gėrimais); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), 26 m², įrengimas kaip standartinio kambario,  balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;
Šeimyninis:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), 44 m², įrengimas kaip standartinio kambario,  balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, gėlo vandens, apie 510 m², gylis 0,6-1,4 m, baseinas vaikams, gėlas vanduo, apie 40 m², gylis 0,5 m; skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą (apie 10 TND/vnt.); 4 teniso kortai (mokami prožektoriai), joga, pilatesas, gimnastika, stalo tenisas, smiginis, treniruoklių salė; žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys vaikams, mini klubas (4-12 m.), mini diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, karaokė, pianino baras; SPA centras: nemokamai: uždaras baseinas, gėlo vandens, apie 210 m², gylis  1,2-1,6 m; mokama: talasoterapija, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo vakarienė (19.00-21.30) pagrindiniame restorane, švediško stalo pietūs (12.30-14.30) pagrindiniame restorane Kalypso ir Neptūnas; ankstyvi pusryčiai Coffee Shop Ithaque (6.00-7.30); vėlyvieji pusryčiai Neptūno užkandžių bare (10.00-11.30); blynai, vaisiai, ledai restorane Neptūnas (16.00-17.00); pasirinkti gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-24.00); vakarienė à la carte restorane vieną kartą viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9619

Kitos kelionės datos

Royal Garden Palace

Tunisas / Džerba / Midoun
850 €
  • Data: 2024-05-09 - 2024-05-16 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tunisas / Džerba

Trumpas aprašymas:
Viešbutis įsikūręs didelėje teritorijoje, apsuptoje žaliuojančio sodo. Viešbučio fojė papuoštas rytietiškomis detalėmis bei turkio spalvos kolonomis ir primena „Tūkstančio ir vienos nakties pasaką". Viešbutis suprojektuotas pusmėnulio formos, bei įsikūręs šalia plataus smėlio paplūdimio. Didžiulis baseinas yra puiki vieta atsipalaiduoti ir smagiai pašėlti tiek suaugusiems, tiek vaikams. O viešbučio siūloma įvairia all inclusive maitinimo programa bus patenkinti net reikliausi klientai.

Vieta:
apie 6 km nuo MIDOUN su parduotuvėmis, prie vietinio kelio; apie 25 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis.

Paplūdimys:
nuosavas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 200 m nuo viešbučio, nuėjimas viešbučio takeliu, nemokami skėčiai ir gultai, vandens sportas: baidarės, vandens dviračiai, burlenčių sportas.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 3 aukštų pastatas pastatytas 1990 m. 288 kambariai, 2 liftai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra; pagrindiniame restorane Guellala - švediškas stalas, show-cooking, teminiai restoranai (reikalingas išankstinis rezervavimas): El Mayda - tuniso virtuvė, Don Chichio - italų virtuvė (veikia: 1.05-31.10), Pecheur - Viduržiemio jūros regiono virtuvė (veikia: 1.05-31.10); restoranuose kėdutės vaikams, vakarienės metu galioja aprangos kodas (vyrams - ilgos kelnės); 5 barai, iš jų paplūdimyje (dirba: gegužė-spalis) ir prie baseino (priklauso nuo oro sąlygų), valiutos keitykla, seifas registratūroje; konferencijų centras talpinantis 200 asmenų, gerai prižiūrimas sodas; nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį:  vaikų auklė, kirpykla; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 38 m², gerai prižiūrimas, oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas), atskiras wc, palydovinė televizija, telefonas, šaldytuvas; nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); 
Superior:
2 asm. (galima 1 papildoma lova), apie 40 m², įrangimas kaip standartinio kambario; vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
netaisyklingos formos gėlo vandens baseinas, apie 2000 m², gylis 0,8-2,4 m, braidymo baseinėlis vaikams, apie 150 m², gylis 0,4 m, prie baseino nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; 4 teniso kortai, treniruoklių salė, stalo tenisas, smiginis, bocce, žaidimų kambarys, tinklinis, vandens aerobika, vandens sporto šakos paplūdimyje (priklausomai nuo oro sąlygų); vaikų žaidimo aikštelė ir vaikų žaidimo kambarys, klubas mažiesiems (4-12 metų), diskoteka, animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, aktoriniai pasirodymai; už papildomą mokestį: biliardas, dviračių nuoma; sveikatingumo centras: nemokamas uždaras gėlo vandens baseinas, apie 300 m², gylis 0,8-2,4 m, sūkurinė vonia; už papildomą mokestį: sauna, hamamas, procedūros, masažai; kitų organizatorių pasiūlymai: 27-duobučių golfo laukas, jodinėjimas.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.00), vėlyvi pusryčiai (10.00-12.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (2 etapais: 19.00-20.30, 21.00-22.30) švediškas stalas pagrindiniame restorane; vakarienė taip pat teminiuose restoranuose (19.00-21.30; reikalingas išankstinis rezervavimas); užkandžiai prie baseino (15.00-17.00); gėrimai nealkoholiniai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare prie baseino ir pagrindiniame bare (10.00-24.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive


ref:980

Kitos kelionės datos

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso

Tunisas / Džerba / Midoun
873 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-30 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Tunisas /Djerba

Trumpas aprašymas:
Viename prabangiausių Džerbos viešbučių, palyginti su rūmais „Tūkstantis ir viena naktis“, puikiai dera modernus komfortas su rytietiškomis detalėmis. Erdvūs ir elegantiški kambariai bei fantastiškas talasoterapijos centras su daugybe procedūrų, itin teigiamų sielos ir kūno sveikatai. Nuostabūs baseinai, prie pat viešbučio esantis paplūdimys, daug galimybių aktyviai leisti laiką, puikiai įrengtas mini klubas vaikams – tai kiti šios vietos privalumai. Viešbutis rekomenduojamas išrankiausiems žmonėms, ieškantiems ramaus ir komfortiško poilsio.

Vieta:
apie 15 km nuo MIDOUN centro, didžiulėje palmėmis apsodintoje teritorijoje; šiauriniame turistinės zonos gale; apie 10 km nuo Houmt Souk; apie 20 km nuo Džerbos Zarzio oro uosto.

Paplūdimys:
Sidi Mahrez, smėlėtas, platus, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, rankšluosčiai ir čiužiniai; paplūdimys padalintas į 2 dalis: poroms ir šeimoms su vaikais.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, prabangus, derinantis modernius elementus su rytietišku stiliumi, renovuotas 2006 m., 296 kambariai, 2 aukštai, 4 liftai, elegantiška, didelė salė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – Viduržemio jūros virtuvė, 3 a la carte restoranai: Flamingo – Andalūzijos, Zafferano – itališkas, Turquoise  – jūros gėrybės (mokama), 4 barai, įskaitant fojė, prie baseino (veikia sezono metu) ir paplūdimyje (veikia sezono metu); keitykla, 4 parduotuvės: laikraščiai, suvenyrai, amatai, juvelyriniai dirbiniai; 7 įvairaus dydžio konferencijų salės (didžiausioje iki 350 žmonių); nemokamas bevielis internetas registratūroje; už papildomą mokestį: 24h kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra (pagal užsakymą), kirpykla, grožio salonas, automobilių ir dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), erdvus, apie 42 m², elegantiškas, patogus, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius/šildymas (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, chalatas, šlepetės), atskiras wc, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras (mokamas), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa;
Superior:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), erdvus, apie 42 m², elegantiškas, patogus, individualiai reguliuojamas oro kondicionavimas/šildymas (15.06-15.09), įrengimas kaip standartinio kambario; balkonas arba terasa, vaizdas į baseiną arba šoninis vaizdas į jūrą;
Premium:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), erdvus, apie 42 m², elegantiškas, patogus, individualiai reguliuojamas oro kondicionavimas/šildymas (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, chalatas, šlepetės), atskiras wc, poilsio zona, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys , mini baras (mokamas), seifas; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa, vaizdas į jūrą; 

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, iš jų 1 uždaras (sezoniškai šildomas), laisvos formos, gėlo vandens: apie 1100 m², apie 300 m² ir apie 180 m², gylis 1-2 m, vaikų baseinas, apie 85 m², gylis 0,5 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai, 2 pirtys, 2 sūkurinės vonios; gerai įrengtas treniruoklių centras, stalo tenisas, biliardo stalas (mokamas), sezoninės sporto šakos: aerobika, vandens gimnastika, paplūdimio tinklinis, paplūdimio futbolas, vandensvydis, 4 teniso kortai su prožektoriais (teniso pamokos ir inventoriaus nuoma mokama); gerai įrengtas ir puikiai veikiantis mini klubas (4-12 m.): žaidimų kambarys, meno kambarys, skaitykla, valgomasis, miego kambarys; didelis, stilingas ir gražiai įrengtas Athenee Thalasso centras su įvairiausiomis procedūromis: kartą viešnagė 25 min. masažas ir 1 įėjimas į uždarą baseiną (sūrus vanduo), kitos paslaugos mokamos; už papildomą mokestį: jodinėjimas, kupranugariais, keturračiais ir visureigiais automobiliais, sezoninis vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai (10.30-17.00), kava, arbata ir pyragaičiai (17.00-19.00), naktiniai užkandžiai (22.00-24.00) užkandžių bare; vakarienė itališkame à la carte restorane du kartus viešnagės metu (būtina išankstinė rezervacija); vietiniai ir importiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (9.00-2.00).


ref:8331

Kitos kelionės datos

Iberostar Mehari Djerba

Tunisas / Džerba / Midoun
1034 €
  • Data: 2024-05-02 - 2024-05-09 (7 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 06:35 -> DJE 09:00
    Grįž: DJE 09:50 -> WAW 14:10
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • 25 Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija:
****
Regionas:
Tunisas / Džerba

Pasiūlymo aprašymas:
Viešbutis įsikūręs gražiame, dideliame sode, netoli nuostabaus smėlio paplūdimio ir 27-duobučių golfo lauko. Viešbutis suprojektuotas tipišku Tuniso stiliumi ir susideda iš devynių mažaaukščių pastatų, kuriuose viešbučio svečių laukia atnaujinti kambariai. Viešbutis išsiskirai profesionalia animacine programa skirta ir suaugusiems, ir vaikams, kuri vyksta ir dieną ir vakare.

Vieta:
apie 6 km nuo centro MIDOUN, 5 km iki parduotuvių, 18 km nuo Houmt Souk, šalia 27-duobučių golfo lauko; apie 25 km nuo oro uosto Džerba-Zarzis.

Paplūdimys:
Sidi Akkouro, nuosavas, smėlio, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 100 m nuo viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą; baras paplūdimyje.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių viešbutis, sudarytas iš devynių 1-2 aukštų pastatų, pastatytas 1992 m., pilnai suremontuotas 2009 m. Iš viso 300 kambariai, erdvus fojė, visą parą veikianti registratūra. Pagrindiniame restorane Midoun - švediškas stalas, restoranas La Guellala - á la carte, tuniso virtuvė (reikalingas išankstinis rezervavimas), kėdutės vaikams; 3 barai, iš jų baras paplūdimyje (gegužė-spalis), baras prie baseino (darbo laikas priklauso nuo oro sąlygų), baras fojė, valiutos keitykla, bankomatas; konferencijų centras, gerai prižiūrimas sodas; už papildomą mokestį: seifas registratūroje (3 TND/diena), bevielis internetas fojė (apie 2,5 TND/15 min), auklė; priimamos kreditinės kortelės: Visa, MasterCard, American Express

Kambarys:
Standartinis:
dvivietis (galima 1 papildoma vieta), apie 20 m², erdvus, patogus, oro kondicionierius (15.06-15.09), vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras (mokamas); nemokama lovelė vaikams iki 2 metų, užsakoma prieš atvykimą; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
netaisyklingos formos gėlo vandens pagrindinis baseinas, baseinas vaikams, prie baseinų nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, o rankšluosčiai už užstatą; uždaras baseinas (ne sezono metu šildomas); 7 teniso kortai (apšvietimas mokamas; 1 val./dieną nemokamai, reikalingas išankstinis rezervavimas), fitnesas (1 val./dieną nemokamai, reikalingas išankstinis rezervavimas), aerobika, krepšinis, stalo tenisas, šaudymas iš lanko, smiginis, tinklinis, vandens aerobika; vaikų žaidimo aikštelė, klubas mažiesiems (4-12 metų), animacija suaugusiems ir vaikams, gyva muzika, įvairių žanrų artistų pasirodymai, už papildomą mokestį: biliardas, jodinėjimas (kitų organizatorių pasiūlymai), 27-duobučių golfo laukas (kitų organizatorių pasiūlymai), kompiuteriniai žaidimai, boulingas; sveikatingumo centras: nemokamai uždaras baseinas, sūkurinė vonia, hamamas (vieną kartą viešnagės metu įėjimas nemokamas); už papildomą mokestį: sauna, procedūros, masažai.

All inclusive:
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (18.30-21.00) švediškas stalas pagrindiniame restorane; vakarienė teminiame restorane (19.30-22.00), užkandžiai: kava, arbata, blyneliai, pyragaičiai bare prie baseino (15.00-18.00); nealkoholiniai ir vietinės gamybos alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose (10.00-24.00); būtina nešioti apyrankes all inclusive.

Kontaktai:
00216/75745240, www.iberostar.com


ref:600

Kitos kelionės datos

Apie kryptį