• Visos kelionės

    ITAKA kainomis!

  • Puiki galimybė įsigyti

    kelionę išsimokėtinai!

  • Daugelį viešbučių aplankėme patys!
  • ITAKA Lenkijoje

    Nr. 1

Manisa Hotel

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
1202 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Atvykite į jaukųviešbutį, esantį vakarinėje rojaus Mauricijaus pakrantėje! Pirmoje pakrantės linijoje, iš kurios atsiveria nuostabūs Indijos vandenyno vaizdai, puikiai prižiūrėto sodo apsuptyje yra viskas, ko reikia sėkmingoms atostogoms: baseinas, baseinas vaikams, restoranas, kuriame patiekiami autentiški kreolų virtuvės valgiai ir patogus bei funkcionaliai įrengti kambariai su balkonais. Iš viešbučio pėsčiomis nueisite iki vietinių parduotuvių ir barų, o netoliese esantis balto smėlio paplūdimys siūlo idealias sąlygas vandens sportui. Atraskite vieną įdomiausių Afrikos salų!

Vieta:
vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, FLIC EN FLAC miestelyje, apie 1 km nuo parduotuvių, restoranų ir barų, apie 6 km nuo Maha Kalyug Mandhir Medine Bambous Hindu šventyklos, apie 6,5 km nuo Casela World of Adventures zoologijos parkas, apie 18 km nuo Tamarindo krioklio, apie 24 km nuo Juodosios upės nacionalinio parko ir salos sostinės Port Luiso, apie 30 km iki romo gamyklos Chamarel mieste, apie 32 km nuo Grand Bassin induistų šventyklos, maždaug 34 km nuo geoparko Seven Colored Earth Chamarel mieste; apie 48 km nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė apie 50 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 50 m nuo viešbučio, kitoje kelio pusėje, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pagrindinis pastatas ir 9 šoniniai korpusai, iki 1 aukšto, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas – à la carte, kreolų, kinų ir indų virtuvės patiekalai, baras; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų salė, sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, skalbykla, automobilių nuoma (išorinis pasiūlymas); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 16 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
baseinas, vaikų baseinas, nemokami gultai prie baseino; papildomi mokesčiai: biliardas; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas paplūdimyje.


ref:10680

Kitos kelionės datos

Coin De Mire Attitiude

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Cap Malheureux
1225 €
  • Data: 2025-01-10 - 2025-01-13 (2 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:20 -> MRU 06:55
    Grįž: MRU 08:40 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Bain Boeuf

Trumpas aprašymas:
Kviečiame į unikalų viešbutį, apsuptą atogrąžų sodo, kuris yra puikus atspirties taškas tyrinėjant salos žavesį. Įsikūręs šiaurėje tarp triukšmingo Grand Baie kurorto ir vaizdingo Cap Malheureux žvejų kaimelio, garantuoja įvairų poilsį ir daugybę galimybių puikiai praleisti laiką. Vos keli žingsniai nuo nuostabaus Bain Beuf paplūdimio ramioje įlankoje – idealiai tinka besimėgaujantiem saulės voniomis ir vandens sportu, ypač nardymo entuziastams. Yra 2 gražūs baseinai su deginimosi terasomis, platus sporto ir pramogų pasirinkimas vaikams. Jaukus interjeras ir patogūs kambariai su balkonu arba terasa leis atsipalaiduoti patogiomis sąlygomis. Viešbutis vykdo tvaraus turizmo politiką, tausojant aplinką ir vietos bendruomenę.

Vieta:
šiaurinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 1 km nuo CAP MALHEUREUX centro, apie 4 km nuo Grand Baie, apie 30 km nuo Port Luiso – Mauricijaus sostinės; apie 74 km nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė apie 35 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
Bain Beuf, viešas, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, apie 30 m nuo viešbučio, kitapus kelio, nusileisti laiptais, nemokami gultai, skėčiai registratūroje, rankšluosčiai už užstatą.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, gerai prižiūrimas, 122 kambariai, keli pastatai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Le Cap – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, restoranas Kot Nou – a la carte, vietinė virtuvė, foodtruck Taba-J – vietinė virtuvė , 3 barai; atogrąžų sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, American Express, MasterCard ir Maestro.

Kambarys:
Superior:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą - sofa), apie 33 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Deluxe:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą - sofa), apie 35 m², įrengimas kaip superior kambaryje, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam/vaikui arba dviaukštę lovą 2 vaikams), apie 60 m², įrengimas kaip superior kambaryje, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
 
Sportas ir pramogos:
2 baseinai,  200 m², gylis 0,6-1,5 m, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už užstatą; teniso kortai (mokama įrangos nuoma), sporto salė, valtys stikliniu dugnu, baidarės, stalo tenisas, smiginis, bočia, stalo žaidimai; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (3-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: kruizas katamaranais, SPA centras: poilsio zona, veido ir kūno priežiūros procedūros; vandens sportas paplūdimyje: nardymas ir jėgos aitvarų sportas (išorinis pasiūlymas).

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai bare „Taba-J“ (15.00-18.00 val.); kavą, arbatą, gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytu laiku nurodytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1527

Kitos kelionės datos

Tropical Attitude

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Trou D-Eau Douce
1226 €
  • Data: 2025-01-10 - 2025-01-13 (2 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:20 -> MRU 06:55
    Grįž: MRU 08:40 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Trou d'Eau Douce

Trumpas aprašymas:
Tikra ramybės oazė, skirta tik suaugusiems, tai vieta, kur pasinersite į neįprastą, jaukią atmosferą ir nuostabų tropinį Mauricijaus klimatą. Įsikūręs rytinėje salos pakrantėje, šalia žavingo žvejų kaimelio Trou d'Eau Douce, jis žavi savo egzotišku sodu ir nepaprastu vaizdu į turkio spalvos lagūną. Centrinis viešbučio taškas yra jaukus palmių apsuptas baseinas su gultais ir balietiškais gultais, taip pat yra SPA centras, kuriame verta apsilankyti atpalaiduojančiame masaže ar atlikti vieną iš daugelio grožio procedūrų. Siekiant užtikrinti visišką komfortą viešnagės metu, įrengti modernūs kambariai su vaizdu į vandenyną ir erdvios vilos su privačiu baseinu. Be to, ypač viešbučio svečiams nemokamos kelionės laivu į rojaus salą Ile aux Cerfs!

Vieta:
rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, TROU D'EAU DOUCE miestelyje, artimiausios parduotuvės ir barai apie 1 km nuo viešbučio, apie 8 km nuo Belle Mare, apie 17,5 km nuo Bras D'Eau Nacionalinis parkas, maždaug km nuo Mauricijaus sostinės – Port Luiso; apie 50 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, į paplūdimį patenkama laiptais, deginimosi platforma, nemokami rankšluosčiai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių butikas, 58 kambariai, 7 pastatai, 11 vilų, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Bor Lamer – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, vietinė ir tarptautinė virtuvė, foodtruck Taba-J – vietinė virtuvė, à la carte restoranas: Kot Nou - vietinės virtuvės patiekalai, 2 barai; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, UnionPay; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, apie 25 m², kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, mini baras, seifas, kavos/arbatos rinkinys; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Deluxe:
2 asm, apie 30 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Vila:
2 asm, apie 60 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje, terasa, sodas su privačiu baseinu
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, 200 m², gylis 0,6-2,1 m, gultai, skėčiai ir balietiškos lovos prie baseino nemokamai; treniruoklių salė, boccia, stalo tenisas, smiginis, nemokamas pasiplaukiojimas laivu į Ile aux Cerfs salą (2 kartus per dieną); animacijos; už papildomą mokesčtį: biliardo stalas; POZ SPA centras (mokamas): masažai, priežiūros procedūros, kirpykla; išorinis pasiūlymas (mokamas): golfo aikštynas, jodinėjimas, jėgos aitvarų sportas.

Viskas įskaičiuotan(už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) pagrindiniame restorane; kava, arbata ir pyragas (16.00-18.00) restorane Taba-J; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (8.00-20.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9842

Kitos kelionės datos

Friday Attitude

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Trou D-Eau Douce
1226 €
  • Data: 2025-01-10 - 2025-01-13 (2 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:20 -> MRU 06:55
    Grįž: MRU 08:40 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Trou d'Eau Douce

Trumpas aprašymas:
Jaukus ir stilingas, įsikūręs prie pat fantastiško paplūdimio, atogrąžų sodo apsuptyje, kviečia svajonių atostogas su šeima ir draugais. Mėlynas dangus, minkštas smėlis ir žydras vandenynas puikiai tinka poilsiui, o rami atmosfera leidžia atitrūkti nuo kasdienybės ir iki soties mėgautis atostogomis. Vietoje veikia 2 barai ir 3 restoranai, kuriuose galėsite ne tik gerai praleisti laiką, bet ir pažinti autentiškus salos skonius. Daug patogumų paruošta ir vaikams:  baseinas, mini klubas, animacijos ar dirbtuvės paaugliams – tai tik dalis atrakcijų, laukiančių mažiausių poilsiautojų. Atsipalaiduokite ant gulto, maudykitės baseine, pasivaikščiokite paplūdimiu ar išbandykite savo jėgas vandens sporto šakose – jokio streso, tik linksmybės ir atsipalaidavimas, nes čia kiekviena diena jausis kaip penktadienis!

Vieta:
rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, TROU D'EAU DOUCE miestelyje, apie 10 km nuo Grse krioklio, apie 30 km iki botanikos sodo, apie 50 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso ; apie 45 km nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė prie viešbučio.

Paplūdimys:
Trou d'Eau Douce, privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, švelniai besileidžiantis paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, renovuotas 2020 m., 50 kambarių bungalow, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas 90° East - švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, nuo 18.30 reikalinga oficiali apranga (vyrams – ilgos kelnės), restoranas „Kot Nou“ – užkandžiai ir Mauricijaus virtuvė (veikia 3 dienas per savaitę), „Taba-J foodtruck“ – vietinė virtuvė, „Le Patio“ baras vestibiulyje, „WE“ baras prie paplūdimio, „Teabaz“ arbatinė ; nemokamas bevielis internetas, kavos ir arbatos parduotuvė, parduotuvėlė, valiutos keitimo punktas registratūroje, bagažo saugykla, aksesuarai kūdikiams (nuomojami registratūroje): kūdikio vonelė, persirengimo kilimėlis, butelių šildytuvas, kėdutės vaikams, vežimėlis (mokamas) ; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, skalbykla, dviračių nuoma (vaikiška kėdutė pagal užsakymą) ir automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, UnionPay.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, apie 24 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, mini baras (mokamas); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
2 asm,(galima pastatyti 2 papildomas lovas 2 vaikams), apie 33 m², 2 miegamieji, įrengimas kaip standartiniame kambaryje;
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, gylis  2,2 m, vaikiškas baseinas, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; stalo tenisas, smiginis, kamuoliukas, paplūdimio tinklinis; mini klubas (3-12 m.), animacija, dirbtuvės paaugliams, stalo žaidimai; už papildomą mokestį: biliardo stalas, stalo futbolas, SPA centras POZ: poilsio zona, veido ir kūno priežiūros procedūros, masažai; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas: jėgos aitvarai, nardymo centras, išvykos ​​katamaranais, golfo aikštynas apie 5 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai restorane 90° East (7.00-10.00), švediško stalo pietūs restorane 90° East ir Taba-J (12.30-14.30), popietės arbata restorane Taba-J, vakarienė restorane 90° East ir Kot Nou (19.00-21.30; būtina išankstinė rezervacija); užkandžiai Bulk kavinėje (8.00-20.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai (8.00-20.00); 20% nuolaida 1 masažui apsistojus min. 5 dienos (rezervuoti reikia 9.00-14.00 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9028

Kitos kelionės datos

Sunrise Attitude

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Belle Mare
1249 €
  • Data: 2025-01-10 - 2025-01-13 (2 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:20 -> MRU 06:55
    Grįž: MRU 08:40 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Belle Mare

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs rytinėje Mauricijaus pakrantėje, skirtas tik suaugusiems svečiams, jis yra puikus pasirinkimas romantiškoms ir ramioms atostogoms. Viešbučio dekoras atspindi salos klimatą – čia vyrauja žalios, žemiški ir garstyčių atspalviai, o dekoracijos ir baldai iš natūralių medžiagų dažniausiai yra vietinių meistrų darbas. Čia veikia net 3 restoranai, kuriuose patiekiami ne tik vietiniai skanėstai, bet ir patiekalai iš viso pasaulio, ir 4 barai, tarp jų ir baras prie baseino. Čia svarbiausia rūpintis aplinka – viešbutis, be kita ko, atsisakė plastiko naudojimo ir remia vietos ekonomiką, įsigydama produktus iš vietos gamintojų. Čia galėsite pailsėti nuo šurmulio ir minios – pašėlti ir pasinaudoti idealiomis sąlygomis vandens sportui, atsipalaiduoti per jogos užsiėmimus ar tiesiog atsipalaiduoti patogiuose swim-up kambariuose ar viloje su privačiu baseinu. Rojaus peizažai, gražus paplūdimys ir nuostabūs saulėtekiai garantuoti!

Vieta:
rytinėje salos pakrantėje, BELLE MARE mieste, apie 44 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso, apie 16 km nuo Grand River Pietryčių krioklio; apie 50 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Belle Mare, viešas, atskira viešbučio dalis, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, kitapus kelio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2021 m., 153 kambariai pagrindiniame pastate, 3 aukštai, 8 vilos, 24h registratūra, 3 restoranai: pagrindinis The Market – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, veganų meniu, The Social House – švediško stalo pusryčiai, à la carte pietūs ir vakarienės, tarptautinė ir vietinė virtuvė, veganiškas meniu, Kot Nou – à la carte, Mauricijaus ir tarptautinė virtuvė, Taba-J foodtruck – vietinė virtuvė, 4 barai: Papaya prie baseino, The Social House fojė, 31 terasoje, Teabaz; pinigų keitimo punktas registratūroje, automobilių stovėjimo aikštelė, kavos ir arbatos parduotuvė; nemokamas bevielis internetas; už papildomią mokestį: skalbykla, automobilių nuoma (išorinis pasiūlymas); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Maestro, UnionPay; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, apie 31 m², kondicionierius, vonios kambarys (dušas; plaukų džiovintuvas), atskiras wc, bevielis internetas, seifas, mini baras (mokama); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės arba suolas); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; standartinis kambarys su tiesioginiu išėjimu prie baseino, kuris yra bendras su kitais kambariais už papildomą mokestį;
Vila:
2 asm, apie 100 m², įrengimas kaip standartiniame kambaryje, papildomai privatus baseinas sode
 
Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; treniruoklių salė, joga, paviršinis nardymas; už papildomą mokestį: SPA centras: hamamas, veido ir kūno priežiūros procedūros, masažai; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas, nardymas.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-14.30), švediško stalo vakarienė (18.30-21.30), pagrindiniame restorane; užkandžiai baseino bare (15.30-18.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai pasirinktuose baruose (10.00-23.30 val.); vienkartinė nuolaida (20%) 1 masažui apsistojus min. 5 naktys; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1524

Kitos kelionės datos

Lagoon Attitude

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Grand Gaube
1264 €
  • Data: 2025-01-10 - 2025-01-13 (2 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:20 -> MRU 06:55
    Grįž: MRU 08:40 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Grand Gaube

Trumpas aprašymas:
Gražios gamtos ir saulės vonių mėgėjų rojus! Įsikūręs nuostabios Anse la Raie lagūnos pakraštyje, jis nuostabiai dera su egzotišku kraštovaizdžiu. Sukurtas tipišku Mauricijaus stiliumi, jis garsėja nuostabiu interjeru su natūraliomis dekoracijomis. Tai puiki vieta romantiškoms atostogoms ar medaus mėnesiui – puikūs baseinai, profesionalus SPA ir... daug sportinių atrakcijų! Taip pat yra puikios sąlygos užsiimti vandens sportu, ypač burlentėmis ir jėgos aitvarais. Pailsėkite, pasikraukite baterijas ir mėgaukitės vieta, kuriai rūpi kiekvienas svečias ir gamta!

Vieta:
šiaurinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 2 m nuo CALODYNE miestelio, apie 1 km nuo parduotuvių ir barų, apie 3 km nuo Sir Seewoosagur Ramgoolama botanikos sodo, apie 7 km nuo Darutos miško, apie 1 km 8 km nuo Grand Baie 40 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso; apie 70 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jųrą, visai šalia viešbučio, įėjimas per viešbučio patalpas, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, 182 kambariai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas „Benitier“ – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, teminiai vakarai, foodtruck Taba-J – vietinės virtuvė, a la carte restoranai: Koralas – žuvis ir jūros gėrybės (būtina išankstinė rezervacija ) , Lemongrasses – Azijos virtuvė (būtina išankstinė rezervacija), Kot Nou – vietinė virtuvė, 6 barai; pinigų keitimo punktas registratūroje, parduotuvės; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, UnionPay, Maestro; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Couple:
2 asm, apie 35 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras; balkonas arba terasa; vaizdas į baseiną ir jūrą už papildomą mokestį;
Suite:
2 asm, apie 45 m², įrengimas kaip couple kambaryje, terasa
 
Sportas ir pramogos:
3 baseinai, gylis 1,2 m; 2 teniso kortai (mokama prožektorių ir įrangos nuoma), treniruoklių salė, valtis stikliniu dugnu, baidarės, nardymas, burlenčių sportas, vandens treniruoklių salė, boccia, stand-up irklas, grupinės treniruotės, paplūdimio futbolas, joga, stalo žaidimai, biliardo stalas; animacija, gyva muzika (5 kartus per savaitę), vakarėliai paplūdimyje ir prie baseino su DJ (2 kartus per savaitę); už papildomą mokestį (išorinis pasiūlymas): elektriniai dviračiai, nardymo pamokos, jėgos aitvarai.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00) pagrindiniame restorane, švediško stalo pietūs (12.20-15.00) ir à la carte nurodytuose restoranuose, švediško stalo ir à la carte vakarienė (18.30-22.00) nurodytuose restoranuose; užkandžiai nurodytuose baruose (15.30-18.00); kavą, arbatą, gaiviuosius gėrimus ir vietinius alkoholinius gėrimus nurodytu laiku, nurodytoje vietoje; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9843

Kitos kelionės datos

Ravenala Attitude

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Balaclava
1295 €
  • Data: 2025-01-10 - 2025-01-13 (2 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:20 -> MRU 06:55
    Grįž: MRU 08:40 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Balaclava

Trumpas aprašymas:
Žavingas ir atmosferinis, įsikūręs atogrąžų sode netoli paplūdimio su švelniu kaip milteai smėliu, patiks tiems, kurie svajoja apie egzotiškas atostogas, kupinas palaimingo poilsio. Čia yra 2 baseinai, net 10 restoranų ir 6 barai, siūlantys delikatesus iš viso pasaulio, SPA centras, kuriame naudojami tik natūralūs produktai, bei daugybė vandens sporto šakų. Vertinamas už draugišką aptarnavimą, puikų apgyvendinimą jaukiuose, vietiniu stiliumi dekoruotuose kambariuose, laikantis ekologiškumo principo beveik kiekviename savo veiklos etape – viešbutis naudoja iš vietinių gamintojų gautą produkciją, atsisakė motorinių vandens sporto šakų siūlymo ir plastiko naudojimo. Rūpinimasis aplinka eina koja kojon su rūpesčiu svečiais, kurie šią vietą apibūdina kaip tobulą, dangišką, tarsi sapną – ar šie žodžiai teisingi, turite įsitikinti patys!

Vieta:
šiaurės vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, BALACLAVA miestelyje, prie Citrono upės, apie 7 km nuo Trioleto, apie 10 km nuo sero Seewoosagur Ramgoolam botanikos sodo, apie 18 km nuo Mauricijaus sostinės - Port Luisas; apie 60 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, iki 250 m nuo viešbučio (priklausomai nuo apgyvendinimo), priėjimas viešbučio taku, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai (reikalingas užstatas).

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, 272 apartamentai, 30 pastatų, įskaitant atskirą korpusą tik suaugusiems (18+) prie pat paplūdimio, pagrindinis pastatas, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai, švediškas stalas: pagrindinis Mozaïk – vietinė ir tarptautinė virtuvė bei Beach BBQ - ant grotelių kepti patiekalai, foodtruck Taba-J - vietinė virtuvė, 7 à la carte restoranai: Madame Ming - Azijos virtuvė, A Tavola! - Italijos virtuvė, Ō - Viduržemio jūros regiono virtuvė, Kot Nou - vietinė virtuvė, The Bistrot (ketvirtadienio vakarienė tik suaugusiems), Riviera (mokama) - tik suaugusiems, ant grotelių kepti patiekalai ir jūros gėrybės, Lime (už papildomą mokestį) - tik suaugusiems , Japonijos virtuvė, būtina išankstinė rezervacija, būtina oficiali apranga restorane (vyrams– ilgos kelnės), 6 barai: prie baseino, fojė, Ō prie paplūdimio, The Bistrot, After night baras, Sulčių baras; pinigų keitimo punktas registratūroje, arbatinė / arbatos ir kavos parduotuvė Teabaz, automobilių stovėjimo aikštelė; 7 konferencijų salės, kuriose telpa apie 1170 žmonių; nemokamas bevielis internetas; aksesuarai kūdikiams (nuomojami registratūroje): kūdikio vonelė, pervystymo kilimėlis, vežimėlis (mokamas); papildomi mokesčiai: vaikų priežiūra, skalbykla, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, UnionPay.

Kambarys:
Standartinis:
2 asm, apie 64 m², kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas; plaukų džiovintuvas), atskiras wc; bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokamas); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Executive suite:
2 asm, apie 64 m², suaugusiųjų korpuse, įrengimas kaip standartinio kambario;
Šeimyninis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 72 m², įrengimas kaip standartinio kambario;
 
Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; stalo tenisas, rutulys, paplūdimio tinklinis, treniruoklių salė, vandens aerobika; mini klubas (3-12 m.); už papildomą mokestį dviračių ir motorolerių nuoma, maisto gaminimo pamokos, SPA centras: sauna ir hamamas (būtina išankstinė rezervacija), masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; išorinis pasiūlymas (mokamas): vandens sportas: irklentės, nardymas su vamzdeliu, nardymas, burlenčių sportas, vandens dviračiai, baidarės.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai pagrindiniame restorane (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.30-15.00) Beach BBQ restorane arba à la carte restorane The Bistrot, Ō restorane ir Taba-J foodtruck, švediško stalo vakarienė (19.00-22.00)  pagrindiniame restorane ir paplūdimio BBQ arba à la carte restoranuose Madame Ming, A Tavola!, Ō, The Bistrot ir Kot Nou; užkandžiai bare prie baseino (10.00-11.00), The Bistrot bare (16.00-18.00) ir After bar (23.00-01.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-23.30 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:98

Kitos kelionės datos

Zilwa Attitude

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Calodyne
1309 €
  • Data: 2025-01-10 - 2025-01-13 (2 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:20 -> MRU 06:55
    Grįž: MRU 08:40 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Calodyne

Trumpas aprašymas:
Pasinerkite į autentišką salos atmosferą, pajuskite Mauricijaus skonius ir kvapus bei susipažinkite su nuostabiais žmonėmis! Įsikūręs salos šiaurėje, vaizdingoje įlankoje, apsuptoje turkio spalvos Indijos vandenyno vandenų, siūlo labai gerą aptarnavimo lygį, individualų požiūrį į svečių poreikius ir visada besišypsantį personalą. Teritorijoje yra 3 barai ir net 6 restoranai, kuriuose galėsite paragauti vietinės virtuvės patiekalų, o aktyviems pritaikyti 4 baseinai, iš kurių 1 skirtas tik suaugusiems. Erdvūs ir stilingai įrengti kambariai įsikūrę intymiuose pastatuose tropiniame sode, kur galėsite laisvai ilsėtis gražioje aplinkoje, o vos už kelių žingsnių yra smėlio paplūdimys, viskas, ko reikia atostogoms kaip rojuje!

Vieta:
šiaurinėje Mauricijaus salos pakrantėje, CALODYNE miestelyje, artimiausios parduotuvės ir barai apie 800 m nuo viešbučio, apie 6 km nuo Darutos miško, apie 9 km nuo Grand Baie, apie 14,5 km nuo Sir Seewoosagur Ramgoolam botanikos sodas 30 km nuo Mauricijaus sostinės – Port Luiso; apie 70 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, įėjimas per viešbučio patalpas, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2013 m., 214 kambarių, 35 pastatai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Karay – švediškas stalas, vietinė virtuvė, restoranas Lor Disab paplūdimyje – tik suaugusiems (16+), švediškas stalas, vietinė virtuvė, 4 à la carte restoranai: Gran Zil BBQ – ant grotelių kepti patiekalai (privačioje saloje), Siaw – vietinė virtuvė, Tadka – indiška virtuvė, Kod Nou – vietinė virtuvė, Taba-J užkandžių baras, 3 barai; konferencijų salė iki 144 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: skalbykla; priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą vaikui), apie 35 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), sofa, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras; terasa arba balkonas (stalas ir kėdės); šoninis vaizdas į jūrą ar priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį
Šeimyninis:
2 asm, (galima pastatyti 2 papildomas lovas vaikams), apie 34 m², įrengimas kaip superior kambario;
 
Sportas ir pramogos:
4 baseinai, įskaitant 1 infinity baseiną tik suaugusiems, vaikų baseinas, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; teniso kortai, stalo tenisas, boccia; mini klubas (3-12 m.), animacija; už papildomą mokestį: dviračių nuoma; SPA centras POZ: nemokamai: hamamas, treniruoklių salė; mokama: kirpykla, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; išorinis pasiūlymas (mokama): vandens sportas, golfo aikštynas.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00) pagrindiniame restorane, pietūs (12.30-15.00), vakarienė (18.30-22.00) nurodytuose restoranuose; užkandžiai nurodytuose baruose nurodytomis valandomis; kavą, arbatą, gaivieji gėrimai ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose nustatytomis valandomis; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3095

Kitos kelionės datos

Le Palmiste Resort & Spa

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Trou Aux Biches
1336 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs palmių pilname atogrąžų sode, vos keli žingsniai nuo smėlio paplūdimio, tai puikus pasirinkimas egzotiškoms atostogoms Mauricijuje. Yra viskas, ko reikia smagiam ir patogiam poilsiui - erdviuose ir skoningai įrengtuose kambariuose yra visi reikalingi patogumai, restoranas garsėja skaniais vietiniais ir tarptautiniais patiekalais, o gausus sporto ir poilsio pasiūlymas patenkins tiek vyresnius, tiek jaunesnius poilsiautojus. Norintys atsipalaiduoti gali atsipalaiduoti prie vieno iš 2 baseinų arba pasilepinti atpalaiduojančiu masažu viešbučio SPA centre, mėgstantys aktyviai leisti laiką gali žaisti tinklinį ar vandensvydį, nepamiršti ir vaikai, kuriems yra irklavimo baseinas ir įdomi veikla mini klube. Vos už kelių kilometrų yra daugybė vietinių lankytinų vietų, verta aplankyti Maheswarnath Mandir – vieną didžiausių ir seniausių induistų šventyklų saloje.

Vieta:
šiaurės vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, TROU-AUX-BICHES miestelyje, parduotuvės, barai ir restoranai apie 700 m nuo viešbučio, apie 1,5 km nuo Maheswarnath Mandir induistų šventyklos, apie 7,5 km nuo Grand Baie miesto, apie 12 km iki Notre-Dame Auxiliatrice de Cap Malheureux bažnyčios, apie 21 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 64 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešas, smėlėtas, paplūdimys, paplūdimys, apie 230 m nuo viešbučio, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, sutvarkytas, pastatytas 2004 m., dalinai renovuotas 2020 m., 100 kambarių, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Le Cateau Vert - švediškas stalas ir à la carte patiekalai , vietinė ir tarptautinė virtuvė, 2 barai prie baseino; konferencijų salė iki 16 žmonių, automobilių stovėjimo aikštelė, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 43 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Šeimyninis:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 55 m2, įrengimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, vaikų baseinas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų; sporto salė, tinklinis, bočia, stalo tenisas, smiginis, vandens aerobika, joga, vandensvydis; mini klubas (4-12 m.), Sega šokių šou ir gyva muzika (pasirinktomis dienomis); SPA centras: nemokamai: sūkurinė vonia, mokama: sauna, hamamas, masažai, veido ir kūno procedūros, kirpykla, kosmetologė.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (7.00-10.00) švediško stalo forma restorane Le Cateau Vert, pietūs (12.00-15.00) švediško stalo arba à la carte forma restorane Le Cateau Vert, vakarienė (18.30-22.00) švediško stalo forma restorane Le Cateau Vert; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai baruose (10.00-22.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:5314

Kitos kelionės datos

Otentic Eco Tent Experience

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Grand River South East
1358 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Aplankykite unikalią vietą žaviame Deux Freres kaimelyje, nuostabiame Mauricijuje, vadinamame rojumi žemėje! Įsikūręs ant upės kranto, dideliame sode tarp palmių – idealus pasiūlymas gamtos mylėtojams ir visiems ieškantiems ramybės. Svečiai mėgsta atsipalaiduoti prie baseino arba originaliose palapinėse, pastatytose ant medinių stulpų, kurie suteikia šiai vietai nepaprastą atmosferą. Taip pat yra restoranas, kuriame patiekiami vietinės virtuvės valgiai, ir baras, kuriame patiekiami gaivinantys gėrimai. Jei smalsu, ką gali pasiūlyti ši nuostabi vietovė, išsinuomokite baidarę, eikite į nuostabų paplūdimį ar pasivaikščiokite ir mėgaukitės neįtikėtinu nerūpestingumo jausmu.

Vieta:
rytinėje Mauricijaus pakrantėje, DEUX FRERES kaime, prie Grand River pietryčių, apie 500 m iki parduotuvių ir barų, apie 2 km nuo Grand Rivier pietryčių krioklio, apie 15 km nuo Domaine De L'Etoile gamtos rezervato, apie 21 km nuo La Vallee de Ferney gamtos rezervato, apie 22 km nuo Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 43 km nuo Trou aux Cerfs ugnikalnio kraterio, apie 50 km nuo salos sostinės Port Luiso, apie 32 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Viešas paplūdimys, apie 7 km nuo viešbučio, Ile aux Cerfs saloje, smėlio, nuolaidus paplūdimys, nemokamas pervežimas laivu (kartą per dieną, išvykimas 9.30 val., grįžimas 13.00 val.), skėčiai ir gultai mokami.

Apie viešbutį:
trijų žvaigždučių, pagrindinis pastatas, keli kambariai palapinėse ant medinių polių (įėjimas per laiptus), lobis, registratūra, sodas, nemokamas bevielis internetas restorane ir prie baseino, viešbučio viduje yra lygių skirtumų – nerekomenduojama žmonėms su judėjimo apribojimais, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Sportas ir pramogos:
baidarės, irklentės, už mokestį: jėgos aitvarų sportas, paviršinis nardymas, nardymas.

Baseinas:
baseinas, apie 18 m², gylis 1,4 m; nemokami gultai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
Dviračių nuoma

Kambariai:
Palapinė:

2 asm, (galima 2 papildomas lovas suaugusiems arba 3 vaikams); apie 50 m²; ventiliatorius; vonios kambarys (dušas, tualetas, kosmetikos komplektas); saugus; terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą.

Restoranai:
restoranas po atviru dangumi – lengvi pusryčiai, vietinė virtuvė; baras


ref:10609

Kitos kelionės datos

Veranda Tamarin Hotel & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Tamarin
1369 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Pietinė Pakrantė

Trumpas aprašymas:
Sveiki atvykę į rojų Mauricijus! Ideali vieta tiems, kurie svajoja atsipalaiduoti prabangiai ir patogiai prie žydro vandenyno kranto. Jauskitės jaukiuose, gerai įrengtuose kambariuose, mėgaukitės vietinių skonių įkvėpta virtuve, o vakare atsipalaiduokite su gyva muzika ar pasinaudokite plačia sporto ir poilsio pasiūla, ypač patiems mažiausiems yra mini klubas ir žaidimų aikštelė. Čia jūsų laukia nuostabūs smėlio paplūdimiai, nardymas su spalvingomis žuvimis ir palaimingas poilsis. Tai taip pat puiki vieta tyrinėti Mauricijaus gamtą ir romo gamybos istoriją. Atvykite patirti nepamirštamų atostogų rojuje žemėje!

Vieta:
pietvakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, TAMARIN miestelyje, parduotuvės ir barai apie 400 m nuo viešbučio, apie 7 km iki Casela World of Adventures zoologijos sodo, apie 17 km nuo Chamarel romo gamyklos 20 km nuo Chamarel krioklio, apie 23 km nuo Juodosios upės nacionalinio parko ir Tamarindo krioklio bei Septynių spalvų žemių geoparko Chamarel mieste, apie 27 km nuo salos sostinės Port Luiso, apie 34 km iš Grand Bassin induistų šventyklos; apie 51 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešas, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, apie 50 m nuo viešbučio, kitoje kelio pusėje, paplūdimio paslaugos neteikiamos.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pastatytas 2017 m., 102 kambariai, pagrindinis pastatas ir 3 šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis Ye! Man – švediškas stalas ir padavėjo paslaugos, vietinė ir tarptautinė virtuvė, Cazy Fish – à la carte, tarptautinė virtuvė, Tribu – pica, sumuštiniai, Kas Dal užkandžių baras, baras ant stogo; butikas, automobilių stovėjimo aikštelė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: gydytojo iškvietimas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma (pasiūlymas iš išorės); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Comfort:

2 asm, apie 25-27 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba kalnus;
Privilege:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 30-33 m2,  įrengimas kaip comfort kambario, nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną;
Šeimyninis:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 27-30 m2,  2 miegamieji, įrengimas kaip comfort kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą arba kalnus;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų, rankšluosčiai už garantinį užstatą; treniruoklių salė, vandens aerobika, boccia, stalo žaidimai; Timomo mini klubas (3-11 m.), žaidimų aikštelė vaikams, gyva muzika (pasirinktomis dienomis); Septynių spalvų SPA centras: nemokamai: sauna, mokama: masažai, veido ir kūno procedūros; už mokestį (išorinis pasiūlymas): vandens sportas paplūdimyje, nardymas, snorkeling, 18 duobučių golfo aikštynas (apie 30 km nuo viešbučio).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00) restorane Ye! Man, pietūs (12.00-15.00) ir vakarienė (19.00-22.00) švediško stalo forma arba patiekiami restorane Ye! Mans arba patiekiamas „Crazy Fish“ restorane; kava, arbata ir užkandžiai tam skirtoje vietoje (16.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (11.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10681

Kitos kelionės datos

Anelia Resort & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
1369 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus/Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs nuostabiame palmių sode, prie pat paplūdimio, puikiai tinkantis palaimingam poilsiui saulėje. Tai puikus pasirinkimas tiek romantiškoms atostogoms dviese, tiek šeimos atostogoms. Svečiai gali turėti stilingus ir patogius kambarius su visais reikalingais patogumais, 2 restoranus su skaniais ir įvairiais patiekalais bei 3 barus. Kiekvienas čia ras ką nors sau - poilsio mėgėjai mielai pailsės prie begalybės baseinų ar pasirinks atpalaiduojančias procedūras viešbučio SPA centre, fizinio aktyvumo mėgėjus džiugins gausi sporto pasiūla, o vaikai praleis nerūpestingas akimirkas mini klube. Tai taip pat rojus vandens sporto entuziastams – krištolo skaidrumo vandenyno vanduo sukuria puikias sąlygas nardyti ir atrasti povandeninio pasaulio paslaptis.

Vieta:
vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, FLIC EN FLAC miestelyje, parduotuvės, barai ir restoranai apie 4,5 km nuo viešbučio, apie 5,5 km nuo Casela World of Adventures zoologijos parko, apie 18 km nuo Tamarindo krioklys, apie 23 km nuo salos sostinės Port Luiso ir Juodosios upės tarpeklių nacionalinio parko, apie 29 km nuo Grand Bassin šventyklos ir romo gamyklos Chamarel mieste, apie 31 km nuo Chamarel krioklio 33 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geoparko; apie 47 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešbučiui priklausantis, smėlio ir žvyro, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2015 m., renovuotas 2021 m., 141 kambarys, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinis restoranas La Toque Blanche – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, Esplanada paplūdimyje – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, ant grotelių kepti patiekalai, jūros gėrybės, užkandžių baras su mėsainiais, 2 barai; automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: gydytojas pagal iškvietimą, konsjeržo paslaugos, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm, apie 30 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą);
Deluxe:
2 asm, apie 40 m2, įrengimas kaip standartinio kambario.

Sportas ir pramogos:
2 infinity baseinai, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų; treniruoklių salė, vandens aerobika, paplūdimio tinklinis, bočia; SPA centras (mokamas): sauna, sūkurinė vonia, hamamas, masažai, veido ir kūno procedūros; už papildomą mokestį: mini klubas, teniso kortai, joga, nardymas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (07.30-10.00), pietūs (12.00-14.30), vakarienė (19.00-22.00) švediško stalo forma pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje (16.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.30-22.30 val.); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3059

Kitos kelionės datos

Laguna Beach Hotel & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Grand River South East
1372 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategoria:

****

Region:

Mauritius / Mauritius

Opis oferty: :

Z hotelu roztacza się piękny widok na błękitny ocean i pobliskie zielone wzgórza. Położony przy niewielkiej piaszczystej plaży, jest również doskonałą baza wypadową do zwiedzania tej części wyspy wraz z jej atrakcjami, takimi jak wodospady Grand River South East i malownicza plaża Cerfs Beach. Idealnym miejscem relaksu po aktywnie spędzonym dniu będzie z pewnością zadbany, otoczony palmami basen typu infinity.

POłOżENIE: :

ok. 15 km od centrum miejscowości GRAND RIVER SOUTH EAST; ok. 35 km od portu lotniczego na Mauritiusie.

PLAżA: :

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL: :

trzygwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., 64 pokoje, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, dostępne foteliki i menu dla dzieci, Bar Dorado; centrum konferencyjne dla 50 os., taras z widokiem na morze; bezpłatny punkt internetowy i internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

POKóJ::

standardowy: :

2-os., ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy i herbaty, minibar, internet bezprzewodowy (płatny); balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA: :

basen typu infinity, słodka woda, ok. 415 m², gł. 0,8-1,2 m, brodzik, słodka woda, ok. 195 m², gł. 0,8 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, aerobik, gimnastyka; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych - gry i zabawy sportowe, wieczorne show; za opłatą: narty wodne, parasailing, spacer po dnie oceanu; centrum wellness (czynne: 10.00-19.00): płatne: masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE::

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; kawa i herbata w restauracji (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-22.30).

KONTAKT: :

0023/4175888, www.lagunabechhotel.mu


ref:1271

Kitos kelionės datos

Casuarina Resort & Spa

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Trou Aux Biches
1381 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakratė

Trumpas aprašymas:
Atvykite į rojaus salą Mauriciju ir pajuskite tikrą atogrąžų vėsą šeimos viešbutyje, esančiame prie pat nuostabaus smėlio paplūdimio! Išsiskiriantis senomis svetingumo tradicijomis ir apsuptas tankios augmenijos, jis džiugina vietine atmosfera – šiaudiniai stogai, mediniai ir akmeniniai dekoro elementai suteikia visai vietai autentiškumo. Skanios virtuvės mėgėjai ras 3 restoranus, kuriuose patiekiami įvairūs patiekalai iš viso pasaulio, o sveikos gyvensenos entuziastai tikrai įvertins gausų sporto ir poilsio pasiūlą, įskaitant: treniruoklių salė, teniso kortai ir įranga įvairioms vandens sporto šakoms: paviršiniam nardymui, baidarėms ir vandens slidėms. 2 baseinai suteiks daug pramogų visai šeimai, o erdvūs kambariai su patogiomis lovomis leis atsinaujinti prieš kitą įspūdžių kupiną dieną. Praleiskite nepamirštamas atostogas mažame rojuje, apsuptame nesibaigiančio Indijos vandenyno!

Vieta:
šiaurinėje Mauricijaus salos pakrantėje, TROU AUX BICHES miestelyje, apie 1,5 km nuo parduotuvių, restoranų ir barų, apie 6 km nuo Grand Baie miesto, apie 12 km nuo Notre-Dame Auxiliatrice bažnyčia, apie 13 km nuo Sir Seewoosagua Ramgoolama botanikos sodo ir L'Aventure cukraus muziejaus, apie 22 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 65 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešas, atskira viešbučio dalis, smėlėtas, nuolaidus, apie 100 m nuo viešbučio, priėjimas keliu, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pastatytas 1973 m., renovuotas 2019 m., 120 kambarių, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai korpusai, iki 3 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis restoranas Le Boucanier – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, Indian TreeTop – à la carte, indiška virtuvė, retkarčiais gyva muzika, Finger's – švediškas stalas ir à la carte patiekalai, fusion virtuvė, baras; suvenyrų parduotuvė; konferencijų salė, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaiko priežiūra (pagal pageidavimą), budintis gydytojas, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė; priimamos kredito kortelės: MasterCard, American Express, Maestro.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 37-39 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras (pagal suvartojimą);
Privilege:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 37-39 m2, įrengimas kaip standartinio kambario, vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, sūkurinė vonia, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų; sporto salė, animacija, stalo tenisas, boccia, vandens sportas: vandens slidės, nardymas, baidarės, hobie cat; mini klubas (3-11 m.); už papildomą mokestį 2 teniso kortai; išorinis pasiūlymas (mokama): nardymas, 18 duobučių golfo aikštynas (apie 2,5 km nuo viešbučio). Spa centras už papildomą mokestį: baseinas, garinė pirtis, hamamas, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-14.00), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose nustatytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3035

Kitos kelionės datos

Le Peninsula Bay

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Mahebourg
1382 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Pietinė Pakrantė

Trumpas aprašymas:
Žavingoje vietoje, gražioje, ramioje įlankoje, mažoje ir jaukioje vietoje, tai puiki vieta atsipalaiduoti su vaikais. Nuostabus smėlio paplūdimys, mėlynas vandenynas ir vandens sporto pasiūla patiks visiems saulės ir vandens pramogų mėgėjams. Turint omenyje mažiausius svečius, yra baseinas su atskira dalimi vaikams, žaidimų aikštelė, mini klubas ir animacija. Suaugusieji gali atsipalaiduoti su gaiviu gėrimu prie baseino esančiame bare. Gražiai įrengti kambariai, profesionalus, draugiškas aptarnavimas ir gardūs patiekalai restorane užtikrina patogią ir malonią viešnagę kiekvienam, nepriklausomai nuo amžiaus.

Vieta:
pietrytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, Blue Bay miestelyje, apie 6 km nuo MAHEBOURG, apie 300 m iki parduotuvių, restoranų ir barų, apie 28 km nuo Tookay induistų šventyklos, apie 31 km nuo Grand Bassin induistų šventyklos, apie 36 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko, apie 38 km nuo Grand River Souh East krioklių, apie 48 km nuo romo gamyklos Chamarel mieste, apie 53 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geoparko, Chamarel krioklio ir salos sostinės Port Luiso, autobusų stotelė apie 200 m nuo viešbučio, apie 11 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Blue Bay – viešas paplūdimys, prie viešbučio, atskira viešbučio dalis, smėlio, nuolaidus paplūdimys, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai, rankšluosčiai už užstatą.

Apie viešbutį:
trijų žvaigždučių, pastatytas 1992 m., renovuotas 2015 m, 95 kambariai, 1 korpusas, 2 aukštai, fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, automobilių stovėjimo aikštelė, terasa su vaizdu į vandenyną, palmių sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
stalo tenisas, paplūdimio tinklinis, sporto salė, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (3-11 m.), animacija suaugusiems ir vaikams, už papildomą mokestį: biliardas, stalo futbolas, vandens sportas paplūdimyje, nardymas. SPA centras: pirtis, sūkurinė vonia, už mokestį: masažai, veido ir kūno procedūros.

Baseinas:
baseinas, gėlas vanduo, apie 100 m², gylis 1,2 m, atskira sekcija vaikams, gylis 0,4 m; nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų, rankšluosčiai už užstatą. 

Mokamos paslaugos:
kambarių aptarnavimas, skalbykla, išorinis pasiūlymas: automobilių nuoma, dviračių nuoma.

Kambariai:
Standartinis:

2 asm, (galima 1 arba 2 papildomos lovos vaikams), apie 27 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, seifas, šaldytuvas; balkonas arba terasa; vaizdas į sodą arba baseiną;
Privilege:
2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 27 m², įrengimas kaip standartinio  kambario, balkonas arba terasa; vaizdas į jūrą.

Restoranai:
pagrindinis restoranas Le Mahe – savitarnos arba à la carte patiekalai, tarptautinės, indiškos, kinų ir kreolų virtuvės patiekalai; à la carte restoranas La Brisant – jūros gėrybės (būtina išankstinė rezervacija); „Le Bleu Lagoon“ užkandžių restoranas; „Du Colonel“ baras prie baseino.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
pusryčiai (7.00-10.00), pietūs (12.30-14.30), vakarienė (19.30-21.30) švediško stalo forma, pagrindiniame restorane; užkandžiai restorane Le Bleu Lagoon (15.30-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare prie baseino (10.00-24.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes


ref:3677

Kitos kelionės datos

Silver Beach Hotel

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Trou D-Eau Douce
1384 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakratė

Trumpas aprašymas:
Ką manote apie egzotiškas atostogas rojaus Mauricijuje? Čia rasite patogų viešbutį, esantį visai šalia smėlio paplūdimio ir žaliuojančio sodo apsuptyje – puikiai tiks pasinerti į magišką šios nepaprastos salos atmosferą! Jis vilioja vaizdingu kraštovaizdžiu, ramina vandenyno bangų ir vėjo siūbuojančių palmių ošimu bei vilioja puikiais patogumais – yra viskas, ko reikia sėkmingoms atostogoms. Atsipalaiduoti galėsite prie baseino, pasportuoti treniruoklių salėje ar išbandyti savo jėgas vandens sporto šakose, pramogas suteiks šokių šou ir gyva muzika, o poilsiui rekomenduojami patogūs vietiniu stiliumi dekoruoti kambariai. Būdami čia, taip pat verta trumpam palikti viešbutį, kad pamatytumėte, kiek daug gali pasiūlyti ši graži vietovė.

Vieta:
rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, TROU D'EAU DOUCE miestelyje, apie 2,5 km nuo parduotuvių, restoranų ir barų, apie 8 km nuo „Splash N Fun Leisure Park“, apie 10 km nuo „Grand“ Upės kriokliai, apie 17 km nuo Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 42 km nuo Notre-Dame Auxiliatrice bažnyčios Cap Malheureux, apie 44 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 44 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešas, atskiras viešbučio skyrius, smėlėtas, platus, nuolaidus, visai šalia viešbučio, įėjimas per viešbučio patalpas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, pastatytas 1991 m., renovuotas 2015 m., 60 kambarių, pagrindinis pastatas ir 5 bungalow, iki 3 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas – švediškas stalas ir à la carte maitinimas, vietinė ir europietiška virtuvė, baras; butikas, automobilių stovėjimo aikštelė; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: konsjeržo paslaugos, gydytojo iškvietimas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, išorinis pasiūlymas: automobilių nuoma, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 26-32 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, telefonas, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino; sporto salė, biliardas, stalo žaidimai, vandens dviračiai, baidarės, paviršinis nardymas; gyva muzika ir Sega šokių pasirodymai (pasirinktomis dienomis); už papildomą mokestį: vandens sportas paplūdimyje, nardymas; SPA centras (mokamas): masažai, veido ir kūno procedūros; išorinis pasiūlymas (mokama): golfo aikštynas apie 11 km nuo viešbučio.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (7.30-10.00) ir pietūs (12.30-14.30) švediško stalo forma restorane, vakarienė (19.30-22.00) švediško stalo arba kompleksinio meniu restorane; kava, arbata, pyragas ir užkandžiai tam skirtoje vietoje (15.00-16.30 val.); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare (10.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:4325

Kitos kelionės datos

Veranda Palmar Beach Hotel

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Belle Mare
1474 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakratė

Trumpas aprašymas:
Panardintas į palmių sodą, visai šalia nuostabaus smėlio paplūdimio, skalaujamo turkio spalvos Indijos vandenyno vandens, kuriame galėsite tinginiauti visą dieną ar išbandyti savo jėgas vandens sporto šakose. Siūlo platų sportinių ir rekreacinių užsiėmimų spektrą: maudytis baseine, įgyti formą vandens aerobikos metu, su artimaisiais surengti smiginio varžybas ar smagiai praleisti laiką animacijos metu, yra mini klubas ir žaidimų aikštelė specialiai vaikams – visiems. čia ras sau veiklos! Jūsų sėkmingą viešnagę papildys gerai žinoma ir populiari „viskas įskaičiuota“ formulė, kurios dėka paragausite tarptautinės virtuvės ir vietinių skanėstų, o bare išgersite gaivų kokteilį. Po saulėtos dienos palengvėjimą rasite erdviuose, stilingai įrengtuose kambariuose, o draugiškas ir paslaugus personalas leis jaustis kaip namie! Įtraukite viešbutį į lankytinų vietų sąrašą ir patirkite nepakartojamą Mauricijaus žavesį!

Vieta:
rytinėje Mauricijaus pakrantėje, BELLE MARE miestelyje, apie 2 km nuo istorinių Belle Mare griuvėsių, apie 3,5 km nuo vandens parko „Splash N Fun“, apie 12 km nuo Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 15 km iki Grand River krioklio, apie 48 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 50 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešas, atskira viešbučio dalis, smėlėtas, nuolaidus, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, renovuotas 2023 m., 77 kambariai, pagrindinis pastatas ir 4 šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinė Regata – švediškas stalas, vietinė virtuvė, kinų, indų, europietiška, Horizontas ( būtina išankstinė rezervacija) – à la carte, jūros gėrybės, baras, užkandžių baras; mini parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budinti gydytoja, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), kirpykla, skalbykla; priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express.

Kambarys:
Comfort:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 36-38 m 2 , kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, televizorius, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras; balkonas arba terasa (stalai ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, atskira sekcija vaikams, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino, rankšluosčiai už garantinį užstatą; smiginis, stalo tenisas, vandens aerobika, burlenčių sportas, baidarės, vandens dviračiai, irklentės, nardymas su vamzdeliu, valtelė stikliniu dugnu, boccia; mini klubas (3-11 m.), žaidimų aikštelė vaikams, animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: nardymas, jėgos aitvarų sportas, plaukimas parasparniu, vandens slidės; SPA centras (mokamas): sauna, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota:
pusryčiai (07.00-10.00), pietūs (12.00-15.00), vakarienė (19.00-22.00) švediško stalo forma pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje (12.00-15.00); kava, arbata ir pyragas tam skirtoje vietoje (15.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (11.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2667

Kitos kelionės datos

Veranda Pointe Aux Biches Hotel - Mauritius

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Pointe Aux Biches
1483 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus, Šiaurinė Pakrantė

Trumpas aprašymas:
Rami aplinka, palmių sodas ir gražus smėlio paplūdimys, nuolaidus įėjimas į vandenyną – tai puiki vieta romantiškoms atostogoms dviese. Čia yra baseinas, 3 restoranai ir 2 barai. Patogūs kambariai yra dekoruoti šiuolaikišku stiliumi su natūralios medienos elementais. Jauniausiems svečiams įrengta žaidimų aikštelė ir mini klubas.

Vieta:
šiaurės vakarinėje Mauricijaus pakrantėje, POINTE AUX BICHES, parduotuvės ir barai prie viešbučio, apie 9,5 km nuo Grand Baie; apie 62 km nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė apie 300 m nuo viešbučio.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, renovuotas 2015 m., 115 kambarių, 38 pastatai, 1 aukštas, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Senses – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: Sun Deck – vietinė virtuvė, Sandy Lane (tik svečiams apgyvendinami privilege kambaryje) - ant grotelių kepti patiekalai, jūros gėrybės, 2 barai (įskaitant 1 barą tik privilege kambaryje apgyvendintiems svečiams); butikas, suvenyrų parduotuvė; konferencijų salė iki 80 žmonių; už papildomą mokestį: skalbykla, budintis gydytojas, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express.

Kambarys:
Comfort:

2 asm, apie 33 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną arba sodą;
Superior:
2 asm, apie 43 m2, įrengimas kaip comfort kambario; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną arba sodą;
Privilege:
2 asm, apie 33 m2, įrengimas kaip comfort kambario; papildomai kavos aparatas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į baseiną arba sodą;
Šeimyninis:
2 asm. (galima pristatyti 2 papildomas lovas vaikams - dviaukštė lova), apie 43 m2, 2 kambariai atskirti durimis, įrengimas kaip comfort kambario; vaizdas į baseiną arba sodą;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, apie 150 m2, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai, rankšluosčiai už užstatą; stalo tenisas, padelis, vandens aerobika, treniruoklių salė, boccia, smiginis, baidarės, vandens dviračiai; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas, animacija vaikams ir suaugusiems; už papildomą mokestį: SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; išorinis pasiūlymas (mokama): nardymas, žvejyba, golfo aikštynas (apie 5,5 km nuo viešbučio).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-15.00), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (12.00-15.00); kava, arbata, nurodytoje vietoje (16.00-17.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (11.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1522

Kitos kelionės datos

Sofitel SO Mauritius

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Bel Ombre
1500 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/Pietinė

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs gražioje pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apsuptas palmių sodo, visai šalia viešbučio smėlėto Indijos vandenyno paplūdimio. Sukurtas modernaus stiliaus ir apstatytas dėmesiu smulkiausioms detalėms, svečių giriamas už svetingą ir paslaugų aptarnavimą bei labai gerą maistą. Erdviuose kambariuose yra viskas, ko reikia nerūpestingam poilsiui, o žavinga terasa su vonia leis jaustis prabangiai. Jei mėgstate aktyvų poilsį, plaukiojate baseine, sportuojate treniruoklių salėje, žaidžiate tenisą ar atrandate viešbučio siūlomas vandens sporto šakas, yra specialiai vaikams skirtas mini klubas, kuriame nėra laiko nuobodžiauti, o prireikus. didelę dozę atsipalaidavimo, būtinai rezervuokite laiką apsilankymui atmosferiniame SPA centre. Nedvejokite ir užsisakykite savo atostogas jau šiandien!

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, BEL OMBRE miestelyje, apie 1,5 km nuo Bel Ombre gamtos draustinio, apie 5 km nuo Sen Martin miesto su parduotuvėmis ir barais, apie 11 km nuo La Vallée Des Couleurs nacionalinis parkas, apie 15 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko, apie 22 km iki La Vanille gamtos parko, apie 52 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 37 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, šnuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2011 m., 92 kambariai, keli vieno aukšto pastatai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis restoranas Le Flamboyant – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, La Plage – à la carte, vietinė virtuvė, Takamaka Riverside užkandžių restoranas, baras „De La Plage“; automobilių stovėjimo aikštelė; sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, gydytojas pagal iškvietimą, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Suite:
2 asm, apie 60 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas;  seifas (mokamas), mini baras (mokama pagal suvartojimą); terasa (stalas ir kėdės; vonia), vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 250 m2, gylis iki 2,5 m, gėlas vanduo, vaikiškas baseinėlis, prie baseino nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai; sporto salė, teniso kortai, tinklinis, stalo tenisas; mini klubas, animacijos suaugusiems ir vaikams; SPA centras: nemokamai: sūkurinė vonia, hamamas, už mokestį: masažai, veido ir kūno procedūros; papildomi mokesčiai: joga, vandens sportas paplūdimyje, nardymas, baidarės, golfo aikštynas apie 4,5 km nuo viešbučio (pasiūlymas išorėje).


ref:4317

Kitos kelionės datos

Ambre Mauritius

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Belle Mare
1506 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Belle Mare

Trumpas aprašymas:
Patogus, tik suaugusiems skirtas viešbutis, įsikūręs gražiame palmių sode ir visai šalia privataus balto smėlio paplūdimio, puikiai tinka atostogoms poroms egzotiškame klimate ir tikrai atostogų atmosferoje. Vietoje yra daug būdų praleisti laiką – erdvus baseinas su nemokamais gultais ir skėčiais bei SPA centras laukia ieškančių poilsio, o aktyvieji mėgausis gausia sporto ir poilsio pasiūla. Rekomenduojame išbandyti savo jėgas įvairiose vandens sporto šakose – nardymas krištolo skaidrumo, turkio spalvos Indijos vandenyno vandenyse yra tikra patirtis! Svečių įvertintas už puikų aptarnavimą ir patogius kambarius su viskuo, ko reikia sėkmingoms atostogoms, kviečia į nepamirštamas, rojaus atostogas!

Vieta:
rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 2 km nuo BELLE MARE centro, apie 45 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso; apie 47 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, gerai prižiūrimas, 297 kambariai, elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: Indigo – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Dolce Vita – à la carte, itališka virtuvė, La Plage – à la carte, vietinė ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, 3 barai: Coral prie baseino, H&H Lounge, Ti; butikas; konferencijų centras; palmių sodas, nemokamas bevielis internetas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; viešbutis priima tik vyresnius nei 16 metų svečius.

Kambarys:
Superior:
2 asm, apie 30 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, bevielis internetas, telefonas, seifas, mini baras, kavos/arbatos rinkinys; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Deluxe su vaizdu į jūrą:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 42 m², įrengimas kaip superior kambario;
Deluxe suite:
2 asm, apie 72 m², įrengimas kaip superior kambario; papildomai: vonia vonios kambaryje, vaizdas į jūrą;
 
Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo: apie 735 m² ir apie 150 m², skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų yra nemokami; golfo aikštynas, 2 teniso kortai su prožektoriais (įrangos nuoma už papildomą mokestį), stalo tenisas, paplūdimio futbolas, joga, tempimas, fitnesas, vandens sportas: baidarės, vandens dviračiai, valtis stikliniu dugnu, burlenčių sportas, snorkeling, SUP lentų nuoma; animacijos; už papildomą mokestį: vandens slidės, kelionės povandeniniais laivais, bananas, teniso pamokos, dviračių nuoma, SPA centras: garinė pirtis, sauna, sūkurinė vonia.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (6.30-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-22.00) restorane Indigo arba à la carte restorane Dolce Vita (pietūs ir vakarienė), užkandžiai (12.30-15.00) nurodytame bare; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (9.00-18.00) nurodytame bare; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3061

Kitos kelionės datos

Paradise Cove Boutique

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Cap Malheureux
1523 €
  • Data: 2025-01-10 - 2025-01-13 (2 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 09:20 -> MRU 06:55
    Grįž: MRU 08:40 -> WAW 22:40
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Anse La Raie

Trumpas aprašymas:
Butikinis ir stilingas, įsikūręs nuostabioje įlankoje, visai šalia smėlio paplūdimio, kviečia atostogauti „tik suaugusiems“. Apsuptas atogrąžų sodo su gražiai sutvarkytais baseinais, tarp jų ir begalybės baseinais, jis užburs ne tik savo vaizdais, bet ir nuostabiu aptarnavimu bei nuostabiu interjeru. Svečiai gali naudotis net 4 restoranais, įskaitant japonų, Viduržemio jūros ir jūros gėrybių patiekalus. Daug galimybių aktyviai praleisti laiką – kiekvienas ras kažką sau, ypač rekomenduojame užsiimti vandens sportu! Nerūpestingam poilsiui išskirtinėmis gamtos sąlygomis sukurta rojaus vieta, puikiai tinkanti medaus mėnesiui ar svajonių atostogoms dviese!

Vieta:
šiaurinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 2,5 km nuo CAP MALHEUREUX miestelio su parduotuvėmis ir restoranais, apie 8 km nuo Grand Baie miesto, apie 30 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso 30 km nuo Bras D nacionalinio parko Eau; apie 71 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidu įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, įėjimas per viešbučio patalpas, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, renovuotas 2019 m., 75 kambariai, 19 pastatų, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas – švediškas stalas ir à la carte, vietinė ir tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai (būtina išankstinė rezervacija): XO – japonų virtuvė, Peninsula – Viduržemio jūros regiono virtuvė, The Cove – jūros gėrybės (mokama), 3 barai, įskaitant paplūdimyje, arbatinė; valiutos keitimo punktas, butikas; sodas su atogrąžų augalais, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, UnionPay, Maestro; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm, 45 m², kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Junior Suite:
2 asm, 51 m², įrengimas kaip deluxe kambaryje;
 
Sportas ir pramogos:
baseinas, gylis iki 1,5 m, begalybės baseinas, gylis 1,2 m, šildomas (žiemą); teniso kortai (įrangos nuoma mokama), treniruoklių salė, biliardo stalas, dviračiai, joga, valtis stikliniu dugnu, burlenčių sportas, baidarės, boccia, aquagym; animacija, įskaitant sega šokių šou (kartą per savaitę), gyvą muziką; SPA centras: masažai, priežiūros procedūros; jėgos aitvarų ir nardymo pamokos (išorinis pasiūlymas).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30) pagrindiniame restorane, pietūs (12.00-15.00) patiekiami Peninsula restorane, vakarienė (19.00-22.00) – pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytuose baruose (12.00-15.00); kava, arbata, gaivieji gėrimai, vietiniai ir rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (8.00-23.30); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:9844

Kitos kelionės datos

Veranda Paul et Virginie Hotel & Spa

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Grand Baie
1527 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Grand Baie

Trumpas aprašymas:
Atmosfera, tvarkingai derinanti modernius architektūrinius sprendimus su natūraliu, vietiniu stiliumi, džiugina palaiminga atmosfera ir vaizdais. Įsikūręs žaviame žvejų miestelyje, skirtas tik suaugusiems, tai ideali vieta romantiškoms atostogoms dviese. Pasilepinkite saulės voniomis baltame paplūdimyje su subtiliu smėliu, pasinerkite į Indijos vandenyno žydrą, grožėkitės tolimomis salomis iš begalybės baseino arba dalyvaukite vienoje iš daugybės viešbučio siūlomų užsiėmimų: pasirūpinkite savo sveikata sporto salėje, pasinaudokite įvairiausiomis vandens sporto šakomis. Jūros gėrybių, tarptautinės ir vietinės virtuvės restoranai patenkins net išrankiausius gurmanus, o šviesūs, erdvūs kambariai suteiks šiek tiek privatumo ir leis nepamirštamų nerūpestingo poilsio akimirkų.

Vieta:
šiaurinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 1 km nuo GRAND GAUBE centro, parduotuvės ir barai apie 150 m nuo viešbučio, apie 8 km nuo Darutos miško, apie 12 km nuo Château de Labourdonnais muziejaus , apie 12 km nuo Grand Baie, apie 17,5 km iki Museo del azúcar cukraus muziejaus, apie 20,5 km iki Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 30,5 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 72 km nuo Mauricijaus oro uosto; nemokamas pervežimas viešbučio autobusu į Grand Baie (2 kartus per savaitę).

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už garantinį užstatą.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus, pastatytas 2000 m., dalinai renovuotas 2017 m., 81 kambarys, pagrindinis pastatas ir 6 šoniniai korpusai, 2 aukštai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Isle de France - švediškas stalas ir padavėjo paslaugos, vietinė ir tarptautinė virtuvė, Le Saint Géran – à la carte, jūros gėrybės, Poudre d'Or baras – užkandžiai, alkoholiai ir kokteiliai; butikas; konferencijų salė iki 60 žmonių, automobilių stovėjimo aikštelė; už papildomą mokestį: skalbykla, dviračių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Comfort:

2 asm, apie 32 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Superior:
2 asm., apie 38 m2, įrengimas kaip superior; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą; geresnis kambarys už papildomą mokestį;
Privilege:
2 asm, apie 42 m2, įrengimas kaip superior; papildomai kavos aparatas (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity baseiną, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už garantinį užstatą; teniso kortai (įrangos nuoma mokama), treniruoklių salė, vandens aerobika, burlenčių sportas, baidarės, vandens dviračiai, irklentės, valtys stikliniu dugnu, bočia; už papildomą mokestį: Seven Colors SPA centras: sauna, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; nardymas, žvejyba, jėgos aitvarų sportas.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00) pagrindiniame restorane, pietūs (12.00-15.00) patiekiami Saint Geran restorane arba (12.00-17.00) Poudre d'Or bare, švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) arba patiekiama pagrindinaime restorane; kava, arbata ir užkandžiai nurodytoje vietoje (15.00-17.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytoje vietoje (11.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1529

Kitos kelionės datos

Heritage Le Telfair

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Bel Ombre
1535 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus / Pietinė pakrantė / Bel Ombre

Trumpas aprašymas:
Pasinerkite į prabangą rojaus saloje Mauricijuje! Viešbutis išsiskiria stilinga kolonijine architektūra, gerai prižiūrimu palmių sodu ir erdviais, gražiais bei gerai įrengtais suite numeriais. Tinginiaukite smėlėtame paplūdimyje ar prie baseino, leiskite save nustebinti kulinarinių nuotykių viename iš 4 puikią virtuvę siūlančių restoranų, pasinaudokite gausiu sporto ir poilsio pasiūlymu ir pajuskite tikrą atostogų vėsą toje vietoje, kuri džiugina lankytojus šimtmečius! Subtili tradicijų ir paveldo atmosfera jaučiama visame kurorte – tiek per dekorą, tiek per istoriškai turtingą aplinką. Priklausantis prie prestižinių viešbučių jungiančiai organizacijai „Small Luxury Hotels of The World“, garantuoja aukščiausią paslaugų ir apgyvendinimo kokybę.

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, BEL OMBRE miestelyje, apie 1,5 km nuo Saint Martin miestelio su parduotuvėmis ir barais, apie 10 km iki Chazal ekoturizmo parko, apie 18 km nuo Juodosios upės Gorges nacionalinis parkas, apie 55 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 40 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, stilingas, pastatytas 2004 m., dalinai renovuotas 2017 m., 158 kambariai, keli pastatai pirmame aukšte, erdvus vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 4 restoranai: pagrindinis Annabella restoranas – švediškas stalas, vietinė virtuvė, 3 a la carte restoranai : Gin 'Ja – azijietiška virtuvė, restoranas paplūdimyje Le Palmier – jūros gėrybės, Le Château de Bel Ombre – vietinė virtuvė, 2 barai; mini prekyvietė, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras iki 70 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), budintis gydytojas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla, dviračių nuoma, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe Suite:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 54-62 m2, individualiai valdomas kondicionierius, ventiliatorius, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas; už papildomą mokestį: mini baras, seifas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Junior Suite:
2 asm, apie 81 m2, įrengimas kaip deluxe suite kambaryje, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį; 
Senior Suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 102 m2, įrengimas kaip deluxe suite kambaryje,balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 350 m2, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai; mini klubas, animacija vaikams ir paaugliams; 2 teniso kortai, treniruoklių salė, stalo tenisas, boccia, krepšinis, paplūdimio tinklinis, paplūdimio futbolas, futbolas, baidarės, vandens dviračiai, irklentės, valtys stikliniu dugnu laivu; už papildomą mokestį: nardymas, jogos pamokos, jodinėjimas, motorinė valtis, plaukimo pamokos, burlenčių sportas, jėgos aitvarų sportas, golfo aikštynas (apie 700 m nuo viešbučio), „Seven Colors“ sveikatingumo centras: sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia, masažai, kirpykla, priežiūra veido ir kūno procedūros.


ref:10186

Kitos kelionės datos

Shanti Maurice Resort & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / St Felix
1614 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Pajuskite šią atmosferą visais pojūčiais! Įsikūręs salos pietuose, ramioje vietoje, atogrąžų sodo apsuptyje, visai šalia nuostabaus smėlio paplūdimio, kviečia pasakų atostogoms. Mėgstate degintis saulėje ar atsipalaiduoti ant gulto, vertinate puikią ir įvairią virtuvę bei ramią atmosferą, o atostogas mėgstate leisti prie baseino? Čia yra nuostabus infinity baseinas su sūkurine vonia ir vaizdu į Indijos vandenyną, teniso kortai, sporto salė, vandens sportas ir profesionalus SPA centras, kuriame siūlomos procedūros bei masažai. Išskirtinai erdvus junior suite kambarys yra puiki vieta atsipalaiduoti po turiningos dienos, o vaizdas iš balkono arba terasos yra kvapą gniaužiantis. Būtinai nuvykite į Surinamą ir planuokite aplankyti netoliese esančius parkus ir gamtos draustinius.

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, Savanne rajone, apie 5 km nuo SURINAM miestelio su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 4,5 km iki Bel Ombre gamtos rezervato, apie 5 km nuo Chazal Ecotourism parkas, apie 14 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko, apie 18 km nuo Grand Bassin ežero, apie 25 km nuo Chamarel 7 Colored Earth geopark ir Chamarel krioklio; apie 32 km nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė apie 2 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
viešas, atskira viešbučio dalis, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, koralinis rifas netoli kranto, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, 61 kambarys, pagrindinis pastatas ir 28 šoniniai pastatai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 7 restoranai iš valgiaraščio, įskaitant: vietinė, tailandietiška, indiška, arabiška virtuvė, žuvies ir ant grotelių kepti patiekalai, baras; automobilių stovėjimo aikštelė, butikas, skaitymo kampelis; konferencijų salė iki 20 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard ir American Express.

Kambarys:
Junior suite:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos 2 vaikams), apie 65-72 m2, kondicionierius, ventiliatorius prie lubų, bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), šoninis vaizdas į jūrą; priekinis vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
begalybės baseinas, sūkurinė vonia, vaikų baseinas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino; sporto salė, nardymas su vamzdeliu, baidarės, šaudymas iš lanko; mini klubas (4 mėn. - 11 metų); už papildomą mokestį: lauko kinas, 2 teniso kortai, nardymas, joga, pilatesas; 18 duobučių golfo aikštynas apie 23 km nuo viešbučio (pasiūlymas išorėje); SPA centras: mokamas: 2 baseinai, sūkurinė vonia, kirpykla, masažai ir priežiūros procedūros.


ref:10592

Kitos kelionės datos

Sofitel Mauritius L’Impérial Resort & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
1619 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Pasinerkite į nepakartojamą magiją, kurią slepia Mauricijus, ir suplanuokite viešnagę prabangiame viešbutyje, paskendusiame atogrąžų sode, tarp palmių, siūbuojančių prieš mėlyną vandenyną. Čia jūsų laukia elegantiškas ir stilingas interjeras, patogūs ir skoningai dekoruoti kambariai bei daugybė pramogų. Paragaukite gardžių patiekalų, patiekiamų 5 restoranuose, atsigaivinkite gėrimu pasirinktame bare ir atsipalaiduokite prie baseino, grožėdamiesi žaviu apylinkių kraštovaizdžiu – čia tikrai atsipalaiduosite ir pamiršite visus rūpesčius. Aktyvaus poilsio mėgėjai tikrai įvertins puikiai įrengtą sporto salę ir 2 teniso kortus, jūros maudynių mėgėjai pasinaudos vandens sporto pasiūlymu, o ieškantys ramybės ir ramybės – atpalaiduojančiam masažui viešbučio SPA centre. Po turiningos dienos verta ilgai pasivaikščioti paplūdimiu ir stebėti vaizdingus saulėlydžius.

Vieta:
pietvakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 4 km nuo FLIC EN FLAC miesto, apie 9,5 km nuo Casela World of Adventures zoologijos parko, apie 22 km nuo Tamarindo krioklio, apie 27 km nuo salos sostinė - Port Luisas ir Juodosios upės tarpeklių nacionalinis parkas, maždaug 33 km nuo Grand Bassin šventyklos ir Chamarel romo gamyklos, apie 37 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geoparko; apie 51 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1991 m., renovuotas 2021 m., 189 kambariai, pagrindinis pastatas ir 5 šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Ravinala - švediškas stalas ir à la carte patiekalai, tarptautinė virtuvė, 4 restoranai à la carte: Tamassa – prie paplūdimio, tarptautinė virtuvė, Ming Court – kinų ir japonų virtuvė, Teppanyaki – japonų virtuvė, Jacaranda – vietinė ir tarptautinė virtuvė, 2 barai; 3 konferencijų salės iki 350 žmonių; automobilių stovėjimo aikštelė, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: budintis gydytojas, konsjeržo paslaugos, skalbykla, automobilio nuoma (išorinis pasiūlymas); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Luxury:

2 asm, apie 50 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, kabelinė televizija, seifas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: kavos aparatas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Magnifique:
2 asm, apie 50 m2, įrengimas kaip luxury kambario,  nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, iš kurių vienas su atskira sekcija vaikams, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų; 24 valandas per parą veikianti sporto salė, stalo tenisas, tinklinio aikštelė; mini klubas (4-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; SPA centras: nemokama: sauna, sūkurinė vonia, mokama: garinė pirtis, masažai, veido ir kūno procedūros; už papildomą mokestį: 2 teniso kortai, nardymas, vandens sportas paplūdimyje.


ref:2230

Kitos kelionės datos

The Westin Turtle Bay Resort & Spa

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Balaclava
1633 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Tropiniai rojaus paplūdimiai, kalnuoti peizažai ir prabangūs viešbučiai, pasislėpę tarp vešlios egzotiškos augmenijos – štai koks yra Mauricijus! Pasinerkite į žydrą vandenyną ir visiškai atsipalaiduokite elegantiškame viešbutyje su aukščiausio lygio aptarnavimu, erdviais kambariais ir puikia virtuve – visa tai garantuoja visame pasaulyje žinomas „Marriott“ tinklas. Išėję iš kambario esate vos už kelių žingsnių nuo smėlio paplūdimio, kurio žavesį sustiprina švelniai vėjyje siūbuojančios kokoso palmės. Harmoningą poilsį papildys didelis infinity baseinas ir SPA centras, kuriame galėsite nuraminti tiek kūną, tiek sielą, tiek mėgstamas sporto ir laisvalaikio užsiėmimas – būtinai išbandykite vandens sportą!

Vieta:
šiaurės vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, BALACLAVOS miestelyje, apie 13 km nuo salos sostinės - Port Luiso su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 10 km nuo L'Aventure cukraus muziejaus, apie 15 km nuo Grand Baie, apie 20 km nuo Notre-Dame Auxilliiatrice bažnyčios Cap Malheureux, apie 38 km nuo „Splash N Fun Leisure Park“, 41 km nuo Tamarindo krioklių, apie 47 km nuo krioklių Grand River pietryčiuose, apie 51 km nuo Grand Bassin šventyklos, apie 68 km nuo romo gamyklos Chamarel mieste, apie 71 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geopark ir Chamarel krioklio, apie 58 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Viešbučio paplūdimys, prie viešbučio, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Apie viešbutį:,
Penkios žvaigždutės, elegantiškas, atidarytas 2014 m, 190 kambarių, pagrindinis pastatas ir šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų centras (5 kambariai) iki 300 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas, 
priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
sporto salė (24 val.), joga, pilatesas, tai chi, paplūdimio tinklinis, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas (4-12 m.), už papildomą mokestį: 2 teniso kortai, vandens sportas paplūdimyje: įsk. baidarės, valtis stikliniu dugnu, burlenčių sportas, vandens dviračiai, paviršinis nardymas, nardymas (pasiūlymas iš išorės). SPA (mokamas).

Baseinas:
begalybės baseinas, maždaug 550 m², nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino.

Mokamos paslaugos:
skalbykla, gydytojas, auklė (pagal pageidavimą), suvenyrų perduotuvė, butikas.

Kambariai:
Junior suite:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 63 m², oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, televizorius, telefonas, lyginimo komplektas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą, už mokestį: mini baras (pagal suvartojimą). Vaizdas į jūrą už papildomą  mokestį.

Restoranai:
Seasonal Tastes pagrindinis restoranas su vaizdu į jūrą – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė; 4 a la carte restoranai: Fusion – japonų virtuvė, suši; Kangan su vaizdu į baseiną – indiška virtuvė; Mystique – Azijos virtuvė; Beach Grill paplūdimyje su vaizdu į jūrą – ant grotelių kepti patiekalai; „Retreat“ baras.


ref:3062

Kitos kelionės datos

Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Tamarin
1642 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-28 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Ramybės oazė, atogrąžų aplinka ir nuostabus smėlio paplūdimys, apsuptas Indijos vandenyno vandenų – tai tik dalis šios unikalios vietos vakarinėje Mauricijaus pakrantėje privalumų! Mėgaukitės unikaliais tarptautinės, itališkos ir vietinės virtuvės patiekalais, kuriuose kiekvienas ras kažką sau, vakare būtinai užsukite išgerti gaivaus kokteilio, atsisėskite ir stebėkite spalvingą reginį danguje per kvapą gniaužiantį saulėlydį. Po ilgos dienos patogiai pailsėkite gerai įrengtuose kambariuose su oro kondicionieriais ir pasiruoškite daugiau atostogų emocijų. Svečių giriamas už aukštą teikiamų paslaugų kokybę, draugišką ir paslaugų personalą bei puikią atmosferą, tai tikrai turėtų būti jūsų lankytinų vietų sąraše!

Vieta:
vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 10 km nuo TAMARIN centro su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 6 km iki Casela World of Adventures zoologijos parko, apie 19 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko , apie 20 km nuo Tamarindo krioklio, apie 25 km nuo romo gamyklos Chamarel mieste, apie 27 km nuo septynių spalvų žemės geoparko Chamarel ir krioklio Chamarelyje, apie 30 km nuo salos sostinės - Port Luisas; apie 33 km nuo Grand Bassin induistų šventyklos; apie 50 m nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė apie 3 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
viešas, atskira viešbučio dalis, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio, įėjimas per viešbučio patalpas, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2010 m., renovuotas 2021 m., 50 kambarių, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai korpusai, iki 3 aukštų, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: La Mandraga – šveidiškas stalas ir à la carte patiekalai, vietinė virtuvė ir itališkas, Le Dix-Neuf – golfo klubo teritorijoje, à la carte, tarptautinė ir vietinė virtuvė, 2 barai; sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: kambarių aptarnavimas, automobilių stovėjimo aikštelė; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 39 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
kaskadinis baseinas, nemokami skėčiai ir gultai prie baseino; papildomi mokesčiai: 18 duobučių golfo aikštynas (apie 3,5 km nuo viešbučio), vandens sportas paplūdimyje (pasiūlymas iš išorės). SPA centras: už mokestį: hamamas, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.00), pietūs (12.00-15.00) ir vakarienė (19.00-22.00) restorane La Mandrague; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai tam skirtame bare (10.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:4293

Kitos kelionės datos

Constance Belle Mare Plage

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Belle Mare
1662 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakratė

Trumpas aprašymas:
Atogrąžų augmenijos apsuptyje, šalia balto paplūdimio su subtiliu smėliu ir nuostabiais turkio spalvos Indijos vandenyno vaizdais, tai puiki vieta jūsų svajonių atostogoms rojuje! Pasakiški saulėtekiai ir saulėlydžiai kaip nuotraukoje, salą supantis koralinis rifas, kupinas nuostabių spalvų, ir nuostabus viešbutis, puikiai derantis prie pasakiško kraštovaizdžio, tikrai paliks daug nuostabių prisiminimų. Svečiai gali mėgautis įvairia veikla visai šeimai, 7 restoranuose, kuriuose patiekiami įvairūs patiekalai iš viso pasaulio, ir bare, kuriame gausu gaivių kokteilių, kuriais galima mėgautis viename iš 4 baseinų. Erdvūs, skoningai dekoruoti kambariai leis apsigaubti prabanga ir pamiršti kasdienius rūpesčius, kad viešnagė Mauricijuje taptų nepamirštamomis svajonių atostogomis!

Vieta:
šiaurės rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, POSTE DE FLACQ, artimiausios parduotuvės ir barai apie 5 km nuo viešbučio, apie 2 km nuo Splash N Fun laisvalaikio parko, apie 9 km nuo Bras D' Eau nacionalinis parkas, maždaug 45 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso; apie 52 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1975 m., renovuotas 2016 m., pagrindinis pastatas ir 46 šoniniai korpusai, 3 aukštai, liftas, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 7 restoranai: pagrindinis restoranas La Citronnelle – švediškas stalas, tarptautinė ir indiška virtuvė, Viduržemio jūros ir vietiniai, 6 a la carte restoranai: „Indigo“ – suši, jūros gėrybės ir Azijos virtuvė, „Deer Hunter“ – vietinė virtuvė ir ant grotelių kepti patiekalai, „Blu Sushi Lounge“ – azijietiška ir vietinė virtuvė, „Lakaze“ – kreolų virtuvė, „La Spiaggia“ – Viduržemio jūros regiono virtuvė, „Blue Penny Cellar“ – vyninė, Le Swing – užkandžiai, The Blu Bar – gėrimai ir užkandžiai; butikas, suvenyrų parduotuvė, juvelyras; konferencijų centras iki 100 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24h), vaikų priežiūra (pagal užsakymą), skalbimas; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Union Pay.

Kambarys:
Prestige:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 45 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, už papildomą mokestį: mini baras, seifas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Junior suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 45 m2, įrengimas kaip standartinio kambario, papildomai kavos aparatas (mokama pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
4 baseinai, įskaitant begalybės, apie 400 m2, 300 m2, 150 m2 ir 60 m2, prie baseinų nemokami skėčiai ir gultai; sporto salė, tinklinis, mini golfas, stalo tenisas; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-11 m.), animacija; už papildomą mokestį: 4 teniso kortai, nardymas, vandens sportas paplūdimyje, 18 duobučių golfo aikštynas (apie 200 m nuo viešbučio); SPA centras (mokamas): sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia, kirpykla, masažai, veido ir kūno procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (12.00-17.30), švediško stalo vakarienė (18.30-23.30) pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje (10.30-0.30); popietės arbata tam skirtoje vietoje (16.00-18.00); parinktus vietinius nealkoholinius ir alkoholinius gėrimus tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:2498

Kitos kelionės datos

Solana Beach

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Poste De Flacq
1674 €
  • Data: 2024-06-18 - 2024-06-24 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Belle Mare

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs žavingoje Belle Mare, jis žavi stilingu interjeru ir natūralia atmosfera, puikiai derančia prie supančios atogrąžų gamtos. Skirtas tik suaugusiems, garantuoja aukščiausią ramybę ir atsipalaidavimą tiek prie baseino, tiek smėlėtame viešbučio paplūdimyje. Restoranuose galėsite paragauti tarptautinės virtuvės patiekalų ar atrasti naujų aromatingos kreoliškos virtuvės skonių. Viešbučio siūlomų pramogų gausa neleis nuobodžiauti! Mėgstantys aktyviai leisti laiką gali mėgautis nardymu, teniso ar vandens aerobikos užsiėmimais, taip pat baidarėmis, burlentėmis ir vandens dviračiais, o tylos akimirkai pasigrožėti povandenine fauna ir flora. Atraskite savo naują mėgstamą salą!

Vieta:
rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 5 km nuo POSTE DE FLACQ centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 1,5 km nuo viešbučio, apie 9 km nuo Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 40 km nuo Mauricijaus sostinės – Port Luiso; apie 50 km nuo Mauricijaus oro uosto.


Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidu įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2010 m., 117 kambarių, 10 pastatų, 2 aukštai, fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Cinnamone – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: Pomelo – tarptautinė virtuvė, Secrets Corner – kreolų virtuvė; 3 barai; butikas; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, budintis gydytojas, skalbykla, dviračių ir motorolerių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Superior:

2 asm, apie 39 m2, kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; tualeto reikmenų komplektas, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, satelitinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Deluxe:
2 asm, apie 45 m2, įrengimas kaip superior kambario; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;
Junior suite:
2 asm, apie 45 m2, įrengimas kaip superior kambario; papildomai vonia su vandens masažu; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
baseinas, apie 100 m2, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; 2 teniso kortai (įrangos nuoma mokama), valtys su stikliniu dugnu, baidarės, vandens dviračiai, burlenčių sportas, vandens aerobika, tinklinis, bočia, stalo tenisas, animacija, gyva muzika, vakarai su DJ; Ylang SPA centras: sūkurinė vonia, sauna, hamamas, už papildomą mokestį: kirpykla, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros, žvejyba, nardymas.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (07.30-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-15.00), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (12.00-24.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose nurodytomis valandomis; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:4066

Kitos kelionės datos

Le Méridien Ile Maurice

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Pointe Aux Piments
1677 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Rojus po ranka! Atraskite vieną gražiausių pasaulio kampelių ir praleiskite nuostabias atostogas, kupinas prabangos ir nuostabių potyrių. Aktyvaus poilsio mėgėjams netrūksta atrakcionų ir fantastiškų poilsio zonų su vaizdingu vaizdu į vandenyną. Mauricijaus skoniai ir aromatai kartu su tarptautine virtuve sukurs nepamirštamus kulinarinius prisiminimus, o spalvingas kokteilis prie baseino leis pasidžiaugti šiomis nepaprastomis akimirkomis.

Vieta:
šiaurės vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, POINTE AUX PIMENTS, apie 1 km nuo parduotuvių, restoranų ir barų, apie 12 km nuo L'Aventure cukraus muziejaus, apie 13 km nuo Grand Baie, apie 17 km nuo salos sostinės Port Luiso ir Notre-Dame Auxilliiatrice bažnyčios Cap Malheureux, apie 40 km nuo „Splash N Fun Leisure Park“, apie 41 km nuo Tamarindo krioklių, apie 46 km nuo Grand River pietryčių krioklių, maždaug 53 km nuo Grand Bassin šventyklos, apie 70 km nuo romo gamyklos Chamarel mieste, apie 72 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geopark ir Chamarel krioklio, apie 60 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Viešas paplūdimys, prie viešbučio, atskira viešbučio dalis, smėlio, vietomis staigus nusileidimas į jūrą, tiltas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, pastatytas 1997 m., renovuotas 2022 m, 261 kambarys, pagrindinis pastatas ir šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų centras (5 kambariai) max 490 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
sporto salė (24 val.), stalo tenisas, vandens aerobika, vandensvydis, mini futbolas, boccia, zumba, teniso kortai (įrangos nuoma mokama), paplūdimio tinklinis, stalo tenisas, mini klubas (4-12 m.), už papildomą mokestį: joga, vandens sportas paplūdimyje, nardymas. SPA (mokamas).

Baseinas:
3 baseinai, įskaitant tik suaugusiems, vaikų baseinas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų.

Mokamos paslaugos:
kambarių aptarnavimas, auklė (pagal pageidavimą), skalbykla.

Kambariai:
Junior suite:

2 asm, (galima 1 papildoma lova suaugusiam arba 2 vaikams), apie 60 m², oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, televizorius, seifas, kavos/arbatos rinkinys, lyginimo komplektas, balkonas (stalas ir kėdės), mini baras (mokama pagal suvartojimą).

Restoranai:
Pagrindinis restoranas „Nomad“ su terasa ir vaizdu į jūrą – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė; 3 a la carte restoranai: Jade su vaizdu į jūrą – Azijos virtuvė; Kumin – indiška virtuvė; Waves – ant grotelių kepti patiekalai; 3 barai, iš jų 2 prie baseinų.


ref:1521

Kitos kelionės datos

Villas Caroline

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
1692 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-08 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:55 -> MRU 12:35
    Grįž: MRU 20:05 -> WAW 08:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ***

Regionas: Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic en Flac

Trumpas aprašymas:
Jei jums prie širdies tolima egzotika, ši vieta jums patiks! Patogus ir jaukus viešbutis įsikūręs prie pat privataus paplūdimio su subtiliu smėliu, džiuginančiu nuostabiu vaizdu į krištolo skaidrumo Indijos vandenyną ir rekomenduojamas nepamirštamoms atostogoms tiek poroms, tiek šeimoms su vaikais. Viešnagės metu galėsite atsipalaiduoti prie baseino, apsupto palmių sodo, arba pasilepinti masažais ir procedūromis viešbučio SPA centre. Aktyvaus poilsio mėgėjai gali išbandyti savo jėgas nardydami ir pasigrožėti nuostabiu povandeniniu pasauliu, pilnu rifų ir spalvingų žuvų. Svečių įvertintas už fantastišką aptarnavimą, įvairią ir skanią virtuvę bei erdvius kambarius, kuriuose galėsite mėgautis ramia ir jaukia atmosfera, puikiai tinka atpalaiduojančioms atostogoms rojaus sąlygomis, kurios ilgam išliks atmintyje!

Vieta:
vakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, FLIC EN FLAC miestelyje, apie 23 km nuo Mauricijaus sostinės – Port Luiso; apie 46 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
trijų žvaigždučių, stilingi, 75 kambariai išsidėstę keliuose pastatuose ir bungalow, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas – švediškas stalas, vietinė, europietiška ir kiniška virtuvė, baras; palmių sodas, nemokamas bevielis internetas viešose vietose; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, seifas registratūroje, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard.

Kambarys:
Standartinis:

2 asm, apie 24 m², oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas), televizorius, telefonas, seifas, mini baras (mokama); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Superior:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą), apie 30 m², įrengimas kaip standartinio kambario; nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlas vanduo, skėčiai ir gultai prie baseino nemokamai, paplūdimio tinklinis, baidarės, paviršinis nardymas; mini klubas (3-12 m.), animacija suaugusiems ir vaikams; už papildomą mokestį: teniso kortas, nardymas, vandens slidės, laivelis stikliniu dugnu, SPA centras: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-9.30), švediško stalo pietūs (12.30-14.30), švediško stalo vakarienė (19.30-21.30) restorane; kava, arbata, pyragas (17.00-18.00) restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai (10.30-23.30) bare; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ juostas.


ref:8903

Kitos kelionės datos

Intercontinental Mauritius

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Balaclava
1778 €
  • Data: 2024-09-29 - 2024-10-04 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Balaclava

Trumpas aprašymas:
Rojaus paplūdimys ir aukščiausias komfortas, kurį garantuoja prestižinis Intercontinental tinklas – tai nepamirštamų atostogų visam gyvenimui garantas! Turkio spalvos vandenynas, atogrąžų sodo žaluma, ryškus paplūdimio smėlis, elegantiška viešbučio architektūra ir gražus begalybės baseinas sukuria darnią visumą, kuri neabejotinai pateisina net išrankiausių svečių lūkesčius. Viešbučio restoranai vilioja gardžiais rytietiškais patiekalais, procedūros viešbučio SPA – tai šventė kūnui, o norintys palaikyti formą gali mėgautis sporto sale su vaizdu į vandenyną, vandens sportu. Dėl aukšto lygio ir profesionalaus konferencijų centro viešbutis rekomenduojamas prestižinių kongresų ir įmonių susitikimų organizatoriams.

Vieta:
Mauricijaus salos šiaurės vakarinėje pakrantėje, Balaclavoje, apie 15 km nuo GRAND BAIE su restoranais ir parduotuvėmis, apie 15 km nuo Port Luiso – Mauricijaus sostinės; apie 60 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, vietomis prie kranto akmenys, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, modernus, gerai prižiūrimas, 210 kambarių keliuose pastatuose, elegantiškas fojė, visą parą dirbanti registratūra, restoranas Senso – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 3 a la carte restoranai: Segala – vietinė virtuvė, Veda – indiška virtuvė, Noble House – Azijos virtuvė ; 2 barai: Sugar Cane - prie baseino, Talipot - fojė; suvenyrų parduotuvė, pinigų keitykla, automobilių stovėjimo aikštelė, konsjeržo paslaugos; nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra, automobilių, dviračių ir paspirtukų nuoma; priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express.

Kambarys:
Deluxe:
2 asm, apie 56 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas), bevielis internetas, palydovinė televizija, seifas, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: mini baras (pagal užsakymą); balkonas (stalas ir kėdės); kambariai su vaizdu į vandenyną;
Prestige:
2 asm, apie 56 m², įrengimas kaip deluxe kambaryje, papildomai: kavos aparatas (4 kavos kapsulės per dieną);
Šeimyninis:
2 asm, (galima pastatyti 1 papildomą lovą suaugusiam arba 2 vaikams), apie 72 m², 2 miegamieji, įrengimas kaip deluxe kambaryje;

Sportas ir pramogos:
pagrindinis baseinas, gėlas vanduo, 200 m², gylis 0,8-1,2 m, atskiras baseinas vaikams, gylis 0,5 m, infinity baseinas, gėlas vanduo, gylis 1,2 m, skėčiai, gultai, čiužiniai ir rankšluosčiai prie baseinų nemokamai; badmintonas, smiginis, rutulys, stalo tenisas, paplūdimio tinklinis, baidarės, vandens dviračiai, nardymas su vamzdeliu, kruizas laivu stikliniu dugnu, sporto salė su vaizdu į vandenyną; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.); už papildomą mokestį: nardymas, vandens slidės, SPA centras.

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30) restorane Senso arba à la carte restorane Segala, pietūs (12.00-15.00) á la carte restoranuose Senso ir Segala, švediško stalo vakarienė (18.00-22.30) Senso arba à la restorane. carte restoranuose Segala, Veda ir Noble House; užkandžiai baseino bare (11.00-17.00); vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-23.00).


ref:109

Kitos kelionės datos

C Mauritius

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Palmar
1785 €
  • Data: 2024-09-01 - 2024-09-06 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:55 -> MRU 12:35
    Grįž: MRU 20:05 -> WAW 08:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus/ Šiaurės pakrantė

Trumpas aprašymas:
Sukurtas vietiniu stiliumi, nuostabiai susiliejantis su palmių sodu, kompleksas yra puikus peizažas egzotiškoms atostogoms! Idealioje ramioje vietoje, šalia gražaus smėlio paplūdimio, su vaizdu į vandenyną. Viešbutyje patogūs, šiltomis spalvomis dekoruoti kambariai su moderniais aksesuarais, gausi sporto ir poilsio pasiūla, puiki virtuvė ir net konditerija bei vyninė su plačiu vynų pasirinkimu. Vieta yra unikali ir sulaukė patenkintų svečių, kurie ypač giria skanų maistą, paslaugų aptarnavimą ir nuostabią atostogų atmosferą. Tai puikus pasirinkimas aktyvioms atostogoms, galite sportuoti sporto salėje, žaisti paplūdimio tinklinį, futbolą, užsiimti joga ir net plaukioti burlentėmis! Ar tau reikia poilsio? Planuokite savo laiką prie infinity baseino, iš kurio atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas, arba SPA centre, kuris siūlo kažką kūnui ir dvasiai.

Vieta:
rytinėje Mauricijaus pakrantėje, PALMAR centre, apie 2 km nuo parduotuvių ir barų, apie 2,5 km nuo Belle Mare, apie 3,5 km nuo istorinių Belle Mare griuvėsių, apie 5 km nuo Splash vandens parkas „N Fun Leisure Park“, apie 14 km nuo Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 45 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 46 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Palmar, viešas, atskiras viešbučio skyrius, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, prie pat viešbučio, skėčiai ir gultai mokami.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2019 m., 116 kambarių, 10 pastatų, 2 aukštai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 restoranai: pagrindinis restoranas - švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Wok 'N' Roll - a la carte, Azijos virtuvė, 2 barai , įskaitant barus prie baseino, vyno barą, konditerijos gaminius; automobilių stovėjimo aikštelė; sodas, terasa, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), budintis gydytojas, skalbykla, dviračių ir motorolerių nuoma, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galima 1 papildoma lova  vaikui), apie 48 m2, kondicionierius, vonia (dušas, wc; kosmetikos komplektas); bevielis internetas, kabelinė televizija, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Prestige:
2 asm, apie  40 m2, įrengimas kaip deluxe kambaryje,  balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, įskaitant infinity baseiną, gultai prie baseinų nemokamai; teniso kortas (už papildomą mokestį: prožektorių ir inventoriaus nuoma), treniruoklių salė, fitneso užsiėmimai (kartą per savaitę), baidarės, irklas, boccia, vandensvydis, tinklinis, paplūdimio futbolas; už papildomą mokestį: burlenčių sportas, jėgos aitvaras, šaudymas iš lanko; C SPA centras: uždaras baseinas, garinė pirtis, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; golfo aikštynas apie 6 km nuo viešbučio (pasiūlymas išorėje).

Viskas įskaičiuota:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), vėlyvieji švediško stalo pusryčiai (10.30-11.30), švediško stalo pietūs (12.00-14.30), vakarienė švediškas stalas (19.00-22.30), pagrindiniame restorane; užkandžiai nurodytoje vietoje (12.00-18.00); tortas konditerijoje (16.00-18.00); nurodytu laiku bare nurodyti vietiniai gaivieji ir alkoholiniai gėrimai; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10212

Kitos kelionės datos

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Riviere du Rempar
1798 €
  • Data: 2024-10-01 - 2024-10-07 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Riviere du Rempar

Trumpas aprašymas:
Elegantiškas ir prabangus, dekoruotas maloniu atostogų stiliumi, suteikia idealias sąlygas romantiškoms atostogoms dviese. Įsikūręs prie pat gražaus smėlio paplūdimio su įvairia vandens sporto pasiūla ir puikiomis sąlygomis nerūpestingam tinginiavimui. Komplekse yra gražus baseinas, treniruoklių salė, SPA centras ir stilingas šiaudinis baras prie baseino. Erdviuose, skoningai dekoruotuose kambariuose yra visi reikalingi patogumai, suteikiantys puikias sąlygas poilsiui.

Vieta:
šiaurės rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 3 km nuo RIVIERE DU REMPART centro, parduotuvės ir barai prie viešbučio, apie 50 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso; apie 65 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus, 100 kambarių, 11 pastatų: pagrindinis (2 aukštai, liftas) ir 10 bungalow (3 aukštai, liftas), elegantiškas ir erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Le Comptoir – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, vandenyno restoranas Vienas – à la carte, vietinė virtuvė, žuvies patiekalai, 2 barai: Cyan – prie baseino, Black Rock – grilis, kepsnių restoranas, kavinė; turgus; konferencijų centras, palmių sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, vaikų priežiūra; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express, Union Pay.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 47 m², individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia, dušas, wc; plaukų džiovintuvas), palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, mini baras (mokamas), seifas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Beach front:
2 asm, apie 47 m², įrengimas kaip superior kambario,papildomai privatus nedidelis baseinas terasoje;

Sportas ir pramogos:
baseinas, gėlo vandens, apie 505 m², gylis  1,2 m, vaikų baseinas, gėlas vanduo, gylis 0,5 m, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; treniruoklių salė, vandens aerobika; mini klubas (3-11 m.), animacija; už papildomą mokestį: teniso kortai, joga, zumba, vandens sportas paplūdimyje, 9 duobučių golfo aikštynas (apie 450 m nuo viešbučio); SPA centras: nemokamai: sauna, hamamas; mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros, kirpykla.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.30), švediško stalo pietūs (12.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-22.00) pagrindiniame restorane; kava, arbata (15.00-17.00) nurodytoje vietoje; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (11.00-23.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:3488

Kitos kelionės datos

JW Marriott Mauritius Resort

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Le Morne
1801 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Vienas gražiausių Mauricijaus kurortų, prabangos ir originalaus dizaino sinonimas, garsaus Marriott tinklo. Įspūdinga ne tik prestižinė vieta, bet ir unikali architektūra, jungianti kolonijinį stilių su azijietiška įtaka, puikiai deranti prie aplinkinių peizažų. Iš vienos pusės, jį įrėmina paplūdimys su subtiliu baltu smėliu ir turkio spalvos vandenynu, o iš kitos – fone esantis garsusis Le Morne Brabant kalnas – salos simbolis, įtrauktas į UNESCO sąrašą. Viskas čia buvo sukurta atsižvelgiant į didžiausią komfortą ir įkvėps jus visiškai atsipalaiduoti: baseinai tiesiai paplūdimyje, nuostabūs vaizdai iš išskirtinių kambarių, išskirtinė virtuvė ir holistiniai ritualai elitiniame „Pure Spa“. Apsidairykite, čia kaip rojus!

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, Le Morne Brabant kalno papėdėje, apie 3,5 km nuo LE MORNE, maždaug 8 km nuo Le Morne Brabant miestelio su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 15 km nuo romo gamyklos Chamarel mieste, apie 17 km nuo Chamarel krioklio, apie 19 km nuo Chamarel Seven Colored Earth geopark, apie 20 km nuo Juodosios upės nacionalinio parko, apie 32 km nuo Grand Bassin šventyklos, apie 42 km nuo Tamarindo krioklio, apie 50 km nuo salos sostinės Port Luiso, apie 77 km nuo Notre-Dame Auxiliatrice bažnyčios Cap Malheureux, autobusų stotelė apie 1,5 km nuo viešbučio, apie 57 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Viešasis paplūdimys, prie viešbučio, atskira viešbučio dalis, smėlio, nuolaidus, nemokami skėčiai ir gultai.

Apie viešbutį:
Penkios žvaigždutės, atidarytas 2012 m, prabangus, 172 kambariai, pagrindinis pastatas ir šoniniai korpusai, iki 1 aukšto, erdvus fojė, 24 valandas per parą dirbanti registratūra, konferencijų centras (4 kambariai) iki 120 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas, priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Sportas ir pramogos:
sporto salė (vyresniems nei 16 metų asmenims), paplūdimio tinklinis, vaikų žaidimų aikštelė, mini klubas „Kite Flyers“ (4–12 metų), už papildomą mokestį: teniso kortas, vandens sportas, nardymas. Spa centras (mokamas).

Baseinas:
2 baseinai, vaikų baseinas vaikams, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų.

Mokamos paslaugos:
skalbykla, auklė.

Kambariai:
Junior suite:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 65 m², oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, televizorius, telefonas, lyginimo komplektas, kavos/arbatos rinkinys, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), už papildomą mokestį: seifas, mini baras (mokama pagal suvartojimą). Vaizdas į jūrą už papildomą mokestį.

Restoranai:
5 a la carte restoranai: Plaukiojantis turgus – ant vandens, Azijos virtuvė; Atsuko – japonų virtuvė; The Boatouse Aegea Beach Grill & Lounge – jūros gėrybės; Le Manoir – prancūzų virtuvė; Indija – indiška virtuvė; 2 barai


ref:10909

Kitos kelionės datos

The Residence Mauritius

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Belle Mare
1801 €
  • Data: 2024-06-02 - 2024-06-07 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 11:40 -> MRU 05:35
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakratė

Trumpas aprašymas:
Gražus paplūdimys su šviesiu, miltelių pavidalo smėliu, kurį skalauja turkio spalvos Indijos vandenyno vanduo, ir išpuoselėtas sodas su palmėmis, siūbuojančiomis vėjyje – tai gali būti jūsų svajonių atostogų peizažas. Čia tradicijos dera su modernumu – erdvūs interjerai žavi elegancija ir rafinuotumu, kambariai užtikrina patogią viešnagę ir turi visus reikiamus patogumus, o autentiška ir svetinga atmosfera verčia čia sugrįžti. Viešbutyje yra 2 baseinai, puikiai tinkantys atsipalaiduoti vonioms ir maudynėms, 3 restoranai, kuriuose patiekiami vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, ir baras. Mėgstantys aktyviai leisti laiką gali sportuoti treniruoklių salėje, žaisti tenisą ar paplūdimio tinklinį, o adrenalino mėgėjai – pasimėgauti įvairiausiomis vandens sporto šakomis, o ieškantiems atsipalaiduoti SPA centre – masažai ir procedūros.

Vieta:
rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, BELLE MARE miestelyje, parduotuvės ir restoranai apie 550 m nuo viešbučio, apie 3 km iki vandens parko Splash N Fun Leisure Park, apie 8 km nuo Sagar Shiv Mandir induistų šventykla, apie 11 km nuo Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 15 km iki Grand River pietryčių krioklio, apie 46 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 49 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
Belle Mare, vieša, atskira viešbučio sekcija, smėlio, prie pat viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, elegantiškas, pastatytas 1998 m., renovuotas 2020 m., 163 kambariai, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai korpusai, iki 2 aukštų, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai: pagrindinis restoranas The Dining Room – švediškas arba kompleksinis maistas meniu, vietinės ir tarptautinės virtuvės patiekalai, The Verandah – švediškas stalas arba kompleksinis meniu, tarptautinė virtuvė, The Plantation – à la carte, jūros gėrybės, kreolų virtuvė, baras; butikas, suvenyrų parduotuvė, biblioteka; už papildomą mokestį: vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), konsjeržo paslaugos, skalbykla, automobilių nuoma (pasiūlymas iš išorės); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 54-58 m2, kondicionierius, ventiliatorius prie lubų, vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokama) pagal suvartojimą); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą iš šono arba iš priekio už papildomą mokestį;
Junior suite:
2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 86 m2, įrengimas kaip standartinio kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą;

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, gėlas vanduo, nemokami skėčiai ir gultai prie baseinų; treniruoklių salė, 2 apšviesti teniso kortai (įrangos nuoma mokama), paplūdimio tinklinis, vandens sportas paplūdimyje: vandens slidės, burlenčių sportas, hobie cat, irklentės, baidarės, vandens dviračiai, valtis stikliniu dugnu, nardymas; mini klubas (3-12 m.); papildomi mokesčiai: nardymas, 18 duobučių golfo aikštynas apie 4 km nuo viešbučio (pasiūlymas išorėje).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (7.30-10.30) pagrindiniame restorane, švediško stalo pietūs (12.00-15.00) restorane The Verandah, švediško stalo vakarienė (18.30-22.00) pagrindiniame restorane; užkandžiai tam skirtoje vietoje (15.00-18.00); gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai bare (10.00-00.00); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10647

Kitos kelionės datos

Constance Prince Maurice

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Poste De Flacq
1832 €
  • Data: 2024-09-01 - 2024-09-06 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 19:55 -> MRU 12:35
    Grįž: MRU 20:05 -> WAW 08:30
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakratė

Trumpas aprašymas:
Praleiskite nepamirštamas atostogas atogrąžų rojuje ir rinkitės prabangų viešbutį, susidedantį iš daugybės sodo apsuptų pastatų, sukurtų taip, kad puikiai atitiktų salos klimatą – gamtos elementai, medinės grindys ir šiaudiniai stogai užburia pasakišku žavesiu ir architektūriniu meistriškumu. Puikios virtuvės mėgėjai bus nudžiuginti, čia jų laukia trys restoranai, iš kurių, be gardžių patiekalų, atsiveria ir gražūs vaizdai, 3 barai, iš kurių vienas ant medinės prieplaukos, o vyšnia ant torto – vyninė, kurioje beveik 25 tūkst. geriausių vynų buteliai! Erdviuose ir elegantiškai įrengtuose kambariuose dera jaukus regioninis dekoras ir naujausi technologiniai pasiekimai, kad jūsų viešnagė būtų kuo patogesnė. Profesionalūs ir visada besišypsantys darbuotojai pasirūpins visais jūsų poreikiais, o baseinai, platus sportinių ir rekreacinių užsiėmimų pasirinkimas bei viešbučio paplūdimys užtikrins, kad kiekvienas ras kažką sau.

Vieta:
šiaurės rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, maždaug 3 km nuo POSTE DE FLACQ su parduotuvėmis, restoranais ir barais, apie 4,5 km nuo Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 8 km nuo Splash N Fun Leisure Parkas, maždaug 15 km nuo Pont Bon Dieu urvų komplekso, apie 30 km nuo Sir Seewoosagur Ramgoolama botanikos sodo ir L'Aventure du Sucre cukraus muziejaus, apie 45 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 52 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 1998 m., renovuotas 2012 m., 89 kambariai, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai korpusai, iki 1 aukšto, vestibiulis, visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai (būtina oficiali apranga): pagrindinis Archipelas su terasa su vaizdu į begalybę prie baseino – savitarnos ir à la carte patiekalai, vietinė virtuvė, Le Barachois ant medinės prieplaukos – à la carte, vietinė virtuvė, azijietiška su terasa su vaizdu į jūrą ir išėjimu į paplūdimį – a la carte, azijietiška virtuvė, 3 barai, įskaitant 1 ant medinės prieplaukos, vyninė; automobilių stovėjimo aikštelė, dviračių nuoma; konferencijų salė iki 16 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), konsjeržas, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), budintis gydytojas, skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Junior suite:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 70 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, kavos aparatas, mini baras (mokamas); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity baseiną, skirtą tik suaugusiems, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų; treniruoklių salė, 2 apšviesti teniso kortai (įrangos nuoma mokama), vandens slidės, vandens dviračiai, paviršinis nardymas, burlenčių sportas, baidarės; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-11 m.); už papildomą mokestį: nardymas, plaukimas parasparniu, jėgos aitvarų sportas, irklentės; SPA centras (mokamas): 2 baseinai, tarp jų terminis baseinas, sauna, garinė pirtis, kirpykla, masažai, veido ir kūno procedūros; išorinis pasiūlymas (mokama): du 18 duobučių golfo aikštynai (apie 5 km ir apie 7 km nuo viešbučio).

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (07.30-10.30), švediško stalo pietūs (12.30-15.30), švediško stalo vakarienė (19.00-22.00) restorane Archipel; užkandžiai tam skirtoje vietoje nustatytu laiku; vietiniai nealkoholiniai ir alkoholiniai gėrimai tam skirtuose baruose nustatytomis valandomis; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:10520

Kitos kelionės datos

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Poste Lafayette
1833 €
  • Data: 2024-08-26 - 2024-09-01 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Poste Lafayette

Trumpas aprašymas:
Apgaubtas atogrąžų augmenija, prie pat rojaus paplūdimio su smulkiu ir minkštu smėliu, skalaujamu Indijos vandenyno žydros spalvos, yra fantastiškas pasiūlymas svajonių atostogoms. Romantišką aurą užtikrina ne tik formulė „tik suaugusiems“, bet ir įspūdingi saulėtekiai bei saulėlydžiai, kurie yra puikus peizažas bendroms nuotraukoms. Praleiskite dieną čia atsipalaiduodami SPA centre, plaukiodami baseine ar mėgaudamiesi saule su mėgstamu gaivinančiu gėrimu rankoje. Skoningai įrengti kambariai yra patogaus poilsio garantas, o besišypsantis personalas mielai padeda – tiesiog svajonių atostogos!

Vieta:
Mauricijaus salos šiaurės rytinėje pakrantėje, POSTE LAFAYETTE miestelyje, apie 7 km nuo Bras D'Eau nacionalinio parko, apie 30 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso; apie 65 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, pastatytas 2012 m., 1 pastatas, 2 aukštai, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Nautilus – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, 2 a la carte restoranai: The Deck – vietinė virtuvė, Viduržemio jūros regiono virtuvė, Aqua Beach – pica , grilis, kepsniai, jūros gėrybės, baras; bagažo saugykla; terasa, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Superior:

2 asm, apie 25-30 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (dušas, wc), bevielis internetas, kabelinė televizija, kavos/arbatos rinkinys, mini baras, seifas, kavos aparatas (mokamas); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; šoninis vaizdas į jūrą ir priekinis vaizdas į paplūdimį už papildomą mokestį.

Sportas ir pramogos:
baseinas, laisvos formos, apie 200 m2, skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino nemokamai; sporto salė, paplūdimio tinklinis, badmintonas, smiginis; SPA centras (mokamas): masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; už papildomą mokestį: teniso kortas, nardymas, vandens sportas paplūdimyje.

Viskas įskaičiuota (už priemoką):
švediško stalo pusryčiai (07.00-10.30), švediško stalo pietūs (12.00-15.00), švediško stalo vakarienė (18.30-22.30) restorane Nautilus; užkandžiai nurodytoje vietoje (12.00-17.00); kava ir arbata nurodytoje vietoje (16.00-17.00); gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose nurodytomis valandomis; būtina nešioti „viskas įskaičiuota“ apyrankes.


ref:1530

Kitos kelionės datos

Preskil Island Resort

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Mahebourg
1883 €
  • Data: 2024-06-11 - 2024-06-17 (5 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus / Pietinė pakrantė / Mahebourg

Trumpas aprašymas:
Stilingas, gražiai įsikūręs pusiasalyje pietrytinėje Mauricijaus dalyje. Jis vilioja turistus iš viso pasaulio ne tik nuostabiais vaizdais ir dangiška atmosfera, bet ir aukščiausios klasės patogumais bei ramia atmosfera, kuri leis jaustis čia kaip namuose. Puikiai tinka atostogoms su šeima, kurios laukia daugybė pramogų. Atsipalaiduosite prie begalybės baseino su įspūdingu vaizdu į vandenyną, o vaikai linksminsis mini klube, susipažins su unikaliais skoniais viešbučio restoranuose, kuriuose patiekiami kūrybingi patiekalai iš viso pasaulio, pagamintų iš šviežiausių, vietinių produktų.  Animacijos užtikrins linksmybes kiekvienam, o mėgstantiems atrasti povandenines paslaptis rekomenduojame nardyti. Tai vieta, kur egzotika ir modernumas harmoningai papildo vienas kitą ir sukuria puikią poilsiui erdvę, kupiną žavesio, subtilumo ir elegancijos.

Vieta:
pietrytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 3 km nuo MAHEBOURG centro, artimiausios parduotuvės ir barai apie 1 km nuo viešbučio; apie 52 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso; apie 10 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
keturių žvaigždučių, modernus ir stilingas, 214 kambarių, erdvus fojė, registratūra, pagrindinis restoranas Rendez-Vous – švediškas stalas, vietinė ir tarptautinė virtuvė, restoranas „Mosaic“ – à la carte, Viduržemio jūros regiono virtuvė, 2 barai, įskaitant paplūdimio barą; butikas; konferencijų centras (2 kambariai) iki 80 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kirpykla, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Superior:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui - sofa), apie 45 m2, vonios kambarys (dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės), kondicionierius, bevielis internetas, TV, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas (mokamas); nemokama vaikiška lovelė vaikams iki 2 metų pagal užsakymą prieš atvykstant; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Šeimyninis:
2 asm, (galima 2 papildomos lovos vaikams- sofa), apie 53 m2, įrengimas kaip superior kambario, balkonas arba terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į sodą

Sportas ir pramogos:
2 baseinai: infinity apie 650 m2, išskirta vaikų dalis, baseinas, apie 76 m2, išskirta vaikų dalis, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai; treniruoklių salė (24h), paplūdimio tinklinis, boccia, stalo tenisas, vandens sportas paplūdimyje; žaidimų aikštelė, Tikoulou mini klubai (3 mėn.-3 m., 3-5 m. ir 6-12 m.), animacija, gyva muzika; Banyan SPA centras (mokamas): hamamas, sauna, sūkurinė vonia, masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; už papildomą mokestįi: 2 teniso kortai su prožektoriais, jėgos aitvarai, baidarės, nardymas.

Viskas įskaičiuota (už priemoką:
švediško stalo pusryčiai (7.00-10.00), švediško stalo pietūs (12.00-15.00) ir švediško stalo vakarienė (18.30-22.00) pagrindiniame restorane; gaivieji ir vietiniai alkoholiniai gėrimai nurodytame bare (10.00-23.30); būtina nešioti „viskas įskaičiuota“apyrankes.


ref:2231

Kitos kelionės datos

20 Degres Sud

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Grand Baie
1895 €
  • Data: 2024-05-23 - 2024-05-28 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakratė

Trumpas aprašymas:
Jaukus, žavus viešbutis tik suaugusiems, pasislėpęs palmių sode – tai prabangi oazė penkių žvaigždučių atostogoms egzotiškoje versijoje! Nuostabi vieta Grand Baie įlankoje šiaurinėje Mauricijaus pakrantėje, taip pat daugybė aukščiausios klasės patogumų – ko daugiau norėti? Viešbutyje yra tik 36 kambariai, todėl galėsite mėgautis ramybe, yra baseinas ir SPA centras, puikiai tinkantis tiems, kurie ieško palaimingo poilsio, ir 2 a la carte restoranai, įskaitant romantišką pasiplaukimą laivu, kuris kiekvieną vakarą išplaukia į kruizą, kad svečiai galėtų mėgautis vakariene unikaliomis aplinkybėmis. Sala yra vandens sporto entuziastų rojus, tad būtinai išbandykite savo jėgas nardymo srityje, o jei tereikia jo raminančio garso, galėsite atsipalaiduoti viešbučio paplūdimyje – tik tu, saulė ir švelnus smėlis po kojomis!

Vieta:
šiaurinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 1,5 km nuo POINTE AUX CANONNIERS centro, parduotuvių ir barų apie 1 km nuo viešbučio, apie 11 km nuo Château de Labourdonnais muziejaus, apie 1,5 km nuo Pamplemousses Garden botanikos sodas, apie 16 km nuo L'Aventure du Sucre cukraus muziejaus, apie 25 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 71 m nuo Mauricijaus oro uosto; autobusų stotelė apie 3 km nuo viešbučio.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2005 m., renovuotas 2020 m., 36 kambariai, 1 aukštas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 2 a la carte restoranai (vakarienės metu būtina oficiali apranga - vyrai, ilgos kelnės, ilgos rankovės ir pilni batai): L ' Exploteur su terasa – vietinė virtuvė, M/S Lady Lisbeth – organizuojamas laive, vietinė virtuvė, kasdienis kruizas po įlanką su vakariene laive (19.30-23.00, būtina išankstinė rezervacija), vestibiulio baras; sodas, automobilių stovėjimo aikštelė, dviračių nuoma, skaitymo kampelis, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: skalbykla, konsjeržo paslaugos, kambarių aptarnavimas; priimamos kredito kortelės: MasterCard, Visa, American Express; viešbutis priima tik vyresnius nei 18 metų svečius.

Kambarys:
Charm:

2 asm, apie 25 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras (mokamas); balkonas arba terasa (stalas ir kėdės);
Austral suite:
2 asm, apie 80 m2, įrengimas kaip charm, papildomai: kavos aparatas; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės) su privačiu baseinu arba sūkurine vonia;

Sportas ir pramogos:
baseinas, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseino, sporto salė; už papildomą mokestį: vandens sportas, nardymas, išorinis pasiūlymas: 18 duobučių golfo aikštynas (apie 5 km nuo viešbučio), SPA centras: hamamas, poilsio kambarys, masažai, veido ir kūno procedūros.


ref:10642

Kitos kelionės datos

Heritage Awali

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Bel Ombre
2221 €
  • Data: 2024-06-14 - 2024-06-19 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 15:10 -> MRU 09:10
    Grįž: MRU 21:50 -> WAW 12:15
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Viskas įskaičiuota
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Įsikūręs prie vandenyno, šalia Bel Ombre gamtos rezervato, pietvakarinėje Mauricijaus salos dalyje, jis žavi nuostabiu afrikietišku stiliumi ir turtingomis viešbučio paslaugomis. Palmių pilname sode yra net 6 restoranai, siūlantys įvairią virtuvę, o draugiškas ir paslaugus personalas rūpinasi, kad kiekvienas čia jaustųsi ypatingas. Atogrąžų viešbučio paplūdimyje, profesionaliame SPA centre ir prie vieno iš 3 baseinų svečiai gali mėgautis poilsiu ant gultų. Patiems mažiausiems mini klube yra smagi animacija ir žaidimai, o mėgstantiems adrenaliną rekomenduojame pasinaudoti vandens sporto pasiūlymu. 

Vieta:
pietinėje Mauricijaus salos pakrantėje, BEL OMBRE miestelyje, apie 1 km nuo parduotuvių ir barų, apie 14 km iki La Vallée Des Couleurs nacionalinio parko, apie 18 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko , apie 54 km nuo salos sostinės Port Luiso; apie 40 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus įėjimas į jūrą, visai šalia viešbučio, nemokami skėčiai ir gultai, rankšluosčiai už užstatą.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2004 m., renovuotas 2020 m., 161 kambarys, 8 pastatai, iki 2 aukštų, erdvus fojė, visą parą dirbanti registratūra, pagrindinis restoranas Savana – švediškas stalas, meksikietiška ir azijietiška virtuvė, 6 a la carte restoranai: Zafarani (svečiams nuo 18 metų) – indiška virtuvė, Le Boma – afrikietiška virtuvė, „Infinity Blue“ su vaizdu į vandenyną – jūros gėrybės, vietinė virtuvė, „C beach Club“ – Viduržemio jūros regiono virtuvė, „The Clubhouse“ – kepsniai, „Kuzini“ – itališka virtuvė, 2 barai; automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų salė iki 80 žmonių, sodas, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), skalbykla, dviračių nuoma, automobilių nuoma; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Deluxe:

2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), 52 m2, individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, vonios kambarys (vonia arba dušas, wc; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), palydovinė televizija, kavos/arbatos rinkinys; už papildomą mokestį: seifas, mini baras; balkonas arba terasa (stalas ir kėdės); vaizdas į sodą; vaizdas į jūrą už papildomą mokestį;
Senior suite:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), 100 m2, įrengimas kaip deluxe kambaryje, terasa (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą;

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, įskaitant baseiną tik suaugusiems, laisvos formos, gėlo vandens, skėčiai ir gultai prie baseinų nemokamai, rankšluosčiai už užstatą; stalo tenisas, smiginis, badmintonas, vandens aerobika, paplūdimio tinklinis, sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-11 m.), animacija vaikams ir paaugliams; SPA centras: nemokamai: sauna, hamamas, mokama: masažai, veido ir kūno priežiūros procedūros; už papildomąmokestį: 2 teniso kortai, baidarės, valtys stikliniu dugnu, vandens slidės, nardymas; apie 1 km nuo viešbučio, 18 duobučių golfo aikštynas (pasiūlymas išorėje).

Viskas įskaičiuota plus:
švediško stalo pusryčiai (07.00-10.30) restorane Savana, pietūs (12.00-14.30) ir vakarienė (19.00-22.00) patiekiami nurodytuose restoranuose; užkandžiai nurodytoje vietoje (16.00-17.00); kava, arbata, gaivieji gėrimai ir vietiniai bei rinktiniai importiniai alkoholiniai gėrimai nurodytuose baruose (10.00-23.00 val.);


ref:2710

Kitos kelionės datos

Shangri-La Le Touessrok Mauritius

Mauricijus / Šiaurinė pakrantė / Trou D-Eau Douce
2240 €
  • Data: 2024-12-05 - 2024-12-10 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 13:05 -> MRU 08:10
    Grįž: MRU 22:35 -> WAW 12:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: *****

Regionas: Mauricijus/ Šiaurinė pakratė

Trumpas aprašymas:
Viešbutis kaip iš rojaus atviruko! Įsikūręs ant žavingo iškyšulio, apsuptas baltų paplūdimių ir žydrų Indijos vandenyno vandenų, jis džiugina savo vieta ir architektūra, puikiai derančia prie supančios gamtos. Šiaudiniai stogai, baltos sienos ir daugybė medinių bei akmens elementų dera su šiuolaikine prabanga – svečiai, be kita ko, gali naudotis: 5 restoranai, pilni patiekalų iš įvairių pasaulio kampelių, 3 baseinai žalių palmių apsuptyje, erdvūs, gerai įrengti kambariai su vaizdu į vandenyną bei platus sportinių ir rekreacinių užsiėmimų pasirinkimas. Kruizai laivu stikliniu dugnu tikrai bus nepamirštami nuotykiai, puikios sąlygos užsiimti vandens sportu džiugins burlenčių ir paviršinio nardymo entuziastus, o patiems mažiausiems ir kiek vyresniems bus linksma paauglių ir mažylių jaunikliuose. Stebuklingi saulėlydžiai – puiki proga romantiškiems pasivaikščiojimams pakrante ir atsipalaiduoti po turiningos dienos. Čia tikrai galite atsipalaiduoti!

Vieta:
rytinėje Mauricijaus salos pakrantėje, TROU D'EAU DOUCE, apie 8 km nuo Grand River pietryčių krioklio, apie 14 km nuo Splash N Fun laisvalaikio parko, apie 50 km nuo sostinės sala – Port Luisas; apie 42 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
privatus, smėlėtas, nuolaidus, visai šalia viešbučio,  nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, renovuotas 2015 m., 192 kambariai, pagrindinis pastatas ir keli šoniniai pastatai, iki 2 aukštų, liftas, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 5 restoranai: Le Bazar – švediškas stalas, tarptautinė virtuvė, Kushi – à la carte, virtuvė japoniška, safranas – à la carte, indiška virtuvė, Republik Beach Club & Grill – prie paplūdimio, à la carte, ant grotelių kepti patiekalai, Ilot Mangénie – privačioje saloje (pervežimas laivu, apie 10 min.), à la carte, tarptautinė virtuvė , 2 barai; suvenyrų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė; konferencijų centras (2 kambariai) max 100 žmonių, nemokamas bevielis internetas; už papildomą mokestį: kambarių aptarnavimas (24 val.), vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), budintis gydytojas, konsjeržo paslaugos, skalbykla, elektrinių dviračių nuoma ir automobilių nuoma (išorinis pasiūlymas); priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Coral deluxe:

2 asm, (galima 1 papildoma lova vaikui), apie 56 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, tualetas; plaukų džiovintuvas, kosmetikos rinkinys, chalatai ir šlepetės), bevielis internetas, palydovinė televizija, telefonas, seifas, kavos/arbatos rinkinys, lyginimo komplektas, mini baras (mokama pagal vartojimas) ); balkonas (stalas ir kėdės), vaizdas į jūrą; 
Junior suite:
2 asm, (galimos 2 papildomos lovos vaikams), apie 65 m2, įrengimas kaip coral deluxe kambario, vaizdas į jūrą; balkonas (stalas ir kėdės);

Sportas ir pramogos:
3 baseinai, įskaitant infinity, nemokami skėčiai, gultai ir čiužiniai prie baseinų; sporto salė, boccia, mini futbolas, paplūdimio futbolas, paplūdimio tinklinis, šaudymas iš lanko, vandens aerobika, nardymas su vamzdeliu, baidarės, vandens dviračiai, irklentės, burlenčių sportas, kruizai stikliniu dugnu valtimis; mini klubas (4-11 m.), paauglių klubas (12-17 m.); už papildomą mokestį: 4 teniso kortai, wake boarding, jėgos aitvarų sportas, plaukimas parasparniu, nardymas; išorinis pasiūlymas (mokama): 2 18 duobučių golfo laukai: Anahita (apie 9,5 km nuo viešbučio), Ile aux Cerfs golfo klubas (apie 10 km nuo viešbučio). Spa už papildomą  mokestį: garinė pirtis, kirpykla, grožio salonas, masažai, veido ir kūno procedūros.


ref:10648

Kitos kelionės datos

Maradiva Villas Resort & Spa

Mauricijus / Pietinė pakrantė / Flic En Flac
2962 €
  • Data: 2024-09-16 - 2024-09-21 (4 n)
  • Skrydžiai: Išv.WAW 17:05 -> MRU 10:25
    Grįž: MRU 22:45 -> WAW 16:05
  • Išvykimas: Iš Varšuvos
  • Maitinimas: Pusryčiai ir vakarienė
  • - Keliautojų įvertinimas
  • Vid. temperatūra kelionės metu
Plačiau

Aprašymas

Kategorija: ****

Regionas: Mauricijus/Pietinė pakrantė

Trumpas aprašymas:
Gražiai įsikūręs palmių sode, prie pat krištolo skaidrumo Indijos vandenyno smėlio paplūdimio – tai puikus pasirinkimas rojaus atostogoms Mauricijuje! Palaimingai atsipalaiduosite elegantiškai įrengtoje viloje su terasa, kurioje galėsite atsivėsinti privačiame baseine ir mėgautis nerūpestingomis atostogomis. Svečiai gali naudotis infinity baseinu, žaidimų aikštele patiems mažiausiems, mini klubu ir baseinu su atskira sekcija vaikams. Jei jums reikia papildomos atsipalaidavimo dozės, rezervuokite laiką jogos ar grožio procedūroms, kurias siūlo SPA centras. Viešbutis ypač giriamas už draugišką ir svetingą aptarnavimą bei puikią virtuvės įvairovę siūlančius restoranus, kuriuose galėsite paragauti tiek vietinių, tiek tarptautinių patiekalų. Mėgaukitės šia unikalia sala!

Vieta:
pietvakarinėje Mauricijaus salos pakrantėje, apie 4,5 km nuo FLIC EN FLAC, parduotuvių, restoranų ir barų apie 3 km nuo viešbučio, apie 10 km nuo Casela World of Adventures zoologijos sodo, apie 20 km nuo Martelo muziejaus bokštas, maždaug 26 km nuo Black River Gorges nacionalinio parko, apie 27 km nuo Mauricijaus sostinės Port Luiso; apie 51 km nuo Mauricijaus oro uosto.

Paplūdimys:
viešas, atskiras viešbučio skyrius, smėlėtas, nuolaidus paplūdimys, visai šalia viešbučio,  nemokami skėčiai ir gultai.

Viešbutis:
penkių žvaigždučių, pastatytas 2004 m., renovuotas 2023 m., pagrindinis pastatas ir 65 vieno aukšto vilos, fojė, visą parą dirbanti registratūra, 4 a la carte restoranai: Cassine Gourmet – vietinė ir Viduržemio jūros regiono virtuvė, Cilantro Indian – indiška virtuvė, Haiku japonų virtuvė - japoniška virtuvė, Beach House Grill paplūdimyje - ant grotelių kepti patiekalai, fusion ir vietinė virtuvė, baras; butikas, automobilių stovėjimo aikštelė, dviračių nuoma; sodas, nemokamas bevielis internetas; papildomi mokesčiai: konsjeržo paslaugos, vaikų priežiūra (pagal pageidavimą), skalbykla; priimamos kredito kortelės: Visa, MasterCard, American Express.

Kambarys:
Luxury suite villa:

2 asm, (galima 1 papildoma lova), apie 163 m2, kondicionierius, vonios kambarys (vonia ir dušas, wc; plaukų džiovintuvas, chalatai), bevielis internetas, televizorius, telefonas, kavos/arbatos rinkinys, seifas, mini baras; terasa (stalas ir kėdės) su privačiu baseinu, apie 15 m2, vaizdas į sodą.

Sportas ir pramogos:
2 baseinai, įskaitant infinity baseiną ir atskirą skyrių vaikams, nemokami skėčiai, gultai ir rankšluosčiai prie baseinų; žaidimų kambarys, visą parą veikianti sporto salė; žaidimų aikštelė vaikams, mini klubas (4-12 m.); papildomi mokesčiai: teniso kortas, vandens sportas: paviršinis nardymas, vandens slidės, vandens dviračiai, baidarės, burlenčių sportas, irklentės; SPA centras (mokamas): joga, masažai, veido ir kūno procedūros; išorinis pasiūlymas (mokama): nardymas, golfo aikštynas (apie 13 km nuo viešbučio).


ref:10464

Kitos kelionės datos

Apie kryptį

Viza: nebūtina.
Skrydžio laikas: Varšuva-Mauricijus: apie 12 valandų (su persėdimu)
Vietos laikas: Lietuvos laikas plius 1 valanda.
Kalba:  kreolų, galima susišnekėti anglų ir prancūzų kalbomis.
Įtampa: 220V, standartiniai lizdai.
Valiuta: 1 EUR = 50 rupijų.
Vietinės ekskursijos: organizuojamos vietinių kelionių agentūrų jų nurodytomis sąlygomis. 

Lankytinos vietos regione
Pamplemousse botanikos sodai

Vienas seniausių ir turtingiausių botanikos sodų pasaulyje, prancūzų įkurtas 1735 m., kuriame daugiau nei 37 hektaruose surenkama beveik 800 augalų rūšių iš viso pasaulio – bambukai, baobabai, gėlės, krūmai, palmės ir milžiniškos vandens lelijos, vadinamos karalienės Viktorijos lelijos, lapų skersmuo iki 1,5 m.
Port Louis
Daugiakultūrė Mauricijaus sostinė ir didžiausias salos miestas, kuriame vienoje gatvelėje galima pamatyti induistų šventyklą, katalikų bažnyčią ir kinų maldos namus.Verta nuvykti į šurmuliuojantį miesto centrą, esantį prie pat pakrantės, pilną kavinių, barų, prekybos centrų ir restoranų. Tikrąją salos atmosferą galite pajusti apsilankę vietiniame turguje – egzotiškų vaisių, marinuotų jūros gėrybių, sūrių ir kitų skanėstų mėgėjų rojuje. Taip pat vertas dėmesio istorinis Aapravasi Ghat pastatų kompleksas, įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Pašto ženklų kolekcionieriams tikrai bus įdomus Blue Penny Museum – Pašto muziejus, kuriame yra akylai saugomi du brangiausi pasaulyje pašto ženklai – oranžinis ir mėlynasis Mauricijus. Kraštotyros muziejuje galima pasigrožėti ištikima garsiojo dodo – tik Mauricijaus saloje gyvenančio neskraidančio paukščio – rekonstrukcija, kuri dabar yra išnykusi rūšis.
Black River Gorges nacionalinis parkas
Įsikūręs pietvakariniame salos gale, parkas užima beveik du procentus viso ploto ir yra puiki vieta pažinti tikrąją Mauricijaus gamtą. Parke galima sutikti itin retų floros ir faunos egzempliorių – tarp jų ir pvz. Mauricijaus karvelis arba rožinis balandis. Maži vaisiniai šikšnosparniai slepiasi medžių viršūnėse, ramiai miega dieną. Aleksandro krioklys nusipelno ypatingo dėmesio.


ITAKA Travel Expert 24/7
Mes teikiame jums kontaktinę ir nuotolinę pagalbą per ITAKA Travel Expert karštąją liniją 24/7: per ITAKA parogramelę, kontaktinę formą, telefonu ir SMS žinute. Taip pat verta pasinaudoti ITAKA programėlėje esančią informaciją apie kelionės eigą ir poilsio vietą. Viešnagės metu nėra organizatoriaus atstovo, situacijose, kai reikia skubaus asmeninio kontakto, Jūsų saugumą prižiūrės angliškai kalbantis ITAKA atstovas.
Atvykimas ir pervežimas į viešbutį
Paskirties šalies oro uoste Jūsų laukia ITAKA atstovas, kuris, pasisveikinęs, nurodys užsakytą pervežimą (autobusu arba automobiliu), nuveš iki viešbučio, kuriame praleisite atostogas. Pervežimo laukimo laikas gali būti iki maždaug 1 valandos. Pervežimo metu turistai vežami iki 5 viešbučių. Pasiekęs tikslą vairuotojas nurodo viešbučio pavadinimą ir padeda iškrauti bagažą. Informacija apie pervežimą viešbutis-oro uostas atgal pateikiama ITAKA aplikacijoje, ji taip pat bus atsiųsta SMS žinute arba el. paštu.
Ekskursijos
Kviečiame dalyvauti pasirenkamose išvykose, kurios puikiai papildo sėkmingas atostogas. Galite užsisakyti pasirenkamas keliones:
- prieš pradedant kelionę: pasirinktoje prekybos vietoje, Seeplaces svetainėje arba ITAKA mobiliojoje programėlėje
- atostogose: susisiekus  ITAKA Travel Experts karštąja linija, Seeplaces svetainėje arba ITAKA mobiliojoje programėlėje.
Mūsų ITAKA kelionių ekspertų komanda yra jūsų paslaugoms kiekvieną dieną, 24 valandas per parą. Konsultuojame ir teikiame pagalbą nepriklausomai nuo laiko ir laiko juostos, kurioje yra jūsų atostogų vieta.